KINNULAN VANHUKSET HALLINTOVALITUKSEN KÄRSIJÖINÄ

eikö.osata.edes.hävetä

Kyllä oli taas hallinto-oikeudelle osoitetun valituskirjelmän allekirjoittaneella Rötköllä ja mitä ilmeisemmin avustajana toimineella Peuhalla (?) typeryys huipussaan vanhustentuki ry:lle myönnetyn kunnallisen takauspäätöksen valituksesta. Missähän lienee kyseisten herrojen moraali? Eivätkö ko. herrat osaa edes vanhuksiin kohdistuvaa kiusantekoaan hävetä?

22

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhusten-puolesta

      Kyllä tuommoset vanhusten vastaiset hallintovalitukset ja valittajat muistetaan seuraavissa kuntavaaleissa "risuilla". Pitäs valittajien huomioija sekin että vanhukset ovat joskus osaltaa olleet kuntaa ja sen hyvinvointia rakentamassa. Ei vanhuksia voi noin vaan nurkkaan heittää kuin rukkasia käsistä ja sitäpaitsi kaikista tulloo joskus vanhuksia jos elinpäiviä on suotu.

    • 1945

      Rauno Kinnunen oli ainoa joka esti vääryyden ja valitti asiasta. Kuinkas ollakkaan myös voitti valituksen. Ei TOIKKASET reagoinut mitenkään virhe päätökseen.

      • Piikki_lihassasi

        Terve, Rane! Miltä tuntuu kehua itseään nettipalstoilla?


    • 1945

      Väärä arvaus. Ei Raunon tartte itseään kehua, teot puhuvat puolestaan.

      • kertokaasehänelle

        Voisiko nimimerkillä "1945" kirjoitteleva neropatti kertoa mitkähän Raunon teot ovat sellaisia, joissa on ylistämisen aihetta täällä somessa? Vanhuksia kohtaan vastarintaan nouseminen valittamalla, vaiko kenties joku muu vastaava "urotyö"?


      • 1945
        kertokaasehänelle kirjoitti:

        Voisiko nimimerkillä "1945" kirjoitteleva neropatti kertoa mitkähän Raunon teot ovat sellaisia, joissa on ylistämisen aihetta täällä somessa? Vanhuksia kohtaan vastarintaan nouseminen valittamalla, vaiko kenties joku muu vastaava "urotyö"?

        Tuskin Rauno itse asiaa vastustaa vaan muutaman sisäpiirityypin junailua.


      • vai.että.pelinappula

        Totta varmaankin on "1945" että sisäpiirin tyyppi junailee asioita kuten kerrot, mutta kyllä aikamiehen luulisi kuitenki tajuavan ja vähän edes ajattelevan minkä sisältöiseen valitus-asiakirjaan allekirjoituksensa töhröstää.


      • 1945
        kertokaasehänelle kirjoitti:

        Voisiko nimimerkillä "1945" kirjoitteleva neropatti kertoa mitkähän Raunon teot ovat sellaisia, joissa on ylistämisen aihetta täällä somessa? Vanhuksia kohtaan vastarintaan nouseminen valittamalla, vaiko kenties joku muu vastaava "urotyö"?

        Niistä urotöistä voisi mainita viikon jokapäiväiset lehmien hoito ja lypsäminen,näin aluksi.


    • vaalit.tulossa

      Kyllähän sitä joskus voittaa valituksen kun niitä jatkuvalla syötöllä hallinto-oikeudelle lähettelee hehhehhee. Epäilen, että lieneekö valituskirjelmä yksin Rauno Kinnusen käsialaa, vaan pääarkkitehtinä lienee eräs mononkuvan perskannikkaan saanut, katkeroitunut viranhaltija.

      Ko vanhusten etua koskevassa asiassa tuskin kukaan muu olisi edes ilennyt lähteä valittamaankaan. Kyllähän kaikilla normi-immeisillä ainakin luulisi olevan tietty moraali, ajattelukyky ja ymmärrys varsinkin silloin kun on kyse arvokkaan elämäntyönsä tehneiden vanhusten asioista.

    • tervetuloapäättäjät

      Eivät kuntapäättäjät muuallakaan vanhuksia arvosta muuta kuin juhlapuheissaan (itse olen muualta)... Ei Kinnula ole mitenkään poikkeus, ikävä kyllä. Ei ole taidettu monessakaan kunnassa ottaa haastetta vastaan, jossa haastettiin kaikki kansanedustajat ja kuntapäättäjät vanhainkoteihin tai kotihoitoon töihin? Olisi ihan mielenkiintoista tietää syy, varsinkin kun pian ei tarvitse olla kaikilla edes hoitajan koulutusta...

      • joulurauha

        Joo,ks:ssa on muitakin pikkukuntia,jotka viisveisaa vanhuksista ja vanhustenhoitajista,mukaanlukien vielä omaishoitajat.Ei oo koulutuksella väliä,vaikka olis koulutettuja tarjolla nii siitä mennään ali mistä voidaan.Kaikenmaailman tyyppejä kyllä pyörii osastoilla,mutta vähässä on se porukka joka ne vanhukset hoitaa.Ja johtaja johtaa toimistostaan.Vielä lisäks kaikenmaailman p.......nuoleminen kukoistaa. Jee,kyllä on hauskaa,mutta vanhukset tästä kaikesta eniten kärsii.


    • kiusantekkooko

      Jo tokkiisa...Eiköhän niitä isompiakin virheellisiä päätöksiä ole nuijittu pöytään Juha Urpilaisen hallintokaudella, kuin kyseessä oleva vanhusten tuki ry:n takaus... Urpilaisen virassaoloaikana virheellisistä päätöksistä kukaan ei ole vaan viitsinyt eikä kehdannut lähteä valittamaan.

    • Ottaapattiin

      Kaikkien näiden valitusten takanahan on katkeroitunut, potkut saanut ex kunnanjohtaja Juha Urpilainen! Rauno Kinnusen kapasiteetti ei riitä laatimaan näitä kapulakieltä täynnä olevia valituskirjelmiä!
      Ihminen sokeutuu katkeruudessaan näinkin pitkälle, kuten Juha Urpilaiselle on käynyt! Taistelee henkeen ja vereen oman kylän vanhuksiakin vastaan! Hävetkää Juha ja Rauno, vaikka ettehän te osaa edes hävetä! :(

    • Kinnulassa.asiat.hyvin

      Lukaisin ex kj. Juha Urpilaisen kirjoituksen viimeviikon kotsarista, jossa hän mustamaalasi ja syytteli aiheettomasti mm. Kinnulan kunnan johtoporrasta. Eilen ilmestyneestä kotsarista totuus kuitenkin valkeni lukaistuani kj. Kanervion kirjoituksen, jossa hän oikaisi Urpilaisen täyttä puppua ja propagandaa sisältäneen kirjoituksen.

      Kyllä nyt luulisi Urpilaisen jo uskovan asiallista neuvoa, että riitely kuntaa vastaan kannattaa lopettaa ja miehistyä. Rauno Kinnusen lietsominen joutavanpäiväisiin valituksiin ja epäasiallinen lehtikirjoittelu on syytä lopettaa.

    • 1945

      Kinnulan vanhusten tu ry:n nimi löytyy nykyään Taloussanomien protestilistalta.On jäänyt jotain maksamatta,kiitos varmaan kuuluu kirjanpitäjän ja pääkepulaisen yhteistyöstä. Rötkö oli taas oikeassa sillä jotain vikaa tän puljun hoitamisessa on.

      • tos.ku.ves

        Peuhan ja Rötkön syytä se on että vanhustentuki ry joutui protestilistalle.


    • Herppeskait

      Ei ole. Kyllä kirjanpitäjä ja johtokunta on moiseen syyllisiä.Rahaa saa pankista jos on tarvetta ei kunta saa toimia nykylakien vuoksi pankkina. Syylliset reilusti vastuuseen,peremmat ja rehellisemmät tilalle.

      • expeuha

        Eikös se vanhustentuki hakenutkin juuri pankkilainaa johon pyysi kuntaa takaamaan lainaa?
        Jos ja kun tuo peuha pääsee taas kunnan asioita päättämään, ei seuraavissa vaaleissa äänestetä kinnulalle, vaan Äänekoskelle.. Takki nimittäin kääntyy heti kun vähän lisäavustuksia lupaavat peuhoille


    • Ratiomies

      Enpä usko että noin kävisi, kyllä Peuha on Kinnulalainen henkeen ja verreen. Joutui vain kepulaisten ja kokoomuslaisten hampaisiin syyttäsuotta. Kunnan rahaa palo raskaasti joutavan valtataistelun vuoksi.

      • aihettavaikoeientiedä

        Pelkonen oli nuijan varressa kun Peuha heitettiin kunnasta pihalle. Heittikö sama mies Rötkönkin kepusta pihalle? Aika sankari jylhän kuusiston... Kuinkahan tuo valtuustoyhteistyö sujuu?


      • expeuha

        Niin kohta sitä taas tulee palamaan veronmaksajien rahaa ja paljon, kun peuha sinne pääsee korjailemaan työllisyyslukemia hienoilla projekteilla. Olavi lähtee sille vielä projektin vetäjäksi niin saa samalla omat hommat kotona tehtyä loppuun "projektilaisilla".


    • 1917

      Korjataan.Pelekonen ja muholan mafia yritti laittaa pois muttei taito riittänyt ja lysti maksoi hirveästi euroja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe