Avoin haaste Punditille

Laitetaan se sinun asuntosi myyntiin haluamallasi hinnalla ja samalla vuokralle haluamallasi vuokrapyynnillä. Mikäli sitä ei saa myytyä tavoittelemallasi hinnalla, tai annettua vuokralle ilmoittamallasi vuokramäärällä, niin maksat allekirjoittanelle ilmoituskustannusten lisäksi 500 € vedonlyöntihäviöpalkinnon.

Mikäli haluamaasi hintaa vastaava tarjous tulee, niin allekirjoittanut maksaa 500 € vedonlyöntihäviöpalkinnon ja kantaa ilmoituskustannukset.

Muut ehdot:

Asuntoasi markkinoidaan ja esitellään aktiivisesti mm. ammattivalokuvaajan ottamilla kuvilla.

Mitään velvollisuutta sinulla ei ole antaa vuokralle tai myydä asuntoasi!

No nyt sitten sitten punnitaan pikku tilastotieteilijän muna, uskaltaako laittaa nimensä kyseiseen sopimukseen vai ei???

14

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NickNailer

      PÖH. Kaikki tuntemani ekonomistit ovat kaulusköyhiä ja riskejä karttavia.

      Sanalla kaikki tarkoitan noin 1000 koti- ja kansainvälistä tilastontihrustelijaa.

      Joukkoon ei mahdu enää yhtään varakasta riskinottajaa, sen sijaan paljon villapaitaporukkaa. Enää sen vuoksi, että edesmennyt Jouko Brade keräsi aikamoisen omaisuuden.

      Jos talousennustajilla olisi jotain tietoa, niin he kierisivät rahaassa. Nukkavierua porukkaa ovat.

      Turhaan tätä vetoa tarjoat, ihan turhaan.

      • Tuo onkin peruskoulun käyneen "avustajan" parkaisu. Minä en tuollaisista pikkurahoista paljasta henkilöllisyyttäni ja näe vaivaa kodin esittelyistä. Pelkästään päivänarvon vaihtelut osakesalkussa ylittävät moninkertaisesti tuollaisen nappikaupan. Tuollaisilla pikkurahoilla sen sijaan laittaa pienen kiinteistönvälittäjän juoksemaan leivän murujen perässä hopi, hopi.. "run Forrest run.."
        .
        Pitää aina tietää, mitä riskejä on valmis ottamaan. Riski kuuluu olennaisena osana varallisuuden kartuttamiseen, mutta tyhmä ei saa olla milloinkaan.


      • If NickNailer is after small potatos, so go ahead break my leg get contact with the clown yourself and let him prance around your house. Then you are nicked and nailed.


    • Ymmärsinkö-oikein

      Onko tämä haaste pelkästään Punditille vai saavatko muutkin tarttua siihen? En ole seurannut väittelyänne jonka oletan johtaneen tähän haasteeseen, joten en tiedä yksityiskohtia, mutta en ymmärrä miten tuossa voisi haasteen vastaan ottanut hävitä (olen tietysti voinut missata jotain).

      Tekstin mukaan haasteen vastaanottaja saa siis määrätä hintapyynnöt?

      Eli jos olen ostanut 505 000 eurolla asunnon vuonna 2014 (se oli muuten myös tarjolla vuokralle, hintaan 1750 euroa kuussa), niin voin ottaa tuon haasteen vastaan ja määrätä että asunnon hintapyynnöksi laitetaan 200 000 euroa, ja vuokrapyynnöksi 600 euroa?

      Ja jos ostotarjous tulee, tai joku ilmoittaa vuokraavansa, saan LKV-Välittäjältä 500 euroa?

      Kyllä minulle tuo raha kelpaisi ja voin siitä hyvästä paljastaa henkilöllisyyteni.

      • minäymmärsin

        Nyt oli taas täyttä soopaa.

        Jos olet maksanut 505000 euroa ja siitä haluat 200000 euroa nyt, niin saat välittäjältä 500 euroa jos myyt.

        Lisäksi 505000euron asuntoa ei vuokrata 1750 eurolla kk.

        Eli paljasta henkilöllisyytesi.

        Ostajia on liuta todennäköisesti ja vuokraajia sitäkin enemmän,mikäli emme saa yhteistietoja nyt mihin ottaa yhteyttä on juttusi täyttä lööperiä.

        Saat minultakin vielä 500euroa eli yhteensä molemmilta 1000e.Tällä voit sitten muuttaa vaikka espanjan auringon alle.

        Mikäli et myykkään tuohon haluamaasi hintaan on kyseessä kuluttajien harhautus ja hyvän kauppatavan vastainen kauppaaminen ,tällöin haen korvauksia sinulta.

        Korvauksien vaade tulee olemaan todellakin tuohon pyyntöhintaan vedoten oleva korvaus summa lisäksi mahdolliset oikeudellisten toimien käsittely kulut.

        Nyt nimi siis tänne kaikkilla mausteilla,tai laaditaan sinulle maksu urakka sopimus.


      • > Jos olet maksanut 505000 euroa ja siitä haluat 200000 euroa nyt,
        > niin saat välittäjältä 500 euroa jos myyt.

        Viimeiset kaksi sanaa olivat väärin. Lue tarkkaan:
        > Mikäli haluamaasi hintaa vastaava tarjous tulee, niin allekirjoittanut
        > maksaa 500 € vedonlyöntihäviöpalkinnon ja kantaa ilmoituskustannukset.

        Jos myy puolen miltsin kämppää 60% alennuksella, niin eiköhän siihen "haluamaansa" hintaa vastaavan tarjouksen saa. Sitä ei sitten tietenkään kannata hyväksyä...

        > Lisäksi 505000euron asuntoa ei vuokrata 1750 eurolla kk.

        Useimmiten ei, mutta tietyissä tilanteissa asunnon spekulatiivinen arvo ylittää käyttöarvon merkittävästi. Esimerkiksi tuttavalla oli aikoinaan vanha ja huonokuntoinen omakotitalo tontilla, johon olisi saanut rakentaa nelikerroksisen kerrostalon. Tontin arvo oli korkea, mutta koska mahdollinen vuokralainen ei siitä hyötyisi, ei sillä olisi mitään vaikutusta vuokraan.


      • Eipä siinä "väittelyssä" ole ollut mitään seuraamista. Tämä nimeltä tuntemani Helsinkiläinen kerrostalossa vuokralla asuva välittäjä on tuonut ammattitaidottomuutensa ja junttimaisuutensa oivallisesti esiin. Hänen typeriä/hyökkääviä/vääriä kommenttejaan useille eri ihmisille on sivut väärällään.
        .
        Sääliksi käy ihmisiä, joiden asuntoja hän välittää.


      • pundit kirjoitti:

        Eipä siinä "väittelyssä" ole ollut mitään seuraamista. Tämä nimeltä tuntemani Helsinkiläinen kerrostalossa vuokralla asuva välittäjä on tuonut ammattitaidottomuutensa ja junttimaisuutensa oivallisesti esiin. Hänen typeriä/hyökkääviä/vääriä kommenttejaan useille eri ihmisille on sivut väärällään.
        .
        Sääliksi käy ihmisiä, joiden asuntoja hän välittää.

        Sama välittäjä väitti, että 2.000 euron vuokrapyyntöjä ei olisi kuin Helsingin arvoalueella kohteeissa, joissa on 300 neliömetrin merenrantatontti. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14576360/mita-omistusasuminen-kerrostalossa-oikeasti-maksaa#comment-87395884


      • Ymmärsinkö-oikein
        TheRat kirjoitti:

        > Jos olet maksanut 505000 euroa ja siitä haluat 200000 euroa nyt,
        > niin saat välittäjältä 500 euroa jos myyt.

        Viimeiset kaksi sanaa olivat väärin. Lue tarkkaan:
        > Mikäli haluamaasi hintaa vastaava tarjous tulee, niin allekirjoittanut
        > maksaa 500 € vedonlyöntihäviöpalkinnon ja kantaa ilmoituskustannukset.

        Jos myy puolen miltsin kämppää 60% alennuksella, niin eiköhän siihen "haluamaansa" hintaa vastaavan tarjouksen saa. Sitä ei sitten tietenkään kannata hyväksyä...

        > Lisäksi 505000euron asuntoa ei vuokrata 1750 eurolla kk.

        Useimmiten ei, mutta tietyissä tilanteissa asunnon spekulatiivinen arvo ylittää käyttöarvon merkittävästi. Esimerkiksi tuttavalla oli aikoinaan vanha ja huonokuntoinen omakotitalo tontilla, johon olisi saanut rakentaa nelikerroksisen kerrostalon. Tontin arvo oli korkea, mutta koska mahdollinen vuokralainen ei siitä hyötyisi, ei sillä olisi mitään vaikutusta vuokraan.

        "Jos myy puolen miltsin kämppää 60% alennuksella, niin eiköhän siihen "haluamaansa" hintaa vastaavan tarjouksen saa. Sitä ei sitten tietenkään kannata hyväksyä..."

        Juuri sitä ihmettelin että jos kerran tuo vedonlyönnin hyväksyjä saa aivan vapaasti määritellä minkä hinnan "pyytää" niin silloinhan hän voi laittaa hinnan niin alhaiseksi että tarjouksia tulee takuuvarmasti.

        Pointtihan on juuri siinä että niitä tarjouksia ei tarvitse hyväksyä. Eikä minullakaan tietenkään olisi mitään aikomuksia hyväksyä niitä. :-) Mutta kuten sanottu 500 euroa kelpaa kyllä.

        "Mikäli et myykkään tuohon haluamaasi hintaan on kyseessä kuluttajien harhautus ja hyvän kauppatavan vastainen kauppaaminen ,tällöin haen korvauksia sinulta.

        Korvauksien vaade tulee olemaan todellakin tuohon pyyntöhintaan vedoten oleva korvaus summa lisäksi mahdolliset oikeudellisten toimien käsittely kulut."

        Käsittääkseni kenenkään ei ole pakko myydä yhtään asuntoa mihinkään tarjottuun hintaan, jos ei halua. Sanon yksinkertaisesti että olen muuttanut mieleni. Eipä tuosta minkäänlaisia korvauksia ole kenellekään mitään mahdollisuutta hakea.

        "> Lisäksi 505000euron asuntoa ei vuokrata 1750 eurolla kk.
        Useimmiten ei"

        Nyt olen oikeasti ymmälläni. Onko tuo vuokrapyyntö liian matala? Liian korkea?

        Kyseessä 51 neliön kaksio ja tosiaan kun sen ostin niin näin että se oli samaan aikaan Oikotiellä myös vuokralle tarjolla tuohon 1750 euroa/kk hintaan (omistajalla oli jo uusi asunto). Välittäjä kertoi minulle että halukas vuokralainen oli jo tarjolla, jos olisin halunnut ostaa asunnon sijoitukskohteeksi.


      • Pundit väittää kivenkovaan oman asuntonsa myyntiarvon nousseen. Samainen tilastotieteilijä väittä myös yksityisomisteisten vuokra-asuntojen vuokrien nouseen, vaikka markkinavuokrat ovat jo useamman vuoden olleet laskussa. Samainen todennäköisesti VVO:lla tai SATO:lla asuva kirjoittelija ei asiaa ymmärrä, ei osaa suodattaa tilastokeskuksen itsensäkin myöntämää epäluotettavuutta vuokra-asuntojen hintatilastoissa.

        Mutta kyseinen juntti ei sitten uskallakaan tehdä empiiristä koetta, se kun voisi romuttaa pilvilinnan. Kuitenkin ainoa todellinen mittari on, että mikä on korkein oikeasti tuleva ostotarjous tai vuokratarjous, tilastot eivät kerro mitään todellisesta arvosta.

        Ja kun kerran päätit nimitellä pitkälti toistakymmentä vuotta alalla työskennellyttä ammattilaista, joka lisäksi omaa alan korkeimmat viralliset ammattipätevyydet, niin voin vain todeta: HEITÄ VITUN SPEDE VOLTTI tai tartu haasteeseen.


      • Välittäjä_LKV kirjoitti:

        Pundit väittää kivenkovaan oman asuntonsa myyntiarvon nousseen. Samainen tilastotieteilijä väittä myös yksityisomisteisten vuokra-asuntojen vuokrien nouseen, vaikka markkinavuokrat ovat jo useamman vuoden olleet laskussa. Samainen todennäköisesti VVO:lla tai SATO:lla asuva kirjoittelija ei asiaa ymmärrä, ei osaa suodattaa tilastokeskuksen itsensäkin myöntämää epäluotettavuutta vuokra-asuntojen hintatilastoissa.

        Mutta kyseinen juntti ei sitten uskallakaan tehdä empiiristä koetta, se kun voisi romuttaa pilvilinnan. Kuitenkin ainoa todellinen mittari on, että mikä on korkein oikeasti tuleva ostotarjous tai vuokratarjous, tilastot eivät kerro mitään todellisesta arvosta.

        Ja kun kerran päätit nimitellä pitkälti toistakymmentä vuotta alalla työskennellyttä ammattilaista, joka lisäksi omaa alan korkeimmat viralliset ammattipätevyydet, niin voin vain todeta: HEITÄ VITUN SPEDE VOLTTI tai tartu haasteeseen.

        Aatu avustaja, selosta nyt ensimmäiseksi tuo väitteesi vuokrista. Seuraavaksi voit selostaa väitteesi pk-seudun omakotitalojen hintaromahduksesta. Olet kyllä täysin kädetön pingviini, joka leikkii kävelevää tiedät kyllä mitä.... senkin löytää netistä.
        Selaan jossain vaiheessa esiin noita sinun idioottimaisimpia vastauksia palstalla, niin saat tulla vastaamaan niihin.
        .
        Remember, you brought this to yourself.


      • pundit kirjoitti:

        Aatu avustaja, selosta nyt ensimmäiseksi tuo väitteesi vuokrista. Seuraavaksi voit selostaa väitteesi pk-seudun omakotitalojen hintaromahduksesta. Olet kyllä täysin kädetön pingviini, joka leikkii kävelevää tiedät kyllä mitä.... senkin löytää netistä.
        Selaan jossain vaiheessa esiin noita sinun idioottimaisimpia vastauksia palstalla, niin saat tulla vastaamaan niihin.
        .
        Remember, you brought this to yourself.

        "Remember, you brought this to yourself. "

        No, en minä työttömien runkkareiden vuoksi yöuniani menetä. Toisin taitaa olla Punditilla, itse kun on sellainen.


      • Välittäjä_LKV kirjoitti:

        "Remember, you brought this to yourself. "

        No, en minä työttömien runkkareiden vuoksi yöuniani menetä. Toisin taitaa olla Punditilla, itse kun on sellainen.

        Eikö ole kiinteistönvälittäjien pohjasakkaan (tietojensa ja käyttäytymisensä puolesta) kuuluvalla pelle-hermannilla munaa kertoa työpaikkansa nimeä?


      • Luki_
        Ymmärsinkö-oikein kirjoitti:

        "Jos myy puolen miltsin kämppää 60% alennuksella, niin eiköhän siihen "haluamaansa" hintaa vastaavan tarjouksen saa. Sitä ei sitten tietenkään kannata hyväksyä..."

        Juuri sitä ihmettelin että jos kerran tuo vedonlyönnin hyväksyjä saa aivan vapaasti määritellä minkä hinnan "pyytää" niin silloinhan hän voi laittaa hinnan niin alhaiseksi että tarjouksia tulee takuuvarmasti.

        Pointtihan on juuri siinä että niitä tarjouksia ei tarvitse hyväksyä. Eikä minullakaan tietenkään olisi mitään aikomuksia hyväksyä niitä. :-) Mutta kuten sanottu 500 euroa kelpaa kyllä.

        "Mikäli et myykkään tuohon haluamaasi hintaan on kyseessä kuluttajien harhautus ja hyvän kauppatavan vastainen kauppaaminen ,tällöin haen korvauksia sinulta.

        Korvauksien vaade tulee olemaan todellakin tuohon pyyntöhintaan vedoten oleva korvaus summa lisäksi mahdolliset oikeudellisten toimien käsittely kulut."

        Käsittääkseni kenenkään ei ole pakko myydä yhtään asuntoa mihinkään tarjottuun hintaan, jos ei halua. Sanon yksinkertaisesti että olen muuttanut mieleni. Eipä tuosta minkäänlaisia korvauksia ole kenellekään mitään mahdollisuutta hakea.

        "> Lisäksi 505000euron asuntoa ei vuokrata 1750 eurolla kk.
        Useimmiten ei"

        Nyt olen oikeasti ymmälläni. Onko tuo vuokrapyyntö liian matala? Liian korkea?

        Kyseessä 51 neliön kaksio ja tosiaan kun sen ostin niin näin että se oli samaan aikaan Oikotiellä myös vuokralle tarjolla tuohon 1750 euroa/kk hintaan (omistajalla oli jo uusi asunto). Välittäjä kertoi minulle että halukas vuokralainen oli jo tarjolla, jos olisin halunnut ostaa asunnon sijoitukskohteeksi.

        "Käsittääkseni kenenkään ei ole pakko myydä yhtään asuntoa mihinkään tarjottuun hintaan, jos ei halua. Sanon yksinkertaisesti että olen muuttanut mieleni. Eipä tuosta minkäänlaisia korvauksia ole kenellekään mitään mahdollisuutta hakea."

        Väärin siltä suhteen kun välittäjä on hankittu,hinnan tietää välittäjä ja hakee sitä joltain ostajalta,ostaja löytyykin mutta sinä kun et myy, taas jälleen kerran tätä laulua.

        No niin välittäjä pyytää sinulta tottakai välitys paljan.

        No 200000e mahdollisesta kaupasta voidaan arvioida noin 6000e-9000euron tietämille.Voi olla enemmänkin.

        Joten sen sinä maksat välittäjälle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1319
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      742
    Aihe