Tosimiehet aseineen

Oikeutta

Toivoisin että te syrjäseutujen susia tappavat pikkumunaiset "tosimiehet" menisitte mielummin vaikka kotiinne rakastelemaan vaimoa, jos sellaista teille vajukeille on siunaantunut.

Muistakaa kuitenkin ehkäisy, koska maailma on paljon parempi paikka ilman teikäläisten vajaaälyisiä kakaroita, joita sitten pitää muka susilta suojella.

Susia pitää suojella teiltä, verenhimoisilta pedoilta. Yäk!

28

345

Vastaukset

 • Harmaasusia tulee suojella Rautavaaralla 2015 kaadetulta katoavapohjolajaksossakin näytetyltä saaliiksi saadulta Suomensudelta.

 • En oo yhtään sudenraatoo nähny, mettä kylissä asunu koko ikäni. Höpöjä puhut. Tosimiehiä on mutta ei sudenraatoja.

 • Susia pitää suojella tosiääliöiltä. Tosimies on reilu luontoakin kohtaan. Iso joukko tuliaseineen kelkkoineen kännyköineen ja yksi pentu sekin mahaan ammuttu tahallaan tai tunaroitu

 • Suomessa ei ole yhtään sutta! Sen sijaan löytyy jokusia satoja korkea-keskiprosenttisia koirasusia villeinä. Tämä on niin kaukana todellisesta susiensuojelusta. Koiran geenejä viljelevä eu:sta rahaa pumppaava tutkijakaartimme, bologovit jne kuuluisivat vankilaan jos eläisimme loogisessa maailmassa. Valitettavasti raha tuhoaa kaiken ennemmin tai myöhemmin.

 • Suomessa, Ruotsissa, EU:ssa ja Venäjänkarjalassakaan ei ole enää susia. Sen sijaan villejä koirasusia ja niillä rahastusta suorittavia tahoja kyllä löytyy.

  Tällä hävitetään kaukaa Venäjältäkin suden geenejä lopullisesti.

 • Susanalyytikko, shakki ja matti.

 • Turha typerysten on susista väitellä.

  Taajamasusi - Harmaasudesta koirasuteen - Esipuhe
  www.taajamasusi.com/.../586-harmaasudesta-koirasuteen-esipu...
  Översätt den här sidan

  Kaj Granlund, Harmaasudesta koirasuteen, 24.5.2013: Suomen suurpetopolitiikkaa raastava julkinen väittely on jatkunut mediassamme jo vuosikymmeniä, ...
  Taajamasusi - Miten erotat suden ja koiran
  www.taajamasusi.com/.../617-miten-erotat-suden-ja-koiran
  Översätt den här sidan
  Taajamasusi ry - sudet pois taajamasta Taajamasuden sivuilta löydät tietoa susien aiheuttamista ... Taajamasusi, 16.8.2013: ... Harmaasudesta koirasuteen.

  Repikkee siitä, olkaahyvä.

 • Puurot ja vellit sekaisin. Susi tai koirasusi on, tai ei, mutta älytön viha ja julmuus on se juttu. Toisin sanoen susiongelma on näille miehille psyykkinen ongelma. Projektio. Varmaan joukkiossa on luonnollisesti naisiakin. Pakkohoitoa ei ole ongelmaisille pikemmin ei sitä uskalleta sanoa ääneenkään, joten näitä eläimiä tulee edes suojella julmuudelta.

  • ei kuule pevot oo ongelma muille kuin taajamapöllöille joittenka luonnontuntemus on hukassa. met ollaan rauhotettu palijo petoja....


 • Jos katoavapohjolan susijaksossa ilmaisu
  "metsästäjä" korvattaisiin sanalla "muslimi"
  niin ohjelmasta vastuussa olevat vangittaisiin heti rasismista ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, tekotavan ollessa törkeä, koskapa käytettiin runsaasti saatavilla olevaa valtamediaa ja lähetystä uusintalähetetään sekä se on kenen tahansa katseltavissa tallenteelta.

 • älä sie tyttö höpötä. olet varmaankin joku kerrostalobetonikömmänän sisällä liikaa satukirjoja ja vihreitten soopaa lukenu.ja mitä tulee kikkeliin ,niin maalaismiehellä se on kunnon jolu ja kestävä sellainen. itellä on kaupunkivaimo ja 6 poikaa,joista puolet jo susijahisa ja eukko on onnensa kukkuloilla ja haaveilee vielä tytön tylleröstä joka pitäs vielä ruiskauttaa alule.hanki sieki kuule luonnosta tietävä maalaispoika.

 • susi on peto ja tappaa ihmisiäkin mm venäjällä kymmeniä jo tälläkin vuosituhannella. suomessa 1800 luvulla kymmeniä murhia jotka teki susi ja satoja läheltäpiti tapauksia. ongelmia ei ole nyt koska sudet tapetaan vähiin ,mikä on aivan oikein. ja kukapa hyväksyy sen kidutuksen jolla susi raatelee vaikka koiran tai poron.-eläiten puolesta susia vastaan

 • Kuule sie 'Oikeutta'.

  Jottain muutahan se on tehtävä, jos vaimo on lakannut antamasta. Eikä antamisen lakkaaminen ole kullin koosta kiinni. Se on jotain sykölookista hommoo.
  Vaimo meinaan sanoi tässä errään kerran, kun olin viiskasi, jotta mitä sinä vanaha ukko ennee. Ja siitä alkaen ei ole antanu ees märällä sormella koittaa - kuivasta puhumattakaan.

  Ja tämä paina mieleesi, niin jotta se siellä pysyy: Lapsia pitää suojella pihapiirissä ja koulumatkoilla hämärän tullen, jotta ei satu susivahinkoa. Ja vaikka ei ole sattunutkaan vuoden 1932 jälkeen, niin täytyykö sattua se 'vahinko', jotta älli palaa nuppiin.

  Tiiätsie, jotta jos joskus sattuisi eteen tulemaan sellainen tilanne, että susi tai koirasusi raatelisi ison tai pienen ihmisen, niin suset tapettaisiin sen seurauksena sukupuuttoon.
  Ja jos siis sellainen tilanne tosiaankin tulisi eteen, niin vieläkö pilkkaisit metsästäjiä, vai antaisitko kaikessa hiljaisuudessa 'siunauksesi' sukupuuttoon tappamisasialle.
  Mietihän asiat kohilleen, äläkä turhia räpätä.

 • Tuohon laukkuryssän sanomaan sisältyy aivan oikea ajatuskin. Koitetaan nyt saada tasapaino tähänkin asiaan ja lopetetaan turha kiihkoilu molemmin puolin. Ja se norppa uimari vois mennä takas koulun penkille! Ainakin tunneille jossa aiheena on objektiivinen tiedon välitys.

  Kuvottaa että meidän ylevero rahoilla tehdään noin asenteellista ohjelmaa ja sitten se kehdataan esittää valtakunnan televisiossa. Jenkeissä yleä ja vastaavaa toimittajaa vastaan nousisi joukkokanne vähintään kunnianloukkauksesta. Kanteen takana olisi koko metsästäjä yhteisö ja puhuttaisiin miljoonista.

 • Entäs lampaita?

  Et taida 'Oikeutta' paljon lukea lehtiä, tai sitten aivan tietoisesti ohitat susien tekemät vahingot lammastiloilla. Luin meinaan Maaseudun Tulevaisuus -lehden uutisista, että sudet ovat pari päivää sitten mm. Pulkkilassa tappaneet 12 lammasta, joista kaksi oli syöty kokonaan ja yhdestä osa ja loput oli tapettu ilman mitään syöntitarkoitusta. Että kun lampaat tapetaan ikäänkuin huvin vuoksi, niin sekö ei merkkaa sinulle mitään.
  Ja kun isännät suivaannuksissaan tarttuvat haulikkoon tai kivääriin ja posauttavat tilaisuuden tullen sudet hengiltä, niin siitäkö alat hakemaan muka oikeutta susille. Laitahan asiat oikeaan järjestykseen, ennenkuin alat räkättämään ihmisille, jotka puolustavat elinkeinoaan.

 • Ajattelin tässä jo hetken, kun lintukanta on suorastaan romahtanut, että taidan lopettaa metsästyksen kertalinttuulla ja myydä lintukiväärin pois. Mutta nyt, kun olen lukenut uutisista susien tekemistä vahingonteoista elinkeinonharjoittajille ja lasten äitien pelottelemisista, niin perun sen seurauksena aikeeni ja vaihdan tuon 222 järeämpään kaliiperiin.

  Ja milläkö luvalla ja oikeudella niitä takkuturkkeja sitten kaadetaan? No omalla luvalla ja jokamiehen oikeudella. Ja montako niitä kaadetaan? Yleensä kaikki, jotka tähtäinristikossa näkyy.

  Meinaan on se vaan mukava katella lampaita, kun ne kaikessa rauhassa käyskentelevät laitumellaan ja karitsat seuraa emojaan minkään pedon niitä peljästyttämättä. Samoin on se vaan mukava seurata ihmistaimien touhuja pihamaalla ja metsänsiimeksen reunassa, kun he käpylehmiään siellä omassa rauhassaan paimentavat ja muurahaisia ihmettelevät, minkään pedon peljästyttämättä heitä. Pukkaa huvittamaan heiän touhunsa. Mutta huvittakoon vaan, sillä iloinen mieli kaunistaa kasvot.

 • Susionkelma ratkiaa kun paenaa kivvääriin delete nappulaa

 • Oletkos 'Oikeutta' aivan tosimielellä pysähtynyt ajattelemaan, kumpi näistä kahdesta: ihminen ja susi, on se todellinen peto?

  Olethan Sinä 'Oikeutta' lukutaitoisena jo kerennyt lukemaan kaikkien saatavilla olevista uutisista sen, mitä susi tekee poroille ja muulle riistalle, koirat mukaan lukien. Poroilta purraan kintut poikki ja jätetään kuolemaan nälkään. Elävältä poronvasalta revitään kieli suusta ja jätetään vasa muuten koskematta kuolemaan nälkään. Ja joka sen näkee, sitä ei kyllä naurata. Poromies tappaa tuskissaan kituvan vasan ja poron heti, jos sellaisen kohtaa jängällä.
  Mitäpä Sinä 'Oikeutta' tekisit vastaavassa tilanteessa?

  Niin että kumpikohan, nämä tosiasiat luettuasi, on todellisuudessa se todellinen peto eläintä kohtaan? Metsästäjä, vai susi?

  • Metsästä tietenkin on kovempi peto ja suden ainoa luonnollinen saalistaja.


 • "meiltä voidaan suden ampuminen kieltää mutta meitä on paha estää sitä tekemästä." vanha ajokoiramiehen sananlasku.

 • Mistäs Sinä 'Oikeutta' muuten tiiät, miten pienet tai suuret munat itsekullakin metsämiehellä on?

  Faktatietoahan sinulla asiassa varmaan sitten on yleiseen tietoon jaettavaksi, jos olet kenties ns. yleinen yhteishyvä eli jakorasia ja olet tutkinut kymmenien metsämiesten siitinten pituudet imutellessasi ja lörtsykkää jakaessasi.

 • Onko susien tappaminen hyväksyttävämpää silloin, jos on iso muna?

  Miksi?

 • Metsästäjiä ei tarvita Suomessa, koska niitä on Venäjällä.

  • Aika harvassahan metsästäjiä kuulostaa Venäjällä olevan. Johtuneeko siitä, ettei kaikilla metsästyshalukkailla ole varaa ostaa kunnon aseita, vaan on tyydyttävä sodanaikaisiin väljiin sohloihin, joilla ei aina osu muuhun kuin ladon seinän kokoiseen maalitauluun. Tarjontaa kunnollisista aseista varmaan on, mutta kun rublat puuttuvat, niin vot, pyyhi siinä räpylät leppään..


 • Olen pieni munainen , asun syrjä seudulla ,mulla on niin pieni , että on vaikea pissatakin kun ei ole mistä kiinni pitää , kolme tuumaa löysää esi nahkaa roikkuu vaan ja toinen palli on 200 grammaa alempana sekin hankaloittaa , siitä huolimatta metsälle mieli .

  • Asia se on kuule silviisteen, jotta suurimmalla osalla suomalaisilla äijillä on just nuo kolome tuumaa (n. 7-8 senttiä) lepotilassa. Ja vaikka jortikka ei monilla stondiksessakaan ole parikytäsenttinen, niin siltikin vanhat jermut ovat laittaneet nuorna miesnä monet lapsensa alulle ja vanhoilla päivillään ruimasevat vielä naapuriensa naimaikäsiä tyttäriä, ellei vaimo anna tai jaksa panna. Ja vaikka noilla pienimunasilla jermuilla on vaikka minkälaiset ropleemat rassaamassa elämänkurveja, niin metsälle he kerkiävät aina tilaisuuden tullen tyyliin: tämä jermu otti ja tuota lähti metälle, sano.


 • Tämän ketjun aloittaja on keskenkasvuinen märkäkorvainen ja räkänokkainen viherhippi idiootti.

  • Ei taija viherhippi vielä osata imasta savujakaan marisätkästä. Kun nokka vuotaa ku suluhasmiehen jortikka, nii sätkä kastuu. Meinaan yleensähän nuo betonikömmänöissään asuvat viherhipit kirjoittaa tuhertavat maripöllyssä metästystä vastustavia mielipiteitään, vaikka eivät tiedä asioista mittään, ja puhua lärsyttävät puuta heinää, kun eivät muuhun kykene.


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.