Playa de Amadores

Hanna

Heippa.Olen lähdössä Playa de Amadoresiin maaliskuun lopussa,hotellina Palmera Mar.Voisiko kyseisessä paikassa käyneet kertoilla kokemuksiaan?Alue on kuulemma siisti ja ranta hieno,mutta entä hintataso,mainitsemani hotelli,ruokapaikat jne.?

7

2093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mari

      Moikka! Meillä on kanssa sama suunta tossa maaliskuun alussa.Muutamat kaverit kävi siellä joulukuussa ja toinen perhe tuli viime keskiviikkona. Heiltä kuulin, että todella siisti, uusi paikka ja kaunista.Hintatasosta sen verran, että netto ja spar kaupoissa sama hintataso, kun suomessa. Ravintolassa pihvit edullisempia ja viini on halvempaa.He molemmat perheet oli pöräyttänyt taksilla Puerto Ricoon syömään ja kaupoille, taksi oli n.2 euroo. kävellen vartti. Amadoresissa myös ravintoloita ja kauppoja. hotellista en osaa sanoa, mutta ainakin mitä on katsonut esittelyt siitä, varmasti ihan tasokas hotelli.ei muuta kun hauskaa reissua sitten kun se ajankohta koittaa!

    • jaana

      Jos haluatte hyvää paikallista ruokaa; poiketkaa Taurossa (vähän Playa el Curaan päin )ravintola Guantanamo (muistaakseni), on ihan tien vieressä eli näkyy bussiin. Arguineguin- kylässä myös hyviä kalapaikkoja. Puerto Ricossa enimmäkseen kansainväliset ruokalistat, hyviäkin paikkoja ostoskeskuksessa ja rannalla löytyy. Perusvinkki: katso, onko asiakkaita, mitä enempi sen varmemmin ruoka/hintasuhde kohdallaan, ja mitä enempi paikallista väkeä asiakkaina sen varmempaa...

    • marraskuu -04

      Tervehdys Hanna !
      Olimme vaimoni kanssa Palmera Marissa viime vuoden marraskuussa. Meillä oli asuntona parempitasoinen kaksio, jossa oli mikrot, kahvinkeittimet jne... Huoneemme oli viidennessä kerroksessa, josta oli mahtavat näköala n. 200 m alempana olevalle turkoosille laguunille ja merelle upeine auringonlaskuineen. Hotelli sijaitsee jyrkän mäen puolessa välissä, joten amadoresin uimarannalle tullessa tai mennessä tuli kyllä hiki pintaan. Jos kävely ei maistu, niin taksi on tosi halpa. Hinnat on Puerto Ricon alueella 2-4 euroa. Amadoresin laguuni on erittäin hienohiekkainen ja puhdas. Hintataso on suurinpiirtein samaa luokkaa kuin Suomessa, paitsi olut ja alkoholijuomat ovat jonkin verran halvempia. Hyvä ruokapaikka löytyy ainakin Puerto Ricon keskustasta Europa ostoskeskuksen vierestä ja on nimeltään La Bolera, jossa on erinomaisen hyvää ruokaa ja ystävällinen palveluhenkilökunta

      • Kati

        Heippa... Tulin eilen illalla Amadoreksesta ja hotelli oli juuri Palmera mar..
        Siistit huoneet, ei "kotieläimiä" näkynyt ja henkilökunta oli tosi mukavaa..palvelu kyllä siellä aivan toista luokkaa kuin täällä Suomessa. Ainoa huono? puoli oli, että paljoa ei ollut suomalaisia, mutta niitähän näkee ja kuulee kyllä sitten täälläkin. Itse pidimme tyttöjeni kanssa hotellin ravintolan ruuasta ja talon punaviinistä, mutta Puerto Ricossa ostoskeskuksen alakerrassa, sisäpihalla on myös paikka nimeltä San Miguel, kantsii kokeilla.Hyvää lomaa!


    • Hanna

      Kiitos kaikille mun kysymykseen vastanneille,nyt mä oon taas vähän viisaampi =) Koskaan ei kuitenkaan tiedä liikaa,joten lisää vastauksia ootellaan..

    • Annuli

      Olimme edellä mainitussa hotellissa tammikuussa tänä vuonna. Hotelli on ylhäällä, näkymät tosi upeat.Palvelu oli moitteetonta. Meidän kaksio oli alhaalla, altaan vieressä joka meistä oli tosi hyvä, pääsi välillä uimaan ja ei tarvinnut varailla aurinkotuoleja. Lemmikkejä ei löytynyt huoneesta. Suomalaisia ei hotellissa paljon ollut. Kävimme syömässä eri paikoissa ja myös hotellin ravintolassa ja ruoka oli tosi hyvää. Hotellissa on minimarket mutta halvimmalla ruokaa saa mm. netosta joista lähin taisi olla Europa-ostoskeskuksessa, oiskohan matkaa n 1km ja sieltä löytyy myös lähin automaatti josta voi nostaa rahaa luottokorteilla.
      Alkoholijuomat on jonkin verran halvempia mutta muuten hintataso oli samaa luokkaa kuin suomessa. Hyvät kengät kannattaa olla jos meinaa kulkea kävelemällä koska hotellilta rantaa on matkaa ja vaikka se on alamäkeä niin ottaa jalkoihin yllättävän paljon puhumattakaan takaisin tulosta hotellille. Me kävelimme mm. amadoreksen rantaan tai Puerto Ricoon ja ajoimme takaisin taksilla. Taksikyyti oli halpaa n.1e/km. Amadoreksen ranta oli siisti ja vesi ihanan väristä mutta tammikuussa kylmää. Ei muuta kuin hyvää ja aurinkoista lomaa toivotan!

      • Amadoresiin?

        Mikähän on Amadoresin tilanne tällä hetkellä? Onko muuttunut parempaan tai huonompaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe