Rockford fosgate maailman paskin soitin mitsussa

Niiiiion

Kävin koittamassa outlander pheviä kun näytti liikkeessä hyvältä. Ja onhan se hyvän näköinen auto kunnon vanteilla ja alcantara penkeillä. No ajossa pheistä paljastuu sitten se kaikki keskeneräisyys ja karuus mitä mitä nykyautossa ei ole. 900w rockford fosgate soittimet on todella kamalat ja siis suorastaan kamalan kuuloset. Koitin samana päivänä seatin leon cupraa jossa oli 180w seat sound system ja siinäkin oli jo paljon parempi soundi ja puhtaammat bassot. Mihinkään harman/kardonin tai varsinkaan volvon B&W soittimien tasolle näistä ei tietenkään kumpikaan pääse..ei sinneppäinkään. Mutta oikeesti mitsu phev maksaa lähes 60 tonnia varusteilla niin miten se voi olla varustettu bilteman alelaarin tasoisella navi/multimedialaitteistolla joka on paitsi järkyttävän näköinen niin myös todella kamala käyttää. Ja vielä kerran tuo rockford soitin..ei siis löydy sanoja kuinka paska se voi olla ääneltään. En ole kuullut 10 vuoteen yhenkään auton soittimista niin surkeaa ääntä. 900w sijasta kuulostaa pikemminkin 100w soittimelta. Ja kun laitat volaa lisää niin ääni menee kamlaksi puurobassoksi eikä autossa ole kellään kivaa. Ajettavuus on toki myös aivan karmea ja ratti muotoiltu ihan päin persettä kaikinpuolin. Sisällä on halpaa muovia sielä sun täällä ja auto on premium autojen hintainen??siis mitä ihmettä sielä mitsulla oikein ajatellaan? Pidetänkö asiakasta täysin tollona vai miten tälläisiä tuotteita päästetään edes markkinoille?

14

5835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OutLanteri

      Autohan ei ole mikään oopperatalo vaan kulkuneuvo! Itselleni mitsun soitin riittää hyvin, kun kuuntelen vain ja ainoastaan RadioSuomea. Lisäksi 2,2 -litr. dieselin suorituskyky maistuu ja titeotisuus siitä, että autoa ei tarvitse seisottaa pajalla myötäänsä niinkuin ns. laatumerkkejä piti; esim sitä jakopään hihnaakaan ei ole olemassakaan.
      18 autoa on ollut 43 v:n aikana ja tämä on kyllä ihan yliveto!

    • pete46

      Varmaan sun täytyy ostaa nyt jokin muu auto..voi voi..

    • jamikäajettavuus

      Poppikoneen säädöt oli pielessä. Pikkase ku säätää niin ääni on taivaallinen.

      Ja se nahkainen ratti tuntuu taivaalliselta. Ah sitä ihanaa nahkaa.

      Kojelaudan muoviin en ole kiinnittänyt huomiota kun en sitä ole koskaan ehtinyt hinkkaamaan kun se ratti... ;)

      • Kamalatlaitteet

        Siinä rockfordissa on ehkä paskimmat soundit kaikista autosoittimista. Jopa monet vakiosoittimet lyö ton paskan mennen tullen. Siinä on vaan suihkittu kajarit ympäri autoa yhtään miettimättä. Ja se subbari takakontissa on vitsejen huippu...sitä kolinaa ja kopinaa vissiin pitäisi kutsua sitten bassoksi? Jotain rajaa oikeesti pitäs laittaa jos kerta premium soitinta myydään ja tulos on tuonkaltainen...


      • Asxomistaja

        Ei se vahvistin lyö päälle radio kuunnelles urpo. Mp3 vasta ;) Ja johan potkii 10"


    • Rumpalipoika

      Kyllä tuota jenkkiläistä "rokkaria" pidetään hifistien keskuudessa ihan laatumerkkinä, ei parhaimpana, mutta siellä huippumerkkien joukossa yhtenä muista.
      Silläkin useita eri malleja valikoimissaan eri hintaluokissa, joista voi sitten kukkaron mukaan valita.
      Itse kävin nyt uteliaisuttani luukuttamassa, liike kun työmatkan varrella ja katselin vaihtareita samalla.
      Hain säädöt kohdilleen ja ei ole pahaa sanottavaa, hyvin potki, subbarin kotelon tila isommaksi, paranisikin vielä hieman? Parempiakin kamoja olen kuunnellut, mutta hinta/laatu kohdillaan, kaikkiaan ei pahaa sanottavaa!

      • Boset

        Armeijan kulkuneuvoissa ei ole krammaria!


      • Rumpalipoika2

        Kyllä me esiintymisiin mentiin usein vihreällä bssilla ja kyllä niistä grammaritkin löytyi? Harvoin niitä siellä "luukutettiin", kapiasten käskystä Ylen uutisia enimmäkseen joutui nokosien aikana kuuntelemaan!
        Alokkaana ei kyllä Sisun lavalla Boseja kuunneltu, totta!


    • nipponkippon

      En ota mitään kantaa tuohon mitsun soittimeen kun ei kiinnosta, mutta ihmettelen miksi vuonna 2019 mitsun ohjaamo näyttää edelleen vuoden 1992 mallilta.
      Mitä tulee koriin, on sitä yritetty päivittää kromatulla muovilla, mutta alkaa olla jäänyt ajasta sekin,

      • Perinne

        Uuden Bemarin mittaristo on ainakin onneton tekele ja Porschen mitskuja kans roplanneet uusiks?


      • MitsuQ

        Taitaa olla Mitsu laittanut ne "hienon mittariston" ja kromikoristeiden rahat siihen muuhun tekniikkaan, esim. moottoripuolelle, jossa natriumtäytteiset venttiilit, jotka kestävät turbokoneessa kuumuutta muita paremmin! Tai paksumpi jakopäänketju tai, tai, tai...........!

        Sillä rahalla on saatu siten aikaan laatua sinnekin missä sitä tarvitaan ja mikä ei näy päälle? Joten lue noita tekniika-alan lehtiä moottoripuolelta, löydät sieltä lisää Mitsun oivalluksia. Muut koristelee mallinsa bling- blingillä, joka uppoaa hilavitkuttimista pitäville!

        Toiset arvostavat kestää, toimintavarmaa ja pitkäikäistä tekniikkaa kaikissa tilanteissa, meidän Lapissa tai Dakarin erämaassa! Ja sen takia Mitsu uskaltaa antaa viiden (5) vuoden takuun ja vielä ilmaisen kattavan ajoturvan kaupanpäälle!


      • Anonyymi
        MitsuQ kirjoitti:

        Taitaa olla Mitsu laittanut ne "hienon mittariston" ja kromikoristeiden rahat siihen muuhun tekniikkaan, esim. moottoripuolelle, jossa natriumtäytteiset venttiilit, jotka kestävät turbokoneessa kuumuutta muita paremmin! Tai paksumpi jakopäänketju tai, tai, tai...........!

        Sillä rahalla on saatu siten aikaan laatua sinnekin missä sitä tarvitaan ja mikä ei näy päälle? Joten lue noita tekniika-alan lehtiä moottoripuolelta, löydät sieltä lisää Mitsun oivalluksia. Muut koristelee mallinsa bling- blingillä, joka uppoaa hilavitkuttimista pitäville!

        Toiset arvostavat kestää, toimintavarmaa ja pitkäikäistä tekniikkaa kaikissa tilanteissa, meidän Lapissa tai Dakarin erämaassa! Ja sen takia Mitsu uskaltaa antaa viiden (5) vuoden takuun ja vielä ilmaisen kattavan ajoturvan kaupanpäälle!

        Heheee. Mitsulla ei ole teknisesti osaa eikä arpaa siinä mitä tekevät bmw, audi, mersu jne oikeat automerkit. Heillä on niin valtavasti moottoripuolella mitä ei mitsulta löydy ettei kannata turhaa jauhaa tommosta paskaa. Saksalaismerkeissä on sitten tehty kunnolla kaikki se muukin kuntoon eikä jätetty puolitiehen. Ero on kammottava. Mitsu on jäänyt jo korealaistenkin jalkoihin eikä edes itäauto skodaan voi enää verrata.


      • Anonyymi

        Heh heh, varsinkin Audin öljysyöpöt koneet, WV:n DSG-vaihteistoviat ja jakopään ketjuviat jne.. BMW:n pikkunelosien koneviat! Joo olet asian ytimessä, Mesen laatu loppui W123:een. Taidat olla oikea asiantuntija, onnittelen osaamisestasi.

        Mitsulla mm. 12 Dagar voittoa, enemmän kuin millään muulla, kymmeniä rallin osakilpailuvoittoja, merkkimaailmanmestaruuksia. Yksi vanhimmista nelivedon tekijöistä. Eihän se silloin tietenkään autoja osaa tehdä, ei tietenkään!

        Mutta 12 vuotiaana et ole voinut vielä oppia paljoa autoista, vaikka isäsi samanikäisellä Audilla ajaakin! Mutta aikanaan, kun vartut aikuiseksi, opit ehkä sinäkin?


      • Anonyymi

        Tähän osioon on taitanut "pesiä" joku provo, jolla ei juuri järkeviä mietteitä ole, pääasiana provosoida muiden kirjoituksia ja ärsyttää!
        Liekö sama joka huutelee muidenkn merkkien sivuilla?

        Parasta silloin jättää vastaamatta sen kirjoituksiin, tuskin se jaksaa yksin kauaa huhuilla ilman huomiota!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe