Valokuvaaja juhlissa.

Höyhensaari

Juhliemme jälkeen kuvaajaan ei saanut yhteyttä pitkään aikaan.Odotimme ja odotimme.Sitten hän pyydettäessä lähetti vähän kuvia.Aikaa kului ja mitään ei tapahtunut.Taas piti pyytää.Mitään ei tapahtunut vaikka luvattiin "piakkoin "lähettää.Odoteltiin taas.Ja kysyttiin.Saimme jonkin verran kuvia lisää.Kuvista puuttui yhä paljon sekä myös kaikki videopätkät joita oli otettu useita.Niistä kysyttäessä ensin saatiin epämääräinen vastaus että ei tiedä onko,-jos muistikortille on jäänyt..?Kysyessämme tarkemmin luvattiin lähettää.Ei ole niitä kuulunut.
Kuvien laatu ei ollut muutamia kuvia lukuunottamatta mitenkään hyvä.
Kuvia otettu mm.niin että ihmiset ovat selin,liian kaukaa otettu ,kasvot varjossa ym ym..Kävimme tarkkaan läpi mistä tilanteista,ja kuinka paljon kuvia ja videopätkiä haluamme kuukausia ja viikkoja ennen juhlaa,sekä myös vielä juhlapaikalla.
Kuvauksen jälkeen siis todella huonoa asiakaspalvelua:menee kauan ennenkuin mitään vastataan,kaikki piti pyytää ja vastaukset epämääräisiä ja töykeän oloisiakin.Ja loppuja kuvia +videoita emme koskaan saaneet.
Olivat tärkeät juhlat,harmittaa niin paljon!
Todellakaan ei voi suositella Kristian Nousiaista Espoosta.
Niin pettyneitä olemme!

1

93

  Vastaukset

  • Tietenkin huonot kuvat ja videot juhlissa kannattaa ottaa itse. Tulee halvemmaksi. Ja ne on helpompi hävittääkin. Oikeastaan häviävätkin automaattisesti.

  SEISKA.FI

  • Näitä kuvia et ole ennen nähnyt! Näin uhkea laulajakaunotar Johanna Kuvaja poseerasi luomurinnat paljaina Playboylle: ”Ovathan kaikki rannallakin tissit paljaina”
  • Ei mitään järkeä: tältä näyttää 40 vuotta täyttänyt Kim Kardashian stringibikineissä paratiisirannalla: "Parempi kuin 39!"
  • Sofia Belórfin ex-mies Niko Nousiainen tapaturmassa - julkaisi paljonkertovan kuvan sairaalasta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   266
   8223
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   110
   5582
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   5024
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   108
   2758