Ylen uutiset . Donald Trump ei ollut syylistynyt

dcioöäz

mihinkään vaikka maksaa koravaukset. Teillä ei ole ilmeisesti aikaa eikä halua uutisoida kokonaisuudessa miten tuossa kävi. Opiskelijat jotka opiskelivat kiinteistövälitys Bisnekseen. Olivat antaneet ennen valikamppailua kiitettävän arvosanan opetuksesta. Nyt kolme opiskelijaa alkoi rahan ahneuksissaan jotka eivät pärjänneetkään kinteistövälitysbisneksesä / kepulikonstein kerämään kiitetävän arvosanan opetuksesta antaneita huijaamaan jotta jokainen mukaan lähtevä saisi korvauksia.

Yhdysvatojen Presitentti Donald Trump todettiin syyttömäksi minkä yle jätti kertomatta klo. 10.00 uutisissa ja mitä tulee yliopisto sanan " väärinkäyttöön " Koulu on Kiinteistövälittäjien yliopisto jossa opettavat Bisnestä. Bisneksessä pärjäämättömät syyttyvät Donald Trumppia omasta osaamattomuudestaan kun voivat saada korvauksia tekemättä mitään. Yhdysvaltojen Presitentillä Donald Trumpilla kiireelisempiä tehtäviä kuin jäädä huijareiden kanssa puuhastelemaan oikeusjuttuja jonka olisivat hävinneet Yhdysvatojen Presitentille Donald Trumpille.

6

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjjhn

      Berlusconi, Putin ja Trump. Nämä puhuvat päät voitais risteyttää. Eikä muutosta tapahtuisi.

    • oiiuåöcx

      Ylen uutiset korostaa jatkuvasti mm. Oikeiston Presitentti Donald Trump luoden tahalisesti oikeistosta vääränlaista mielikuvaa. Jatkuva Oikeiston, Oikeiston jne.

      Eivät kuitenkaan tehneet samoin Obaman aikana Vasemiston Vasemiston Vasemiston Presitentti Obama Vasemiston Vasemiston

    • oiuxcöä

      Tietyt toimittajat ovat jatkuvasti aivopesseet luomalla vääristyneitä mielikuvia oikeistosta ja jatkavat katkeraan loppuun asti tyhmemmät koska ovat huonoja hävijäjiä sen näkee kaikesta ylen uutisoinnista mikä koskee Yhdysvaltojen Presitenttiä Donald Trumppia.

    • uoåäödc

      Ensimäistä kertaa yhdysvalloissa ollessani muistetaan läheisen kanssa kuinka pöyritynyt olin pasintarkastuksessa jossa hyvin kohtelias viranomainen kysyi rahasummaa millä aion tulla toimeen. Läheiseni nauraa vieläkin sille ilmeelleni joka oli sanoinkuvaamaton että " luuleko hän minun tulevan pummilla elämään " Aloin etsimään laadukasta lompakkoani, en saanut sitä edes kunnolla vielä avattua kun kohtelias viranomainen kuittasi ok.

      ymmärrän että heidän tehtävä onkin olla ennakkoluuloinen jonka ominaisuuden soisin olevan suomalaisilla kun viranomaisten tehtävänkuvaan kuuluu olla epäluuloinen mm. Riittävän paljon pahoja esimerkkejä siitä kun toimivat suvaitsevaisesti ilman minkäänlaista kyseenalaistamista suomalaisilta viranhaltijoilta ja lisää on tulossa kun ilman minkäänlaista normaalia ennakkoluuloa toimivat vaikka virantoimitukseen kuuluu normaali kyseenalaistaminen ennakkoluuloineenkin kunnes todistettavasti todetaan toisin ja sekään ei vielä ole tae kenekään ns. puhtaat paperit saaneista mitä tulevaisuudessa, kuten on käynitkin ja sattunut tosi pahasti täysin syyttömille ja sivulisille.

    • ökllo

      Puhutko itseksesi.

    • Greenman_

      Donald Trump sai 46.6 % äänistä ja 2'012'331 ääntä vähemmän kuin Hillary Clinton. Missään muussa demokratiassa näin vähän ääniä saanut ei olisi valittu presidentiksi. Suomessakin vaaditaan vähintään 50.1 % äänistä, että tulee valittua. Tämä kertoo paljon Yhdysvaltojen kierrosta vaalijärjestelmästä.

      Donald Trumpin (os saksalainen Drumpf) kannattajat Washingtonissa "Hail Trump": https://www.youtube.com/watch?v=KP2sszhhPKQ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3434
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2002
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1921
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1405
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe