Ideoita mitä 1v kummipojalle joululahjaksi!

Ongelmatpart1948381927

Mikä olisi hyvä lahja 1v kummipojalle? Ristiäislahjana vein kehyksen johon saa kaiverrukset. 1v lahjaksi paidan ja nimikirjain mukin. Viime jouluna pehmon ja karvalakin.. Leluja on, vaatetta on..

1

<50

  Vastaukset

  • Lapsen vanhempien kannattaisi avata lapselle lahjatili.Ettei merkkipäivinä ja jouluna sukulaiset ja kummit ostelisi nurkat täyteen turhaa krääsää, vain siitä velvollisuuden tunteesta.Järkevämpää on kartuttaa lapsen lahjatiliä.Hän tulee tarvitsemaan rahaa kasvaessaan.Aikanaan vaikka ajokorttiin ja opiskeluun.
   Tuo, että on velvollisuuspakko sukulaisten ja kummejen aina ostaa lapsille jotain. Se vaan on jotenkin niin hölmöä.Itse talletan isovanhempana lastenlasteni lahjatileille aina vain rahaa.Samoin kummilapsilleni.Heidän vanhempansa tietävät parhaiten, mitä heidän lapsensa tarvitsee.En ala vaivaamaan päätäni, sillä mitä minunkin pitäisi heille ostella.Tai kyselemään, mitä he tarvitsevat.Rakastan lapsenlapsiani valtavasti, vaikka en harrasta tälläistä lahjontaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10406