Kokemuksia Tamhuolto Tampere

Jussila13

Onko kenelläkään kokomuksia ko. firmasta?

44

6403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PetteriSa

      Vein auton simppeliin korjaustoimenpiteeseen pikahuoltoon pari vkoa sitten. Aikataulua ja hintaa ei kumpaakaan osattu kertoa, mutta pikkusummasta kyse. Tekivät jostain syystä muitakin korjauksia joista ei ollut puhetta ja laskuttivat sen mukaan ekstraa, vaikka minulta ei edes kysytty mitään. Vähän huono maku jäi.

    • Huuskonen

      Ei jatkoon. Tämähän on enempi hajoittamo kuin korjaamo. Täysin vailla ammattitaitoa oleva pulju. Ei riitä että on hyvät tilat ja uudet laitteet, pitäisi olla myös ammattitaitoinen henkilökunta joka osaa käyttää näitä vehkeitä.

    • Passattdi

      Onhan tää ihan hyvä paikka kun jo kolmanella kerralla remppa onnistuu. jo on Motonetti kumppanin valinnut.

    • TolkutonMeininki

      Älkää viekö autoanne tänne!! Saavat autonne hajotettua.

    • Hyvähomma

      Täytyy todeta, että nyt löytyi hyvä paikka autohuollolle. Saivat hankalan moottorin käyntiongelman korjattua. Tätä oli yritetty korjata jo toisessa paikassa aikaisemmin ilman tulosta. Lisäksi palvelu pelasi kuten pitikin. Suosittelen kokemusteni perusteella!

    • TyytyväinenTampereelta

      Kuulin paikasta kaverilta, joka lämpimästi suositti paikkaa tehtyään huollon heillä. Minä kävin nyt sitten siellä teettämässä korjauksen ja huollon. Todellakin minulle jäi myös ammattitaitoinen ja positiivinen kuva.

    • Kia2017

      Minulla on hyviä kokemuksia tästä korjaamosta. Pari kertaa olen huollattanut autoni siellä ja on ollut OK.

    • Bemarii

      Ei enään ikinä tänne!!!!

    • Eienääikinä

      Onko tämä se Motonetin korjaamo? Jos on niin kelloa siellä ainakaan tunneta. Pikkukorjaus arvioitu työaika 1-2 tuntia, autolle oli varattu aika 8.00 ja 16. 10 valmis.

    • beatle

      Tulipa tehtyä kaks reissua samalla kertaa tähän "autokorjaamoon" ensimmäinen ja viimeinen!

    • aamullaSelvinPäin

      Suolesta saa todella hyvää ja oikeaa tietoa asiasta kuin asiasta. Täällä ei kukaan valehtele, eikä keksi mitään omia juttuja asiasta kuin asiasta.

    • Kylläonkunnossa

      Harvoin tulee kirjoitettu tähän Suomi 24:ää, mutta lupasin laittaa hyvän palautteen kun tuolla hoidettiin autoni korjaus hyvin. Kaikki puheet pitivät ja auto on nyt kulkenut hyvin korjauksen jälkeen.

    • MunAudi

      Mun autoon tekivät perushuollon ja katsatustuksessa käytön. Tämä oli ainakin positiivinen tapahtuma. Auton huolsivat ja vaihtoivat jarrupaloja yms. ja sitten laakista läpi katsastuksessa, eikä ollut paha hinta kun vertailin muidenkin hintoja.

    • Tyytäväinenmaalta

      Minulla myös hyvä kokemus. Auton huolto kävi todella sujuvasti . Sain vielä ilmaiseksi sijaisauton käyttööni huollon ajaksi - tämä oli hieno lisä.

    • TNukarinen

      Kiitokset hyvästä ja asiallisesta palvelusta!

      • jeesus123

        Kylläonkunnossa, nimimerkille. Lupasit sitten laittaa hyvän palautteen 24 sivuille, taidat olla ko. firman omistaja?!


    • Autohenkilö

      Minulla on kyllä tullut myös hyvä luotto tähän paikkaan. Olen käyttänyt autojani muutaman kerran siellä ja joka kerta on puheet pitäneet ja autot saatu taasen kuntoon.

    • Härmälä77

      Minulle oli positiivinen yllätys kun sain ilmaiseksi vara-auton käyttöön korjauksen ajaksi. Tuo korjauskin tuli tehdyksi niin kuin toivoin.

    • Erittäin tyytyväisiä ollaan. Ammatti osaaminen ja edullinen. Olivat yhden ylimääräisen osan vaihtanut, vaikka ei ollut mitään puhetta ja samaan hintaan. Tullaan ehdottomasti käyttämään tätä tamhuoltoa jatkossakin. Sijaisauto veloituksetta käyttöön remontin ajaksi.

    • Hyvä_palvelu

      Sain tuolta kyllä hyvän ja ystävällisen palvelun!
      Auton ABS/EPS -vika tuli korjatuksi edulliseen hintaan ja sitten vielä katsastivat auton, kuten oli puhe.

      • Anonyymi

        Niin mikä autossa oli vikana jos paloivat ko. valot, vai kuitattiinko vain vikavalot?


    • pekkaLT

      Oli kyllä miellyttävä ja positiivinen kokemus autohuollolle!

    • Matkaaja200

      Kiitokset asiantuntevasta ja kohtuuhintaisesta palvelusta. Hoitivat korjauksen laadukkaasti ja nopeasti ja matkani pääsi jatkumaan. Todella OK palvelu.

    • JFK2

      Ajattelin kokeilla Lielahden motonet-huoltoa kun kyseinen firma on paljon lähempänä asuinpaikkaani kuin RS-huolto.
      Vein auton korjaukseen kun rattia käännettäessä kuului nariseva ääni edestä oikealta. Heidän mukaan jarrulevyt kuluneet, mikä aiheuttaa äänen. Ajattelin, että tietävät mitä tekevät ja suostuin vaihtoon mutta vika ei korjaantunut.
      Onneksi olin törmännyt samanlaiseen ongelmaan vasemmalla edessä aikaisemmin ja tämä oli korjattu RS-huollossa. Vein auton uudelleen Tamhuoltoon ja kerroin missä vika mielestäni on. Tällä kertaa osasivat korjata vian.
      Lasku työstä oli yllätys, sillä he mainostavat itseään edullisena. Lasku oli reilusti enemmän kuin RS-huolto saman vian korjauksesta, vaikka jouduin vian heille osoittamaan ja viemään autoni toistamiseen korjattavaksi. Vihjattuani laskun yhteydessä RS-huollon hinnasta hinta kyllä putosi, mutta kokonaisuudessaan jäi puljusta huono maku suuhun.
      Jatkossa suuntaan Fordini kanssa RS-huoltoon.

    • Tampere1979

      Minun Micra oli useita päiviä vianetsinnässä toisessa korjaamossa ja siirsin sitten autoni yhä vikaisena tänne Tamhuoltoon vianselvitykseen ja korjaukseen. Minulla oli kyllä hieno yllätys, että he saivat vian korjauttu seuraavana päivänä ja hintakin pysyi vielä hyvin arvoidussa. Lupasin laittaa hyvää palautetta heille.
      Oikein Tyytyväinen Asiakas!

    • Tatu66

      Sain mielestäni hyvää palvelua tuossa korjaamossa. Mun ooppelissa oli kahdesta pyörästä laakerit ja pakari sökönä. Homma meni mielestäni hyvinkin kohtuulliseen hintaa ja hyvin on pelittänyt.

    • Teemu112233

      Ei kannata viedä autoa sinne. Vikakoodin luvun jälkeen ilmoitettiin, että eivät saa autoa kuntoon -> Vein toiseen paikkaan ja tuntia myöhemmin merkkihuollossa putsattiin egr anturi ja auto toimii kuin uusi.

    • mustakarhu

      Iso kiitos Tamhuollolle! Saivat käyntivaivaisen Focukseni pelittämään taasen mallikkaasti. Jakohinnan ja muut tarvikkeet vaihdettiin. Oli jako toisen korjaamon toimesta ollut virheellinen ja öljyinen. Sovin tämän korjattavaksi Tamhuollossa, kun he selvittivät vian todella mallikkaasti - NYT PELAA HIENOSTI!

    • Nekalasta

      Minulle oikein mieluinen ja hyvä kokemus tuo motonetkorjaamo. Yksinkertaisesti auto tuli jopa yli odotusten mukaisesti korjattua sekä lisäksi hinta ja aikataulu olivat reilassa. Jäi hyvä kuva ja siksi mina voisin suositella tätä oikein mielelläni.

    • kattia

      Omistajatko näitä mainosfraaseja tänne kirjoittelee?

    • Alfauros111

      Minulla on positiivinen kokemus. Motonetkorjaamossa tehtiin mun Alfan jakopää, jota vierastettiin monessa korjaamossa ja merkkiliikkeessä sen olisi ollut super kallis. He tekivät sen huomattavasti edullisemmin. Lisäksi teetin heillä sitten edellisestä innostuneena kytkinremontin ja sekin tuli kuntoon ja on nyt "parempi kuin uusi".

    • Volsumanni

      Minulle jäi miellyttävä kokemus tästä korjaamosta, mitä ei tosiaan voi sanoa kaikista korjaamoista.
      Mun volsuun vaihdettiin uusi jakoketju ja muut siihen kuuluvat vermeet ja huollettiin.
      Nyt volsu käy todella nätisti ja vielä erinomaisen palvelun kera! Ehdottomasti jatkossakin mun paikka.

    • Pirkanherra

      Ajattelin välittää kiitokseni Motonetkorjaamo Tamhuollon henkilöille myös tähän. Minulle jäi niin hyvä ja rehti mielikuva tästä korjaamosta! Minun autoni kytkin piti uusia ja se kyllä onnistui todella kätevästi täällä - hienoa !

    • Ensuosittele

      itsellä on kyseiseen firmaan vähän ristiriitaisemmat tuntemukset. Käytin auton siellä öljynvaihdossa, jota ennen olin varmistanut että heillä onnistuu myös valmistajan sähköisen huoltokirjan kuittaus. Ei siinä mitään öljyt saatiin vaihdettua mutta maksun yhteydessä kerrottiin että sähköisen huoltokirjan merkinnässä oli jotain teknisiä ongelmia että eivät saaneet sitä tehtyä. Sovimme että he kuitenkin kuittaavat sen ja ilmoittavat myöhemmin kun se on onnistunut. Pariin päivään asiasta ei kuulunut mitään joten laitoin viestiä johon vastattiin että sähköinen huoltokirjakin oli nyt kuitattu. Paria kk myöhemmin käytin auton määräaikaishuollossa eri huoltoliikkeessä joka oli erikoistunut juuri omaan automerkkiini. Kyseisessä liikkeessä kerrottiin ettei autooni oltu otettu lainkaan uutena valmistajan sähköistä huoltokirjaa vaan oli pelkästään merkkikorjaamon oma sähköinen huoltokirja jota muut eivät pysty täydentämään paitsi merkkikorjaamo... Tästä tuli mieleen että miten Tamhuolto on voinut ”kuitata” myös sähköisen huoltokirjan... tämän vuoksi jäi tamhuollosta huono kokemus, koska ovat väittäneet tehneen jotain mitä eivät oikeasti ole edes tehneet. Noh tästä viisastuneena ensi kerralla valitsen jonkun muun huoltopaikan

    • Öllilä22

      volsumannin, volkkariin vaihdettu jakoketju vaikka onkin remmillä, on se osaava korjaamo kun tommosenkin pystyy tekemään!

    • Skootteri

      21.2.2019 Pyysin tarjouksen Tamhuollosta koskien Renault Meganen -05 etujarrulevyjen ja palojen vaihdosta tarvike osilla, kiitin tarjouksesta ja hetken nettiä selatessani huomasin että hinta oli aivan kohtuullinen, paremminkin halpa joten varasin ajan seuraavaksi päiväksi ja vein Renun sinne klo 12,30 kun huoltoaika oli sovittu klo 13,00 varmistin vielä että sovittu hinta pitää paikkansa, etten ole ymmärtänyt väärin. Huoltomies otti auton avaimet ja sanoi että auton saa hakea klo 14,00 hain auton 14,30 palvelu oli ystävällistä ja maksaessani muutama sana siinä vielä vaihdettiin koskien kyseistä ajoneuvoa. Nyt jarrut tuntuvat toimivan hyvin, ja katsastusmieskin on varmaan tyytyväinen-
      Hyvä että näitä purnauspalstoja on olemassa mutta ongelmat selviävät varmasti paremmin töiden vastaanotossa puhumalla. Kyllä,, vien tarvittaessa autoni sinne uudestaankin.

      • Anonyymi

        Kaikki on ihan hyvin, kunhan vaihtavat nimeksi Motonet-korjaamon tilalle Motonet-hajottamon. Seinän takaa liikkeestä annettiin autooni väärä osa. No, korjaamo haki itse uuden liikkeestä ja sai samanlaisen väärän osan. Näitä sovitellessa autostani hajotettiin ja hävitettiin lopullisesti ehjiä osia! Kyllä autoalalla on kaikenlaisia puliveivareita Tampereellakin nähty, mutta tämä menee ihan sinne kärkipäähän ja mitalisijoille. Kiertäkää kaukaa.


    • Anonyymi

      On , vain yksi ja sekin todella huono, vein autoni automaattivaihteiston öljynvaihtoon, ja persiilleen meni se. Aika oli varattuna pe 08,00 , sovittu että homma selvä n klo 12,00, klo 10,00 herra soittaa että öljynvaihtovehje hajonnut kesken prosessin ja korjaaja saadaan vasta maanantaina, liemet jäi paskoineen sinne laatikkoon. Maanantaina soittelin, missä mennään meinasivat että ei tänään kerkiä, siitä suivaantuneena sanoin että auto on oltava klo 17 mulla, aikansa yskittyään sano että joo. Hain auton. Jumalauta mikä nykiminen ja pomppiminen, en tiedä mitä sielä oikeasti tapahtui mutta sen jälkeen tehtiin vaihteistoon 1300€ remontti, ja tämä firmaa omistava kuormaautokuski kehtas sanoa vaikka se laatitikko olis täynnä sitä niiden käyttämää lisäainetta nii laatikko toimii moitteetta.

    • Anonyymi

      Tässä paneuduin vähä syvällisemmin näiden viestien ip osoitteisiin, niin näyttää suurin osa positiivisesta palautteesta tullut samasta ip osoiteesta, kertooko se ehkä jostain? En tiedä, mutta pistää miettimään!

    • Anonyymi

      - Tilasin autolleni huollon pe. 28.1.20. Huoltotilauksen yhteydessä käytiin auton rekisteritunnuksen perusteella auton 3. vuosihuoltoon kuuluvat kohdat, ja huoltoon tarvittavat varaosat (tulpat) läpi . Huoltoajaksi sovittiin pe. 6.3. 20 klo 12.

      - Tiistaina 3.3. sain Tamhuollosta tekstiviestin, jossa pyydettiin auton rekisteritunnus, jotta varaosat saataisiin perjantaiseen huoltoon. Jostain syystä auton rekisteritunnus oli huoltotilauksesta kadonnut. Lähetin rekisterinumeron tekstiviestillä samana päivänä.

      - Perjantaina 6.3 autoa huoltoon viedessä sain kuulla, ettei autoon ole saatu hankittua tulppia!?! Mainittakoon, että huollon kohteena ei ollut mikään erikoisauto vaan tavallinen perheauto. Itselleni jäi Tamhuollosta ikävä maku. En tule suosittelemaan kyseistä huoltoliikettä kenellekään. Ihmettelen, ettei Tamhuolto ilmoittanut tekstiviestillä, ettei ohjelman mukainen huolto autolle onnistu. Tieto heillä oli asiasta ollut jo torstaina. Tulipahan 40 km. ajettua turhan takia

      • Anonyymi

        Tuo huoltotilaus oli 28.2.20. Ei tammikuu, Mutta niin tai näin Tamhuoltoa en enää tule käyttämään. Viikko ei riitä varaosien hankkimiseksi ja asiakkaalle ei informoida asiasta, vaan ajatetaan turhaan pihaan.


    • Anonyymi

      Tamhuolto Lielahdessa: Erittäin huono korjaamo, osaamaton. Ei voi suositella, eivät vain ymmärrä autoista mitään. Bemarin takaiskarin remontissa korjaaja ei ollut laittanut kaikkia osia paikoilleen... hajosi tietenkin ajossa lomamatklla. Pakko oli auto viedä toiselle korjaamolle: siellä totesivat että kokonainen osa puuttuu iskarista.. se tilattiin ja iskari korjattiin. lasku 370 €. Lielahden Tamhuolto myönsi korjaajansa osaamattomuuden ja virheensä mutta suostui korvaamaan vain puolet aihettamastaan korjaussummasta. Aivan ala-arvoista toimintaa, eivät välitä asiakkaan turvallisuudesta, eikä tyytyväisyydestä. Selvitin asian myös Motonet-ketjun kanssa: eivät ota vastuuta yrittäjäkorjaamojensa toiminnasta. Älkää vain viekö autoa Tamhuoltoon, Kannattaa olla tarkkana.

    • Anonyymi

      Ei todellakaan jatkoon... erittäin huono, Hienot tilat mutta ei yhtään osaavaa korjaajaa... Johtaja on ylimielinen pelle.... Varoitan kyllä tästä korjaamosta. Motonet-ketjukaan ei ota tästä pellefirmasta vastuuta. Remontti meni pipariksi, piti viedä toiselle korjaamolla Tamhuollon jälkeen.

    • Anonyymi

      Itse sain hyvää ja ammattitaitoista palvelua liikkeestä. Vein edellis päivänä hondani liikkeen pihaan ja toin suraaavana päivänä uudet jarrusatulat liikkeeseen jotka oltiin mm sovittu vaihdettavan. Noh kun tulin liikkeeseen sieltä ihmeteltiin että autolle ei ole tehty ollenkaan varausta. Hölmistyneenä tarkistin mihin olin ajan varannut ja huomasinkin sen olevan pirkkalan puolen huolto. Suhtautuivat asiaan ystävällisesti sillä aika paljon asiasta olisi tullut vaivaa jos joutuisin auton pirkkalaan viemään. Sanoivat pyrkivänsä tekemään täydellisen jarruremontin päivän aikana sekä käsijarrun herkistyksen mistä sovittiin. Homma hoitui päivän aikana ja kohtuulliseen hintaan. Lisäksi kertoivat mm jousituksen olevan erittäin hyvässä kunnossa sekä pohjan olevan ruosteeton ja kehuivat auton kuntoa ylipäätään. Huollosta nyt pari kk aikaa ja kaikki on toiminut kuten pitääkin. Ainakin tämmöisestä perusmuotoisesta huollosta, hinnasta ja asiakaspalvelun laadusta jäi erittäin hyvä kuva. Huollosta lähdettiin huolletun auton ja hyvänmielen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe