Kiteeläistä vanhustenhoitoa

Entinenkiteeläinen

11

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskavaippa

      Kunpa vaan ei joutuis ikinä mihinkään laitokseen...ei oo hoitajia, josta seuraa, ettei voi olla hyvää hoitoo.

    • ikuinepohti

      No eipä se ole ainakaan syrjäkylien vanhuksillakaan sen parempaa, päin vastoin. Millä ihmeen rahalla he saavat hoidon ja palvelun, kun joka homma on ostettava kalliilla palkalla tekeviltä. Ei kodinhoito tee enää oikein muuta, kuin korkeintaan kotisairaanhoitoon kuuluvat hommat. Joutaisi koko kunnallinenkin kodinhoito yksityistää ja kunta antaisi palvelusetelit, joilla jokainen voisi ostaa tarvisemaansa palvelua seteli yrittäjiltä.

      • vissiEro

        Se on kotihoito ei kodihoito. Sama kuin joskus kuulee vanhempien saavan mukamas kodinhoitotukea vaikka se on kotihoidontukea. Ei siinä mitään kotia hoideta.


    • laskelmointi

      Kun tuntuu aina olevan pula rahasta vanhustenhoidossa ja sosiaalipuolen menot aina liian suuret, olisi mukava nähdä laskelma, paljonko pakolaisista on tullut Kiteelle kuluja tänä aikana ja paljonko niihin saatu valtiolta rahaa, vai saadaanko ollenkaan.

      • mahotontameininkiä2

        Kiteen huonekalutehtaalla tekivät satamäärin sänkyjä vastaanottokeskukseen. Hyvä, että paikallinen yrittäjä sai ison tilauksen ja työntekijät töitä, mutta eikö niille olis riittänyt halvemmat sängyt, kun ei hoitopaikoissakaan ole kunnollisiä sänkyjä, patjoja, petivaatteita, huonekaluja jne. Ja niiden asukkaat ja hoidokit kulkevat kuluneissa lumpuissa.
        Jos kaupunki huolehtisi heikommassa asemassa olevista, se olisi ylpeyden aihe ja plussaa imagolle. Heikoimmat ei tuota rahaa, eikä ole hyödyllisiä, ne on pelkkiä kulueriä. Persltk toivoo, että kuolisivat nopeasti, ilman tarvetta laitoshoitoon. Raha puhuu ja käyttää ainoan puheenvuoron.
        Sitä vielä ihmettelen, että mihin ne uudet sängyt joutuu, kun pakolaiset poistuu? Olen satavarma, ettei niitä opiskelijoille anneta.


    • Hävetkääverenimijät

      Niin Kiteellä kuin muuallakin näkyy olevan lastensa hylkäämiä vanhuksia. Vanhempansa hylänneet lapset sitten kiljuvat sosiaalisessa mediassa yhteiskuntaa hoitamaan lasten täydellisesti laiminlyömägt vanhukset. Vanhusten hoitaminen ei kuulu yhteuikunnalle, se on lasten ja muiden sukulaisten velvollisuus.

      Hirviöitä ovat nuo vanhempansa hylänneet lapset, ei suinkaan yhteiskunta.

      • vanhat-heitteillä

        nykyään ei asuta enää isoissa maataloissa. lapset asuu pitkien matkojen päässä. mistä työtä jos kaikki muuttaa kiteelle. vanhuksiaan hoitamaan. taitaa olla omais hoitajan liksa, niin pieni ettei sillä elä, saati elätetä perhettä. ei pidä enää syyllistää niitä joilla ei ole mahdollisuutta, tilanteen muuttamiseen.

        valtio hoitaa terveitä nuoria miehiä wokkien ilmais täysi hoidoissa ilmais terveyden hoito, hammashoitoineen yksityis klinikoilla. heille passataan kaikki valmiiksi nokan eteen. ikänsä raataneille ja suomeen veroja maksaneet vanhukset ei saa mitään apua. pakolois kulut yhdessä päivässä yli 5 miljoonaa €uroa.
        haittakulut vielä päälle, haittakulut , rikoksista johtuvat kulut.


    • rehtokii

      Ensinnäkään kovin monella ei ole töiden,lasten, tai matkojen takia mahdollisuutta hoitaa vanhuksia. Tämä rikkaita suosiva nykyjärjestelmä vielä erittelee hoidon mahdollisuuden. Rahalla saa ja on vara valita kellä sitä on. Muuten kunnat ja kaupungit ja virmat rahastavat köyhät ruokajonoon.

      • KöyhätKyykkyynOnOikein

        Niin? Aikaa rahan säästämiseen on jokaisella mahdollisuus 18 vuotiaasta asti. Pitää osata käyttää rahaa oikein ja osata säästää niin ei tarvitse eläkepäivillä sitten sossulta pyytää rahaa elämiseen.


    • elotäälläkallista

      eipä sitä rahaa jää säästöön, eläminen maksaa, asunto, ruoka ym. perustarpeet hinnoitettu suomessa kalleimman mukaan. monet työttöminä, tai osa aika työssä. suomessa EU heikoin osto voima. autokanta EU vanhin. vanhat ihmiset menee ennemmin hirteen, kuin sossuun.

      • kohtmuroh

        Se on täysin totta, vanhat vähällä ikänsä eläneet eivät mene soskusta rahaa kerjäämään, ne ovat eräät ryhmät, jotka sillä elättävät itsensä. Ja niitä hyysätään kaikin tavoin yhteiskunnan puolesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8464
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2575
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2297
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe