Maahanmuuton kustannukset

SixGrandChildsNoBeards

Syksyllä 2015 Suomi avasi Schengen-sopimukseen vedoten rajansa ja salli yli 30 000 partalapsen Euroopan läpi vaellettuaan tunkea maahamme turvapaikkaa hakemaan.

Sisäministeriö, poliisi ja rajavartiosto, joiden vähimmäisvelvollisuutena olisi ollut edes tarkistaa tulijoiden henkilöllisyys seisoivat hoo-moilasina tumput suorina ja valokuvasivat mm. Torniossa hallitsemattomasta maahanmuutosta mielipiteensä ilmaisseita kantasuomalaisia.
Samaan aikaan suomalaisia valokuvaavien poliisien suojeluksessa rajan ylitti päivittäin 600 -800 partalasta ilman minkäänlaista kontrollia.

Nyt pikku hiljakseen hitaimminkin hahmottaville alkavat selvitä ne syyt, jotka johtivat tuohon hallitsemattomaan invaasioon.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ruoho kauniainen-57796

"Kansanedustaja Veera Ruoho (ps.) on jättänyt kirjallisen kysymyksen "maahanmuuttoon liittyvistä suorahankinnoista, kustannuksista ja yhdenvertaisesta kohtelusta kantaväestöön nähden".

-----

– Pakolaiset ovat myös ohittaneet muita kuntien asuntojonoissa olevia hakijoita. Ainakin yksi kunta on tehnyt asiassa myös suorahankinnan kilpailuttamismenettelyn sijaan.

Veera Ruoho siteeraa Kauniaisten sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstä 21.9.2016. Sen mukaan "sopimuksen mukaisesti perheryhmäkotiin sijoitetaan yhdeksän lasta, ja yhden hoitovuorokauden hinta on 259 euroa per lapsi. Sopimuksen arvo on noin 850 000 euroa vuositasolla, mikä ylittää hankintalain kynnysarvon". Päätöksen mukaan "valtio korvaa alaikäisten, ilman huoltajaa maassa oleskelevien turvapaikanhakijoiden kustannukset toteutuneen mukaisesti kaupungille".

– Kauniaisissa kohteeksi valittu kiinteistö on ollut myynnissä 995 000 euron hintaan ja vuokrattavana 3 950 euroa/kk. Talon rakennuspinta-ala on 301 m2. Siinä on 7 huonetta, keittiö, takkahuone, sauna, 2 autotallia ja sivurakennus kooltaan noin 48 m2 sekä mm. viinikellari, kysymyksessä todetaan."

Ottamatta sen kummemmin kantaa noihin "lapsiin", ettei vihervasuritervolaisälymystö nosta esiin populistisia argumentteja, kuten rasismi, natsismi, natiolanismi, vihapuhe jne, jokainen voi tykönään pohtia lapsuuden määritettä vs. uutiskuvat syksyn 2015 maahan muuttajien pitkistä jonoista esim. Tornion raja-asemalla.

Joku varmaan kysyy kohta, että missä talousrikos?

Jos se ei aukene esim. kansanedustaja Veera Ruohon tekemästä eduskuntakyselyn sisällöstä, niin kyllä ne ovet tuolta osin pysyvätkin suljettuina.

Uudet kodinkoneet, viihde-elektronikka, eineet (eikä mitään koiranruokaa, jota syötetään mm. päiväkotilapsille, vanhuksille, vammaisille ja muille apua tarvitseville kantasuomalaisille), ajokortit, autot, harrastevälineet ja muut tarvittavat tilpehöörit kuuluvat maahanmuuttajien perusoikeuksiin ja luontaisetuihin, jotka valtio on sitoutunut korvaamaan kunnille.

Kysehän on Suomelle niin tyypillisestä rakenteisiin pesiytyneestä korruptiosta, johon poliitikot ja virkamiehet ovat sotkeutuneet sieraimiaan myöten.

Vertailuksi maahan muuttajien ja kantaväestön kohtelun eroista käy mainiosti mm. Kelan peruspäivärahalla sinnittelevien kohtelu.
Työttömyyden, sairauden, vamman tai muun syyn takia peruspäivärahan varassa elävä saa kuukaudessa käteen saman verran kuin maksaa yhden eduskuntakyselyssä mainitun "lapsen" kahden päivän loikoilu mm. viinikellarilla varustetun, normikansalaisen saavumattomissa olevan luksuskämpän design-sohvilla.
Paidovei, hallitus on päättänyt, että peruspäivärahaa leikataan ensi vuoden alusta 0,85 %.
He ilmeisesti saavat päivittäiset tarpeensa tyydytettyä muita kansalaisia huokeammalla eli heihin kohdistuu hallituksen esityksen perusteella miinusmerkkinen inflaatio.
Myös muiden työttömien etuja leikataan.

Pakkohan se on.
Leikata.
Eihän sitä muuten partalapsien viinikellareita täytetä vuosikertatuotteilla. ; )))

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        103
        1575
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1224
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        88
        1137
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        1056
      5. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        1007
      6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        580
        1005
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        902
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        20
        900
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        764
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        690
      Aihe