Olikohan ihan sopivaa "keisarilta"

javiimeiennäin

Katsoin tv. stä 15,11-2016 huutokauppa keisarin tavaroiden ostoa ja myyntiä, niin riipaisi luontoani kun hän mainitsi ostamansa työvälineiden ripustus telineen aikaisemmin olleen KORTONKIEN kuivaustelineenä eräällä naisella (joka katsoi tapauksen, tietää kyllä kuka nainen oli kyseessä)
Minusta se oli aikamiehen suusta LAPSELLINEN sanonta.
Jo se 10 euron tinkaaminen oli "minä olen suuri" luokkaa, onneksi "keisarin" rouva pelasti osto tilanteen.
pitikö suuren "HUUTOKAUPPA KEISARIN" vielä munata itsensä myyntitilaisuudessa.
Minullakin on joutavaa tavaraa myytäväksi, mutta tämä röyhkeä herra ei tule saamaan niitä ilman, eikä tinkaamalla.

490

11417

    Vastaukset

    • VitunÖrvelöt

      Joo vittu, kyl on kesaril alkanu kus nousta päähän. Kyllähän se sielt kohta valuu housuihins.

    • tiltoahteriin

      heluna työnnä sille paskokeisarille tilto perseeseen

    • mukahuumoria

      Keisarilla itsellään ei ole järkeä tuumata puheitansa, mutta ohjelman tuottaja voisi poistaa tuon sivistymättömän rutjakkeen älyttömyydet ennen lähetystä.

      • malalala

        joo aki ei kyl pääse taivaasee, jumala kostaa


    • reppanaaa

      Tuottaja voisi poistaa tuon sivistymättömän rutjakkeen kokonaan pois televisiosta! Onneksi on muita kanavia, ettei ole pakko katsoa tuota paskaa!!

      • Janne_Hoi

        Meillä ei katota muuta ohjelmaa kuin kymppi uutiset ja huutokaupataan keisari. Keisari on paras suomalainen TV ohjelma, ihan aito suomalainen ohjelma. Kyllähän se mamuja ja manneja vituttaa kun eivät ole päässeet kulttuuriin sisälle.

        Kyssähän niitä kortonkeja saa kuivattaa pesun jälkeen. On sitten mukavampi rullata niitä kuivana paikoilleen pyssyn päälle.


    • suljensilmät

      Aivan selvästi pitää itseään tähtenä Suomessa ja nykyään joka paikkaan tunkee itsensä missä vaan kamera on. Tympeä rahan ahneus paistaa jo läpi ja emäntä tulla lätystää perässä ITE-tukka liehuen ja suu ammollaan hohottaen. Markku tyhmä katse siinä ohessa vilkuttelee. Porukka kuin joku kuninkaallinen saattue. Onhan meillä suomalaisilla nyt todella keisarillinen nähtävyys.

      • Paavo_Uusiväyrynen

        Tommottiihan me suomalaiset ollaan. Hyviä tyyppejä, nauttii laajaa kasan suosiota.


      • kökkökasa

        nimen omaan laajan kasan (paskakasan) suosiota


    • Erikeepperi

      Markku on hyvä

      • koijariseon

        Tyhmä se on, ei edes sitä ymmärrä millä puuhevosen nahkaiset remmit kuuluu liimata, ei kuumaliimalla, eikä erikeepperillä, vaan oikea liima jääköön arvoitukseksi!

        mahtaa ostaja tuntea itsensä petetyksi kun nuo remmit tippuneet liimauksistaan


    • tvkatsoja

      Onko se Markun sisko se Anu Saukko?

      • JEPpulli

        ei vaan veli Per Saukko


    • markulleplussaa

      Aki tuomarina talentissa, kovin on tuomarit vähissä.
      Markkuhan on fiksuin koko huutokauppaporukassa.

      • jassooog

        Varmaan halvalla saivat tuomaroimaan, ihan sama kuka siellä ois ollu. Joka paikkaan sekin lähtee ja sit valittaa mitä pitkiä viikkoja tekevät.


      • köyhäakionahne

        ahneutta


    • demokraattiiaa

      Aki on POP! Ei muuta kuin Uuraisten valtuustoon seuraavissa vaaleissa. Olihan siellä Nykäsen Mattikin, kyllähän Keisari sellaisesta hommasta selviää jos Mattikin!
      Samalla Aki voi sitten myydä Uuraisen kunnan eniten tarjoavalle - JKL, Äki, Sjärvi, Laukaa parhaat ostajaehdokkaat! Nyt kun huoltoasemakin paloi ei sieltä saa enää bensaakaan. Olikohan joku salaliitto?

    • nuoretVanhat

      Kun katselen tuota pariskuntaa niin mietin miten he matelee 50 vuotiaina, nyt jo kyynärpäät koulussa, kädet ei nouse, jalka ei nouse, kroksit viistää maata. Markku varmaakin työntelee heitä pyörätuolissa.

    • reppanaaa

      Kun joku tekisi oikeasti sellaisen jutun tavaroita myydessään, että kun porsas keisari tarjoaa yleensä puolet, tai naurettavan summan, niin myyjä sanoisi heti, että suksikaa vittuun!! Toivottavasti tämä tapahtuisi vielä Lapin perukoilla..

      • pulskat.posket

        Ei he enää lähde kauas kotinurkiltaan tavaraa hakemaa muuta kuin TV-ohjelmassa, kotiin tavarat tuotuna on motto, ovat jo niin suuria julkkiksia että kansa hurraa ja kumartaa pulska pariskunna edessä.


    • palsisfani

      On tämä Suomi kateellisten ja sarvikuonojen maa. Jos joku jaksaa painaa 16 tuntista päivää ja ajella ympäri valtakuntaa ja välillä ulkomaillakin niin kyllä hän on palkkansa ansainnut. Ja myyminen on vapaaehtoista, ei Palsanmäet ole keneltäkään mitään väkisin ostaneet tai riistäneet. Päinvaston kaikki asiakkaathan aina sanovat että ovat tyytyväisiä kauppoihin kun pääsivät vanhoista rojuista eroon.

      Mutta ilmeisesti jotkut katkerat herkkäperseet jotka eivät pysty työntekoon vaan ovat tottuneet elämään korvauksilla ja loisina ovat pahoittaneet mielensä kun näkevät ahkeria ja tekeviä ihmisiä jotka hankkivat hyvin kovalla työllä!
      Valintakysymyksiähän nämä vaan ovat!

      • TosiasiatEsiin

        Eiköhän Akikin elelly jokunen vuosi sitten korvauksilla ja velkoja on ollut ulosotossa, jotta selaanen luottotiedoton pisnesmies nääs.


      • 5euroa
        TosiasiatEsiin kirjoitti:

        Eiköhän Akikin elelly jokunen vuosi sitten korvauksilla ja velkoja on ollut ulosotossa, jotta selaanen luottotiedoton pisnesmies nääs.

        siksihän tuon firman johtaja on Heli, liekö velkasaneerauksessa


    • niinseonn

      Aki häpäisi telineen myyjän, koska kertoi sen olevan aiemmin kumien kuivaustelineenä. Markku on kyllä ihan hyvä ohjelmassa, osaa lähes kaiken.
      Mutta keisarilla on noussu menestys hattuun. Veisi ihmisten arvotavarat ihan pilkkahintaan.
      Sanoo vaan, että ei näistä voi enempää maksaa. Todellisuudessa tietää, että, saa tavaroista moninkertaisen hinnan.
      Huijaa suorastaan tavaroitten myyjää.
      Ahneella tuppaa olemaan kakkanen loppu.

      • asdasdf

        Idioottien mielestä kaikilla, jotka rohkenevet olla omia itsejään, on noussut hattuun.
        Eivät ymmärrä hyvän itsetunnon päälle tuon taivaallista.

        Netissä saa onneksi purkaa paskaa elämäänsä.


    • tollukkaTalentissa

      Aki osoitti typeryytensä ja moukkamaisuutensa olemalla omasta mielestään hauska ja vitsikäs Talentissa. Markusta sanoo jäävän myös jäljen mutta tuoksu ei ole kovin hyvä. Näyttää hänelläkin takapuoli aikas haisevalta. Kaikilla muilla tuomareilla kommentit olivat asiallisia mutta eihän tää tuomari muutenkaan osannut kunnollista palautetta antaa, korkeintaa peukku tyylillä meni.
      Ja verkkaavaa tyttöä kehui, voisi seuraavaksi alkaa Akikin leukapussiaan verkkaamaan ja Helillähän on Akin ihailemat löysät lautaset, eikun heilumaan vaan huootokaupoilla.

    • PallirasvaaTyttölöille

      Kun sitä maksaa verot, polttoaineet, vakuutukset, autot ym ym ja hauskuttaa uteliasta yleisöä, on oltava tuottoakin, EIKÖ? Puolet voittoa..... sillä elää juuri ja juuri, tappioitakin tulee vaikka Aki on melko hyvä arvioija, hinnottelija.
      Turha kateellisten rutista..... arviointi on ammattitaitoa ! Eikä se kateellisten pieremisellä parane !

      • PiiriPieniPyörii

        Piere sä vinonaamainen vääräleuka vaan euron kolikoita, no voihan sieltä joskus satanenkin putkahtaa ulos ja ihan kaikki verottomina.


    • ihanitkettäää

      Kylläpä ihan sydämeen koski, kun leskimieheltä arvotavarat tinki pilkkahintaan.
      Ilkesi vielä letkauttaa,että kahdeksan euron hintainen Lottapuku!
      No, kylllä se vielä yläkerranukko vastaa röyhkeyteen tavalla tai toisella, mitäs siihen arvelet?

      • EnkeliSuojeleePahalta

        Joo, varmaan vielä ajossa rengas tai jokin muu kumi puhkee ja siitähän media taas repii jättilööpit.


    • työduunari

      Kyllä näyttää vituttavan joitain kun joku tekee kovasti töitä ja hankkii!
      Joillekin luusereille pitäisi tulla kaikki ilmaiseksi eikä työt maita!
      Ei Aki ole keneltäkään mitään ryöstänyt, myyminen on oma valinta ja vapaaehtoista!

    • Ho-ho-kiitos-taas-Markku

      Kyllä siinä alkaa kohta silava Keisarin leukaperistä sulamaan, kun tuotantokaudet loppuvat ja ei tule enää ilmaista mainosta television suunnalta. Pitää ruveta kohta Keisarin ja Keisarinnan tekemään töitä ihan oikeasti palkkansa eteen, niin kuin LATELA-sarjassa painetaan duunia ihan oikeasti.

    • aikansakutakin2

      Sikahan se äijä on. Vuoskin mennään ni ei hauku kun tämäkin vöyhkä ohi.

      • VöyhkääSakkia

        Vöyhkä mikä vöyhkä ja aika kiero ja röyhkeäkin, lapsenomainen nulikka, joka elääkseen yrittää naurattaa yksinkertaista porukkaa samoilla alapään muka-vitseillään.


    • ahkeraduunari

      Menkää köyhät duuniin niin saatte rahhaa eikä tarvihe kateuksissa paskaa heittää!

    • kuparipannu-torakkaläppä

      Vieläkös muistatte Nilsiän öljysheikin? Niin kauan sekin harvahammas keräsi ihmisiltä hulluilla höpöjutuillaan valkoinen lakana niskassaan setelirahhoa taskuihinsa suurina tukkoina, kun Hannu Karpo piti sitä öljytehtaineen televisiossa näkyvillä. Kun televisionäkyvyys loppui, niin loppui ihmisten kiinnostus sitäkin hölmöläispariskuntaa kohtaan. Varattomiksi ja köyhiksi he lopulta päätyivät ja vanhan junanvaunun seinässäkin luki "älä varasta", minkä olivat hankkineet sinne mökkirähjänsä pihaan. Viimeisenä temppunaan ennen unholaan vaipumistaan Sheikki meinasi lyödä vielä rahoiksi myymällä Esson moottoriöljyä pienissä muovipulloissa tehokkaana syöpälääkkeenä. Kuolleitahan ne on nykyään jo molemmat siitäkin pariskunnasta.

      Samoin tulee lopulta käymään Tervatehtaantien Keisaridynastialle... Ho, ho, ho, ho... Kun televisionäkyvyys loppuu, niin se on sitten "latna moro" Arabian roinan, puukkojen ja vanhojen reppujen, sekä Lomonosovin elukkakuvien rahakkaalle trokaamiselle. Hyvässä lihassa olevat Keisaridynastian kannattajat voivat siinä samalla valmistautua vaipumaan varjojen maahan, sekä unohduksen synkkään suohon, mistä ei enää setelirahhoa tule suurina tukkoina taskuihin. Vuosiansiot tippuu ainakin 50 000 € molemmilta Keisarinvallan kannattajilta heti ensimmäisenä vuotena ilman television tuomaa julkisuutta. Rengi voi joutua jopa lähtemään se risainen olkihattu päässään takaisin sinne jonnekin hevon perseeseen keski-pohjanmaan körttiläispitäjään, mistä on aikoinaan kulkeutunut vanerista tehty rispaantunut matkalaukku kourassaan tänne rikkaaseen Keski-Suomeen isojen lihapatojen ääreen.

    • pannunomistaja

      On tuo huutokauppabisnes kannattanut ennenkin Suomessa ilman televisioitakin. Palsanmäelläkin jo toisessa sukupolvessa 60-luvulta lähtien. Niin että pitäkääpä kateelliset turpaa pienemmällään ja keskittykää omiin töihinne! Vai eikö työt maita ja korvauslinjalla loisina eläminen on mukavampaa?

      • OhoTökstöks

        Jaa, onko sulla nyt ruokatunti vai ootko muuten vaan vapaalla, jalalla?


      • kuparipannunomistaja
        OhoTökstöks kirjoitti:

        Jaa, onko sulla nyt ruokatunti vai ootko muuten vaan vapaalla, jalalla?

        Muuten vaan vapaalla. Se on sellainen juttu että kun tekee tarpeeksi kauan ahkerasti töitä ja hankkii tarpeeksi niin pääsee siitä pikkuhiljaa eläkkeelle hyvällä korvauksella ennen eläkeikääkin! Ruokatunnin voi pitää milloin haluaa ja kaikki pekkasetkin on pitämättä (taidan ottaa vapaana...hih!). Viime kesän lomakin on pitämättä! Tuon rahan paskan kanssa on vähän sijoitusvaikeuksia, taidan lahjoittaa paikalliselle rauhanyhdistykselle, jos sitä saisi vaikka seuraavilla suviseuroilla vähän pikkupiparia...hih! Ja jehovilta saan sitten taivaspaikan jos tuntuu olo syntiseltä!


    • puukko-ja-vanha-reppu

      Eikös nuo lihahyytelöt sanoneet ihan omin sanoin, että meinattiin jo laittaa kokonaan pillit pussiin tästä huutokauppahommasta kannattamattomana elinkeinona, mutta onneksi tuli nuo televisioinnit pelastamaan tilanteen. Entäpä sitten, kun televisioinnit taas loppuu...? Köyhyyttä ja kurjuutta on tulossa tulevina vuosina verrattuna tämän hetkiseen television avittamaan VIP SERVICE palveluun verrattuna.

      • HoivakotiMamuille

        Laupiaina lähimmäisinä voisivat sitten tuolle tarpeettomalle ranchilleen perustaa vaikka maahantunkeutuneiden hoivakodin, Ziisus Sipilän tyyliin. Eivät hoidokit pääsisi sieltä karkuun kun ranchilla on jo sähköporttikin (laittanevat sinne kohta sähköaidankin ja pari dobermannia vartioon).


    • voiveettu

      Olisihan se todellakin hirveetä, jos joku konna pääsisi varastamaan noiden kahden pösilön singneeraamat, kymmenen egen kuparipannut?! BBBBBBBBUUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • hirppariasukas

      On se tuo kateus ja katkeruus loppumaton voimavara! Sen kun saisi käännettyä positiiviseksi energiaksi niin missä El Doradossa asuisimmekaan!
      Mutta kukin kiehuu mehuissaan!

      • JättiMoloÄki

        Siunausta Sulle!


      • voiveettu

        Ei tämä ole kateutta, vaan suurta sääliä tuollaisia reppanoita kohtaan!! Kiva nähdä, että kuinka reppanoiden on käynyt esim. vuoden päästä? Vieläkö puujalka vitsit lentää!!


      • afasfsaf

        Tota ne kateelliset loppujen lopuksi aina selittää.
        Se on niin kova pala kateelliselle tuntea koko kateutta, että parempi kun ei myönnä. Ja sehän paistaa läpi! :D
        Sellaisia suomalaiset metsäläiset ovat.


    • ahkeraduunari

      Vai on ne reppanoita jotka tekee 16-tuntista päivää ja ylikin. Ei taida sinulta onnistua
      duunin teko ollenkaan. Mikähän surkimus sinä olet jos nuo ovat reppanoita?
      Taitaa mennä alle asteikon, megaluuseri!
      Aina työtä tekevä pärjää, valitettavasti sossuloisetkin pärjää liian hyvin nykyään kun aikaa ja intoa kirjoitella kaikkea paskaa!

      • voiveettu

        Olisi kiva tavata sinut ihan henkilökohtaisesti älykääpiö?!! Vai ahkera duunari olet?? Kuules sossu elätti? Minä se olen maksanut sinunkin elättämisen jo kymmeniä vuosia! Samanlainen paskahousu ja reppana olet, kuin nuo huutokauppa pelletkin!! Olisi Suomi paljon voittanut, kun ukkisi olisi jo laskenut lakanoille!! Menehän sinä lapioimaan vaan sitä lunta ja olet tainnut aikoinaan hiihtää kouluun kesät talvet??


      • pantsekurja

        Koska ihmisten koijaaminen on rinnastettu työhön, oikeita töitä nuo reppanat tuskin pystyisivät tekemäänkään


      • TyötäJaTyötä
        pantsekurja kirjoitti:

        Koska ihmisten koijaaminen on rinnastettu työhön, oikeita töitä nuo reppanat tuskin pystyisivät tekemäänkään

        Niimpä. Sipiläkin on tekevinään jotain työtä ja saavinaan Suomen nousuun.


    • voitto_jo_häämöttää

      Tervatehtaantien Keisaridynastia se kohta romahtaa kun televisioinnit loppuu ja sen jälkeen meillä muilla lysti ja riemu alkaa. Loppuu läskisten pelikaani-leukaperien lotina, ihmisten haukkuminen huutokaupoissa ja typerien junttivitsien kertominen. Renki lähteköön körttiläiseksi takaisin Keski-Pohjanmaalle, mistä tulikin.

    • häkkilänen

      Jollain se leuan loksutus tuntuu vaan jatkuvan. Pitäsiköhän tulla tukkimaan?

      • häkkiloinen

        siitä vaan ja häkki heilahtaa


    • summukii

      Pysy vaan sielä kolossas ja pidä kuuppas kiinni kun et ymmärrä mitään mistään!

    • keisarikunta

      Hirvaskankaalle ABC:n pihaan on kyläyhdistys päättänyt perustaa patsaan huutokauppakeisarille! Veistäjäksi on valittu stipendityön puitteissa lahjakas taideopiskelija Suomen Kuvataideakatemiasta. Työt alkaa huhtikuussa.

      Lisäksi joillekin kateellisille voidaan ilmoittaa että huutokauppakeisarin kuudes tuotantokausi on jo alkanut ja optiot on vielä kahdelle seuraavalle.
      Että keisarikunta tervatehtaan luona elää ja voi pulskasti ja näiden tuottoisten projektien jälkeen keisari voikin jäädä sopivasti vähän yli 50-kymppisenä viettämään ansaittuja eläkepäiviään ostamaansa asuntoon Fuengirolaan ja nauttimaan elämästään etelän lämmössä kaukana kaikenmaailman luusereista ja katkeroituneista tyypeistä!

      • FugeenElakkeelle

        Juu, perustavat sitten varmaan sinne Fugeen kehonrakennussalin, siis paikallisille suomalaisille keskikehonrakentajille. Keisari itse toimii salilla ohjaajana ja keisarinna ravitsemusterapeuttina. Rengi pitää salin ulkopuolella teltassa hartauspiiriä ja myy samalla kodittomille, etelänelämässä jo repsahtaneille suomiluusereille halpoja, parasta-ennen-lerssinakkeja.


    • keisrikunta

      Ei perusta kuntosalia vaan huutokauppakamarin. Espanjassa tällaiset boutiquet ovat suuressa huudossa ja helppo tuottoisa bisnes, kohtuullisen pienellä työajalla.
      Kyllä siinä kateellisia ottaa pattiin!
      Renki pitää Suomessa vakituisen työpaikkansa maansiirtofirman palveluksessa!

      • boutiquefuengirola

        Jaa. Meinaakko, jotta kuhmuiset torakkaläppä kuparipannut (no torakoita siellä kyllä on), höylät, pistimet, miekat ja lommoinen emali käyvät Fugessa kaupaksi, ei kai sentään. Ja eihän hän juurikaan muun "hyvän" tavaran (ehkä makkaran, silavan ja kaljan) päälle ymmärrä yhtikäs mittään.


    • fuengilos

      Onhan se kuudes tuotantokausi voinut alkaa, mutta mitä väliä sillä on, jos ei ole enää idiootti ohjelmalle katsojia?!! Siinä optio vuodet tippuu samantien! Toivottavasti pystyttävät sen patsaan sinne takapajulaan, teidän yksinkertaisten asukkien iloksi ja toivon sydämestäni, että nämä pellet pääsisivät sinne Fuengirolaan, pois täältä muita ihmisiä huiputtamasta!!

    • TeilleMinäOlenMajuriTimo

      Vieläkös niitä sammumassa olevia "tähtiä" löytyy Suomesta kuudenteen Tervatehtaantien "suomalaisten rujonaamaisten seinähullujen linssiluteiden" kokoontumiseen arvottomien romuläjiensä kanssa iloisten keisarillisten Tervatehtaantien ihramahojen huiputettavaksi? Keisari... He, he... Heli... Ho, ho... Markku... %?&%"=#*^% verenimijä-pullerot. Kari Lapion tyhjät viinapullot vois ainakin hakea pois huumehommista narahtaneelta perikunnan pojalta. "Voe, voe... näistähän soapi vielä kovan hinnan ja palajo rahhoo, kun ne on Lapion tyhyjät vanahat viinapullot.

      Kaj Lind ei ole tainnut vielä tuoda sitä Pepsodent-hymyllä varustettua naamaansa näkyviin ruutuun jonkin arvottoman romukuorman siivellä? Lea Laven? Sepi Kumpulainen? Teuvo Oinas? Mikko "hyppykeppi" Kuoppamäki? Teijo Joutsela? Henry Theel? Hanna Ekola (se navettapiian äänellä laulava) Kike Elomaa? Mikko Alatalo? Seija Simola? Timo T.A. Mikkonen haukkumaan kurkku suorana eukkonsa kanssa Huutokauppakeisariin, kuinka suomalaiset äidit ovat sitten mitättömiä ja kelvottomia, kun vievät lapsensa päivähoitoon. Tuossahan olisikin Keisarille nyt otollinen kohde avaamaan sanaisen arkkunsa, kun joutuivat Mikkoset nyt köyhyyksissään muuttamaan Orimattilastakin VAAN Itä-Helsinkiin. Siellä pistettiin Orimattilassa sossun rahahanat kiinni. Silloin kun suunpiekseminen Timo. T. A:lta vielä kiitettävästi luonnistui, hän nauroi ivallisesti Neuvostoliiton korahtelevan tuskallisesti kuolinkouristuksissaan vuonna 1991... vieläkös majuri Mikkosella nauru maittaa ihan omien korahdusten säestämänä vuonna 2016? Kyllähän se Timo T. A olisi Kuusisaareen, Lehtisaareen, Espoon Westendiin tai Kauniaisiin mielellään mennyt sitä Rolexia ja käsin tehtyjä bootsejaan esittelemään, mutta kun ne paikat on jo varattu niille rikkaille ja paremmille ihmisille, mihin populaatioon Mikkoset eivät enää tällä hetkellä kuulu. Tuskin Mikkoset kuitenkaan tulevat Tervatehtaantielle. Pitävät sitä paikkaa pelkkänä navetan takusena ja siellä olevaa väkeä tyhminä maalaisina... mitä lie piikoja ja renkejä ovat ne siellä penkeissä istujat.

      • KateellinenRättiJätkä

        Kuule, oletkohan kenties joku Tikkakosken Ilmavaivojen työllistetty rättijätkä, vai mikä sua noin risoo? Eikö sulla oo rahhaa tarpeeksi, mee kuule soskuun, antavat sieltä sulle muitten työnteolla kerättyä rahhaa eikä tartte sitä takasin maksaa.


    • hirpparilta

      On se niin perhanan koomista miten joillekin ottaa sieluun kun toinen tekee duunia ja hankkii kunnolla. Ihmiset myy kamojaan ja toinen ostaa ja muuttaa ne rahaksi!
      Samanlainen mahdollisuus se on kaikilla mutta ei taida työt maittaa. Pitäis kaikki saada ilmaiseksi.
      Eikä tavaroita ihmisiltä väkisin viedä, se perustuu vapaaehtoisuuteen. Jos joku sitten haluaa tehdä duunia se on valintakysymys. Kaiken maailman kateellisten luusereiden olisi syytä tietää tämä. Sen sijaan että höpöttäisi paskaa kannattaisi keskittyä omien asioiden kehittämiseen. Taitaa vaan olla junttius ja sossulinja iskenyt jo liian syvälle!

      • fuengilos

        Se ei kiinnosta pätkääkään, että mitä se hankkii kusetuksellaan ja niillä tyhmillä vitseillään!! Ihmettelen vaan, kuinka ihmiset ovat tyhmiä päästäkseen televisioon ja tuollaisten ''mörssäreiden'' kusetuksen jälkeen tavarat lähti vain 30 %: la, mitä olivat itse ajatelleet!! Sitten ne samat puujalka vitsit!! Onneksi sitä ei ole pakko katsoa, kun muitakin kanavia näkyy..!! Toivon todellakin sydämestäni, että ne poistuvat sinne Fuengirolaan, kiusaamasta ihmisiä täällä Suomessa ja toivon, että ne jäävät sinne lopullisesti!!


      • hirpparilta

        Sinä varmaan olet aika lapsenmielinen ja varmaankin uskot että kaikki TVohjelmat ovat totta. Älä katso pikkukakkosta myöhempään tulevia ohjelmia ja laita viimeistään kahdeksalta jo päätä tyynyyn!


      • KatsoMessiasOnSaapunut
        hirpparilta kirjoitti:

        Sinä varmaan olet aika lapsenmielinen ja varmaankin uskot että kaikki TVohjelmat ovat totta. Älä katso pikkukakkosta myöhempään tulevia ohjelmia ja laita viimeistään kahdeksalta jo päätä tyynyyn!

        Joo, tosiaan-kin, ovat Ziisus Sipilän-kin kootut selitykset-kin aivan hirveetä-kin kaunopotaskaa-kin, alkavat jo inhottaa-kin ja puistattaa-kin.


    • Fuengirola-ry

      Ei ryhävalaita tänne kiitos !! Menkööt jonnekin muualle.

      • TatuoidutValaatSöpöjä

        No entäs maitovalaita.


    • hirpparilta

      Nyt jo vatipäät nukkumaan! Aamulla reippasti kaurapuurolle ja lenkille.
      Luntakin tuli taas, lumiukon tekeminen on hyvää terapiaa. Sellainen Akin tai Helin näköinen! Ja Jouluksi lumipalloja että saa tehdä lyhdyn viereen!

    • akihelifani

      Muistakaa äänestää Akia sanomalehti Keski-Suomalaisen äänestyksessä vuoden keskisuomalaiseksi! Aki on tänä vuonna paikkansa ansainnut!

      • reittäpitkinrikkaaksi

        just, suurin kusettaja tittelin on ansainnut


    • puhelinmyyjätär

      Hölmöjähän ne ovat ketkä antavat itseään kusettaa. Oma vika!

      • kusetustapuhelimella

        kyllä puhelinmyyjätär tietää, hänhän pyytää aina luottokortin tiedot ennen kuin antaa


    • Luurileena

      Hyvin on rahaa tullut! Tälläkin hommalla!

    • äänestäjäuuraisilta

      AKI! Ala rohkeasti ehdokkaaksi kuntavaaleissa! Moni puolue haluaa sinut ja ehkä Helinkin ehdokkaaksi ja varmaan menisitte läpi! Mutta älkää lähtekö minkään puolueen rakkikoiraksi vaan sitotumattomana koko kunnan etua ajatellen ja päätöksiä tehden. Jatko kannattaa sitten ajatella valtakunnan politiikkaa ajatellen, mihin on superliikemiehellä huippumahdollisuudet ja hyviin asioihin! Ja hienoihin ansioihin ja hyvään kansanedustukseen omalla paikkakunnalla. Aikaisemmista edustajista ei niin hyviä näyttöjä ole!

      • AletaanJaHuuvetaan

        Voe tokkiisa, eikö siellä Arkadianmäellä oo jo tarpeeksi kaiken mualiman tolloja, ainaskin Keski-Suomesta tarpeeksi.


    • kyrvänsyylä-

      Ei ole Keisarista ja Keisrinnasta politiikkaan edes kuntavaaleissa, eduskunnasta nyt puhumattakaan. Yhden erittäin suurta kansansuosiota nauttivan hölmiskön sinne äänestivät nimeltään Juha Mieto. Mies oli eduskunnassa kuulemma tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Eipä se sitten toisella kierroksella enää läpi mennytkään. Se, että henkilö on tyhmän kansanosan suuressa suosiossa, ei tarkoita suinkaan sitä, että hänestä oikeasti olisi yhtään mihinkään.

    • en-ole-hupiukko

      Jos tuollainen torvi kuin Nykäsen Matti aikoinaan valittiin Uuraisten valtuustoon niin Aki olisi Einstein siellä kokouksissa. Ottaen huomioon senkin ketä siellä istuu nykyäänkin.
      Eduskunnassa on ollut Toni Halmetta, Veltto Virtasta sun muuta hörhöä ja nykyäänkin pierutynkkystä, juoppohakkaraista, rosvojuhantaloa jne.
      Kyllä Huutokauppakeisari pesee tällaiset häpeäpilkut mennentullen osaamisellaan ja näkemyksillään!

      • helivaltuustoon

        eiköhän se järki tuossa perheessä ole jollain muulla kuin akilla


      • tiinuskaa

        Siinäpä kysymys? Missähän se järki tuossa perheessä on? Kun joku löytäis..? Ja vielä eduskuntaan tuo pelle? BBBBBBBBBBBBUUUUUAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!! Löytyisköhän sieltä niin paljon tolloja äänestäjiä?


      • KylläNaurattaa
        tiinuskaa kirjoitti:

        Siinäpä kysymys? Missähän se järki tuossa perheessä on? Kun joku löytäis..? Ja vielä eduskuntaan tuo pelle? BBBBBBBBBBBBUUUUUAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!! Löytyisköhän sieltä niin paljon tolloja äänestäjiä?

        Valitettavasti. Aina löytyy riittävä määrä vajaaälyisiä tolloja, joilla on vielä äänioikeuskin jäljellä. Onhan se nähty, millaisia pahveja Arkadianmäelle on joskus äänestetty (kuvankauniita/urheilullisia/rahakkaita/7päivää julkkuja/mulkkuja).
        Mutta ei taida Keski-Suomesta löytyä tarpeeksi sellaisia tolloja, jotka vielä uskovat tollaisten ehdokkaitten kykyihin, nääs kun tarjolla lienee muitakin kepuli- ja persupahveja, joille sopii asianajovaltakirja antaa.


      • Joojoo007

        Ei kai ne edustajat tyhmiä ole, vaan ne ä


    • jytkyjenjytky

      Akihan menisi Persujen ehdokkaana heittämällä läpi eduskuntaan. Nyt vaan Persut pyytämään Akia ehdokkaaksi ja Aki hankkimaan eläkepottia kun huutokauppahommat alkaa hellittämään! Aki pystyy laittamaan Keski-Suomen asioita järjestykseen koska on suoraselkäinen ja pelkäämätön puhuja. Nykyiset Keski-Suomalaiset edustajat ovat täysiä vässyköitä joista on päästävä äkkiä eroon!

      • JaHönötÄänestämään

        Ja vitut, niin paljon ei kuparipannuhönöjä, huru-ukkoja ja -akkoja Keski-Suomesta löydy, jotta äänet riittäisivät läpimenoon. Ihan eri asia on äänestää puhelimella tv-pelleksi kuin edustajaksi, joku roti junteillakin on.


    • hirpparilta

      Aki eduskuntaan! Kannatetaan! Kuka puolue ehtii ensin kaapata ääniharavan?
      Akilla olisi suoraselkäisyyttä ja näkemystä Keski-Suomen asioihin toisinkuin joillain
      paperinsa paskanneilla pekkarisilla, sinkuilla, sahureilla jne.!

      • AkiKepulistiksi

        Kepulipuolueeseen koijari sopii oikein hyvin, persuihinkin sopisi ulkomuotonsa perusteella.


    • Niinseon007

      Aki Palsanmäki rakastaa nolata ihmisiä ja eritoten naisia. Hän on omasta naisestaan sen verran varma, että uskaltaa ottaa riskejä. Aki möläyttelee suustaan mitä sattuu. Hänellä.ei ole tapoja! Markku on samanlainen , jauhavat yhdessä rivoja, Heli myös mukana rivouksista usein. Se on sitä suomalaista muka hauskanpitoa, kun ei muuten osata olla hauskoja.

      • Junttiukkeleita

        Samaa sakkia kuin juntti sahurikin, joka möläyttelee myös, milloin neek***ukoista ja milloin mistäkin, mitä sylki tyhjästä päästään suuhunsa tuo.


    • poliitikko

      Eli juuri sopivia ihmisiä hoitamaan yhteisiä asioita. Sellaisiahan ne ovat juuri nytkin!

      • Höpösakkiakaikki

        Höh, vain omia asioitaan he nyt hoitavat, älytön rahankiilto silmissä ja ...lihovat.


    • aivanniin

      Sellaisiahan ne poliitikot nimenomaan ovat! Hyvä ivallus!

    • palsisfanit

      Odottelemme innolla huhtikuuta jolloin uuden tuotantokauden jaksot alkavat.
      Mutta tuleehan jouluna vielä joulujakso ja tietysti perinteinen Fuengirolajakso.
      Ja mukavia uusintojahan on kiva seurata. Kyllä Aki ja Heli nappaa taas Venlan tältäkin vuodelta. Hyvää joulua vaan Akille ja Helille ja kaikille faneille.
      Palsisfanclub.

      • nöfnöfnöf

        siat tykkäävät sioista, siat ovat sosiaalisia laumaeläimiä


      • seiskaa

        Eipä napanneet Venlaa eivät päässeet edes ehdolle kolmen parhaan joukkoon kertoohan tämä että heidän valtakautensa on jo ohi ja suuri yleisö menettännä mielenkiintonsa huutokauppa ohjelmaan Piakkoin alkaa varmaan jo lehdistö kaivelee heidän menneisyyttään saas nähdä tuleeko ilmi asioita joista tähän asti lehdistössä ovat vaienneet .


      • EntäJosEi
        seiskaa kirjoitti:

        Eipä napanneet Venlaa eivät päässeet edes ehdolle kolmen parhaan joukkoon kertoohan tämä että heidän valtakautensa on jo ohi ja suuri yleisö menettännä mielenkiintonsa huutokauppa ohjelmaan Piakkoin alkaa varmaan jo lehdistö kaivelee heidän menneisyyttään saas nähdä tuleeko ilmi asioita joista tähän asti lehdistössä ovat vaienneet .

        Niiiinköh?


    • rasvaa

      Palsapariskunta syö nyt vaan kinkkua ja laatikoita ja poksauttavat rapamahansa. Kulkevat kaupoilla kuin hyeenat silmät ahnaina kiiluen.
      Alkakaa elämään tavallista elämään kun ei teissä ole yhtään karisman vertaa jota oikeasti haluaa katsella.
      Karismaa ei ole tyhmät vitsit, paksukaisina pullerehtiminen ja idolina samannäköisille ja tyhjäpäille oleminen.

      • MöhömahaHöhöhöhöt

        Huutokaupan eturivin köllyköillä vaan läskimahat hytisevät kun suut auki hohottavat Akin tyhjänpäiväisyyksille ja piilovittuiluille.


    • palsistontut

      On teillä joulumieltä. Yrittäkää edes jotenkin pärjätä, jospa se pukki joskus muistaisi teitäkin!

      • HönöSeVaanOn

        Ei niin väliä -siitä- palsispukista.


    • KortonkitKuiviksi

      Taitaapi olla Palsanmäen huushollissa tuttua puuhaa kortonkien pesu ja kuivattelu kun huushollin huippuasiantuntija heti tunnisti vempeleen.

    • talousmiesaki

      Ei ne isot tulot rikastuta vaan pienet menot. Niin että kannattaa ne kortsutkin kuivatella ja käyttää niinkauan kun ne kestää!

      • VuotavatKortsut

        Ja sitten lopulta antaa ne palkaksi Markulle, eiköhän hällä taas piuan tärppää!


      • semmottiii

        Eikös sillä Markulla ole liuta lapsia, voisi auttaa palsapariskuntaakin... vaikka eilennä satuin kuuntelemaan radiota, Akia oli haastateltu ennen joulua, tulevaisuuden suunnitelmia toimittajatyttö kyseli, ei niihin tuntunut lapset kuuluvan, talvikuukaudet Espanjassa ja talvella Äkäslompolossa uusien julkkishyvienkavereiden kanssa istutaan ja maistellaan juomia, nimeltä mainiten Timo Rautiainen ja Juha se imitaattori vai mikä lienee nykyään ... se on tärkeää että on julkkistuttavia.


      • VoeTokkiisa

        Piiri pieni pyörii, samat tyhjäntoimittaja-hörhöt joka tv-ohjelmassa ja lehtien lööpeissä. Katajan Jannekin ihan Thaikkulassa: voi voi sentään kun siellä satoi ihan kaatamalla, ei kai vaan tukkansa kastunu (no siitä aiheesta sitten lisää vaikka seuraavassa Seiskassa).


    • SamaMenoJatkuu

      Enpä ollut kolmeen kuukauteen käynyt palstalla. Aihe pysynyt samana. Kateelliset jaksavat jauhaa. Palsanmäkinä tekisin jo rikosilmoituksen joistakin kommenteista.

      • ArmoaJaAamen

        Luehan huvikses vaikka Kempeleen palstalta Sipilän jutut, puolta roisimpia eikä niistäkään kukaan mitään ilmoituksia tee eikä niitä edes sensuroida. Nääs kun Ziisus on laupea ja suvaitsevainen ihan kaikkia, langenneitakin, veljiä ja sisaria kohtaan.


    • tarkkaavainen

      Eihän ne Palsanmäet mitään kortsuja tarvitse. Akihan on sanonut moneen otteeseen että laskee lakanalle!

      • KaiTumputti

        Kurapaskat se laskee lakanalle.


      • kakkaalakanalle

        Onko sulla taas löysä kakka?


    • jotainrajaajoskus

      Juuri noiden seksi ym. epäasiallisten kommenttien takia en ymmärrä miksi ihmiset vievät lapsiaan noihin huutokauppoihin. Pitäisi olla k-18 noilla jutuilla ja ihmiset ne vaan nauravat että onpas se aki hauska, hehehee. Ihan sama vaikka lapset voivat netistä katsoa mitä vaan tai muuta mutta kyllä aikuisten pitäisi suojella rivouksilta niin pitkään kuin mahdollista. Ei minullakaan ole lapsia mutta silti en koskaan puhuisi tuollaisia juttuja lasten kuullen enkä antaisi lapseni koskaan katsoa ohjelmaa jos sellainen olisi.

      • KielenkäyttöSiistiksi

        No eihän huutokaupat yleensä olekaan pienten lasten paikkoja, monesti siellä pitkästyvät ja aiheuttavat häiriöitäkin ja lisäksi vievät istuinpaikkoja ostajilta. Lapsille on kyllä ihan riittämiin muita tilaisuuksia.


    • huutokauppaasiakas

      Kyllä meklarilta juttua pitää tulla, huutokaupassa pitää viihtyä. Jos ei korvat kestä niin pysyköön pois. Eikä sinne persaukisten tarvitse tulla arvostelemaan ja säätämään!

      • marcellofi

        Ai on se pässi Akikin tullut mukaan ketjuun? Nyt ei puutu kuin se toinen ryhävalas, violettipää kommentteineen! Ai niin olihan siellä vielä se helkkarinmoinen luuseri, kaikkien alojen ammattimies Marcello Fiasconaaro! BBBBBBBBUUUUUUUUUAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • DrPilli

      Mistä ottaa? Kannattaa hakeutua pieneen terapiaan!

    • RemuTotuudenTorvi

      Remu Aaltosen mukaan kyse on suomalaisesta kulttuurista:

      - Juntti ei voi päästää toista yläpuolelleen. Kato nyt huutokauppakeisaria. Se on maailman huonoin huutokauppaäijä, ja se pariskunta on maailman rumin pariskunta. Ja samat vanhat mummon ja äijät eturivissä siellä kamarilla. Silti ohjelma on yksi katsotuimmista. Tässä Suomi-kulttuuri kilpistyy. Saatana, kuin itseään katsoisivat, Remu tuhisee.

      • RemunLärvi

      • hurriganesfani

        Sehän arvosteli tuota Niinistöäkin, mutta täytyy kyllä sanoa etten ole koskaan saanu selvää tuosta remun laulusta saatikka sitten puheesta, kuunnellessä sitä kyllä jo minuutin sisällä putoaa käryiltä. Hurriganesia kuunnessa parempi keskittyä kuuntelemaan musaa, kun ei mitään selvää sönköstä saa


    • Tomppeleitten_valtakunta

      Remu puhuu täyttä asiaa. Lisää vaan harvahampaisia maalaismöllisköitä huutamaan 10 euron aloituskuparipannua 300 eurolla, niin kansa hurraa.

      • huutokauppalainen

        Eihän se ole tyhmä joka myy, tosinuija on joka maksaa!


    • MökinAkkaJaUkko

      Antakee meijän vuan kahtoo Kaaheita ja Ronskeja.

    • eivenlaaenää

      Suosio on romahtanut, jos sitä koskaan on ollutkaan ja nuo alatyyliset jutut ei kyllä kuulu television ohjelmistoon parhaaseen katseluaikaan!

      Nykyisellä lainsäädännöllä huutokauppakeisari kuuluisi näyttää puolenyönaikoihin, jolloin lapset on nukkumassa K16 vähintään

      • AamenJaSiunausta

        Ei nuo kortonkijutut kovin härskejä vielä ole, mainostetaanhan telkussakin nykyään parhaaseen katseluaikaan vaginavoiteita, kaalimatotuotteita ja kiroillaankin eri ohjelmissa.


    • palsiskatsoja

      Eihän tuossa ohjelmassa ole mitään erikoista. Onhan niitä paljon härskimpiäkin ohjelmia. Duutsonit, Aku Hirviniemen retket, Nieminen&Lahtinen jne ihan alapään huumoria täynnä! Puhumattakaan sitten sarjafilmeissä joissa hakatataan, puukotellaan ja ammuskellaan ihmisiä ihan sarjatuotantona.
      Palsiksen ohjelma on pikkukakkossarjaan kuuluvaa kamaa.

      Kyllä näyttää joidenkin luuseri-ihmisten mieli olevan todella katkera ja kateellinen kun joku tekee ahkerasti töitä, pärjää ja hankkii. Ja voishan sitä itsekin katsoa peiliin millainen ryppynaama sieltä kurkistaa vastaan - vai kestääkö edes peili?

      • luojanarmosta

        vai vielä ahkerasti töitä tuo hyypiö on laiska kun kastemato.. mistä lähtien ihmisten kusettamista on työksi ruvettu kutsumaan, kyllä kyseessä onkin koijaaminen.... kutsuvathan mannetkin itseään myyntitykeiksi


    • RajansaTälläkin

      Kyllä olen pitkälti Remun kanssa samaa mieltä: maailman huonoin huutokauppaäijä kyseessä ja vitsit on aina sieltä navan alta niin ei sellainen voi muualla kuin Suomessa kantaa yli yhden tai max kahden tuotantokauden. Vaan ei se minulta pois ole jos löytyy ihmisiä jotka haluavat antaa keisarille arvokkaat tavaransa pilkkahintaan. Jos tarjottu tavara ei ole arvokasta niin johan on hauskalla keisarilla ollut useamman kerran pinna kireällä ja äijä ihan hermoraunio ja kun on tyhmä niin kehtaa vielä haukkua tarjotut tavarat kameran edessä. Useamman kerran on naama norsunvitulla paasannut kuinka kaikkea roskaa kehdataankin tarjota hänelle. Ihan kuin asiakkaan pitäisi tietää tarkkaan tavaran arvo. Mutta jos on hyvää tavaraa niin johan kuola valuu ja nuollaan myyjän hanuria niin että pahaa tekee. Kaiken kruunaa se, että kun joku pyytää asiallisesti esim 700- 800 euroa jostain tavaraerästä niin sitten katsellaan Heliä ja tarjotaan korkeintaan joku täysin naurettava 200 euroa. Pienen leipomisen jälkeen saadaan myyjä tuntemaan itsensä ahneeksi vaikka asia on juuri toiste päin ja sitten lopulta kätellään 300- max 400e summa maksaen. Ohjelman lopulla nähdään kuinka keisari ihan pokkana sanoo myytyään em. satsin jollain 1100-1200 eurolla että ihan hyvät kaupat tehtiin. Kyllä tuo on jo härskiä eikä kenenkään pitäisi antaa tyhjentää kotiaan arvotavarasta tällä tavalla ellei ihan pakko ole. Ihmisille sellainen vinkki, että kannattaa nähdä hieman vaivaa ja netin avulla tutkia myymiensä tavaroiden oikea arvo ja sen jälkeen se, että onko niille tavaroille mahdollisesti jo olemassa kiinnostunut ostaja. Jos ei löydy heti sellaista joka on etsimässä niin sitten ilmoitus vaikka Tori.fi -sivuille (ilmainen) niin on suunnilleen 99% varmaa että saa tavaroistaan huomattavan paljon enemmän rahaa kuin keisarilta.

      Onhan ohjelma välillä ihan mukavaa katsottavaa, mutta ei tuollainen palvominen ole millään tavalla perusteltua. Ainoa syy siihen on se jonka Remu jo kertoi: juntit eivät voi tykätä kuin toisesta juntista. Se on näillä kuin itseään katsoisi niin kyllä on kivaa ou jee!

    • telviselvis

      Remuhan käy hienosti tähän kategoriaan! Mustalaisjuntti joka paukuttaa rumpua kuin alkuasukas savannilta! Ja mölisee niinkuin oranki että ei selvää saa mitä kieltä suoltaa.

      Mitä kauppohin tulee niin jokainen päättää itse myymisistään. Ei Aki mitään ole väkisin keneltäkään vienyt, vapaaehtoisuuteen kaikki on perustunut. Eikä se kuulu kenellekään mitä kauppoja itsekukin tekee!

      Ja kyllä siihen saa moni lähteä yrittämään 16 tuntista päivää ja ajelemaan ympäri valtakuntaa. Ei se sellaisilta laiskamadoilta onnistu kenen pitäisi saada kaikki valmiina eteen!

      • junttihyymoria

        siinä taas yks pöljä kehhuu toista pöljää, seurahan tekkee kaltaisekseen ja joukossa se vasta tyhmyys tiivistyykin...hohohohohoh, läski vaan hytisee ja heltat heiluu


      • violätti

        Toivon, että joku myyjä hinta pyynnön jälkeen, kun nämä ryhävalaat kertovat oman naurettavan tarjouksensa, ajaisi ulos tv- lähetyksessä!!


    • äitykkä

      Kyllä keisari ihan lupsakka mies on mutta kieltään voisi siivota.Ei ole mukava jos loukkaa ihmisiä ,jotka hänelle tavaransa kauppaa. Rouvansa on hieno ihminen,häntä on mukava kuunnella.Käväisin ihan paikanpäällä katsomassa.

      • eitullukultavenlaakaan

        kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla ammentaa


    • renki-kortistoon

      Ei VENLOJA - ei yhtään mitään. Loppu häämöttää ja aika on palata kohti entistä köyhyyttä ja kurjuutta kansan syvien rivien unhoittamana. Aloituskuparipannu... tarjovaako joku 10 €

      • kyllämättöämännöö

        makkarat ja rähmäpullat kyllä myyvät ja jottain tuottavatkin kun jostain vaan antiikkista, parasta ennen mättöä käy ostamassaja niitä sitten köllyköille myy huudoissa hiukopaloiksi ja antaa sitten loput rengille palkaksi


    • huutokauppakulkija

      Kyllä Palsanmäet pärjäävät hommalla vielä pitkän aikaa. Perikunnat myyvät koko tavaroitaan pois rahan puutteessaan tai eivät saa niitä säilytettyä tai eivät ymmärrä niiden päälle mitään. Toisaalta koko maa on täynnä haaskalle tulevia korppikotkia jotka tulevat nuuskimaan jotta saisiko vähän halvemmalla kuin kaupasta tai etsivät jotain aarretta ja huutokilpailu alkaa niiden kesken keillä on rahaa tässä eriarvoistuvassa yhteiskunnassa.
      Huutokauppa ja korppikotkat eivät kuole koskaan!

      • munatonmies

        osta sä vaan sillä boonuskortillas s-marketista lähiruokaa, vaikka korppikotkan munia


      • huutokauppakulkija

        Ei ole boonuskorttia enkä menisi missään tapauksessa kepulahtari-vetoiseen kauppaan. Se on kuin möisi pirulle sielunsa!
        Mutta korppikotkia riittää edelleen haaskoille ja niiden elättäjät elää ja voi hyvin!


    • pitäköön-romunsa

      Niin katoaa Suomessa tyhjästä tullut mainen kunnia näköjään hyvinkin äkkiä. Ei noteerattu huutokauppakeisaria enää Venla-Gaalassa yhtään miksikään. Taka-Hikiän mölyapinaa on nyt jo nähty ja kuultu vähintäänkin tarpeeksi. Joutaa vaipumaan koko ukko historian roskatynnyreihin lonttoisten ja luhmuisten kuparipannujensa ym. lasiroinan kanssa.

      • vietuhkatkinpesästä

        kateutta, kateutta, sitähän Keski-Suomessa löytyy


    • kuparipannu-puukko

      Aki pystyy kuvissa vain vaivoin kätkemään pettymyksensä ohjelman suosion totaalisesta romahtamisesta katsojaäänestyksessä. Joku tolkku se pitää olla sentään huutokauppamiehelläkin ihmisten kusetuksessa tavaroita ostettaessa.

      Renki on saanut joskus mojovan tällin leukaansa. Nukahtanut aikoinaan varmaan polkupyörällä töihin ajaessaan ja ohjaustangon kiinnityspultin kanta rouhaissut leukaan kolon. Taisi se rispaantunut olkihattukin jäädä lopullisesti maantien ojaan samalla kertaa.

      Kun tämän ehdottomasti viimeiseksi jääneen tuotantokauden jaksot on esitetty loppuun maaliskuusta 2017 lähtien, niin se on sitten Keisarin kultatuolissa istuminen Latna Moro. Television vetoapu kun loppuu romukauppiailta, niin alkaa se paluu arkiseen ja karuun romutrokarin todellisuuteen. Kannattaa ruveta jo säästämään hissun kissun sukan varteen, että on silavaa sitten leivän päällä vielä vanhoilla päivilläkin. Öljypönttöjen ja kuparipannujen hinnat kun asettuu 10-15 € kohdalle, niin niillä katteilla ei enää paketti-Mersuja vaihdella. Ketkä linssiluteet sinne Uuraisten korpeen viitsivät enää edes lähteä, kun eivät saa naamojaan enää näkyviin televisiossa arvottoman roinan kovalla ylihinnalla ostamisella.

      http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201701152200053949_tw.shtml

      • kyssäri

        Tuon linkin alla näkyy Facebook keskustelu, jossa kysellään kuka Markun firmaa pyörittää, mutta eikös tämä Markku ole vieraalla kaivurikuskina ja nimikaima löytyy samoilta seuduilta, jolla joku romuliike..


    • kateus-ei-katoa

      Ei tuo katkeruus ja kateus katoa mihinkään ja vahingonilo tuntuu olevan se paras ilo.
      Se on vaan merkki jonkin tyypin sairaudesta.

      Kyllä sillä Akilla on jo eläkesäästöt kasassa ja voi aurinkorannalla pidellä harrastuksena huutokauppoja. Eihän sitä tiedä millainen tositv-sarja Espanjassa alkaa vielä pyörimään ja kasaantumaan paikallisia Venlapystejä.

      Mutta tosiasia on että Palsanmäet pärjää hyvin eläkkeelläkin ja nuo kaikki katkerat kirjoittelijat ovat edelleen persaukisia luusereita jotka yrittävät mollata seuraavia ahkeria ihmisiä koska siitä on tullut heille elämäntapa kun muutakaan sisältöä ei löydy!

      • onmeitämoneenjunaan

        no sinähän varmaan heijänkin asiat paremmin tiijät kun varmaankin käyt hännystelemässä heitä kieli ruskeena


      • kontonkienkuivausteline

        Taitaa siellä Akin sisko puolustella junttia sänkipää-veljeään, kun ei puhu koskaan Helistä mitään. Eihän tuommoisia sekopäisiä eläke- ja aurinkorantajuttuja kukaan muu ulkopuolinen voi kirjoitella, ketkä sen leukojaan louskuttavan maalaishölmiskön kaupankäyntiä ja suunsoittoa on vuosikaudet seuranneet. Köyhyys ja kurjuus odottaa jo nurkan takana suupalttia sänkipäätä, kun TV-porukan autojen takavalot häipyvät näkyvistä, jos ei tule nivelrikko tai sydänhalvaus jo sitä ennen.


    • Tohtori-Haikara

      Tekisivät nuo romujen myllääjät edes kakaroita, niin tietäisivät jotain oikeasta elämästäkin. Markulla taas on se homma kyllä kiitettävän hyvin hanskassa. Kyllä on pariskunnalla melkoisen tyhjä loppuelämä, jos se on pelkkää romujen penkomista.

      • kutiheikko

        minkäs teet kun on nuijapäät yhtä veteliä, kuin mies ite


      • SiemenSiunattuunLoveen

        Tommosen lovileuka hölmiskön jälkikasvu lienee samoin lahjoin varustettuja kuin isänsä? Lisää samanlaisia niin kyllä Suomi pärjää.


      • liimataanliimataan

        edellyttäen että erikeeperiä on riittävästi saatavana


    • Tohtori-Sykerö

      Tais osua ja upota tuo Akin sisko-juttu. Johan se sänkipään ylistäminen loppui kuin seinään.

    • Ökykeräilijäeisisko

      Vituttaako olla köyhä? Ainakin kirjotuksisita päätellen!
      Tekisitte tekin jotain mutta eihän siitä mitään tule kun kaikki aika menee toisten kyttäämiseen ja katkeruudessa kiehumiseen. Taitaa olla peukalokin niin keskellä kämmentä ettei onnistu edes erikeeperin pullosta ulos ottaminen.Hankkikaa elämä luuserit!

      • omakehuhaisee

        kukahan se luuseri ja yhteiskunnan vapaamatkustaja mahtaakaan olla


    • beethooven

      Vanhan rojun kanssa hyysääminen paikkakunnalta toiselle ei taida kuitenkaan olla ihan niitä kaikkein suosituimpia hommia nykyajan Suomessa. yleensä ne jotka sitä harrastavat tekevät sitä pienen eläkkeensä lisukkeeksi. Loppujen lopuksi varsinainen tuntipalkka kulujen jälkeen ko. hommasta on hyvin marginaalista tasoa usein ei käytännössä yhtään mitään. Suotakoon Akille ja kumppaneille kuitenkin sitä suosion säilää edes sen vähän aikaa kun sitä vielä riittää.

      • näin-se-menee

        Televisio-ohjelmat loppuu... = köyhyys alkaa...


      • herrajarouvavarakas

        mutta jos hyö ovat haalineet jo riitävästi massia takataskuun, jotta eivät enää eres paskalle taivu (no eivät taida hyö muutenkaan taipua)


      • aurinkopullo-puukko-repp

        Konkurssin partaalla hoippuivat, kun televisio-ohjelmat alkoi. Ei ole pullukat saaneet näiden vuosien aikana hommattua massia niin paljoa, että sillä tuon ikäiset ihmiset vielä eläkeikään selviäisi ilman työn tekoa. Nuo ei alle 65-vuotiaina eläkkeelle pääse... korkeintaan sairauseläkkeelle. Menee omista kokoelmista vielä Johanna-kahvipurkit myyntiin, ennen kuin eläkettä ryhtyvät saamaan. Siinä saa lonttoista kuparipannua kaupata pienellä katteella vielä 15 vuotta, ennen kuin voivat edes haaveilla eläkkeestä. Nyt ei suomalaiset eläkeläislusmut pääse enää verojaan pakoon Espanjaan ja Portugaliin, kun Sipilän hallitus sopii näiden valtioiden kanssa Suomelle luvan periä veroa noihin maihin paenneille suomalaisille eläkeläisveropinnareille.


      • LusmutKuriin

        On se Sipilä sitten hiano miäs!


      • romueioleaarre

        paluu arkeen on tapahtunut jo sivuilla näyttää olevan huomenna myytävät rössäkät, joissa ei kyllä ole mitään kotia viemisen arvoista edes ilmaiseksi,, tyhjenee sukanvarret pikkuhiljaa


      • arvotonta-roinaa

        Noita Toikan lasilintu-mölkeröitä pyörii ihmisten riesana varmaan vielä 100 vuoden päästäkin. Uudesta puukosta 5 € on sopiva hinta. Kuparipannut pilattu nimikirjoituksilla. Lasiroinaa, posliiniroinaa, kuppiroinaa, akuton akkuporakone = arvoton kone. Sanoisin, että kaatopaikan penkkaan joutavaa roinaa. Ei tuolle romutunkiolle kannata kenenkään vaivautua lähtemään.


    • Viksurontti

      Hävyttömät puheet saisi tv-ohjelmasta olla pois, kun olisi jotain ohjelmaa kiva seurata lastenkin kanssa. Ei ne tyhmät vitsit ohjelmaa paranna. Ihan nolottaa.

      • hallehallelujaaaa

        ymmärrän, lestat paheksuvat lähes kaikkea, ei kannattaisi telkkuakaan kahtoa, jos vahingossa tulee katottua sellaista, josta mielensä pahoittaa


      • VaihtoehtojaLöytyy

        Juu, ehkä sentään vielä katsottavia kirkonmenot (siis suomalaiset), ykkösen uutiset ja kakkapikkunen.


    • antilesta

      Taitaa se varsinainen "pikkukakkonen" olla se lestojen paras ohjelma!

    • asiallinenonhyvä

      En ole lestadiolainen enkä minkään uskonlahkon jäsen mutten silti tykkää Palsanmäen rivouksista. Kyllä huutokauppoja voi pitää ilman mauttomia vitsejäkin.

      • MartilleTerveiset

        Puomiranta oli asiallinen ja hauskakin meklari, hänen ei tarttenu rivouksia, kirosanoja ja muita sammakoita suustaan päästellä.


    • kauhailijako

      Näkeehän sen jo siitä kolmikosta, että kun lusikalla on annettu, niin ei voi kauhalla vaatia!

      • KauheetaKatseltavaa

        Ja yleisö yhtä hölmöä tai vielä hölmömpää joukkoa, suuauki toljottavia ja hohottavia pahveja.


    • ho-ho-ho-ho-ho-ho

      Köyhyys ja entinen kurjuus odottaa jo Tervatehtaantien portin takana ja hihkaisee portilla kuuluvalla äänellä, että "sesam-aukene" kun romusirkuksen esitykset televisiossa loppuvat. Ehtii Helikin jo sen jälkeen taas leipomaan rähmäpullansa itse niille harvoille huu-haa ihmisille, jotka vielä vaivautuvat huutokauppaan tulemaan. Samat toinen jalka haudassa olevat harvahampaat ja muut eturivissä istuvat kieronaamat väijyvät silmä kovana arvotonta roinaa.

    • hirpparilta

      Onko se muuten haitannut teidän elämää jos joku pitää huutokauppaa elääkseen?
      Ei kai kaikkien tarvitse sossuloisina elää niinkuin te paskanjauhajat teette!

      • KatsoVaanPeiliin

        Se on itse sitä joksi toista haukkuu...


    • ihana-tulevaisuus-meillä

      Aijai, kun tekee hyvää, kun tietää kohta televisiosta Huutokauppakeisarin typerien paskavitsien loppuvan. Tämä kevät nauretaan vielä rengin tyhmyyttä, läskin hytinää ja rahojen tunkemista pelikaanin leukapussiin ja sitten se sonta on televisiosta LOPPU !!

      • EpäilenVähän

        Onkohan, mistä tiijät? Eipä nuo muutkaan eri suomalaisten "viihdeohjelmien" vetäjät mitään ruudinkeksijöitä tai edes hauskoja aina ole.


    • pingviini_

      Olokoa hiljaa ja huutakaa... kyllä leukapussiin lisseä rahhoa mahtuu...

    • extukkijätkä

      On se hauska katsella miten köyhät ja kateelliset änkyttää ja sortuu elon tiellä. Aki senkun porskuttaa!

      • KateellinenHuutolainen

        Kyllä vääräleuka tukkijätkääkin huutokaupan etupenkissä kohta itkettää kun omat tavarat eivät enää mee huudoissa kaupaksi vanhaan malliin, ainoastaan pilkkahinnoilla.


      • naurava-huutokauppuri

        Eikö se harvahammas siitä huutokaupan eturivistä pitäisi viedä jo johonkin hoitolaitokseen. Alkaa kohta keisarinnallakin alushousun koko pienentymään siitä nykyisestä 10XL:n koosta, kun köyhyys tunkee Tervatehtaantiellä viltin alle laihaa koipeaan. Väki ja rahat loppuu romusirkuksesta vuorenvarmasti. Älkkä menettäk toivoan, kyll köyhhyyt ja kurjjuut piissa...


    • Viksurontti

      Kyllä hengell. piireihin kuulumatonkin saa olla pitämättä kaksimielisistä jutuista tv-ohjelmissa. Nyt ei tässä ollut kirjoittajana mikään lesta tms., niinkuin jotkut sitä roolia tyrkyttävät joka palstalla.

    • extukkijätkä

      Eikö vituta kun joku myy vanhoja kuparipannuja kahdella puolella sadalla? Varmaan ottaa pannuun, oikein, pannuun ottaa! Pyrkikää itse samaan, ei taida onnistua, junttieinarit.
      Jospa Markku tekee teille sellaiset lapaset missä on peukalo keskellä kämmentä.
      Ja uudet AKI&HELI-pipot, ne ei ainakaan kulu teidän päässä puhki...

      • hahhahhahhaa

        känninen taisi tuon pannun huutaa, ei kukaan täysjärkinen maksa sellaisia hintoja.. tuo keisarin nimi muuten on yrittäjien keskuudessa vittuilunimi yrittäjälle


      • tukkijätkät-lataukseen

        Ne AKI & HELI-pipot voi lähettää suoraan Niuvanniemeen sen huutokaupoissa etupenkissä istuvan harvahampaan kanssa. Kukaan täysijärkinen ihminen ei nolaa itseänsä tuommoinen pipo päässään. Kesäaikaan yhteen huutokauppaan olikin tullut linja-autollinen hulluja jostain hullujenhuoneelta. Oli kyllä silloin sen verran hullun näköistä tötteröhattupäätä kimpoilemassa siellä huutokauppayleisön joukossa. Markulla on kyllä ihan omassa kädessään oikein hyvä malli sille, jos alkaa semmoisia lapasia tekemään, missä on peukalo keskellä kämmentä. Valmistautukaa... televisioinnit loppuu ja köyhyys tulee... hah, hah, hah, hah, hah, haa...


      • NiuvanPotilas

        Sulle taitaa olla Niuva tuttu paikka, ootko päässy lomalle sieltä?


      • extukkijätkä
        tukkijätkät-lataukseen kirjoitti:

        Ne AKI & HELI-pipot voi lähettää suoraan Niuvanniemeen sen huutokaupoissa etupenkissä istuvan harvahampaan kanssa. Kukaan täysijärkinen ihminen ei nolaa itseänsä tuommoinen pipo päässään. Kesäaikaan yhteen huutokauppaan olikin tullut linja-autollinen hulluja jostain hullujenhuoneelta. Oli kyllä silloin sen verran hullun näköistä tötteröhattupäätä kimpoilemassa siellä huutokauppayleisön joukossa. Markulla on kyllä ihan omassa kädessään oikein hyvä malli sille, jos alkaa semmoisia lapasia tekemään, missä on peukalo keskellä kämmentä. Valmistautukaa... televisioinnit loppuu ja köyhyys tulee... hah, hah, hah, hah, hah, haa...

        Sen takia niitä pipoja teille oli tarkoitus sovitellakin!
        Mitäs muuten sinä siellä huutokaupassa teit kun tiesit että siellä oli linja-autolastillinen hulluja. No, etpähän ainakaan erottunut niin pahasti joukosta.

        Kohta alkaa uudet jaksot, muistakaa katsoa. Seuraavasta tuotantokaudesta uusine ideoineen on muuten päätetty. Vituttaako köyhät?


      • naurua_naurua

        Maltetaan tuskin odottaa sitä IHANAA päivää, jolloin tulee televisiosta VIIMEINEN jakso huutokauppakeisaria. Kaikki paska loppuu onneksi aikanaan. Juu, juu... totta kai seuraavasta tuotantokaudesta on päätetty... olihan autoveron poistostakin päätetty. Hah, hah... vituttaako Taka-Hikiän juntteja, kun Venla-gaalassa SUOMEN KANSA oli hyljännyt huutokauppakeisarin jo niin totaalisesti, että pullerot ja renki-hölmiskö ei päässeet enää edes kolmen parhaan joukkoon?


    • savottasanttu

      Onkos se nauraja päässyt koskaan mihinkään? Edes peruskoulua läpi?
      Taitaa olla katkeraa tuo persaukisten elämä. Jos se Aki antais jotain vanhoja rojuja kun jää eläkkeelle niin saat myydä niitä kirpparilla! Jos sillä vähän vinettorahaa heltiäisi!

      • MeklariEläkkeelle

        Taitaapi tällä meklarilla olla edessään aika pitkä ja ehkä kivinenkin polku ennen kuin eläkkeelle joutuu tai pääsee. Enkä oikein usko, että kovin paljon eläkettä saa hän. Sehän riippuu siitä, paljonko on itse maksellut, jos on maksellut.
        Mutta ei huolta, kai jostain Taka-Hikiältä joku varakkaampi mökin akka ottaa venlasuosikkinsa vaikka ottopojakseen tai ainakin elätettäväksi.


      • Kurjuuden-Kuningas

        Akille ei ole kertynyt vuosien varrella sukan varteen mitään muuta kuin hikistä nöyhtää tuolla romujen meklaroinnilla. Enpä oikein jaksa uskoa, että on hänellä ollut juurikaan haluja eläkemaksuja maksella, joten n. 700 € /kk. tulee olemaan sitten se hänen eläkkeensä. Siitä ei enää tarvitse maksaa veroja, mutta se verojen maksamatta jättäminen on yleensäkin yrittäjille ihan tuttua hommaa. Onhan se vätys yrittänyt kurjan elämänsä varsitiellä olla jopa rakennuksilla töissä, mutta minkäänlainen oikean työn tekeminen ei siltä vätykseltä onnistu. Suutaan soittavaksi huutokauppameklariksi on pitänyt hänen lopulta alentua, että on edes jotenkin pysynyt homehtuneen leivän syrjässä kiinni. Kun televisioinnit loppuu, niin savottajätkät, extukkijullit ja muut huuhaa-ukot ja -akat Hirvaskankaalta Akin lisäksi vaipuvat unholaan. Kaikenlaiset linssiluteet ja muut kouhottajat, jotka ovat olleet itseään säälimättä valmiita reissaamaan ympäri Suomen aina sinne, missä saa rujon naamansa ilmaiseksi televisiossa näkyviin, saavat kohta etsiskellä uusia kohteita linssilude-reissuilleen.


    • uuttatvstä

      Seuraava ohjelma alkaakin jo syksyllä kuvauksineen, realitysarja "Markun tuunauspaja".
      Luultavasti tuleekin menestys. Akilla ja Helillä on siinä omat osansa.

    • extukkijätkä

      Oltiin nuorina persaukisina miehinä Akin kanssa Mulukkujärven kämpällä savotassa. Muut meidän ikäiset kävi kouluja ja luki herroiksi, mutta me tyhmät tuppikullit vaan oltiin Mulukkujärvellä savotassa, kun ei järkivähä mihinkään muuhun riittänyt. Aki yritti oikein laskea koskea tukin päällä, mutta se paksu pullero tipahti siitä tukin päältä saman tien koskeen ja oli vähällä hukkua. Sanoi siinä, että "ei minulle työnteko sovi, joten minun pitteä ruveta tekkeen jottai, missä soapi pelekällä tyhjänpäiväsellä suun soitolla rahhoa." Niin se lihavaksi patvinu pullero alako sitte huutokauppakeisariksi.

      • KoppiautoDuunari

        Joo, eihän se tietenkään mittään työtä ookkaan sellane, jotta ajeloo aatolla ympäri Suomen, Ruotsin ja Vironkin ja roudailee tavaroita ja sitten niitä myyskentellöö ja lähettellöökin immeisille. Mitteehän ne kaikki muut koppiautot tekevät tien päällä, ovatkohän vuan huviajeluilla, mänössä syömään rillille tai tulossa sieltä. Joku varmaan niittenkin palakat maksaa ( ja jokkaisessa aatossa istuu pipo piässä ja huomioliiveissä kaks pulukkaa haakottelemasa ja nenneesä kaevelemassa).


      • oikeaextukkijätkä

        Tuohan se on kaikkein säälitävintä kirjoitella toisen nimimerkillä.
        Eipä sinusta todella koulunkäyntiin ollut ja eipä ilmeisesti työntekoonkaan.
        Surkea luuseri!
        Varmaan vituttaa kun toinen tekee rahaa helpolla!


      • HeleppoheikinHelppoElämä

        Ai helepolla vai, ei se kuule siltä vaikuta kun itkevät mediassa sitä, kuinka helevetin pitkiä päiviä tekevät!


      • aitoextukkijätkä
        oikeaextukkijätkä kirjoitti:

        Tuohan se on kaikkein säälitävintä kirjoitella toisen nimimerkillä.
        Eipä sinusta todella koulunkäyntiin ollut ja eipä ilmeisesti työntekoonkaan.
        Surkea luuseri!
        Varmaan vituttaa kun toinen tekee rahaa helpolla!

        Jaa, että sua oikein viluttaa?


    • Ou_PLEEEEEES

      Koko maailmanko sinä nyt panet kärsimään, kun yksi keisari sanoi jotain mistä et pidä.

      Myisit nyt ne romus. Myy vaikka kalliilla, please!

    • savottasanttu

      Vastahan joku niin katkerasti itki kun Aki puhumalla saa helppoa rahaa!
      Eikä se vituta mitä toiset tekee, itelle on tullut rahaa kummallakin, puhumalla ja duunia tekemällä. Mutta tuollaisia luusereita, mitkä ei osaa mitään, se varmaan vituttaa kun joku toinen hankkii hyvin!

      • RahaaOnKuinRoskaa

        Joillakin se on helppoo kun istuu aina ranhantekokoneensa päällä.
        Melkein yhtä vanhaa elinkeinoa harrastavat huijarikauppurit.


      • hölmöläistenyle

        Kuinkahan oikeasti kävisi, jos kansalaisilta ei veron kautta väkisellä maksatettaisi yle veroa?! Kanavat seuraisivat koko ajan katsoja lukuja, kuten ennen ja vähän katsojalukuja keränneet ohjelmat tippuivat pikaisesti pois. Tuskin olisi näillä tanttaroilla enää pitkään aikaan ollut ohjelmaa! Ja näitä helvetin paska ohjelmia uusitaan kerta kerran jälkeen!! Kansalaisilla pitäisi järjestää kunnon mielenosoitus nykyisiä tv- ohjelmia vastaan! Onneksi kaukosäätimessä on nappula jolla kanavaa voi vaihtaa!


    • töllöttäjä

      Niitä katsotaan mitkä on mielenkiintoisia. Eihän sillä veronkeruulla ole mitään tekemistä sillä mitä itse kukin katsoo. Joillain kateellisilla ja elämän katkeroittamilla naapureilla näyttää olevat ylitsepääsemätön stressi Keisarin menestyksestä.
      Onkohan jäänyt tervansavu kurkkuun?

      • vahingonilo

        Televisioinnit loppuu... köyhyys tulee Tervatehtaantielle kun huutokauppaväki loppuu. Hah, hah, haa...


      • EnKadehdi
        vahingonilo kirjoitti:

        Televisioinnit loppuu... köyhyys tulee Tervatehtaantielle kun huutokauppaväki loppuu. Hah, hah, haa...

        Muutenkin koko Uurainen on yksi sisäänhengittävä persereikä!


    • äänekoskelainen

      Ainakin noista kirjoituksista päätellen. Toivottavasti liittävät Uuraisen Jyväskylään niin säilyy sivistystaso Äänekoskella!

      • EiVoiMittään

        Rupusakkia kaikki !


    • palsistaodotellesssa

      Kohta alkaa taas Keisarin uudet jaksot! Vesi kielellä odotellaan, kevään kohokohtaa tv-ohjelmissa!

    • läskiä-lotinaa

      Mittees haaskoo tavaroo tiältä pelkaanin leekapussista nyt löötyyp... tiällähä o puukko, reppu, kuparpannu, aarinkopullo, öljypönikkä...

      • huuvetaanhuuvetaan

        ja mökin akoille tyrkyllä jättitiltot ja kondoolien kuivaustelineet


    • keisarikalifi

      Pelkaani kohta tulloo, ootko valamis?

    • huutokauppalainen

      Keisari is back! Nyt on taas 14 uutta jaksoa hyvää ohjelmaa! Kuparipannukin sai ennätyshinnan 270€.
      Eikä Markkukaan pudonnut pylväästä, vähän kyllä pelotti että sattuu jotain.
      Ilmankostutinkommentti oli kyllä hyvä. Tuollaiset pikkutuhmat sutkautukset piristää hienosti ohjelmaa.
      Innolla odottelemme taas ensi tiistaita!

    • taataatasapäät

      Nolo ohjelma ja Helillä vaan perssie isonee, oli jotenkin huvittavan näköinen kun oli kursinut tiukoilla alushousuilla sitä pienemmäksi, lahkeiden kuminauhat puristi, hautuu kait tuolla konstilla välit. No muuten olisi koko pehva kaatanut rouvan maahan eikä olisi päässyt ylös. Jaksaa tuolla konstilla tallustaa.

      • PullaPersePulu

        Kahtele vaan peileillä omaa pehvaas, on varmaan isompi, koska tollai toisen vastaava paikka kiinnostaa.


    • Perverssi-Pete

      Keisari sanoi, että ei nykyään kukaan osta paskan polttamia alushousuja. Kyllä minä vaan ostaisin huutokaupasta kovalla ennakkotarjouksella keisarinnan kusen polttamat alushousut.

      • RetrolakanatMyyvät

        Voisivat alkaa myymään pariskunnan retrolakanoita, joissa keskellä kuvioina maailmankarttoja. Rengi voisi niihin lisää kuvioita vajassaan tuunata, muitakin kuin erikeeperiroiskeita.


      • ruuttamestari

        Keisarin prinssinakista siihen lakanalle tirahtaisi vaivalloisesti Naurusaarta maailmankartalla merkkaava läimäre, mutta Rengi kun jättäisi puumerkkinsä samaan lakanaan, niin jopa olisi Australia merkattu samaan karttaan.


      • Väritetytlakanat
        ruuttamestari kirjoitti:

        Keisarin prinssinakista siihen lakanalle tirahtaisi vaivalloisesti Naurusaarta maailmankartalla merkkaava läimäre, mutta Rengi kun jättäisi puumerkkinsä samaan lakanaan, niin jopa olisi Australia merkattu samaan karttaan.

        Nii ja värillisiksi kuvioidut olisivat tosi kalliita. Etenkin jos keskellä olisi suuri punainen Kiina ja alempana iso ruskea Afrikka.


    • vanhaakamaa

      Mitäpä luullaan että esim. Elviksen kalsareista irtoaisi tänäpäivänä!?

      • KalsaritJaKalsarit

        Jaa jaa, ei kai kovin paljon, koska Björn Borgin kalsaritkaan eivät hirveen kalliita ole edes uusina saati kusen polttamina.


    • 2er

      Ei Heli eikä Aki keneltään halvalla vie,ahneet myyjät ottaa kaiken vähän mitä irti saavat.Menestyvät hyvin liiketoimissaan,tietenkin itsekin kateellinen,mutta vaan siitä etten itse vaan kykene.

      • TottaJaTarua

        Ai jaa. Tavaran myyjä pyytää 500, ostohinnaksi "pitkin hampain" tinkauksen jälkeen tulee 160. Huudoissa yhteensä 735.
        Jotta sellaista laillista ryöstöä.


    • torvelot

      On se kiva kun on kaukosäätimessä nappeja, että voi kanavaa vaihtaa, silloin kun nuo röhnisköt tulevat ruutuun idioottimaisuuksineen! Kaksi lyllertäjää ja yksi liimanhaistelija..

      • PelikaanitJaRöllykät

        Onhan se paljon hianompaa kahtoa tv:stä vastaavia ulkomaisia formaatteja, joissa puhutaan enklantia. Vaikka kyllä niissäkin ohjelmissa lylleröitä näkee, onkohan se alalla pärjäämisen must, jotta pelikaanipussi pitää leuan alla olla ja nauraessa on röllykkämahan hytkyttävä.


    • töllöttäjä

      Pelkaani onkin seuraavaksi Helin kanssa Haapasalon Villen vieraana! Se pitää muistaa kattoo, varmaan tulee hyviä juttuja!

      • PölhölänPoijat

        Antaa vaan ruskien katella Villee, sellaista örvelöä en kyllä kahtele, en eres pelikaanin seurassa.


    • villentawaritsh

      Ville on yksi sivistyneimpiä ja maailmaa nähneitä ihmisiä ketä Suomen maassa elää.
      Juntinhan sitä on mahdotonta tietysti todeta kun itse on niin pässinpää ettei pysty arvioimaan muuta kuin sen milloin kusettaa tai paskattaa!

      • MeitäOnMonex

        Noinkohan on? On sulla käsitykset ihmisistä!


    • palsistakehiin

      Olipas piristävä Haapasalon jakso kun Aki ja Heli oli Lapin retkellä. Puhuttiin oikein henkeviä ja hyviä asioita ja vähän actioniakin! Jääveistosnuija oli hyvä, toivottavasti laittavat pakastimeen sen ettei mene pilalle kesällä. Se olisi vetonaula huutokaupassa pakastimen kanssa myytäessä! Tällaisia ohjelmia lisää!

      • läskiperse_

        Hupia kaikista tyhmimmälle kansaosalle... arvotonta roskaa...


      • EläTokKadehi
        läskiperse_ kirjoitti:

        Hupia kaikista tyhmimmälle kansaosalle... arvotonta roskaa...

        Huvinsa kullakin, varmaan sullakin?


    • hyviänäytteleen

      Saatana että on tyhmä ohjelma, läskikaula vittuilee ihmisille. Onneks on katsoja luvut puonnu ni loppuu sekin paskan jankuttaminen. Olin kerran lompolossa yhtä aikaa, niin siellä ei pussailtu ja puhuttu rakkaus juttuja.

      • reppanaseon

        oliko kovassakin kännissä?


    • raitisreilu

      Ei Aki juo viinaa. Ihan raittiita ovat!

      • VoiEttäModeroidaan

        Onkohan Keisarikunnalle järjestetty ihan oma moderaattori tällekin palstalle?


      • Nähtyon

        Se ei pidä paikkaansa, kyllä sille muuten maistuu sekä viina, että tupakki


      • VoeHeijänKanssa

        Oooonko hää siis kaappijuoppo ja vielä salapolttajakin???


    • hyvätideat

      Markku se taitavasti rakensi riippukeinun matoista. Kiitos ideoista, alan itsekin rakentamaan kesän tullen samalaisia. Kiitos lisää vaan tuollaisia niksipirkk... eikun niksipalsis juttuja kehiin. Menee kesä hyvin askarrellessa uusia ideoita itselleen ja ystäville.

    • Kansatykkää

      "Nuuka mies kun Aki on, niin nyt on nuukuus huipussaan". "Se on aina aamulla paskaa täynnä ja minä joudun sen joka aamu tyhjentämään."

      • NuukastiLaskee

        Jaa, luulin jotta lakanalle laskee eikä sinne.


      • PönttöpäänPönttö

        Ja pönttö rakensi ihan omasta päästään pöntön ja tällä kertaa ilman erikeeperiä.


      • outo-tyyppi
        PönttöpäänPönttö kirjoitti:

        Ja pönttö rakensi ihan omasta päästään pöntön ja tällä kertaa ilman erikeeperiä.

        Eikö tuo pönttö ole väärin tehty, katto ylöspäin ja katon sivustoilla ei yhtään ylimääräistä. Tuo Markku raukkakin koettaa olla joku tähti, surkea esitys. Vajakin oloinen mies.


      • moukkakunon

        ja Heli nauraa hohottaa tuolle vitsille...aatelkaa puhuu vaimostaan tuolla tavalla...


      • tyhjäpönttö
        outo-tyyppi kirjoitti:

        Eikö tuo pönttö ole väärin tehty, katto ylöspäin ja katon sivustoilla ei yhtään ylimääräistä. Tuo Markku raukkakin koettaa olla joku tähti, surkea esitys. Vajakin oloinen mies.

        Kyllä on väärin tehty, se valuttaa vedet pitkin takaseinää ja kostuttaa laudan siitä ja vesi valuu jopa sisälle, niin linnut ei siellä viihdy..

        Ois nyt kattonu edes internetin ihmeellisestä maailmasta ohjeet ja laittanut ne sitten fasepookkiin


    • ylimielisiä-ovat

      Tänään se Joel poika möi tavaroita, niin eikä Heli norsu ylimielisenä jo kommentoinut väliin "rupee halkomaan hiuksia". Mitä tuo huijari pariskunta muuta tekee kun koittaa sahata ihmisiä silmään. Elä poika enää myy noille, laita nettiin, on sen verran kivaa tavaraa. Älä nolaa itseäsi tuon pariskunnan ohjelmassa.
      Ja kun katsoi sitä yleisöä, niin Tervatehtaantiellä on neanderinthalilaisten kokoontumisajot.

    • Järkikäteen

      Että jumalauta voipi olla kateellista porukkaa. Mitä se kelleen kuuluu mitä kukaki leipänsä eteen tekee. Pääasia ku tekee.

      • KähmijätKuriin

        Kyllä se vaan kuuluu ja tässä tapauksessa myös näkyy.


    • hölmölän-väki

      Eihän ne nyt ole koko Tervatehtaantien kolmikko penaalin terävimpiä kyniä. Rengin kynästä on terä kokonaan poikki. Keisari murjoo typeriä vitsejä ja Keisarinna nauraa hohottaa suu selällään ja silmät ympyriäisinä.

    • markkuisbest

      Markku on taitava nikkari! Kateellisia on tietysti ne joilla on peukalo keskellä kämmentä. Jospa Markku tekisi sellaiset rukkaset missä on se peukalon kohta oikeassa paikassa niin ei ainakaan palele käsiä pakkasella.

      • RiippuuArvioijasta

        Jospa sun ukkos on vielä tumpelompi niin voihan silloin tuo rengi sinusta vaikuttaa jonniinmoiselta remonttireiskalta.


    • suosikkisarja

      Nelosen paras ohjelma on ehdottamasti Suomen huutokauppakeisari. Näin se vaan on. Mukavia koko kolmikko.

    • palsisfani

      Kyllä Huutokauppakeisari on ehdottomasti kautta aikain parhaita viihdeohjelmia. Nelonen iski oikean paikkaan, uudet jakson vaan kuvaukseen ja lisää huumoria kehiin. Markun tuunauspajasta voisi tehdä oman sarjansa, on se Markku niin idearikas ja taitava rakentaja, ratkaisu löytyy lähes kaikkiin pulmiin. Ihme jos ei Venla taas napsahda ensi syksynä!

      • JunttilanEinari

        Joopa joo, jotkut pitävät kurkistelu- ja tirkistelyohjelmista ja sellaisista lehdistä (mm Seiska), joissa pääsee sivullisena linssin, kuvaruudun tai valokuvien kautta tsiikaamaan ihmisten yksityisyyttä ja sitten vatkaamaan juttua niistä havannoista viikoiksi. Saman ihmiset tuijottavat vuodesta toiseen jotain Kauniita ja rohkeita (tai Kangashäkin Kauheita ja rikkaita) ja sitten esityksistä ja esiintyjistä keskustellaan (kun ei ole juuri muutakaan ajanvietettä) kotimökissä tai naapurin kanssa kuin henkilöt olisivat heille parempiakin tuttuja tai peräti lähisukua...
        Junttilan möllisköjen hupia. - Kuten minulla tämä kirjoittaminen.


    • naurua_naurua

      Ei pääse pullerot ja renki-hölmiskö ensi syksyn Venla-äänestyksessä enää edes viiden eniten ääniä saaneen joukkoon omassa sarjassaan. Läskit hytkyy, mutta suosiota ei enää tule.

    • Öiudbhj

      Ei hitto pakko se on uskoa kun jatkoin ketjun lukemista että ompa kateellista ja sairasta porukkaa täällä!

    • TaasAlkoiNärästys

      Öyh ja röyh!

    • lentäjä-Sarvanto

      Keisarinnalle pitää hommata semmoiset laskuvarjohyppääjän valjaat, mitkä vetää roikkuvia pakaroita ylöspäin. Alkaa vuosi vuodelta takamus raahaamaan lähempänä maata. Venlat on jo tulleet, mitä voi mehtäkylään tulla. Seuraavaksi tulee pelkästään köyhyys.

    • makutuomari

      Älä älä nyt, kyllä Helillä on vielä ihan sexy peba eikä se riipu yhtään. Kyllä Heli on vielä ihan soiva peli!

      • olipa.näky

        Kyllähän siinä keisarinnassa sitä rasvaa on kiitettävästi ja aina vaan vuosi vuodelta enemmän. Meni viimeisellä etelän aurinkomatkallaankin uima-altaaseen hame uimapuvun päällä, että ei rasvapallerot ota niin pahasti silmään.


      • KuninkaallistenTabut
        olipa.näky kirjoitti:

        Kyllähän siinä keisarinnassa sitä rasvaa on kiitettävästi ja aina vaan vuosi vuodelta enemmän. Meni viimeisellä etelän aurinkomatkallaankin uima-altaaseen hame uimapuvun päällä, että ei rasvapallerot ota niin pahasti silmään.

        Niinhän ne kuninkaalliset uidessaan yleensä pukeutuvat, jotta alamaiset eivät näkisi liikaa paljasta pintaa. Muuten saattaisi kullattu ulkokuori himmetä alamaisten silmissä.

        No eivät kuninkaalliset tosin tatuointejakaan ottane. Tai jos jonnekin ottavatkin, niin eivät niitä rahvaalle vilauttele.


    • reijorubens

      Naisen pitää olla naisen näköinen ja pitää olla mistä ottaa kiinni eikä mikään ruipelo ettei tunnu niinkuin rankakasan päällä hyppisi!

      • TrampoliiniPelle

        Ei nainen ole trampoliini.


      • tavalliset

        Eihän monetkaan naiset ole tuossa iässä enää missinmitoissa. Aki ja Heli ovat kivoja just siksi kun ovat niin taviksia. Helillä luomutissit ilman silikoonia.. huulia ei oo turvotettu botoxilla eikä edes sipsuttele korkokengillä. Aki taas niin hauska ja hyväntuulinen aina.


    • huutokauppalainen

      Niin sitä Aki ja Heli on 10 vuotta porskuttanut huutokauppaa tässä muodossa ja paljon kauemmin sitä ennen. Hyvä juhlaohjelma oikein samppanjoineen ja limusiineineen.
      Suuri kuparipannu kruunasi kaiken. Seuraava juhlaohjelma sitten 15 v. juhliin! Mitähän Markku sinne keksiikään?

      • Huutolaiskauppaa

        Mitähän he ovatkaan porskuttaneet "paljon kauemmin sitä ennen", no ei ainakaan huutokauppaa?


      • suomivihannes

        Istuneet tukevasti sohvalla ja porskauttaneet hampaansa HK:n siniseen. Akilla lenkin puolikas kasvanut leuankin alle ja Heli läpsyttää kävellä ja jännityksellä katsomme kunsa persposket tipahtaa reisille.


      • paavotar
        suomivihannes kirjoitti:

        Istuneet tukevasti sohvalla ja porskauttaneet hampaansa HK:n siniseen. Akilla lenkin puolikas kasvanut leuankin alle ja Heli läpsyttää kävellä ja jännityksellä katsomme kunsa persposket tipahtaa reisille.

        Ja sekös sitten maailmaasi pienentää ja liikkumistilaasi vähentää, jos täällä on muunkin kokoisia kuin luuviuluja ! Kyllä on sivistys kaukana, kun kehdataan rienata toisia , itselleen täysin vieraita ihmisiä .
        Mikäs extra täydellisyys sieltä suomivihanneksen peilistä tuijottaa ? ?


    • NaatitaanNaatteja

      Varmaankin ihan nuutunut paskanruskea naatti sieltä näkyy,

    • sanonkomikä

      Se on sellainen luuseri mikä on epäonnistunut kaikessa ja on katkera kun joku toinen tekee duunia ja menestyy!

    • palsisfani

      Aki pitääkin tänä perjantaina huutokauppaa taas Fuengirolassa. Toivottavasti tulee televisiointi. Keisari alkaa olla suosittu jo Espanjassakin ja niidenTV:ssä ja kohta kansainvälinen tähti. Parempi että lähteekin suurempiin ympyröihin kun täällä oleva rupusakki ei osaa arvostaa ja ei osaa olla kuin kateellinen ja katkera toisen menestyksestä!

      • espanjanpelikaanit

        Taitaapi olla vain suomalaisten eläkeläisjunttien ilona Fugessa, espanjalaiset tuskin tollaisesta junttimeiningistä välittävät. Espanjan televisiossa ei tiettävästi ole pelikaani-ohjelmia esitetty, ehkä sentään joku paikallinen paparatsi on salaa vähän filmannut pullukoiden hassuja uintireissuja kun luuli, jotta valaita on ajautunut rantamatalikkoon.


    • keisarinleikkaus

      Vaikka keisarille ja keisarinnalle on kertynyt läskiä leuan alle ja pakaroihin, niin on se vaan talvella köyhien lähdettävä pitämään huutokauppoja etelän maille, että saa sitä läskisiivua oman voileivän päällekin. Ei arvotonta romua tule väki talvella Tervatehtaantieltä ostamaan, vaikka kuinka siellä huutokauppoja kylmillä ilmoilla pitäisi. Ei muuta kuin hame uimapuvun päälle ja altaaseen kellumaan, että saa roskalehdistö ottaa kuvia pohjoismaista tulleista kummajaisista.

    • terveisetfugesta

      Fugessa oli kivaa. Menkää tekin käymään. Ai niin, tehän olettekin niitä kateellisia persaukisia joille ei rasva% nouse kun ei ole varaa edes syödä kunnolla!
      Onneks joillakin on varaa mässätä eikä nälkä kurnuta leuanalla!

      • terveisetfugesta

        Meillä meni ryypätessä melkein koko reissu, tartteekin nyt levätä kunnolla ennen kuin jaksaa taas aloittaa kierrätyspaskan myynti hölmisköille ja linssiluteille.


    • pumppuremontti

      Aikansa kun ihmisiä huiputtaa ja myymättä jääneitä rähmäpullia syö ennen yläkertaan kömpimistä, niin tulee leukaperiin oikein kunnon vararavinnot. Tämmöisestä pelikaanipussista löytyy jo vaikka mitä roinaa linssiluteiteiden huudettavaksi. Takametsien tollot on onnensa huipulla, kun vaan saavat ostaa jotain arvotonta roinaa. Eläkeikään mennessä tämmöinen rasva kasvaa leukaperiin, jos vain pumppu kestää poksahtamatta sinne saakka.

      http://www.halloween-mask.com/hm/fat_nasty3_hm126.jpg

      • silavaa

        Voe mahoto... kyllä tuommosilla leokaläskilöellä pärjee jo pitkällen...


    • huudetanhuudetaan

      Olipa Keisarilta hyvä veto pistää SuloVilen-pipo päähän. Oikein hauska juttu. Tuollaisia piristäviä heittoja pitää olla ja mukavia pikkutuhmia juttuja kuten Helin tavaralle hintaa ja ennakkotarjouksia. Sanin esiintymisasu oli sexy - Helin olisi kyllä pitänyt huutaa se itselleen, siitä Aki olisi saanut uutta intoa toimintoihin!
      Markku esitti taas pohjatonta luomiskykyään, miinaharavalla kerättyjä metalliosia ja noin upean tuulikanteleen sai aikaan. Markku on aivan väärällä alalla kaivinkonehommissa. Joku luova ideapaja olisi hänen ominta toimintaa!

      • surkeita.ideoita

        Eihän se pelikaanileuka nyt itse tuota Sulo Vilen pipoa keksinyt. Ei järki riitä keisarilla noin pitkälle. Käsikirjoittajat noita pölvästejä ideoita ja surkeita vitsejä keksii hölmöjen tehtäväksi ja hölmöt tekee, mitä käsikirjoittajat esittää. Kuluneita vitsejä läpeensä kaikki, jotka ei naurata enää ketään muita, kuin Uuraisten korven omia möllisköjä.


      • UuraistenPeräkyläläinen
        surkeita.ideoita kirjoitti:

        Eihän se pelikaanileuka nyt itse tuota Sulo Vilen pipoa keksinyt. Ei järki riitä keisarilla noin pitkälle. Käsikirjoittajat noita pölvästejä ideoita ja surkeita vitsejä keksii hölmöjen tehtäväksi ja hölmöt tekee, mitä käsikirjoittajat esittää. Kuluneita vitsejä läpeensä kaikki, jotka ei naurata enää ketään muita, kuin Uuraisten korven omia möllisköjä.

        Missäs päin sitä korpea itse asustelet? Varo vaan, ettei keisaripelikaani käy kyläilemässä ja vie halavalla perintökalleuksiasi!


    • paistaa-niin-läpi

      Pelikaanin sisko siellä taas kehuu omaa veljeään.

    • uiui

      Onko pelikaanilla sisko ja minkänäköinen hän on? Vai Espanjassa huutokauppaa ovat pitämässä. Kyllä on hienoa porukkaa kun tulevatten taas Uuraisille hölmöläisten pokkuroitaviksi. Niiiin onhan siinä ihmettä ollut siellä kerrakseen jos taas käyneet uimassa ja Heli uinut mekko päällänsä. Eikös tästä jo luulis tulevan maan tapa kun ylhäisö tuolleen ui.

      • semmonen.dynastia

        On sillä keisarilla Krista-sisko ja ihan ovat keisarin kanssa kuin yhtä puuta näkönsä ja muunkin olemuksensa kanssa. Se sisko täällä aina puolustelee keisaria ja kertoo aina "varmana tietona" kuinka kuulemma taas Venloja tulevissa äänestyksissä keisarille pukkaa, kuinka tulee uusia tuotantokausia ja on vielä optioita oikein seuraavillekin vuosille. Keisarin dynastia muuttaa kuulemma eläkepäivillään kateellisten paskiaisten Uuraisilta Fuengirolaan pitämään huutokauppoja siellä. Venla-äänestyksessä kansa jo hylkäsi keisarin dynastian. Eivät päässeet viimeisessä Venla-äänestyksessä äänimäärässä enää edes kolmen parhaan joukkoon. Ihmisten kusetus huutokauppatavarasta maksettavissa pilkkahinnoissa näkyy suoraan Venla-äänestyksen äänimäärässä. Keisari nyt 45v. ja Salon tehtaalla piirikortteja aikaisemmin pussittanut keisarinna nyt 36v.


    • ruubenssi

      Heli on vielä soiva peli ja seksikäs kun mikä. Kyllä Aki on onnenpoika kun on noin kaunis, nuori ja rehevä vaimo jossa on mistä kiinni ottää. Ihan kateeksi käy!
      Noin kaunista keisarinnaa tukevat ihmiset kauempaakin katsomaan!

    • läskiä.lotinaa

      Juu, ei muuta kuin Miss Suomi kilpailuun... varma voittaja...

    • misspulskafani

      Riisitautiset hiljaa! Alle satakiloiset naiset on anorektikkoja. Täytyyhän naisen näyttää naiselta eikä miltään luuviululta! Sehän on kuin hyppisi riukukasan päällä!

    • pippelikeisarilla

      Huutikeisarilla aina kortongi mielessä onneksi vain mielessä, ei ole niin pientä että kortonki pysyy hutikeisarin pippelin ppäällä

      • KatteellinenPikkupili

        Ootko kahtonu apupeilin kanssa ommaa piliäsi, näkkyykö sieltä karvojen keskeltä mittään näppylätä?


    • huutokauppalainen

      Mukavaa viihdettä nuo Keisarin pikku sutkaukset. Markun jätkänkynttilät ja jouluvalot toivat tiistai-iltaan mukavaa joulutunnelmaa. Innola odotellaan millaisia terveisiä tulee Fuengirolasta ja millaista kauppaa siellä on käyty.
      Uusia jaksoja vaan kehiin, ei katsojat lopu. Keisarilla ja Keisarinnalla on jo oma vakiintunut fani- ja katsojapiirinsä, eikä mikään aivan pieni!

      • hoopoja-hööpötetään

        Teidän höpöjen piiri saa olla ihan minkäkokoinen tahansa. Kun höpöohjelma loppuu, niin se loppuu. Harmi, kun eivät möyhentäneet keisarin dynastiaa vieläkin enemmän siellä Fuengirolassa. Renki on tainnut kyllä saada jossain elämänsä vaiheessa oikein nyrkkiraudasta leukaansa, kun on niin mahtava kolo jäänyt naamariin.


      • TolkutontaTouhua

        Niinpä. Ihmiset, joilla on köyhähkö oma elämä saavat jos jonniinlaista tyydytystä kun pääsevat tirkistelemään "salaa" telkun tai juorulehtien kautta toisten koteja ja elämiä (tai jopa elimiä).
        Samaa soopaa on Kauheet ja Rohkeat, Emmerdale, Salkkarit jne. saippuasarjat, joihin aika monet ovat suorastaan koukussa. Jotkut ottavat jopa fiktiiviset henkilöt (jopa muumit) ja tekosensa vastaan tosina ja niitä juttuja sitten vatkataan päivätolkulla tuttavan, naapurin ja työkaverin (tai kissan ja koiran) kanssa.


      • tyrkkyjä
        TolkutontaTouhua kirjoitti:

        Niinpä. Ihmiset, joilla on köyhähkö oma elämä saavat jos jonniinlaista tyydytystä kun pääsevat tirkistelemään "salaa" telkun tai juorulehtien kautta toisten koteja ja elämiä (tai jopa elimiä).
        Samaa soopaa on Kauheet ja Rohkeat, Emmerdale, Salkkarit jne. saippuasarjat, joihin aika monet ovat suorastaan koukussa. Jotkut ottavat jopa fiktiiviset henkilöt (jopa muumit) ja tekosensa vastaan tosina ja niitä juttuja sitten vatkataan päivätolkulla tuttavan, naapurin ja työkaverin (tai kissan ja koiran) kanssa.

        Repesin, silmät valui vettä mutta tuo on niin totta.

        Mutta kun luin jutun tästä junttiseurueesta niin voin kuvitella kuinka nämä syrjäkylän julkkikset ovat siellä temunneet ja paksut akat kurkku suorana huutaneet rähinoitsijälle kun ovat niin julkkiksia ja olevinaan jotain. Eivät kuitenkaan mitään edustavaa kuvaa suomalaista hekään anna. Siellä valkoinen ihranahka tallustaa Espanjassa. Lehteen keinolla millä hyvänsä, varmaan itse tilasivat konfliktin.


    • tvtsiigaaja

      Parhaat ohjelmat ovat: Huutokauppakeisari, Pränkkikämppä, Mixun Baari, Pontikankeittäjät ja Julkkisselviytyjät. Lisää näitä, kiitos!

      • KylläKelpaaKatella

        Niin, entäs Ummikot ulkomailla, Pelikaanit Espanjassa, Heleppo elämä ja Reittä pitkin rikkaaksi.


    • Tosissannekoarvostelette

      Kyllä mielestäni on komea keisaripari. Mitä muuta heidän mielestänne pitäisi olla? Ette taida itsekään paremmasta puusta veistettyjä olla puheistanne päätellen. Kateutta ilmassa eikä ihan vähän.

      • seksiterapeutti_

        Pelkkiä läskilöllöjä ne huijarit on. Lihapulla-keisari hakkaa nyrkillä Fuengirolassa vanhuksia sairaalaan ja 2 viikon sairaslomalle. Renki on tyhmä, kuin vasemman jalan saapas. Sen kun näkis, miten nuo pullerot sänkyhommat hoitelee... miten saa pienen nysäkullin lemmenpesään paksujen läskien syövereihin?


    • juppendaali

      Vai tekisi seksiterapeutin mieli katsella kun pullerot peuhaa sängyssä ja runkata!
      Onhan sitä netissä seksiä missä on nysäkulleja ja monenkokoisia panijoita. Ota vaan oma pikkunysä kouraan ja tumputa niin että tyrät rytkyy. Tuskin Keisaria ja Keisarinnaa näet koskaan niissä hommissa!

    • kova-on-kohtalo

      Aina on läskiä ja ihraa rankasti vastassa, yrittipähän edestä taikka takaa. Ratsastuksessa reisiläskit lyö vastaan, ennen kuin pikku pippeli pääsee lemmenpesään. Dynastian seksihommat jääkin siten nettipornon katseluun, mitä nyt Rengi häärää kolmantena pyöränä sänkyhommissa mukana silloin, kun nettiporno ei enää riitä.

    • ohhohuihui

      Harrastaako kimpakivaa oikeesti? Olisko mukava olla mukana?

    • huutokauppalainen

      Olipas taas hyvä jakso tiistaina! Akillehan olisi loistava tulevaisuus räppärinä, hänhän antoi oivan näytteen taidoistaan, aivan uskomaton riimitys ja ihan extemporee kauppatilaisuudessa!

      Markun tekninen lahjakkuus tuli taas esille, lehtipuhallin oli toiminnassa aivan suitsait ja taas mentiin. Ja Mersumiehille oma seinäkello, tuollaista ei jokapoika keksi!
      Itse taidan tehdä vanhoihin LADA:n pölykapseleihin kelloja. Huippuoivallus nuo autojen pölykapselit!

      • TaasTuliSuustaSammakoita

        Taitavat jo käytettyinäkin Mersun omat rosteriset pölykapselit maksaa enemmän kuin mitä erikeeperirengin kyhäämästä kellosta huudettiin, joten ei liene mikään liikeidea, vaikka suulas keisari pienessä päässään jotain sellaista päätteli ja ulostikin.


      • hölyn.pölyä

        Vanha keksintö väkertää noita kellokoneistoja vaikka mihinkä pyöreisiin esineisiin. Onhan noita kelloja tehty venäläisen Emma-pikakiväärin pyöreisiin lippaisiinkin, joten ei ollenkaan mikään huippuoivallus tehdä auton pölykapseliin tuollaista kelloa. Käsikirjoittajilta alkaa näköjään uudet ideat käymään jo vähiin...


    • uusi-idea

      Annan uuden kelloidean: Laittakaa kuparipannuun keĺlokoneisto, siihen nimmarit. Ensi kesän hittituote! Varmaan menee 500€ rikki!

      • kylläkauppakäy

        uuraisten kellomies halavalla myy rojuaitastaan vasullisen koneistoja, joita rengi sitten liimailee erikeeperillä kuparipannujen sisälle ja möllisköt niitä sitten suut auki sekopäisinä kilipaa huutelevat, makkarankuoret ja pullien rähmät vaan suusta rinnuksille lentelevät


      • pullanyrkit_heiluu

        Kävikö kukaan pääsiäishuutiloilla, oliko pullat extrarähmässäja Rengin makkarat rasvaisempia, suut napsui ja leuka kiilsi rasvasta. Oliko päästarat ruskettuneita Espanjan loman jäljiltä. Oliko keisarin nyrkit ruvilla nyrkkitappelun jäljiltä.


      • jovaintokkiisa
        pullanyrkit_heiluu kirjoitti:

        Kävikö kukaan pääsiäishuutiloilla, oliko pullat extrarähmässäja Rengin makkarat rasvaisempia, suut napsui ja leuka kiilsi rasvasta. Oliko päästarat ruskettuneita Espanjan loman jäljiltä. Oliko keisarin nyrkit ruvilla nyrkkitappelun jäljiltä.

        oli oli oli oli


    • Työmatkavähennys

      Vieläköhän menee epsanjaan?

    • fugefugefuge

      Palsiksethan muuttaa eläkepäiviksi Fugeen. Siellä on hyvät antiikkimarkkinat, voi tehdä duunia jos haluaa. Pikku baarikin voi olla hyvä eläkehomma. Jos laittaa sellaisen Mixun-baarin tyylisen niin voi sitten vaikka vähän kouluttaa suomalaisia örveltäjiä käyttäytymään ulkomailla!

      • MölliskönToiveunta

        Hah hah hah, aika pitkä on heillä matka eläkepäiviin, 20 vuotta. Eivätköhän siinä ajassa ole jo mölliskötkin unohtaneet nuo hillosilmänaamat ja taikinanyrkit.


    • huutajan-perillinen

      Keisarinnalla vielä ainakin 30 vuotta eläkkeeseen, koska kyllä silloin eläkeikä on jo noin 70 vuotta. Huutokaupoissa tällä hetkellä suu auki nauraa hohottavat harvahammas-muumiot on olleet siinä vaiheessa jo haudassa vuosikymmeniä ja perikunta kärrännyt vanhusten Tervatehtaantieltä ostamat kuparipannut metalliromunkeräykseen. Posliinit on kuskattu kaatopaikalle sankkojen kirousten säestämänä, että kun "te helevetin hölmisköt tuhlasitte meille tulevat perintörahat tämmöiseen arvottomaan romuun".

      • UpeataKeräilyrössäkkää

        Joo-o, harvahammasmuumioita ja vajakkeja näkyy koko huutokaupan linssiludesakki olevan, mitä nyt kesäisin joku turisti- tai polttariporukka sattuu sinne eksymään kahveille.
        Ei normiälyinen sellaisilla hinnoilla uudehkoa ja käytettyä ihan tavallista tavaraa eikä vanhempaakaan kierrätysrojua osta.


    • lapsi-askartelee

      Ihan hirveetä katseltavaa oli tänään sen rengin touhu. Kusta päässä hänelläkin kun luulee oikeasti sen tekeleet kiinnostavan. Kyllä strömsöön fanikunta nauraa pilkallisesti kautta Suomenniemen. Mutta Markku raukka ei sitä vaan tajua. Ja lumisotaakin pallerot leikki, millon viimein tajuavat että sumopaini on heitin laji.

      • SamaaSopaaJatkuvasti

        Ja pudotteli "vahingossa" romuposliineja lattialle, eivätkö enää muuta "hauskaa" keksi?
        Ruikkaisi välillä vaikka erikeeperiä silmäänsä ja sitä sitten pesisi ohjelman täytteeksi kymmenen minuuttia.


      • Hullut-hölmöilee

        Joo, kyllä ohjelman surkeilta käsikirjoittajilta alkaa käymään jo ideat todella vähiin, kun renki-hölmiskö laitetaan jo tiputtelemaan pöydältä posliineja lattialle ja porailemaan reikiä kahvikuppeihin. Sentään on jostain kuolinpesän romulaatikosta löydetty juurikin sopivan näköinen karvahattu sen renki-hölmiskön päähän. Tuommoiseen murjotun näköiseen naamaan sopii hyvin tuommoisen puoli vuotta suolla kuolleena olleen ja sitten löydetyn rämemajavan nahasta tehty rispaantuneen oloinen karvareuhka. Siinä on kyllä hattu Rengiä myöten !!


    • palsisisbest

      Kyllä Markun ideat ovat maanmainioita! Todella upean lintulaudan teki posliinista, ei sitä monessa talossa sellaista ole. Tai kohta on kun kun se oli niin hyvä idea. Jos vaan osaavat tehdä, moni ei osaa.
      Siitä olisi pitänyt saada video kun Aki soittaa luuttua ja Heli tanssii vatsatanssia ainoastaan punainen rakkauden silkkihuivi asunaan. Aivan kangistuu kun ajettelee sitä ihanaa tunnelmaa!
      Lisää vaan tällaista viihdyttävää tv-ohjelmaa!

      • KangistunutKatsoja

        Mikähän sulla nyt siellä kangistuu, jokin alapäässäsi vai yläpäässäsi? Selkä, kieli vai peräti jokin muu paikka?


    • anuzaukko

      Kyllä Markku on ihana! Noin monitaitoista ja osaavaa miestä näkee todella harvoin. Ja ystävällinen, komea ja hauska sekä huumorintajuinen verrattuna yleensä suomalaiseen mieheen joka on aivan juntti. Suomalaiset ukot ovat itsetietoisia autojen kehujia, kateellisia ja persjalkaisia kaljamahoja. Ei tarvitse ihmetellä jos naiset käy vieraissa ottamassa välillä tuollaista uljasta Markun tyylistä prinssiä joka antaa naiselle arvon ja osaa käsitellä KAIKIN puolin naista!

      Aki ja Helikin on varmasti onnellisia kun ovat saaneet töihin noin arvokkaan työntekijän.
      Maksavat varmasti ilolla palkkaa miehelle joka on palkkansa arvoinen!

    • hummaniheivaan

      Hyvä väläys Markulta tehdä keppihevonen. Niitä kannattaa tehdä lisää, siitä tulee kesäksi kunnon myyntihitti ensikesän huutokauppoihin, kuparipannun rinnalle. Nimmareilla tietysti!
      Kyllä Markku osaa!

    • Ari-vanhuksen-ihanaKosto

      Ei sillä renki-hölmisköllä mikään muu ole enää viiteen vuoteen välähdellyt, mitä nyt vähän oikosulkuja räpsähtelee siellä rämemajava-karvareuhkan alla tyhjässä pääkopassa olevissa aivonrippeissä. Huonosti välähtelee jo käsikirjoittajillakin, kun eivät enää mitään muuta huuhaata keksi... samanlaisia vajakkeja tuntuvat olevan käsikirjoittajatkin rengin kanssa. Ensi kesänä ei tule Tervatehtaantien huutokauppoihin enää mitään muuta kuin hyttysiä. Ainostaan sitten, jos keisarinna esittää pöydän päällä yleisölle vatsatanssia (lue iso möhömahatanssia) läpinäkyvässä punertavassa sifonkihuivissa, niin voi Uuraisten korpikylistä tiettömien taipaleitten takaa paikalle raahustaa vakio-Erkin lisäksi muutamia muitakin harvahampaita ja osin hampaattomiakin ukon-räähkiä. Toinen uutuutena oleva vetonaula voisi olla pystyttää Tervatehtaantielle nyrkkeilykehä, jonne nousevat ottelemaan itse keisari ja Fuengirolassa loistavaa luxuselämää viettävä kova- ja luisevanyrkkinen Stadin Kundi Ari. Siinä ei keisari (kun ei ole nyt kukaan Akin järjestysmies-avustaja pitelemässä Aria kiinni) ehdi rautaisella Uuraisten kyntöhevosen jalasta nyysityllä hevosenkengällä kovitettua nyrkkeilyhanskaansa edes kohottaa iskuun, kun Stadin Kundi Arin luiseva kova nyrkki jo läsähtää keisarin pehmoisiin leukaperiin, ihan kuin nyrkkinsä pehmoiseen ja täyteen taikinakulhoon iskisi. Se on yhden iskun jälkeen peli selvä ja on ihan siinä ja siinä, että kun ensin löi Ari, niin sen jälkeen on vaarassa lyödä kirkon kellot keisarille.

      • HullunYöhorinoita

        Meehän satusetä jo hoitoa saamaan, ei taida nyt lääkitys olla kohillaan.


    • huutokauppalainen

      Kyllä ensi kesänä käy huutokauppaporukkaa, mahdollisesti ennätysmäärät. Keisari on nyt suosionsa huipulla. Ja suosio nousee vaan. Samanlainen matkailunähtävyys on tulossa kuin Keskisen hommasta Tuurissa.
      Yhteistyökumppaneita vaan kannattaisi etsiä ja siihen kentälle ja pihapiiriin jotain oheis- ja lisätoimintaa niin kyllä raha virtaa. Kateellisten luusereiden harmiksi!

      • lööpithuutavatkohta

        joo keisari on vissiinkin matkinu keskistä, keskinenhän pääsee löppeihin milloin milläkin sekoilulla, nyt kännissä kaatumisella, kyllä keisarinkin pitäisi näyttää mustelmaisia läskejään, mustaa silmää ja tikattua leukaa, helinällekin sopisi mervitapolan tyylinen monivärinen sinivioletti kasvomeikki ja viillot kylkiin


    • on-meitä-joka-lähtöön

      Keisarinna nauraa hohotti silmät pyöreänä ja suu selällään, kun hänelle esitettiin napatanssia ohueen huntuun verhoutueena. Että noiden pulleroiden toilauksista saa vielä sivullisetkin tuntea myötähäpeää.

    • Takorautainen-siveysvyö

      Kyllä Keisarin Dynastian kannattaisi ryhtyä tekemään nyt suosion alkaessa osoittaa jo laskevia katsojalukuja (enää kolmanneksi katsotuin ohjelma nelosella) tilanteen korjaamiseksi kovia ja härskejä seksivideoita huutokauppasalin yläkerrassa. Rengi on tietysti aktiivisesti ja kovassa hurmoksessa hurja irvistys naamallaan touhussa mukana "kolmantena pyöränä". Sitähän ei tiedä, kuinka kovasta pyllylle piiskaamisesta Keisarin pikkutuhmien alapääjuttujen innoittamana posket hehkuen ja samalla nauraa hohottaen Keisarinna oikein tykkää? Rengi huitoo iso kuminen anustappi takapuolessaan kuolinpesän lumppulaatikosta löydetty kirppuja kuhiseva rämemajava-karvareuhka päässään varsiluudalla Keisarinnaa takapuolelle ja itse Keisari tirkistelee sessiota yläkerran vaatekaapin oven raosta prinssinakki tiukasti lukittuna CB-3000 penislukkoon. Videoita myydään sitten vain ja ainoastaan huutokaupassa "tiskin alta" hävyttömän kovalla hinnalla (kuten näköjään kaikki muukin tavara) huutokauppayleisön harvahampaille ja muille paikalle saapuneille vajaa-älyisille aloituskuparipannuja huutaville linssiluteille. Tällä uudella aluevaltauksella rahan tuloa Tervatehtaantielle ei voi enää mitenkään estää.

    • huppaheijaavaan

      Onpas siellä perverssejä mielikuvia. Kangashäkin pervot asialla! Tuollaisia sessioita ei tunne kuin alan asiantuntijat Että oikein CB3000. Jos nyt kuitenkin leikkisitte ne leikkinne neljän seinän sisällä, tällä palstalla on nuoriakin lukijoita, ei niille tarvitse vanhojen pervojen ajanvittoa opettaa!

      Olihan siellä Kangashäkin pyörätiellä nähty vilauttelija, ollaanko sitä samaa porukkaa?

      • kapinenseurakunta

        ei taija uuraisilla olla jälellä muita asukkeja kuin lahkolaisia, pervoja ja avohoidossa olevia torveloita, kukaan täyspäinen ei tuollaisessa perslävessä kehtaa asua


    • seurailijahirpparilta

      Vieläkös se Kankaanniemi pitää sitä kunnansihteerin virkaa hallussaan? Eikös silläkin ollut jotain hörhötyksiä tässä jokin aika sitten?

      • hörhölänsakkia

        mikä on hörhötys, taidatkin ite olla varsinainen hörhö.


    • mainoslakki

      Siinä rämemajava lakissa lukee Maansiirtoliike Tourunen, kerran vilahti teksti, todella kirppuisen ja hilseiselle päänahalle näyttävä ja haiseva lakki. Eikä komista Rengiä yhtään, niin toopen näköinen ilmestys ihminen etten olisi ikimaailmassa huolinut poikakaverikseni nuorempanakaan.

      Ja kiitos nauruista noista aikaisemmista kirjoituksista. Kyllä kirjoittaja tai kirjoittajilla on hyvä ja mielenkiintoinen ajatuksenjuoksu.

    • virkavahti

      Se hörhöttäminen tarkoittaa että vanha hörhö ukko ehdottelee sopimattomia nuorille tytöille kun oma eukko ei näytä enää hyvältä kun ei saa ottaa viinaa!

      No onko se sihteerin virka vielä sillä hörhöttäjällä?

      Sitten toinen asia, renki kirjoitetaan että "renki" eikä "Rengi".
      Minkähän näköinen ukko sullakin nyt on? Jos on ukkoa lainkaan. Jos on, niin ei varmaan kovinkaan viisas, jutuistasi päätellen!

      • renki_Rengi

        jos olet huomannut täällä Rengi sana alkoi jo ajat sitten jonkun kirjoittajan päähänpistosta ja me täällä näyttiksien takana nauramme suupieli vinossa kun kommentoimme Rengin toilailuja, eli Rengi on hänen nimensä josta kaikki täällä tietävät kenestä on kyse. Kyllähän me tiedetään että on myös renki sana joka on, niin - olisiko se talonpoikaisammatti.


    • mitenköhän

      Taitaa olla sellainen muonamies se koko Rengi.

    • huutolaiskauppalainen

      Markku näytti taas taitojaan vanhan rämän potkurin korjaamisessa, kelkasta tuli kuin uusi. Hinta jäi vaan vähän pieneksi. Mielenkiinnolla odotellaan taas mitä se rengi keksii ensi viikolla! Akille olisi pitänyt jäädä se iso kattila että olis anoppi saanut kunnolla keittoa käydessään kylässä!
      Mutta hyvä että rengi antaa Akille ja Helille ohjeita ja aikaa "tössäyttelyyn"!
      Upeata karvalakkia ei tainnut näkyä.

    • rotuja_moneksi

      Rengin järki ei riittänyt potkukelkan parempaan tuunaamiseen. Eikö siinä olisi pitänyt olla väliaisa selkäosassa tukevoittamaan konetta. Mutta valtava oli takamus jota sitä testasi, tuntu että jäi tuhnun haju iäksi.
      Ja niin se vain Helinkin suusta perkele tulee ja loppuosassa perse sana. Harvahammas yleisö vaan nauraa, ihanaa. Mutta moukilla on moukkien tavat ja puheet.

      Ja mitähän rotua oli yleisössä yksi vaaleahiuksinen vaalea puseroinen nainen, vilahti usein TV:ssä. Olisiko ohjaajakin hakenut katsojien apua selvittääkseen kyseisen pulman. Naisella oli poikeuksellinen keskeltä naamaa suoraan lähtevä pitkä nokka, nenä se ei enää ollut.

      • IsonokkainenHupakko

        Mikäs pyryharakka se siellä satuilee, kestääkö peili särkymättä ommaa nokkaa sieltä katellessa?


      • Tudor-roduT

        Se vaaleatukkainen kolvinenä-nainen oli Pinokkion sisko. Oli vielä ottanut varmuuden vuoksi isänsä silmälasit suurelle nokalleen. Ennen vanhaan oli semmoisia suuria tuon nenän mallisia kuparikolveja, joita kuumennettiin suoraan hiilloksella, että päästiin tinailemaan. Takarivissä oli yksi rahvaanomaisesti naureskeleva pariskunta, varmaan molemmat sossun pummeja. Siltä he ainakin näyttivät.


      • HuvinsaKullakin
        Tudor-roduT kirjoitti:

        Se vaaleatukkainen kolvinenä-nainen oli Pinokkion sisko. Oli vielä ottanut varmuuden vuoksi isänsä silmälasit suurelle nokalleen. Ennen vanhaan oli semmoisia suuria tuon nenän mallisia kuparikolveja, joita kuumennettiin suoraan hiilloksella, että päästiin tinailemaan. Takarivissä oli yksi rahvaanomaisesti naureskeleva pariskunta, varmaan molemmat sossun pummeja. Siltä he ainakin näyttivät.

        Hampaattomien tollojen ja hupakkojen touhua istua noissa tilaisuuksisa kahtelemassa kun kierrätysjätettä myydään.


    • hullun-hommaa

      Eipä ole ihme, että Suomen kansantalous ei lähde millään nousuun. Aikuinen Rengi nyhrää kokonaisen työpäivän täysin arvottoman jo metalliromun keräykseen joutavan potkukelkan kimpussa. Nyhräyksen ja Eri-Keeperin roiskauttelun tuloksena kului täysi työpäivä ja potkukelkasta saatiin lopulta jotain 20 € luokkaa oleva hinta. Jos Suomessa kaikki miehet tekisi työtä päivän mittaan keisarin Rengin tehokkuudella, niin tämä maa olisi konkurssissa jo muutamassa kuukaudessa.

      • AinaInkeriAnkea

        Ei kannattaisi ottaa noin tosissan viihdeohjelmia...


      • pisnesihmiset
        AinaInkeriAnkea kirjoitti:

        Ei kannattaisi ottaa noin tosissan viihdeohjelmia...

        Ei tuo ole viihdeohjelma sehän on totisinta totta yrittäjäelämästä ja elannon hankinnasta. Jos Hjallis veti Diiliä niin kaukana oli viihteestä ja kaipa se oli myös opastusta miten yrittäjiksi ruvetaan. Valitettavasti Akin ja Rengin opit karkoittaa nuoret kauas bisnesmaailmasta. Rengin työt on kuin pärevaloaikaan vuoleskeluja joilla ei rahaa tipu, tosipaikan tullen saisi sormiaan imeskellä tai noukkia kirpuja ja täitä siitä Maansiirtoliikkeen hattureuhkasta. Eikä kukaan nuori halua olla yrittäjä jos pitää kantaa tuollaista mamsellin takapuolta. Esikuvat tässä ovat syvältä. Näillä opeilla ei Sipilä ja Orpo saa Suomea nousuun.


      • KateellistenPanettelua
        pisnesihmiset kirjoitti:

        Ei tuo ole viihdeohjelma sehän on totisinta totta yrittäjäelämästä ja elannon hankinnasta. Jos Hjallis veti Diiliä niin kaukana oli viihteestä ja kaipa se oli myös opastusta miten yrittäjiksi ruvetaan. Valitettavasti Akin ja Rengin opit karkoittaa nuoret kauas bisnesmaailmasta. Rengin työt on kuin pärevaloaikaan vuoleskeluja joilla ei rahaa tipu, tosipaikan tullen saisi sormiaan imeskellä tai noukkia kirpuja ja täitä siitä Maansiirtoliikkeen hattureuhkasta. Eikä kukaan nuori halua olla yrittäjä jos pitää kantaa tuollaista mamsellin takapuolta. Esikuvat tässä ovat syvältä. Näillä opeilla ei Sipilä ja Orpo saa Suomea nousuun.

        No miten se asia sinulle kuuluu, tuleeko rahaa vai ei, ei kai se sinulta pois ole!


    • eisenytniinkäänole

      Ettepä taida tietää Akin, Helin ja Markun veromääriä mitä ovat maksaneet. Taitaa olla vuodessa enemmän mitä tuollaiset luuserikirjoittelijat tienaa koskaan!
      Paskaakos sillä sitten on väliä mitä vapaa-aikana tuusailee. Taitaa aika paljon vituttaaa joitain Ankeisia sun muita kun joillain on varaa touhuta kaikenlaisia hullun-hommia!
      Buaahhaaahhaa!

      • JaSenHuomaa

        Sinua taitaa kovastikin kiinnostaa heidän veronsa ja tekemisensä kun noin kiihdytit itseäsi.


    • Säkkijärven-Pulkka

      On se paketti-mersu kova rassi. Renkaat vaan vinkuu kurveissa lumisella tiellä. Se kolo siinä Rengin leuassa kovasti on askarruttanut mieltä. Luulenpa ratkaisseeni sen kolon syntyhistorian. Rengi on työntänyt päänsä viritettyihin karhunrautoihin, kun on halunnut tutkia rautojen toimintamekanismia tarkemmin. Rengin kirppuinen pää on laukaissut raudat ja yksi raudoissa takomalla tehty ja hitsaamalla kiinnitetty 3 cm pitkä terävä piikki on iskenyt suoraan Renki-poloisen leukaan.

      Rengi pilasi potkukelkan luiston lopullisesti, kun veteli rälläkällä lamellilaikalla kelkan jalasten pohjiin poikittaiset hiontajäljet. Ilmankos se kelkka ei sitten sumopainijoitten tekemällä koeajolla luistanut yhtään mihinkään. Istuinosakin oli kelkasta koeajolla lähellä murskautua.

      Synttärilahjaksi huutikeisarille tilattu puinen huutokauppakarhu nuija käpälässään oli täydellisesti epäonnistunut tekele. Eihän karhukaan nyt niin tyhmä ole, että ottaisi käpäläänsä tuommoisen nuijan, jossa on varressa poikittain suuri oksa. Ennen Osuuskaupassa semmoiset heinäharavat ei menneet kaupaksi kuin täydellisille hölmisköille, missä oli oksa poikittain haravan varressa.

      Kohdassa 29:25 lauma Rintamäkeläisiä rynnii romuvarastoon sisään villisti hurmoksessa ja innoissaan, niin kuin lehmät kirmaa keväällä laitumelle, paitsi että nuo eilen näytetyt romupeijaiset pidettiin kuitenkin talvella. Kohdassa 30:56 näytetään ensimmäinen yleiskuva tästä "Sortin Sakista" ja katsojat saavat ensimmäiset KallePäätalomaiset selkäkeikkanaurut kuvan alareunassa keskellä olevalta Pinokkion siskolta.

      Kohdassa 33:57 taikinatiinua myytäessä todennäköisesti sossun pummeihin lukeutuva pari tirskahtelee harmaan betoniseinän vierustalla. Olipa yleisön läpileikkaus tälläkin kertaa Dingoa lainatakseni semmoinen "Kerjäläisten Valtakunta".

      Kyllä taas oli surkeat ohjelman käsikirjoittajat kehitelleet niin köyhiä ja läpinäkyviä ideoita. Heh, heh... oikein mukamas anopille lahjaksi uustuotantoa oleva natsien käsivarsinauha... kuinkahan alas he vielä vajoavatkaan surkeasti keksittyjen tarinoittensa kanssa? Noin surkeista jutuista alkaa jo katsojatkin tuntea pelkkää myötähäpeää surkimus-käsikirjoittajia kohtaan.

      Lopussa näytti siltä, että tälle saamattomalle Rengille on löytynyt lopultakin sopivat jalat, kun tuo nahjus ryhtyy lopulta jotain tekemään. Vanhoista heinäseipäistä värkätyt puujalat on ihan passelit liikkumisvälineet Rengille, jonka työn teosta ei meinaa tulla sitten yhdelläkään kertaa kerrassaan yhtikäs mitään.

    • niin_naurattaa

      Säkkijärven Pulkka osasi taas lohkasta. Jos olet sama joka noita juttuja kehittää niin kirjaa vääntämään vain tai suunnittelemaan kesäteatteriin näytelmää.
      Arvaakohon ohjelman uusi tähti, Pinokkion sisko, tulla uudelleen yleisöksi. Kumpa tietäisi minkä nimen sai, mutta niin siinä saattaa käydä kun on liian tyrkky ja eturiviin linssiluteeksi halajaa.

    • Heli_perseilee

      Helin mainoskatkot Huutokeisarin ohjelmaa katsomaa kosiskellaan PERSE SANALLA, sitä tämä isoperseinen nyt hokee viikon joka mainoskatkolla.

      • Tuottaja-se-on-sika

        Huutikeisarin katsojaluvut on alkaneet tasaisen varmasti tippumaan ja se on tuottajan viimeinen hätähuuto laittaa Keisarinna nyt vähän joka ohjelmassa kiroilemaan ja hokemaan perse-sanaa. Ei Heli oikeasti tuommoista kieltä ohjelmassa käyttäisi, jos ei tuottaja sitä häneltä vaatisi.


      • ei_hyvä
        Tuottaja-se-on-sika kirjoitti:

        Huutikeisarin katsojaluvut on alkaneet tasaisen varmasti tippumaan ja se on tuottajan viimeinen hätähuuto laittaa Keisarinna nyt vähän joka ohjelmassa kiroilemaan ja hokemaan perse-sanaa. Ei Heli oikeasti tuommoista kieltä ohjelmassa käyttäisi, jos ei tuottaja sitä häneltä vaatisi.

        Siinä tapauksessa ei arvosta yhtään itseään jos kaikkeen suostuu. Raha näkyy pyörittävän pariskuntaa ja tuskin miljoonia maksavat rumien puhumisesta. Säälittävää.


    • uuttaohjelmaakehiin

      Tuossapa oli hyvä idea aikaisemmin. Huutokauppakeisarista saisi todella vetävän kesäteatterin aiheen.
      Ei muuta kuin kaikki hyvät vuosien varrella kerääntyneet sloganit käyttöön ja muuta mukavaa kässäriä ja juonta niin kyllä menestys olisi taattu. Nyt kaikki teatterin tekijät - kannattaa ottaa ideasta vaarin!

    • TervakankaanTerapiaa

      Kyllä oli taas 2.5. esitetyssä jaksossa Rengillä melkoista vatulointia heinäseipäiden ja liiterin lahojen lautojen kanssa. Puolen päivän työ ja lopputulos 6 7=13 euroa. Hullun hommaa.
      Samaa paskaa ja toiston toistoa oli koko jakso, ihan höpönhöpöä, löllykät pullanrähmät suupielissään istuvat ja hohottavat nauraa ja taputtaa kuin vajaaälyiset.

      • emäntä-onkin-isäntä

        Mitähän sille poikaporukalle kuuluu tänä päivänä. Pääsivät ohjelman myötä telkkariin, kättelivät aateliset maharadzat. Eilen ovat silmä kovana sohvalla rivissä istuneet kaikilla lippalakit päässä, kuin pelikaanit orrella. Joko on tyttöystävät löytynyt, no TV-tähteys auttaa kun pojat kädet taskuissa esittäytyvät kylän raitilla, sylki lentää kun kokemusta kerrotaan.
        Mutta onneksi eivät saaneet kuparipannua, ehkä kun huuma tästä julkkisvierailusta on haihtunut niin kiittävät kun joku tollo maksoi ison summan. Pojilla luulisi olevan parempaakin rahareikää kuin kuparipannu. Ja eiköhän jonkun vanhan sukulaisen aitasta kyseinen kapistus löydy kun pojat astelee alttarille. Tämä kesä on onnen kesä poikapoloisilla, mäihä käy. Ja syksyllä kaikki on sitten toisin. Tyttöystävien masut pyöristyvät ja ensi keväänä Huutokauppaan näytille menee paljon pieniä vauvoja. Mutta nyt on jonkun vessassa komea pytynkansi, sitä on tänään kulmilta tullut porukkaa ihmettelemään. Ja tyttöystäväehdokkaat päässeet kokeilemaan. Mahtavaa, pojilla on ´kovat´paikat.

        Siis ihan pölkkypää tuo Rengi oikeasti on, on niin tohkeissaan tuosta hölmöläisen roolistaan. Eiköhön sille pitäisi antaa peitto tuunattavaksi, katsottaisiin alkaako jatkaa sitä toisesta päästä toisesta päästä leikatulla palasella. Ja eturivissä istui Rengin emäntä kädet puuskassa mahan (siis maha täytyy olla) päällä suukorviin saakka revittunä (tietysti on naurettava), istuen haarat levällään kuin isäntämiehet.


    • huutokauppalainen

      Alappa sinä kirjoittamaan kässäriä Huutokauppakeisarin kesäteatteria varten. Tuntuu olevan lahjoja ja idearikkautta. Voit päästä sinäkin televisioon, sitähän sinä haluat kateellisena,
      ja moni muukin täällä kirjoittaneista panettelijaluusereista. Siitähän se elämä voisi muuttua ja korjaantua kun teette yhteistyötä. Oikein hauskoja kommelluksia keksitte!

      Markku on tosiasiassa kekseliäs mies, tekee myytävää kamaa heinäseipäistäkin vaikka heinäseipäiden aikakausi todettiin olevan ohi! Puujalat voisivat tulla ensikesänä aivan muoti-ilmiönä, se olisi hyvää kuntoiluakin, siinä monet lihakset treenaantuvat!
      Mitähän se Markku ensi viikolla keksiikään?

      • OmaLehmäköOjassa

        No just. Siinä on taas yksi "vakka kantensa valinnut".


        "Ei korppi korpin silmää noki".


      • noloa

        Markusta ei voi puhua keksijänä, tuollaisilla tekeleillä koulussa siirrettäisiin erityisluokalle tummien 500 vuotta Suomessa olleen heimon seuraksi.


      • kaluveivari

        Olisi se kyllä kauheeta, jos kerrankin pääsis telkkariin ja noitten sarvikuonojen toimesta!!


    • tule-esiin

      Minkänäköinen sinä Huutokauppalainen olet. Voisin vuorostani tehdä analyysin sinusta. Olitko tiistaina niin tiedän katsoa viikolla nämä monet monituset uusinnat ja tarkkailla miten sinä oikein muikistelit linssiluteena.
      Muuten, taidat olla aika aivopesty. Herää.

    • BFC-2-virinokka

      Vaan kyllä se on komea ja miehekkään näköinen lähikuvissa tuo karhunrautojen Rengin leukaan iskemä kolo. Ihan kateeksi käy, että on osannutkin naamaansa tuommoisen koristeen hankkia. Lahopää kantoi lahoja lautoja piharakennuksesta suojatyöpajaansa, missä Rengi sepustaa pokkana kameralle tosissaan vuodesta toiseen aina samoja pölkkypään juttuja.

      Kimittävä pääkaupunkiseudun blondi myi kaatopaikalle joutavaa nukkekotia keisarille ilman kalusteita... kyllä näköjään kannatti Helsinkiin asti ajaa noutamaan kaatopaikkatavaraa ja Kakolan roistojen aikansa kuluksi rakentamia puu-arkkuja. Kakola ei ollut ollenkaan mikään pikkurikollisten paikka. Vesannon juntit istui takapenkissä kahvion vieressä... ja aina samassa järjestyksessä kuin Daltonin veljekset. Semmoista kartiopäistä paksukaulaa näytti taas yleisön joukossa istuvan ontot lehmänketjun vahvuiset kultadupleeketjut kaulassa. Pinokkion sisko loisti valitettavasti poissaolollaan... ihan jo ikävä tuli sitä suutaan muljauttelevaa pitkänenää. Muuten huutokauppaväki näytti entiseen tapaan koostuvan enimmäkseen Neandertalin ihmisen viimeisistä yksilöistä. Rengin vieressä istui topakkana ja kädet puuskassa itse vanhojen kouluaikaisten leikkien Täti-Monika. Täti on lähtenyt jo nykyisin vahtimaan Rengiä huutokauppoihin, kun kiimaiset naaraat soittelee jo Rengin perään niin, että Rengin on pitänyt hankkia itselleen salainen puhelinnumero. Kyllä nyt tuntuu olevan suurelle meisselille kysyntää.

      Morsiusmaljan osti luultavasti ihan alkuperäinen vuoden 1967 hippiaatteen kasvatti. Tuo armottoman ryyppyveikon näköinen kokenut Monterey Pop ja Woodstock kävijä oli kyllä sen oloinen, että on tainnut tulla kallisteltua "morsiusmaljoja" jo viimeiset 50 vuotta. Örkki-Erkki ei nyt huutanut mitään ainakaan niin, että sitä olisi televisioitu. Ei olleet papparaisen eläkerahat rapsahtaneet vielä tilille sillä viikolla ennen tuota huutokauppaa.

      Daltonin veljekset Vesannolta nousivat kyllä tuon ohjelman myötä Pohjois-Savon kingeiksi. Kyllä nyt kelpaa pyöriä kylällä -83:lla sämpylä-Sierralla, mistä on otettu pölykapselit pois ruosteisten peltivanteiden päältä ja puhki ruostunut takapönttö antaa autolle ihan ralliauton äänet. On se vaan hienoa olla kysytty ja kuuluisa.

      • saas-nähdä

        Tätä ootin ja sieltähän se tuli. Vedet silmissä nauroin. Tosi hyvin ajatus juoksee.
        Pojat saattaa tulla tänä iltana huutokauppaloille kertomaan mitä on julkisuudessa paistattelu ollut muutaman päivän. Aki antaa ohjeita tulevaan kesään, nyt on taottava kun rauta on kuumaa.

        Voisiko Huutokauppalainen kertoa koska ilmeisesti siellä kuljet, paljonko nuo rössäkkälaatikot maksaa. Miten tuollaiselle laatikolle voi ennakkotarjousta antaa kun ei näe kunnolla laatikon sisältöä. Ja pitääkö se hakea sieltä jos on huutanut. Vai onko niin että paikanpäällä olevat huutaa ne.


      • peloissaan

        ----- niin ei ollut Pinokkion sisko nyt mutta tarkemmin katsottuna laulaja Soidinmäellä riittää nenukassa pituutta, ihan mukavan oloinen poikanen silti.
        ---------onko sinne keski-Suomeen pesiytymässä uusi ihmiskanta neanderthalilaisen rodun lisäksi. Mistä löydän puolison jolla ei ole noita alirotuja.


    • OnkohanKoollaVäliä

      "Täti on lähtenyt jo nykyisin vahtimaan Rengiä huutokauppoihin, kun kiimaiset naaraat soittelee jo Rengin perään niin, että Rengin on pitänyt hankkia itselleen salainen puhelinnumero. Kyllä nyt tuntuu olevan suurelle meisselille kysyntää."
      No ootkos päässy tsiikaamaan Rengin meisselin kokoa kun noin kertoilet?
      Ei kai sikiävyys oo kiinni meisselin koosta, kyllä pupujussikin tilkkaa pikkukalullaan kuin heikkopäinen ja lisääntyy mieletöntä vauhtia, siis ihan lestojen oppien mukaisesti.

      • heinäseiväs-markku

        Markku on niin heinäseipään nielleen näköinen etten istuisi samalle penkkirivillekään. En usko naisten näkevän tuossa pojohkassa mitään kiehtovaa, höynäyttävät vaan ja pienessä sievässä soittevat. Maidon valkoinen täti-Monika turhaan vahtii, vois mennä ottaan väriä pintaan, nyt paistaa aurinko näillä seuduin.


    • tvkatsoja

      Minkähänlaisia adoniksia nuo toisten ulkonäön arvostelijat ovat. Varmaan itseensä kyllästyneitä römppämahoja ja kurttunaamoja!
      Mutta ei siinä kaikki, pahempi homma on se mitä siellä pään sisällä on. Siellä ei taida olla kehumista kun ei taida olla mitään. Harvoin noin elämässään epäonnistuneita ihmisiä tulee vastaan, kirjoitukset kertoo kaiken.
      Varmasti turha kehottaa että "hankkikaa elämä" sillä se ei taida olla mahdollista. Ei voi kun säälitellä surkeaa kohtaloa ja arvailla millasta se lapsuus on ollut kun on tiukka pipo ja pitkä matka kouluun ja vähän leikkikaluja ja nekin puusta. Nyt kun näkee ihmisillä paljon tavaraa ja rahaa niin pistäähän se elämän katkeraksi! Snifff!

      • KorreeReetaPoloinen

        Joo hirvee on kurttu yläpäässä, mutta vielä kauheempi on alapäässä ja pääkopas sisällä loiskuu vain jotain nestettä.


      • klklsasasa

        TVKATSOJA: taidat kuvailla vain omaa ulkonäköäsi ja pään sisältöä kun niin tarkkaa kuvausta annat. Jos sä puutut toisten kirjoituksiin ja arvostelet kirjoittajia niin itselläsi on samanlainen "hankkikaa elämä" -elämä. Siellä kainaloläskit ja leuan alla heltta heiluu kun paksuilla sormenpäilläsi yrität suoltaa puolustuspuhetta. Saatko rähmäpullaa palkaksi kun huutokaupassa pokkuroit pariskunna edessä ja Heli taputtaa pienellä pyöreällä kätösellään sinun velttoa hikistä poskeasi.


    • Zalamapartio

      Miksi Kortepohjan Salamakaupan vihreäpaitoja ei enää näy huutokaupassa?

      • salamakauppa-hoi

        Joo olen ihmetellyt samaa. Oisko annettu porttikielto kun aina seisoivat siinä käytävällä rohmuamassa.


      • TietotoimistoKertoo
        salamakauppa-hoi kirjoitti:

        Joo olen ihmetellyt samaa. Oisko annettu porttikielto kun aina seisoivat siinä käytävällä rohmuamassa.

        Salamakauppahan meni jo vuosi sitten konkurssiin.


      • Zalamapartio

      • TietotoimistoKertoo
        Zalamapartio kirjoitti:

        En usko.

        http://salamakauppa.fi/

        Tuo on ihan uusi firma , nettikauppa laitettu samalle nimelle.
        Aiempi Salamakauppa-liikenimellä kirpputori/antiikkikauppaa harjoittava yhtiö oli nimeltäään Guino ja se oli ensin yrityssaneerauksessa ja sitten teki konkurssin, Guinon velat olivat jotain 120 tuhatta.
        Netistä löytyy lisää tietoa ( lehdissäkin oli aikoinaan uutinen konkurssista).

        https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/guino oy/23661469


      • Zalamapartio

        Myikö tuo firma jotain infrapunasaunoja, kun niitä oli myös Kortepohjan Salamakaupan tiloissa?


    • paavotar

      Ootte te outoja , mitäs varten te Palsanmäkiä syyttelette ahneiksi ja nimittelette kaikilla mahdollisilla tavoilla vaikka miksi. Tosiasiahan on niin , ei Aki niitä hintoja huutokaupassa määrää , kyllä se on ne ostajat siellä huutokauppa tilaisuudessa jotka sen tekevät. Tottakai niillä myytävillä pitää olla aloitushinta , mutta siitä eteenpäin se on yleisö joka nostelee niitä hintoja, ei Palsanmäet .
      Joka muuta väittää , ei kyllä hoksottimet pelaa yhtään.
      Muualla kuin Uuraisilla asuvana, ei voi kuin ihmetellä , eikö tosiaan sielläpäin ole mitään muuta kiinnostuksen aihetta, mistä vois keskustella , kuin huutokauppa ? ?
      Mitä se on teiltä pois , jos joku ahkeroi ja tuo verorahoja kuntaanne , pöljäähän se on rienata sellaisia ! Sinä, joka kirjoittelet tänne RENGI . . . sanonko mitä ? ? antaa olla , mietippä sitä .

      • rengirengirengi

        Hei, Paavotar, taas yksi joka ei ymmärrä Rengi sanaa. Se ei ole kirjoitusvirhe vaan Markkua kutsutaan täällä Rengi nimellä, sanan käyttö alkoi aikojen alussa. Ja muuten taidat itse olla silmäänsahattu hölmö tosikko.


      • paavotar

        Hulluhan se on , joka antaa itseään silmään sahailla ! Ja eiköhän se ole niin , että tuskin kukaan pystyy sanomaan tuntemattomasta , onko kyseessä hölmö , vähemmän hölmö , vai peräti toisen lajin kulkija , elikkä täysin normaali . Jotenka , arvelusi Paavottaren luonteesta meni nyt kyllä suorastaan päin honkia. Hymy ei maksa mitään , sen vois aika moni tänne mieltään purkava muistaa , varsinkin sen jälkeen , kun on jälleen kerran viettänyt iltaansa , katsoen tarinaa , nimeltä , HUUTOKAUPPAKEISARI .


      • hauHauHaukotuttaa

        Kenelle tämä huutisohjelma oikeastaan on suunnattu. Onko tämä uusi muistitesti dementiaosastolla, samat jorinat toistuu joka ohjelmassa. Se muistisairas joka erottaa eri jaksot pääsee pois elämään hänelle ihmisarvoisempaa elämää. Tai unilääke, ei tartte melatoniinia eikä imovaneja.


      • JaOlenRienaaja
        paavotar kirjoitti:

        Hulluhan se on , joka antaa itseään silmään sahailla ! Ja eiköhän se ole niin , että tuskin kukaan pystyy sanomaan tuntemattomasta , onko kyseessä hölmö , vähemmän hölmö , vai peräti toisen lajin kulkija , elikkä täysin normaali . Jotenka , arvelusi Paavottaren luonteesta meni nyt kyllä suorastaan päin honkia. Hymy ei maksa mitään , sen vois aika moni tänne mieltään purkava muistaa , varsinkin sen jälkeen , kun on jälleen kerran viettänyt iltaansa , katsoen tarinaa , nimeltä , HUUTOKAUPPAKEISARI .

        En asu Uuraisilla mutta silti pidän huutokauppalais pariskuntaa huiputtajina. Ja Markkua torvelona. Kun asuu kauempana näkee selvemmin, siin vanha sanonta näkee metsän puilta.


    • uusia_Rengin_poikasia

      Rengi rupesi kunnostamaan vanhaa lypsykonetta keisarille rössäkkä-myyntiin ja kokeili sitten koneen imua oman jortikkaansa. "oikkee hyvihä tämä immee" tokaisi Rengi innoissaan. Hetken kuluttua kone kuitenkin pysähtyi itsestään. "no mikä siihe nyt tuli?" manasi Rengi. Hetken kuluttua hän kuitenkin huomasi koneen kyljessä kyltin, missä luki: "Kone pysähtyy automaattisesti, kun 20 litraa on tullut täyteen"

      • Rengi-ja-pikkuveli-Jorma

        Voi että kyllä Rengillä on melkoinen jorma. Aijaijai.


      • pikkurengitvilistävät

        Mahtuukohan nuo kaikki 20 litraa sinne isoon pehvaan?


      • AlkkaritKalunMitoilla

    • jdjdkwak

      Näin kyseisen mokan.Aki ei ole poikkeus huutokauppamiesten rääväsuisesta meininkistä.Myyntitilaisuus on perinteisesti karmeaa loanheittoa joka suuntaan ,mutta
      kuitenkin aivan tarkoituksetonta.Huutokauppaa ei kannata seurata ,jos hermo on pinnassa.

    • 10-barin-panopaine

      Ilmankos Täti Monikalla on suupielet korvissa, kun tietää, että kyllä Rengin palleissa painetta piisaa...

      • 10-barin-panopaine

        Mieleni tekee saada sisääni kovaa ja paineella.


    • assmanni

      Järjestyy! Kun ilmoitat vaan missä ja milloin.

    • kusiLoiskuu

      Nytkö nämä läskit ovat julkaisseet itsestään kirjan. Eikö ne yhtään tajua, tuollaisia kylänraitilla tallustavia tyyppejä näkee joka päivä, elävät tavallista elämää mutta eivät nosta itseään jalustalle ja kirjoita itsestään kirjaa. Jokainen voi omille jälkipolvilleen kirjata ajankuvia, joka onkin hieno juttu. Mutta nämä, ovat niin sokaistuneita että pitävät itseään jo presidentistä seuraavina. Ehkä he on joku uusi pygmi-mahorotu.

    • pallittyhjät

      Rengi on ihana mies Mutta tämä pulsinmäen huijarilla pallit tyhjät. Kuulin että olis ero tulossa

      • KylähulluHourii

        Sinäkö kateellinen paskiainen olet käynyt tutkimassa hänen pallinsa?


      • röyh

        Eukko vie kaikki, tuhkatkin pesäsästä, eikä akista ole muuhun kuin abc:lle kaljaa kittaamaan


    • monoÄäninen

      No katoin taas tiistain ohjelman jossa Markku oli laitettu tekemään kauppoja. Eikö tuollakaan naisella itsekritiikki yhtään pelannut, Siinä oli toinen heinäseiväs asialla, mutisi monottavalla äänellä, ja peloissaan näkyi olevan vielä. Mitä hän voitti tuolla naamansa näyttämisellä TV:ssä. Tavarakin niin surkeeta,pari Riijhimäen umpiopurkkia, ja pari Iittalan kynttiläjalkaa , ne nyt on aina hienot. Mutta Eija taisi olla nimi, vähän rispektiä.

      • JunttilanJunttiOhjelma

        Ihan sopivaa kun junttiohjelmassa juntti osti juntilta junttikamoja ja junttikatselijat taas tykkäsivät.


      • umpiopurkit

        Naisella pelko nousi pintaan, ääni muuttui monotoniseksi eikä saanut kuin viisi sanaa ulos huulien raosta, suu ei auennut kunnolla. Kaikki johtui siitä kun joutukin Markun kanssa kahestaan ja Markulla alkoi silmät verestään ja housussa liikahtelemaan. Markku tuli kohta naista, suu aukesi ja hampaita näkyi jo, kielenkärki kosketteli huulia. Ehkä nainen oli haaveillut Markusta ja odotti tapaamista mutta tv-kamerat tekivät hänestä puunaisen.


    • MUKAMASaikuisia

      Oli todellakin koominen kohtaaminen, siinä oli oikein juntti rautakangin niellyt pari kauppoja tekemässä. Myötähäpeä. Ja se kattolamppu, kauankohan sitäkin kattolamppua katellaan kun viimein silmät aukeaa tuollaiselle desingille ja revitään hiukset päästä ja kiroillaan kun maksoi yli 30 ekee huumattuna kun pääsi tv-ohjemaan. Vau..

    • palsistv

      Mutta alku oli hieno ohjelmassa! Eikö kukaan osannut mainita miten apinanaamari pukee Akia?
      Ja Helin tumma tukkalook puki häntä?
      Lampunvarjostimet maljakosta olivat loisto-oivallus, todella hienoa käsityötä!

      Todella hieno että Palsanmäkisistä kirja tehtiin. On niitä turhemmistakin ihmisistä kirjoiteltu kirjoja. Nyt on sentään aika ainutlaatuiset ihmiset koko Suomen historiassa ja tuollaiset meriitit ansaitsevat kyllä dokkaria jälkipolville ja miksei myös nykyihmisillekin kuinka ahkeralla työllä ja asenteella pärjätään eikä olla vaan luusereina ja katkerina ja odotellaan vaan valmista ja sossurahaa!

      Sietäisi kaikkien ostaa Palsisten kirja ja katsoa löytääkö itsensä vai eikö?

      • LinssiLööppiLuteita

        Joo, onhan niitä kaikenlaisia julkkiksia. On ex-urheilijoita, ex-missejä, ex-laulajia, jotka alkavat, tai oikeastaan joutuvat, etsimään itselleen uuden ammatin, jotta saisivat voita leipänsä päälle ja pääsisivät uudelleen framille, roskalehtien lööppeihin tai johonkin junttiohjelmaan naamaansa näyttämään. Joku mäkihyppääjä alkoi laulamaan (ja strippaamaankin) ja pari ex-misssiä tuli uskoon ja taaas juntit aloittivat palvonnan.


    • Onanias_Runkman_analyysi

      Kun tuo Aina Inkeri Ankeinen tuli myymään Rengille suojatyöpajalle Riihimäen umpiopurkkeja, niin silloin Rengillä jo hirmuinen jortikka värähti ja Täti Monika ei tullut ei tullut enää Rengille vähääkään mieleen tuonne rämemajava-karvahattureuhkan alla hautuneeseen pääkoppaan. Rengi oli niin hämillään sisään työntyneestä heinäseipään nielleestä pubiruususta, että jos suojatyöpajassa olisi ollut rautakanki, niin Rengi olisi mennyt sen taakse piiloon. Vaan eihän se mitään olisi auttanut, kun suuret hörökorvat olisi kuitenkin näkyneet rautakangen sivuilta. Eihän tuommoisten petihommista kuitenkaan mitään olisi tullut. Olisi vaan kaksi jäykkää ja kylmää rautakankea kolissut toisiaan vasten peiton alla.

      • puunainen_rokkaa

        Apua, siellä taas varmaankin sama tyyppi teki oivan analyysin. Aina Inkeri Ankeinen jr, tullut niin mummoonsa. Nyt tätä Monika on mustasukkainen, ei ole enää kiiluvasilmäiseen Rengiin luottamista.
        Arvaakohan hyö että joku yleisöstä voi päästä myös nettijulkkikseksi .Kyllä sinne kannattaa rynnätä niin voi paistatella julkisuudessa pitempään, vuoden kuluttuakin muistetaan kirjoituksissa.


      • PeittoJoHeiluu

        Vetelehän sinä onanias peiton alla vaan omaan hanskaasi.


    • lukijahemmo

      Joko ootte ostaneet Akin ja Helin kirjan? Lehdessäkin oli juttua, mielenkiintoinen teos varmastikin, täytyy heti ostaa kun osuu kohdalle!
      No, oliko viime TV-lähetyksessä irvailtavan näköisiä ihmisiä yleisön joukossa?
      Voisihan sinne tulla ne irvailijatkin huutamaan jonkun posliinin itselleen niin pääsisivät ensikauden ohjelmiin. Nähtäisiin minkä näköisiä irvinaamoja siellä on. Vai eikö kehtaa edes näyttäytyä julkisesti?

    • hymyssäHuulet

      Ei sitä kirjaa tartte ostaa, Iltasanomat julkaiseen vähitellen koko kirjan, jutut jotka on jo muutenkin kuultu. Sama juttu kuin Aino-Kaisa Saarisen kirjan julkaisun jälkeen. Oikeastaan sekin kirja käytiin läpi lehtien palstoilla muka kohujuttuina ja haastateltiin sitäkin tyrkkyä joka tuutissa, Eurotukkua vilauttamalla joka Iltasanomiin juttu lohkeaa.

      Onhan niitä jo melkoinen sakki kesäteatteriin hahmoja: täti Monika, Pinokkion sisko, Daltonin veljekset, Aina Inkeri Ankeinen ja päärooreissa hääriin tämä kolmikko, pehva ja mahatoppauksia vaan heille ompelemaan. Lisäksi näytelmässä esiintyvät viime aikoina vähälle huomiolle jääneet Erkki, vieläkö se lapsenlapsi kulkee mukana, tämä tavaroita kanniskeleva tyttö, peräpenkin hemmot. Sitten erilaiset uudelleen herätetyt rodut. En usko että heitä irvaillaan, persoonallisuudet huomataan, Nin oliko tämä ohjelma tosikoille vai veitikoille.

    • Sgentleman
    • KylOnHupaisaa

      Ai niiiiinköh?

      • Automaticlover

        Mahtoiko Markku löytää ABC:ltä kaikkea kolmea Sultan -laatua eli Sultan Conturea, Sultan Gentlemania ja Sultan Sensitiveä? Hätätilassa olisi voinut ottaa myös Venusta ja Mustaa Jaskaa. Kympin arvoinen tuunaus olisi ollut, jos automaatin olisi saanut aina kolikon tipahtaessa soittamaan Frederikin Sultan Supermiestä.

        https://www.discogs.com/Frederik-Sultan-Supermies-Hyväilevän-Hellä/release/1691328


    • palsistv

      Kortsuautomaatista saisi todellla hyvät rahat jos se tulisi myyntiin. Ehkä se joskus myydäänkin.
      Mitähän se Markku vielä keksiikään, aina jotain hienoa ja yllättävää!
      Akin nuoruuden musiikki oli todella rytmikästä ja vetävää, sitä pitäisi remasteroida cd:lle niin menestys ja myynti olisi taattua ja kovaa kamaa nykyisen homoteknon maailmassa!
      Eikö kukaan huomannut että Viitasaaren lahja Suomelle, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen istui
      upean blondin vieressä yleisön joukossa?

      • omaNapa_napsuu

        Eiköhän rahanahne pariskunta ja tuotantoyhtiö muokkaa kasetista kesähitin harvahammasyleisölle. Ja siille koulukaverille ei tietenkään anneta mitään.
        Miksei sen kirjaa Aki mainostanut, kyllä jonkun sisällyksetön tangotähtiaineisto hehkuteaan ja näytetään levyt ja kirjat. Tunsiko joku tuon miehen, minkä sortin kirja olisi ollut.


    • Teukan-nainen

      Hakkaraista näytetiin monta kertaa ja siistin näköinen blondi istui vieressä, oli niin muikea ilme Teuvo pojalla välillä. Nainen istui ryhdikkäästi ja ihanat punahuulet, välillä korjasi asentooan ja rinnatkin näkyi olevan. Ei ollut mikään halvannäköinen suttura, ei isoa paljastavaa kaula-aukkoa kuten tällä tavaroita kanniskelevalla työtekijätytöllä. Hakkaraisen naisessa oli mallia monelle yleisössä istuvalle harmaanaamalle joilla hiukset kynitty ja nauretaan hullunlailla joka jutulle. Palsanmäki taisi kehuakin omaa ronskia huumoriaan. Kaikki niin toistoa ja pienellä aivoliikkeellä suollettu.

      • renki-ja-piika

        Sillä piikatytöllä on töpselinenä, vähän virtaa niin saisi hänestäkin enemmän irti ohjelmaan. Tanssien kiitäisi tavaroita kanniskelleen ja pehva hänelläkin hytisten pyörisi.


    • roskaväen-bileet

      Minulle tuli siitä blondista mieleen halpa 5 kopeekan huor@, joita oli vielä Neuvostoliiton aikaan ja Suomessa näköjään vieläkin tyhmempien pölkkypäitten seuraksi huutokauppoihin.

      • RoskaväenKingi

        Ai jai, ai jai, kyllä nyt kateus loistaa tuosta..pitäähän teikäläisellekin mulkvistille olla joitain kuvatuksia telkussa.


      • Onnenpekka-Hakkarainen

        Minusta tuo Hakkaraisen nainen oli naisen näköinen. Ja tuolle kopeekanhuorista puhujille voin sanoa että nykypäivän venäläisnaiset on upeita, pesee suomalaiset nuoret mataminaiset mennen tullen. En tiedä oliko tuo kaunis nainen ihan supisuomalainen, mutta ihan prinsessasta menee. Toivottavasti Hakkarainen on saanut tuon naisen pidettyä. Nainen isolla Ännällä. Onnea.


      • hölmöläis-meeting

        Pelkkä julkisuutta hakeva tyhmä ja yksinkertainen hempukka se on. Mongoloidin näköinen. Yrittää päästä näkyviin tuon epäsiistin miehenpätkä-sahurin siivellä, joka murtautui kirkon sakastiin ja varasti sieltä kirkkohopeat. Olisi säilyttänyt hopeita, niin tuollahan ne nyt olisi tullut myytyä. Toimi K. olisi ne ennakkotarjouksella huutanut ja todennut vielä päälle, että "nussittuna nukkuisit sikeästi".


    • PuupäänSuuretLuulot

      Kyllä tuo Rengi on aikas kolkon näköinen tyyppi. Ikää kun karttuu niin onpa luisevan näköinen jäykkä tavallinen juntti perusmaalaismiehen vaatteissa. Seksiä saa kaukaa hakea. Ite kuvittelee olevansa joku seksipeto kondoomien hakuineen ja niistä puhuessaan. Eipä naurata eikä puna nouse poskille kuulijassa. Pakoreittiä etsisin kun tuo juntti käppyrä alkais puhua kaksimielisiä silmät kiiluen. Varmaan pieruntuhnu ja henkikin haisee ja hilse varisee hartioille.

      • IlkeäArvostelija

        Miksi pitää ihmisten ulkonäköä julkisesti arvostella, luonnon luomia kaikki ovat, itse eivät valuvioilleen mitään voi.


      • teukka-peukku
        IlkeäArvostelija kirjoitti:

        Miksi pitää ihmisten ulkonäköä julkisesti arvostella, luonnon luomia kaikki ovat, itse eivät valuvioilleen mitään voi.

        Silloinko ei haittaa kun Tuksua tai Tarja Halosen ulkonäköä arvostellaan. Nämä tavikset haluaa tulla nähdyksi, oottavat oikein oman naamansa näkymistä TV:ssä, ovat soittaneet koko suvulla että kahtokee tänä iltana minä olen TV:ssä heh heh heh. Ja siellähän se vääkkyleuka nauraa ja muhkea emäntä pieni punainen permanentti päälaella hekottelee, ja näkee kuinka seuraa kameran linssiä, hymy karehtii juuri silloin kapeilla huulilla.

        Mutta ah, kyllä Teukan naisella oli kaunis suu.


      • kanat
        teukka-peukku kirjoitti:

        Silloinko ei haittaa kun Tuksua tai Tarja Halosen ulkonäköä arvostellaan. Nämä tavikset haluaa tulla nähdyksi, oottavat oikein oman naamansa näkymistä TV:ssä, ovat soittaneet koko suvulla että kahtokee tänä iltana minä olen TV:ssä heh heh heh. Ja siellähän se vääkkyleuka nauraa ja muhkea emäntä pieni punainen permanentti päälaella hekottelee, ja näkee kuinka seuraa kameran linssiä, hymy karehtii juuri silloin kapeilla huulilla.

        Mutta ah, kyllä Teukan naisella oli kaunis suu.

        pieni punainen permanentti päälaella hekottelee,

        niinhän tuo näyttää monella heltta heiluvan


    • Iso-luuta-lakaisee

      Kyllä oli taas pölkkypää-rengin seikkailut huoltoasemalla niin tönkköä ja läpinäkyvää käsikirjoittajien aivonrippeistä tuotettua sontaa, että huh, huh... Maalaismöllisköt huoltoaseman kassoja myöten veti kyllä niin näyttelemällä simppelit junttien roolinsa, että ei enää pahemmin surkea näytteleminen olisi voinut paistaa läpi. Sahurin-juntti sopi törkyisen turpansa ja halvan ilotyttönsä kanssa oikein hyvin tuonne muiden maalaistollojen joukkoon. Kas kun ei vielä tapansa mukaan mainostanut omia kalsareitaan, että ne on edestä keltaiset ja takaa ruskeat. Valitettavasti suuri osa Suomen kansasta on juuri tuommoista arvotonta pohjasakkaa. Onneksi kahden vuoden päästä ollaan päästy persuista jokseenkin jo kokonaan eroon tässä maassa. Ei jatkoon...

    • komiaOLI

      Kuka tuo Hakkaraisen blondinainen oli ja onko vielä yhdessä. Viitasaarelaiset varmaan tietää...

    • hullut-huutamassa

      Sahurikin huutokaupassa irvisteli ja näytteli niitä harvoja mätiä mustuneita hampaitaan. Tyhmän blondin jykevä miesmäinen leuka rasvaisella kaksoisleualla höystettynä tehoaa takuulla Keski-Suomen metsissä ja maakuopissa asustaviin metsäläisiin... ei normaaleihin miehiin. Olihan taas tupaan kerääntynyt lauma typeryksiä Turkua myöten ostamaan Intiassa tehtyjä arvottomia kopiomiekkoja. Joku IKL fani oli tullut pohjanmaalta oikein Kosolan Vihtorin villapaita päällään näyttämään tyhmyyttään Uuraisille. Osti mytyn kirppuja kuhisevia suojeluskunnan haisevia ryysyjä. Siinä on IKL vajakki hyvää tykinruokaa laitettavaksi etulinjaan.

    • huutokauppalainen

      Kyllä täällä on taas kirjoittelijat päässeet irralleen, nimenomaan ne keneltä tulee kakka viideltä ja heräävät kuudelta!

      • löysätVatsalihakset

        Sinulta taitaa tulla pierunrupsuja juuri tällä hetkellä kun hekottelet ja naurat näille kirjoituksille, Voi sieltä illalla löytyä keltainen etumus ja ruskea rantu. Niin on hauskat jutut. Aamuyöstä näet unta Teukan kauniista naisesta ja housusta löytyy kaikenlaista tavaraa klo viisi ja huomaat sen kun heräät kuudelta.


      • löysätVatsalihakset
        löysätVatsalihakset kirjoitti:

        Sinulta taitaa tulla pierunrupsuja juuri tällä hetkellä kun hekottelet ja naurat näille kirjoituksille, Voi sieltä illalla löytyä keltainen etumus ja ruskea rantu. Niin on hauskat jutut. Aamuyöstä näet unta Teukan kauniista naisesta ja housusta löytyy kaikenlaista tavaraa klo viisi ja huomaat sen kun heräät kuudelta.

        Minulta tuli viime yönä jo puoli neljältä löysät housuun ja lakanakin sai komian merkkauksen, kuvio muistutti kotkaa siivet levällään. Taidan laittaa bokserit ja lakanan seuraaviin huutoihin rössäkkälaatikon pohjalle, varmaan joku kiimainen ostaja löytyy niillekin.


    • tuleepahaolo

      Lopettakaa jo, hyvänen aika. Mitä ihmeen kiksejä te saatte haukkumalla muita. Onko teidän elämä niin h.....tin tylsää, että täytyy oikein raskaamalla tavalla arvostella. Siinä saa kyytiä niin hampaat, takapuolet, vaatteet, hiukset, permanentit, silmät, isot mahat, ja pienet mahat. Tämä kaikki yleisön joukosta. Heli ja Aki, ja Markku saavat taas oman osansa. Ei voi sanoa muuta kuin, 'säälittävää porukkaa' olette.

      • paavotar

        OIKEIN ! Olen kanssasi 100 % samaa mieltä. Älyvapaat moukat jaksaa täällä haistatella ja siinä samalla tehdä ihan omasta itsestään sen kaikkein naurettavimman ja moukkamaisimman ns. TOLLON ! ! ! ! Tulipahan sanottua.


    • mökin-eukko

      Jutut on hauskoja... lisää näitä !!

    • huutoakehiin

      Kyllä sen Hakkaraisen Teuvon seuralaisen arvostelijat on takuuvarmasti homoja, mitkä eivät tunnetusti ymmärrä naisten päälle mitään! Siinäpähän kyyläävät toistensa peräpukamia!
      Naisista upeimpia tosiasiassa. Ja mitä tulee kommentteihin Viitasaaren maakuopissa asumiseen ja vertauksesta metsäläisiin niin kyllä kirjoitelijaluuserit saa ottaa oppia miehestä joka osaa tehdä oikeita töitä ja jopa työllistää jopa satoja ihmisiä liiketomintansa puitteissa! Joten kannattaisi olla turvat tukossa tuollaisilta sosiaalipummeilta jotka Teukankin verorahoista elatuksensa saavat!

    • Teuvo-on--UROS

      Minä ainakin ihailin Teuvon naista, kateellinen olen hänen ulkonäöstään. Yritän vanhoilla päivilläni syödä hormooneja etten ihan miehennäköiseksi muuttuisi, tukkaakin värjään ja pidän pitkänä, en kynitytä, roikkuvat ja ryppyiset korvat ovat tukan suojassa piilossa. Huomasin siinä jaksossa mies/naisia, seurasivat pariskuntaa roikkuvien luomien raosta mitä näöltään pystyivät. Juorua kerjäsivät ja tänään ovat uusineet juorukierroksen vuodentakaisesta jännittävästä tapahtumasta. Huomasin kalvakkaiden miesten katselevan naista. Panettelevat Teuvoa kateellisina. Monet nuoretkin miehet panettelevat koska oma nuori matamivaimo on turvonnut muodottomaksi, pulska emäntä istuu puhelimen kanssa sohvalla lökähousut jalassa. Keittiö on siivottomassa kunnossa, pesemättömissä petivaatteissa hilsettä ja täitä.

    • hullujen-hauskanpitoa

      Jos ohjelman typerät käsikirjoittajat olisivat älynneet tehdä vähän lisää junttihuumoria tuohon huutikeisari-ohjelmaan, niin olisivat laittaneet sen rujonaamaisen Rengi-hölmiskön kysymään törkyturpa harvahammas-sahurilta ja huutikeisarilta, että "onkos täällä ollut jossain tappelu, kun miehen pätkiä liikkuu...?"

      Hah,hah,hah,hah,haa... nauravat nuo korpien kätköistä ja lettorämeitten takaa mällystinsuksilla piilopirteistään paikalle saapuneet harvahampaiset Rintamäkeläiset suut selällään ja kitarisat paistaen huutokauppahuoneessa. Myös 5 kopeekan ilotytön näköinen kouluja käymätön sivistymätön turhake-ilotyttö muikistelee törkeän näköiseksi töhrittyä punaista turpaansa samaan aikaan oksennustaan pidätellen, kun huomaa sivusilmällä p@skahousu-sahurin karieksen lahottamat mustat hampaat sakastirosvon suussa.

      • PeäkoppaKuntoon

        Meehän jo muolaesleäkärin otille hakemaan uuvet leäkkeet.


    • hullummaksi-menee

      Minulla on poskiontelotulehdus ja nauroin niin että vedet valui silmistä, samalla nenästä alkoi vuotaa keltaista nestettä, tulehdusneste lähti valumaan. Ihan hullua mutta näillä jutuilla on parantava voima. Pitkän iän salaisuus on ilo. Lisää vaan juttuja, saa kunnon naurut.
      Ja varmaan on tietty sama henkilö joka osaa tiivistää kaikki kuvailut yhteen kommenttiin, viimeisin tuo hullujen-hauskanpitoa eilen klo 22.37.

    • nähtyon

      Mualaislääkärille ei kannata mennä, oon kuullu juttuja, mutta voihan sinne joku hullukin mennä aineskin näiden juttujen kirjoitteliat, sammaan venneeseen.
      Se parraiten naurraa kellä on kovin leäkitys!

      • NarkomaaninUnelmat

        Kyyyllä sieltä aenaskin leäkkeitä suap vuan eihä sitä tiijä tehhooko ne ennee sinnuun


    • nähtyon

      Ei tehhoo. Oon suannu oikeen leäkärin! Nyt tehhoo!

    • kusta-kaikilla-päessä

      Palsapariskuntahan kävi sen moalaislääkärin luona kerran, ei seura vaikuttanut ja ei vissiin hävettänytkään pariskuntaa kun näiden pallojen välissä seisoi terveellinen tikku-ukko.
      Tällä viikollako on taas keisaripari ilmielävänä nähtävyytenä Hirvaskankaalla ja yleisössä jos jonkinmoista lippalakki poikaa ja ukkoa ja akkaa keltasine housuläntteineen.

      • HaestaPaskaSakkia

        Olikos sullakin siellä ollessasi läeskät pöksyissäs, entä millainen oli lippalakkisi?


    • hullut-huutaa

      Kylläpä vaan. Yleisön joukossa taas sankka joukko metsäläisiä, jotka huutavat kertalyönnin rössäkkälaatikoita kurkku suorana, kuin kurjet Rimpisuolla.

      • kus-haesoo

        Palsapariskunta on vielä nuoria ihmisiä niin mitenhän lienee virtsankarkailun suhteen asiat, läskit painaa. Ja miten ylettyvät pehvaansa pyhkimään. Paksut Tenat täytyy olla molemmilla housuissa, tähän päätelmän olen tullut heidän suhteen. Ovat niin lihavia ettei alapäälihasvoima jaksa enää pidätellä.


    • eimeepirtaan

      On varmaan melko veemäinen ukko suuttuessaan nyt ymmärtää tappelujutut ulkomailta.

    • vaikka.ministeriksi

      Mielestäni seuraava askel huutokauppakeisarilla on pyrkiminen eduskuntaan, menisi heittämällä läpi!

      • PersuMinisteriAinesta

        Kyllä, vaikka ulkomaankauppaministeriksi, nääs kun hällä on niin oiva liikemiesvaisto, kielitaito, neuvottelutaidot ja tykkää kovasti matkustelemisesta.


    • ovat-niin-ollakseen

      Ois siinä naurussa pitelemistä kun tuo tyynypariskunta edustaisi suomea, rva makaisi hotellin aurinkotuolissa niin lapset luulisivat taikataikinaksi ja noin isosta möykystä innoissaan juoksisivat kiljuen kimppuun. Kamala huuto ja pakokauhu iskisi kun käsi löytäisi karvaisen elämen haaroista. Koko hotellin väki rientäisi paikalle ja kohta Seiska pulittaisi jollekin maksun kuvasta kun Heli houkuttelee pieniä lapsia kimppuunsa. Rikosilmoituksia satelisi vanhemmilta. Ja Akilla tulisi raiskattu olo.

    • Elinakolina2
    • tressipuolisosta

      Rouva-Keisarinkin täytyis laihduttaa, ettei sydän joudu liikarasitukseen säikähtäessään miehensä äkkipuuskaisia raivokohtauksia, nitrolääkitys tulevaisuutta.

      • TyhmätKatsojat

        Etkö ymmärrä käsikirjoitettua huumorisoopaa,älä ota niin tosissaan viihdesarjoja...


      • tyrkky-hohottaa

        Älä aliarvoi katsojaa, me vasta ymmärretään vaikka sun mitä.
        Mutta Palsapariskunta ei ymmärrä muuta kuin rahankieltä. Heli nauraa aidosti tuossa kun juttu on näytelty. Tai muuten Helihän nauraa kaikelle suu ammollaan kun ei oikeasti ymmärrä mistä puhutaan. Omalla monotonisella äänellään toista tuotantoyhtiön kloppien replikkeejä. Rahan kuva silmissä ei välitä minkä kuvan itsestään antaa.


    • huutakeelujjaa

      Markku näytti taas luovia lahjojaan. Haulikosta ovenripa, ei varmasti ole kenelläkään vastaavaa!
      Hitsaaminenkin sujui taidolla, toisinkuin monilla poropeukaloilla!
      Huutikeisari oli kyllä aiha pelottavan näköinen Iver-Johnson haulikko kourassa alussa.
      Mutta hyviä kauppoja tuli taas tehdyksi Mämmenkoulua myöten.

      Kyllä Akin ja Helin kelpaakin katsella Malagan lentoja taas että pääsee Fugeen lomailemaan ja kateelliset örveltäjät pois näköpiirista! Vaikkapa ei niistä kaikista eroon pääse, jossain baarisssa sielläkin joku tuppikullihönö tulee taas haastamaan riitaa, mutta antaa vähän huutia niin kyllä se siitä taas iloksi muuttuu!

      • KateellinenTuppikulli

        Jokos sinun hönön liikkuvat ovat kuivettuneet taakse vai onko ne peräti leikattu poikkeen?


    • valoisatyötlapissa

      Parempi olisi, pariskunnnalle mennä lomalle lapinperukoille, niin ei Akin huutokohtauksille vastailisi kuin kaiku ja shamaanin kanssa ei uskaltaisi mieltäänosoittaa.

    • hauskuus-silmänlumetta

      Kyllä oli taas niin tökeröä. Markku polonen silmät kiiluen innoissaan tekee uuden keksinnnön, varmaan patentoi tuollaisen ovenrivan. Mutta ihan turhaan, ei kukaan oikeesti halua tuollaista ovenripaa. Korkeintaan nuo jotka kurkku ammollaan nauravat hölmöläisvitseille.

      Todellakin tuon rouvan pitäisi laihduttaa, vaikuttaa kuin lihoisi lihomistaan joka ohjelmassa, vaikka eikö nuo ole vuoden takaisia jaksoja. Ootteko käyneet paikanpäällä, täytyykö hänen jo sivuttain kulkea oviaukosta ja onko jo kaksi jakkaraa alla, molemmille pehvanpuolikkaille omat, jakkaroiden välistä on sitten hyvä tuhnauttaa liiat ilmat kun paksut ruuat kiertää mahassa. Onko nämä nelikymppisiä ihmisiä, mitä he ovat kuusikymppisinä.

      • KaunisVeerakoSiellä

        Miten sulle kuuluu toisten ihmisten läskimakkarat, kahtele vaan peilistä omia ihrojasi ja mustapäitäsi.


      • nykyajan-tyynytytöt
        KaunisVeerakoSiellä kirjoitti:

        Miten sulle kuuluu toisten ihmisten läskimakkarat, kahtele vaan peilistä omia ihrojasi ja mustapäitäsi.

        Mikä mustapää? Minä käyn kosmetolookilla joka toinen kuukausi, on niin sileää ihoni.
        Sinulla varmaan on nuo selluliitit ja finnit kun niin puolustan Helin muotoja. Olet todennäköisesti samaa maata. Olihan siinä viime ohjelmassa pari pyöreää nuorta tyttöä, se mainostaulun ostattelija oli niiiin pehmeän näköinen että menisi patjasta.


    • Hai-Mannet-ajaa-Merssul

      Vaan jopahan olikin oikein hyvässä ja runsaassa lihassa nyt tuo keisarinna. Niin oli kovasti lihonu ja patvinu sitten viime näkemän. Toisaalta on se kyllä niin kallista lihhaa, että ei sitä oikein hävittääkään kannata. Rypytkin vaan alkaisi sitten jo keisarinnan naamasta näkymään. Tää on niin tätä, kun mennään yläkertaan yöksi peittojen alle ja otetaan vielä mukaan kopallinen myymättä jääneitä rähmäpullia yösyömisiksi. Mitenhän heillä romudynastiassa keisarin kanssa nuo seksihommat oikein sujuu? Sujuukohan paremmin, kuin Iso-D:llä ja sillä yli 50 vuotta nuoremmalla tangokuningattarella? Kylläpä se taitaa olla takaapäin keisarin kirjuri-donnaa pökättävä, jos meinaa pippelinnysän saada lemmenpesään sisälle menemään. Sitä virhettä ei huutodynastian keisarin auta mennä kyllä tekemään, että selälleen heittäytyy ja keisarinna tulee päälle ratsastamaan. Siinä leikissä jauhaantuu keisarilta lonkkaluut murskaksi, jos keisarinna oikein intoutuu kesyttömällä villi-keisarilla ratsastamaan ja rodeota hyppelemään.

      Eihän tuo Rengi-hölmiskö rämemajava hatunreuhka päässään nyt mitään hääppöistä keksintöä siitä 20 € torpparihaulikosta tehnyt, kun siitä romuvarastoon ovenkahvan teki. Noita samanlaisia haulikon-resuja on aina vuoden mittaan ainakin kolmessa poliisihuutokaupassa Riihimäellä myynnissä ja pohjahintana siellä on kaikille aseille 50 €. Se ase, mistä kukaan ei 50 € huuda, menee silppurin kautta terästehtaan sulatuspataan. Ennen menivät Koverhariin ja niistä tehtiin harjaterästä betonivaluihin. Vähän oli kuulemma aseteräksessä liikaa kromia ja nikkeliä harjateräkseen, mutta kun suuria määriä harjaterästä tehtiin, niin ei pienet ylimääräiset kromit ja nikkelit tahtia haitanneet.

      Tampereen tunnetuimmalla asekauppiaalla oli jo 20 vuotta sitten oman aseliikkeensä ulko-ovessa kadun puolella aidot konekiväärin ampumakahvat ovenkahvoina. Pohjanmaalla on kaksi miesten keihästä pystyssä paikallisen viinakaupan ovenkahvoina, kun kylän oma mies toi keihäänheitosta kultaisen mitalin kotikylään maailmalta jostain isommista keihäskilpailuista. Rengi voisi tehdä tuohon omaan suojatyökeskus tasoiseen pajaansa ovenkahvan sen oman Mersunreuhkansa pohjassa olevista koiranluista, mitä noihin vanhoihin Saksasta uitettuihin Mersun-resuihin joutuu säännöllisin väliajoin kymmenittäin vaihtamaan. Muuten kuuluu auton pohjasta jatkuvasti epämääräisiä kilinöitä ja kolinoita. Suomi-tollot ne vaan ostaa silmät kiiluen Saksasta tuotuja 10 vuotta vanhoja diesel-Mersuja, missä on 120 000 km mittarissa. Ei tollot ymmärrä, että 90% niistä Saksasta tuoduista autoista on kilometriväärennettyjä... ja rajusti !!

      • SekoPäätValvovat

        Sulta on jo mopo pahasti karannut käsistäsi kun pitää jo aamulypsyn aikaan täällä satuilla.


      • PiiPaaAutoTuleePian

        Mitähän vittuu sulle kuuluu kenenkään ostamat autot, oli ne sitten romuja tai ei!


    • audilla-ajaja

      No tottahan se vituttaa kun ei ole varaa ostaa edes Ladaa, saatikka Saksasta uitettua albaanimersuakaan! Pistää kirjoittelemaan jo aamusta sekavia kun on valvonut koko yön vitutuksissaan toisten osaamisia seuratessaan. Mutta kesätauko tulee ennen seuraavan tuotantokauden alkua, pari jaksoa taitaa olla jäljellä. Mutta uusintojahan tulee fanittajien iloksi koko kesän. Niistähan voi kateelliset poropeukalot oppia jotain kun katselee tarkkaan, ei muuta kuin nutrialakki päähän ja työkalut käteen ja opettelemaan!
      PS: Joko on Huutokauppakeisarin kirja ostettu?

    • Hah.hah.hah.hah.haaaa

      Ei ole ostettu pulleroitten rössäkkäsirkuksen höpöaapista... eikä osteta !! Rimpisuon takana asuville huutokauppatolloille tiedoksi, että kohta sitä huutikeisarin höpökirjaa saa kaikkien vähempiosaisten käyttämien kauppojen Ale-laareista hintaan 1 €.

    • huutokauppalainen

      Se kirja varustettuna nimmareilla tulee olemaan kesän huutokauppojen vetonauloja. Kuparipannukjen ohella.

    • ähky-ja-poks

      Niin onhan sillä kuparipannu, puukko ja nyt kirja. Säälittää nuo ihmisparat kun pistävät rahansa tuohon roskaan. Ostaisivat hampaat suuhunsa. Se vakioistuja Erkki on pistänyt varmasti monta eläkettään pariskunnan taskuun. No kaipa tuo pariskunta ahtaa ihtensä ähkyiksi saamillaan rahoilla ja lopulta halkeavat niin loppuu tuo ihmisten huiputtaminen.

    • eieurojamuille

      Eipä ottanut kuparipannua Kuopion hyväntekeväisyys huutojauppaan, unohti sanomansamukaan?

    • huutokauppalainen

      Harmi kun tuli viimeinen jakso Keisarin hauskoista sutkautuksista, niitä jää kaipaamaan taas pitkäksi aikaa. Mutta kyllä sieltä jatkoa seuraa. Uusi hyvä sarja tosin alkoi kolmosella se Paimelan autoparoni, vähän saman tyyline kuin Palsiskin!
      Mutta Markku se teki todella hienon roihupatagrillin heinäseipäistä, ehtymätön on tuo rengi ideoistaan. Helin ja Akin romantiikkakin kukoistaa pihassa makkaranuotiolla. Kunhan kesä tulee uudet stringit kaikilla ovat varmaan hieno loma-asuste. Toivottavasti esittelevät niitä yllänsä seuraavissa ohjelmissa tai edes jossain somessa!

    • Nauretaan

      Rengi innostuu kokoajan enemmän ja enemmän kun ohjelmat etenee, ehkä joku kehaissut hänta ja hänen haarat levällään istuvaa rouvaansa. Varmaankin rämemajalakin lahjoittaneet Tourusen kaivinkonekuskit ivallaan kehuneet. Ja Rengi tosissaan ottanut, jotta ihan katseessa jo hullun kiilto silmissä. Pöpejä ovat.

    • Urea-ja-Uloste

      Tuo nimimerkki "huutokauppalainen" se on kaikista tyhmin, joka näissä ympyröissä pyörii. Vielä tyhmempi kuin nuo Tervatehtaantien hullut. Mitä keksimistä tuossa nyt oli, että pata roikkuu kolmen heinäseipään keskellä? Johan Pelastusarmeijan Joulupadat on roikkuneet tuolla tavoin vuodesta 1865 lähtien. Paimelan autoparoni se on vielä tyhmempi ja pöljempi hämäläisjuntti, mitä Keski-Suomen Uuraisten Huutikeisari. Heli on sentään ihana verrattuna Paimelan Paronin tylyyn ja mököttävään hämäläiseukkoon. Ottaneet vielä poikansakin ohjelmaan latelemaan suustaan käsikirjoittajien sinne syöttämiä typeriä kommentteja. Taas yksi koulukiusattu tulossa lisää. Hollolan hölmöt on nyt niin olevinaan autokauppiasta, vaikka navetan ympärys pursuaa myymättömiä autonromuja. Näkyvät muutama kilometri Lahdesta pohjoiseen Vääksyyn päin tullessa vasemmalla puolen tietä Paimelan tienhaaran kohdalla. Ei ole Paronissa semmoista charmia, että Venloja Hollolan navettaporukalle tulisi. Stringit Akilla, Helillä ja Rengi-hölmisköllä... yäk... oksennus tulee...

    • huutokauppalainen

      Eikö olekin kiva avautua välillä, suorastaan terapeuttista kun saa oikein haukkua toisia!
      Päivä pelastettu, harmi kun Keisarin ohjelma loppui, kellekäs sitten viduilet?
      Jatketaanko niistä Paimeloista kun alkuun päästiin?
      Mutta yritä edes joskus sanoa jotain positiivista, sekin auttaa arjen harmauteen!

    • palsisfani

      Hienoa että joku alkaa kehumaan ihanaa Heliä ja Akiakin! Ei se kaikki ole ureaa ja ulostetta, se on vain kateellisten ja saamattomien luusereiden höpinöitä jotka eivät koskaan saa mitään aikaan.
      J. Karjalainenkin lauloi että "Olen mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään"!
      Aki ja Heli porskuttaa vielä pitkään, niin Paimelatkin. Samaa ei voi sanoa kaikista luuseripaskanheittäjistä!

    • silmätKiiluu

      Aki ja Heli meni ostoksille poikapoloisen luo jolla oli Arabian vateja. Poika roikotti pientä kätöstää Akin edessä useampaan kertaan, "kätellään". Toivottavasti tuotantoyhtiö maksoi pojalle esiintymispalkkion kun huiputtivat hänet munaamaan itsensä tämän pömppömahaisen pariskunnan vähättelevien katseiden alle. Aki oli sen näköinen jos kameroita ei olisi ollut, olisi hän ivallisesti vinoillut noilla tavaroilla. Tuotantoyhtiön klopit eivät tunne sääliä, ihmisiä houkutellaan ohjelmaan pilkattaviksi. Ihmisiä jotka eivät tunne tarpeeksi itseään eivätkä osaa sanoa EI.
      Ja nyt naurettava stringi parodia, kyllä tyhmät suostuu mihin vain kun raha tulee että ranteita pakottaa.
      Ja se pata, eiköhän tuollaisia virityksiä on nähty ennenkin.
      Nyt näkyy olevan siirtolavoista tehty yrttikasvattamo myynnissä perjantaina, oikein design by Markku. Surkeeta. Ja naurua riittää kun on se niin kekseliäs. Hölmö oikeasti.

    • junttien-juhlaa

      Tervatehtaantien Tollot ja Paimelan Pöljät... mistä näitä hulluja riittää...?

      • PöljätAhneetJaRohkeat

        Joo, ei kyllä normaalia ihmistä kaatisroinat eikä ns antiikkirojutkaan kiinnosta, ei ainakaan niin paljon, jotta niitä pitää joka viikko lähteä Tervatehtaantielle tunneiksi kyttäämään saati älyttömillä hinnoilla ostamaan. Samaa kamaahan saa melkein joka kirpparilta ja jopa alan kauppiailta halvemmalla (niistähän lienee suurin osa huutotavaroistakin peräisin?).
        No kun Uuuraisilla ei ole muita ostopaikkoja niin sinne Ahneiden ja Rohkeiden perjantaiseuroihin vertaistensa tummaan joukkoon on vaan uskollisesti vääntäydyttävä.


    • faktajuttunen

      Kyllä se raha vaan saa ihmeitä aikaan. Ei sellaista ihmistä olekaan joka ei nöyrtyisi rahan edesssä ja tekee mitä käsketään kun maksetaan. Niin kävisi noiden killisilmäisten pilkkaajienkin tällä palstalla, se on fakta juttu. Se vaan niitä ottaa pannuun kun ei kukaan tule tarjoamaan sitä rahaa, edes kuparipannun vertaa!

      • HuuHaaSakkia

        Taidat olla selvänäkijä kun näet täällä pilkkaajien silmätkin.


    • Kyllä-kansa-tietää

      Nuo huutipariskunnan edessä ja takana kehujat ovat varmaan samanlaisia ahmatteja. Tulevat perjantaina paikanpäälle, ovat omasta mielestään sisäpiiriläisiä ja kavereita. Matelevat ja muikistelevat imelänä jotta saavat isoihin pötseihinsä alennuksella myymättä jääneet palaneet ja Markun munissa uitetuilla kourilla antamat makkarat ja baarin pullat.

      • HovinSisäpiirikaupat

        "Tulevat perjantaina paikanpäälle, ovat omasta mielestään sisäpiiriläisiä ja kavereita. "


        Nimen omaan, veit varpaat suustani.


    • faktajuttunen

      Ja samalaisia ahmatteja olette tekin kaikki höpöttäjät! Ja kaiken lisäksi kateellisia sellaisia.
      Selvännäkijä ei tarvitse olla kun sen tietää millaisia killisilmiä tuollaiset katkerahönöt ovat, niitä on nähty tarpeeksi! Yrittäkää edes tehdä jotain hyödyllistä! Kaikki aika tuntuu vaan menevän joutavaan kyttäämiseen ja vahtimiseen.
      Vai munasormilla pyöriteltyjä makkaroita - ajatusrikkaushan on aivan Markun idealuokkaa!

    • naurua_naurua

      Hah, hah... vaan eivätpä tule kuvaamaan enää uutta tuotantokautta. Se tulee nyt köyhyys Tervatehtaantielle, kun ei saa enää läyrytä TV:ssa naamat levällään jonninjoutavaa pa*kaa. Köyhyys tunkee viltin alle laihaa koipeaan. Se on nyt vaan myytävä köyhille metsäläisille kertalyönnin rössäkkälaatikoita ja kierrettävä paketti-mersulla ympäri Suomea erilaisissa kissanristiäisissä, mutta televisiosta ei tule enää ilmaista vetoapua, eikä kuuluisuutta. Ei olisi kannattanut pahoinpidellä vanhusta sairaalakuntoon etelän reissulla. Eiköhän siinä irvistykset laimene Rengin naamallakin ja sponssina saatu rämemajava-karvareuhkakin lennä juhannuskokkoon tänä kesänä kun loppuu julkisuus. Tulevat vaipumaan samalla tavoin unholaan historian roskatynnyreihin, kuin Napakymppi-Salmelainen... ja Napakymppi oli sentään suosiossa ihan eri tasolla, mitä Huutikeisari.

      • HuutojaJaHuutoja

    • aplodit-ohjelma-loppuu

      Juu, sitä laskee nyt Tervatehtaantiellä Huutikeisari-ohjelman loppumisen myötä vuosiansiot kuin lehmän häntä. Siinä saa paketti-mersu vinguttaa rengasta jäisellä tiellä koko pitkän päivän, kun sammuneet B-luokan tähdet vieläkin tarjoaa huutikeisarille arvotonta rössäkkää myyntiin. Seurataanpa verotietoja. Ei tarvitse kohta enää edes Rengin nyhrätä puolta päivää liimapurkkinsa kanssa, kun suojatyökeskuksessakin kehitysvammaiset tekee samat hommat puolta nopeammin, mitä Rengi teki. Ari-vanhuksen pahoinpitely Fuengirolassa oli kyllä paha juttu. Tukka pois ja linnaan pitäisi laittaa tuommoinen nyrkkisankari...

    • hyvä-jos-loppuu

      Siinä rämemajavalakissa lukee Maansiirtoliike Tourunen, eikö se ole Rengin virallinen työnantaja. Ei niinkään sponsorilakki mutta kaipa firma haluaa ilmaista mainosta saada itsellen ohjelman kautta niin kauan kuin tätä TV:ssä pyöritetään, uusinnat toistaa samaa p**kaa koko kesän.

      Ja todella hyvää tavaraa näkyy tuon linkin takana olevan. Kyllä huutikeisarin tavarat kalpenee niiden rinnalla. Välillä tavarat vaikuttaa tautisilta, niissä voi kulkeutua vaikka minkalainen sitkeä tuholainen omaan asuntoon.

    • työväenmies

      Sanokaapas joku miksi se on niin ihanaa toivoa että huutokauppakeisarilla alkaisi menemään huonosti? Onko hän tehnyt jotain paha teille? Vai onko kovan duunin tekeminen pahasta?
      Vai eikö työnteko kiinnosta? Onko helpompaa olla Akin ja Helin siipiveikkoina ja nauttia vaan yhteiskunnan verokertymästä?

      Eikös Markkukin ole täyspäiväisessä rehellisessä työssä ja maksaa veronsa sentileen mistä kaikki arvostelijat saavat nauttia yhteiskunnallisina palveluina? Oletteko itse maksaneet veroja että olette saama vai ottopuolella palveluissa? VASTATKAAPA TÄHÄN LUUSERIT!

      • torvelot

        Vai tekee nämä ryhävalaat sinusta kovaa duunia?! Nämä ei ole kovaa duunia nähneetkään ikinä ja tuskin sinäkään! Ihmisten kusettajia nämä ovat! En toivo, että niillä menee huonosti, mutta toivottavasti tämän paska ohjelman tilalle tulee jotakin katsottavampaa, ettei tarvitse kanavaa sen takia vaihdella! HUOM! Minäkin maksan veroina, aika ison summan tv:n katselusta ja tällaiset luusereiden pyörittämät ohjelmat pitäisi poistaa!


      • KylähullujaRiittää
        torvelot kirjoitti:

        Vai tekee nämä ryhävalaat sinusta kovaa duunia?! Nämä ei ole kovaa duunia nähneetkään ikinä ja tuskin sinäkään! Ihmisten kusettajia nämä ovat! En toivo, että niillä menee huonosti, mutta toivottavasti tämän paska ohjelman tilalle tulee jotakin katsottavampaa, ettei tarvitse kanavaa sen takia vaihdella! HUOM! Minäkin maksan veroina, aika ison summan tv:n katselusta ja tällaiset luusereiden pyörittämät ohjelmat pitäisi poistaa!

        Kansalaisaloitetta vaan kehiin ja tarvittaessa asia EU-tuomioistuimeen, jos rahkeesi siihen riittävät.
        Vali vali vali nykyisin somessa aivan joka pikkuasiastakin, monilla ihmisillä taitaa nykyisin olla paha olo.


    • onneksi-loppuu

      Huutikeisari on ilkeä ja paha nyrkkisankari. Pahoinpitelee vanhuksia ulkomailla. Ei enää jatkoon...

      • lääkkeitävaillako

        otahan jo ne aamulääkkees, kyllä mualima keisareineen näyttää taas toisenlaiselta...


    • paluu-maan-pinnalle

      Niin katoaa maallinen maine ja kunnia Huutikeisarin koplalta, kun televisiossa esitettävät tuotantokaudet loppuivat. Rengille pitää antaa ensimmäiseksi lopputili, kun pelkällä rössäkän myynnillä ei juurikaan tuloja kerry, että noin vähätöiselle nysvääjälle kannattaisi palkkaa maksaa. Suurella mielenkiinnolla odotetaan tulevien vuosien veropäätöksiä. Samaa kurjuutta on runsain mitoin tulossa, mitä oli se romujen myynti silloin, kun Huutikeisarin ohjelmia ryhdyttiin televisioon tekemään.

    • kahtoo-tollottakkee

      Oisko tulot alkaneet pienentyä kun se huutokaupan pienin huuto on edelleen 5 euroa ja mennään ylöspäin 5 euron korotuksilla, aikaisemminhan se oli 2 euroa. Täytyy ahnehtia nyt että pääsee sinne Espanjaan kerrostalokopperoon, esitetään sitten niin menestyneitä. Eläkeläisiä jo 40-vuotiaina, no ulkonäöltään ovatkin ainakin 60-vuotiaita. Ollaan sitten Pitsa Pekkarisen kavereita ja nähtävyytenä rannalla. Rengikin on tuonut Iltasanomien sivulla eukkonsa näytille, rahasta varmaa, eihän sitä ilmaiseksi. Eukko sanoo "kahtoo saa muttei koskea. Mitä kieltä on kahtoo...

    • tyhjän-saa-tekemättäkin

      No ilmankos sille rössäkkä-keisarille tuli nyt niin kiire julkaista sitä höpökirjaa Huutikeisarista kun tiesi, että uusia tuotantojaksoja ei enää tehdä, vaikka oli vielä kahden vuoden optiotkin olemassa uusille tuotantokausille. Kylläpä se Rengi irvisteli tavallista enemmän tuossa viimeisessä jaksossa, kun elätteli vielä toivoa helposta rahan tulosta, jos sittenkin vielä optiona tehtäisiin pari tuotantokautta lisää. Ei tehdä... meni Rengin irvistelyt ja naaman vääntelyt nyt hukkaan.

      • MeeJoLekuriin

        Sinä se olet täällä ainoa ikilliikkuja-vittuilija, jonka tehtävänä näkyy koko ajan olevan vain keisarikunnan mustamaalaaminen. Onkohan pääsi ihan kunnossa (en usko)?


    • huutokauppalainen

      Kaikille kateellisille hönöille tiedoksi ja harmiksi: 7: s tuotantokausi on juuri kuvattavana ja pian alkaa taas uudet jaksot tulla televisiosta! Eipä tullut vielä köyhyys Keisarille ja Helille. Passaa sitä taas lähteä antaamaan kunnon huutia Fugeen euroopanomistajakännääjille ja muutenkin rössästelemään lämpöiseen kun hönöt jää palelemaan räntäsateeseen. Keisari myy ensi syksynä edullisesti villasukkia, kannattaa tulla huutamaan, lähtee halavalla. Ei taida muuhun varaa ollakaan.

    • lopun-alkua

      Porukka siirtyi jo katsomaan TV 3:lta tuntia aikaisemmin alkavaa Paimelan autoparonia. Sen kun katsoo loppuun, niin on jo niin täynnä tyhjänpäiväisiä suunsoittajia, että kukaan ei jaksa enää toista tuntia perään katsoa neloselta paksukaisten lyllertämistä, eikä rengin naaman vääntelyjä. Myötähäpeä on niin suuri, kun Rengi nyhrää yksinkertaisissa töissä puolta pitemmän ajan, mitä suojatyökeskuksen hoidokeilla menee.

    • on-mistä-ottaa-kiinni

      Onkohan keisarinnan pakaroihin tullut taas talven aikana rutkasti kiloja lisää?

      • KusiAivokoAattelee

        Sulle on pääsi sisälle tullut litra keltaista lisää.


    • ryysyrannan-väki

      Siellä metsäkylien harvahampaat jo katselee porstuaan virsut ja tuohikontit valmiiksi. Lähtevät perjantai-aamuna läskiä, ryssänlimppua ja suolasärkeä tuohikontissaan taivaltamaan selekosista ja rimpisoitten takaa pitkospuita pitkin huutikeisarin kartanolle huutamaan kertalyönnin rössäkkälaatikoita. Rimpisuosta ryyppäävät vettä tulomatkallaan palan painikkeeksi.

    • reipastaelämää

      Joo, tuollainen retkeily ei nykyisiltä uussaamattomilta vässyköiltä onnistuisikaan. Ei edes kunnon työnteko!

    • tosi-teeveetä

      Tuossa ryysyranan väki nimimerkin juonessa olisi hyvä muutaman sarjan jatkoaines sarjalle.
      Rengi voisi näyttää todelliset taitonsa, lehden palstoilla kun on kommentoinut nykyajan avuttomista. Rengin Barbara, just passeli nimi, Barbara nimihän viittaa seksiin jota tämä Rengi viljelee ainakin puheissaan. B talsisi pitkospuita pitkin huutokauppakartanoon. Rengi olisi koveratanut puusta heille hollannikkaat, sateisella säällä Barbaraa saisi repiä suonsilmästä. Kyllä silloin rouvan ihrakerros saisi kyytiä kun laiha Rengi joutuisi häntä pelastamaan. Vierailulle yökuntiin tulisi keisaripari, voipa tavalliset työt jäädä tekemättä kun hyö seistä töhnöttäisivät pihalla peukalo keskellä kämmentä.

    • sarjojenkatselija

      Minkä lahjakkuuden Suomen kansa menetääkään sinussa jos et heti ilmoittaudu jollekin TV-yhtiölle kässärin tekijänä! Siinäpä Venlavoittaja kertakaikkiaan. Aki ja Heli jää unohduksiin nopeasti uuden tosi-tv:n kirjoittajan varjoon!

    • realityäkehiin

      Paimelan pojat tuunasivat komean Cadillacin, taitavia poikia.
      Aikamoisia bensarosvoja vaan laittelevat kuten 740 Volvokin.
      Markulta se liesituulettimen laitto olisi sujunut kädenkäänteessä. Toivottavasti uudet jaksot tulevat pian, Kartanokievarikin saa mainosta tulevissa jaksoissa!

    • kangashäkin_rotutohtori

      Minua kiinnostaa, onko Helin pyllyyn tullut talven aikana minkä verran kiloja lisää? Istuuko Barbara Rengin vieressä kuinkakin haarat levällään. Sen harvoin nähdyn Pinokkion siskon kun saisi vielä tulemaan yhteen huutokauppaan suutaan muljauttelemaan, niin olisi tilaisuus vielä päästä näkemään nyt oikein luonnossa se puuttuvan lenkki siitä Neandertalin ihmisen ja nykyihmisen välistä.

      • KauneusHäikäisee

        Kuule, kato vaan ittees peilistä niin sieltä näet molemmat vinot naamaasi ja perseesikin kaikkine epämuodostumineen.


    • hyvät-unet

      Täällä on niin monta juonen kirjoittajaa uuteen jaksoihin että huutokauppakeisarin kannattaisi näyttää täältä juonen käänteitä. Alkaisi kasvaa sarjan suosio kun persiinat istuisi penkissä. Täältä muistutettaisin joota Barbara muistaa istua haarat levällää, taikinanaama tyhmänä nauraisi kaille jutuille. Markulle voisimme kehittää vielä mielenkiintoisia erikeepperihommia. Voisi olla myyjäiset jossa olisi myynnissä Helin ja Akin alushousuista erikeepperillä kasattuja patalappusia. Fanit sasivat oikein sormituntuman pimeään paikkaan, voisipa neitoset ja poikamiehet ottaaa lapun unirievuksi tyynylle. Ja kun haju haihtuu voi käydä Markulta ostamassa uuden lapun. Pesuahan ne ei kestä kun ovat erikeepperillä ommellut.

    • unettaa

      KAMALAA TULI HIRVEÄSTI KIRJOITUSVIRHEITÄ KUN EN TARKISTANUT, OLIN NIIN INNOSTUNUT AJATUKSESTANI. Mutta persiinat, mietin itsekin mitä tarkoitin mutta tarkoitan PERSOONIA. Siellä huutokauppakamarillahan niitä on jos jonkinnäköisiä.

      Muista tärkeistä sanoista saa selvän vaikka kirjaimia on liikaa tai liian vähän.

    • kulottaja

      Renki meinannu polttaa vissiin koko huutokaupan, uutinen päivän ksml:ssa

    • mahakkaat

      Nyt näkyy Hirvaskankaan huuto-ukolla oleva militariaa myynnissä ja ja niitä mahtavia rössäkkälaatikoita aarteita täynnä. Eipä houkuttele tarjonta istumaan tuhnuisille tyynylöille.
      Enpä ole huomannut keskustelua pariskunnan jaloista, tuollaisella painolla luulisi jalkaterän levinneen ja vaivaisenluut työntyvät nahkan alta. No muovikenkiähän he käyttävät. Keisari tuntuu valittelevan selkäänsä, mikähän lienee syynä...

    • kulonsammuttaja

      Mainostemppu. Kesän huutokaupassa tulee olemaan ennätysyleisöt. Palsikset tienaavat hyvät eläketulot viimeisillä vuosillaan! Mutta niinhän se ahkerille ihmisille kuuluukin!

    • lettorämeen-lentojätkä

      Mille ihmeen eläkkeelle? Kun keisarinnan pakarat raahustaa kävellessä maata pitkin jo 35-vuotiaana, niin eiköhän siinä pumppu ole poksahtanut jo reilusti ennen virallista 65 vuoden eläkeikää. Ei kannattaisi oikeastaan keisarin dynastian maksaa yhtään työeläkemaksuja nyt, kun ei niistä pääse noilla kiloilla kuitenkaan koskaan nauttimaan. Työeläkeyhtiö nauraa partaansa ja laittaa kätensä kyynärpäitä myöten ristiin, kun hölmöt maksaa heille kovia työeläkemaksuja, mutta yhtiön ei tarvitse maksaa heille takaisin yhtään mitään. Rengi, tuo rimpisuon nälkäkurki elää kyllä varmaan 100-vuotiaaksi, kun ei ole ukossa kuin luut ja nahka.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe