Helsinginsanomien " iloiset profesorit " olette

äoöåcxz

pyytämättäni hauskuttaneet itseäni tuoden mielipiteineen julki haluavien mietteitä kaikenmaailman ( hymyilen ) Eräs oppinut kirjoitti yliopistolta ehkä hirveän tärkeän mielipiteensä ja minä lisään tyylillä " täältä pesee " näkökulman. Parhailla arvosanoilla erityislastentarhaopettajaksi yliopistosta valmistuneen todellisuutta 2010-luvulta jos suonette ottaa vastaan toisenlaisen näkökulman todellisuudesta.

Varmana ( hymyilen ) heille kaikille lähihoitajille ( melkein kaikille ) kuin sosionoomeille on yllästystä täynnä kun sosinoomin tutkinto ei kata kuin osan siitä mitä erityislastentarhaopettajan tutkinto 2010-luvulla on nykyisin Samoin niille kaikille erityislastentarhaopettajille jotka ovat valmistuneet kauvan sitten. Ehkä työyhteisöissä tuntuukin että 2010 luvulla kuin " hepreaa " josta ei saa mitään selvää joten kaikenmaailman ( hymyilen ) käsitykset että parhailla arvosanoilla valmistuneet erityislastentarhaopettajat eivät olisi niitä parhaita ( poikeuksia joka ammatissa että lähihoitajakaan ei ole kuin paperilla päteviä )


Jatkuva ketjuttaminen tarkoittaa sitä että monet lähihoitajat tekevät erityislastentarhaopettajan sijaisuutta, tietämättä että heidän pedakookkiset työkalut eivät riitä vaan vastassa on uupumus jossain vaiheessa kuten sosionoomeillekin ei varmana ketään fiksu sosinoomi kehtaa väittää että hänen ammattikorkeakoulu tutkinto on samanarvoinen kuin erityislastentarhaopettajan tutkinto yliopistossa. Katso ja opi mikä ero tutkinnoilla on. Säästösyistä kuitenkin kunnille tulee halvemaksi palkata sosionoomi kuin parhailla arvosanoilla yliopistosta valmistunut erityislastentarhaopettaja.

Tässä ei vähätelty vaan arvonsa kullakin tutkinnolla koska yhdessä työtä tekevät, parhaaseen lopputulokseen pääsevät yhdessä kun lapset on keskiössä .

3

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcxzäö

      Siinä ei lukenut että aloittaja on erityislastentarhaopettaja vaikka omaehtoiseti olen vapaa-aikana opiskellut erityisosaamista. Kiinnitäisin huomiota kuinka sosionoomien tutkintoa nostavat julkisuudessa asintuntijoiksi ohi erityislastentarhaopettajien yliopistotutkinnon. Viimeistään tällä vuosikymmenellä pitäisi älytä jotka eivät vielä vääränlaisesta ylpeydestä johtuen älynneet oleelista Asiantuntijatehtävissä mm. erityisasintuntija, tohtori koulutettavista asiantuntija tehtäviin. Väitöksen suorittaneisiin asintuntijoihin Korkeasti koulutettujen erityisavustaja asiantuntija tehtävissä jne...

    • äoöåöcxz

      Yhä enemissä määrin lähihoitajia tekevät jatkuvia lastentarhaopettajien sijaijaisuukia tyhmempikin älyää heiltä puuttuvan pätevän korkeasti koulutetun pedakokiset valmiudet sekä " työkalut " Silloin kun työpaikolle tulee korkeasti koulutettu 2010-luvulla opettajakolutuksen saanut opettaja yliopistolta kuin errä korkeasti kolutettu erityislastentarhaopettaja työyhteisössä monesti
      Muutos tuntuu " heprealta " kun vanhat luutuneet hierarkkiat vaikka yhdessä töitä tekevät alkavat poistua samalla kun työn laatu , vaatimuksineen laittaa työyhteisön tutkimaan itseään eikä työkaveria sekä tapaansa hoitaa työnsä olisiko siinä aiheelista Muutokseen. Muutos ensimäisenä ärsyttää ja tuntuu tylsältä ( hymyilen ) kunnes jossainvaiheessa työyhteisöt alkaakin voimaan paremmin ja kiinnittämään huomionsa itseensä ja omaan käytökseensä esimerkiksi.

    • oiåäöoiy

      Ammattiloukkaantuja saavat näistä ( tiivistetyistä ) kansankielellä, puhekielellä oikein herkkuluun jota kaluta vihanvoimmoissaan mm. Todettakoon tuntevani monia lähihoitajia joista voidaan sanoa että ovat kutsumstyössä vaikka se ei palkassa näy Tiedän ilokseni myös lähihoitajia jotka ovat ohjautuneet omaehtoisesti itseohajutuvasti opiskelemaan lisää tiedostaen 2010 luvulla nousseet vaatimukset erityisosaamiseen.
      Psyykistä kasvuaan ja kehitystä luulisi itseään älykkäinä pitävien päivittävän omasltaosaltaan. On se varmasti mukavalta kuulostavalta tuntuvaa kun tietämättömät pitävät monia lähihoitajia opettajina mutta jossain vaiheeessa käy siten että joutuvat olemaan itselleen rehelisiä ja myöntämään että enää ei tunnu mukavalta ja kivaltakaan teeskenellä ja näytellä olevansa opettaja vaan paremmalta tuntuisi myöntää rehelisesti vanhemille olevansa lähihoitja joka tekee lastentarhanopettajan sijaisuutta. ( saa taputtaa )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2055
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      170
      1489
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1159
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      765
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      724
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe