Rautavaaran salametsästäjät

Hyvää.mainosta.tvssa

Vieläkö Rautavaaralla on tapana harrastaa salametsästystä? Vai joko kaikki hirvet ja sudet on kaadettu?

36

2056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reikäpäähäänjintille

      Mitä poliisi ja ihmiset pelkää näitä salametsästäjä. Onnettomia runkkareita kaikki,niiltä kun ottaa lutkun pois ja pyytää tasaselle niin paskat kurahtaa samantien housuun. Hinttejä koko lauma ja ajelevat pimeitä teitä ja uhoavat kaikille. Nyrkkiä noikin pellet tottelee siinä missä muutkin homppelit ja urpot.

      • Jippiiiiiiiiiiiiii

        Nämä on jotain peräkammarin poikia
        joita isä on polkassu nuorena hanuriin, ainoat kokemukset naisista on omat siskot ja mansikki navetassa! Sitte ne nuoruuden patoutumat puretaan susiin, mutta jos ihminen tulee ja haastaa niin löysät valahtaa housuihin reiästä jota iskä on hoonannu isoksi!


    • pöjäntouhua

      Tämä suuri metsästyspäällikköhän se on huumorimiehiä koska ei ole tietoinen salametsästyksestä,taitaa olla samaa porukkaa.Oli kyllä surullista nähdä kun kymmenet vajakit saivat monien laukausten jälkeen ammuttua suden ja sitten oltiin niin kovia metsämiehiä.

    • riverdeep1

      Rautavaaran metsästäjät samanlaista sakkia kuin syväjoki elokuvan ihmiset.

      • rautavaaranhomot

        Varmasti öisessä hirvienlasku urakan jälkeen Rautavaaran metsäsepot nussivat toisiaan perseeseen ja jahtipäällikön käskystä kaikki vikisee yhtä aikaa kuin sika ja sitten parinvaihto. Ei ihme että yöllä on metsässä kivaa.


      • palkintoraati
        rautavaaranhomot kirjoitti:

        Varmasti öisessä hirvienlasku urakan jälkeen Rautavaaran metsäsepot nussivat toisiaan perseeseen ja jahtipäällikön käskystä kaikki vikisee yhtä aikaa kuin sika ja sitten parinvaihto. Ei ihme että yöllä on metsässä kivaa.

        rautavaaranhomot kirjoitti
        27.11.2016 11:25:::
        Varmasti öisessä hirvienlasku urakan jälkeen Rautavaaran metsäsepot nussivat toi............:::


        V. 2013 valittu Huvimetsästäjä se vaan innoissaan jaksaa suoltaa harrasteensa käytänteitä.


    • Mitäontodellisuus

      Ohjelma oli surullista katsottavaa.

    • saatananhomotmetsästäjät

      Viiskymmentä pelleä sudenpennun perässä. Onnistuneen kaadon jälkeen uskalsivat tulla kuolleen pennun viereen ja kuvauttaa itsensä suurena metsästäjänä. Näkyvät kaikki olevan keskikaljalla turvotettuja kanantaluttajia,pelkureita ja varmasti insestin uhreja koska pitää purkaa pahaa oloa sudenpentuun. Tämä sakki on sellaista ettei yksin uskalleta edes paskalle mennä vaan pitää olla joukko kanantaluttajia lutkujen kansaa mukana. Tollasia pellejä kun lyö saa sakot kanan pahoinpitelystä. Vitun homoja kaikki. Toivottavasti kun metsä on tyhjä niin ampuvat toisensa.

      • jumalan-valo-perseessä

        Kamerat kun sammutettiin niin alkoi raavaitten metsästäjien ilottelu. Ensin työnnetään haulikko tukkia myöten jahtikaverin anukseen ja jahtipäällikkö runkuttaa itseään ja lausuu jahtirunoa. Sairasta sakkia.


    • Pablo250

      Ohjelma oli tehty metsästyksen vastustajan näkökulmasta... tuskin oikeasti noin härskiä menoa

      • ranee

        onneksi savossa on vielä oikeita miehiä kirjoittelijat viherpiipertäjiä jotka pysyvät pimeällä äidin luona


      • jeesus-steppaa-nyt

        Kyllä joo Savossa on just ne peräkammarin poijjaat vanhan äiteen helmoissa,kuoritaan potut lautaselle ja voidellaan leipä. Saatanan homo runkkarit.


    • Metsämööri

      Juu, kunnon rangaistukset vaan salakaatajille. Tyyliin, että ei enää metsästysoikeutta lopun ikänä. Ja kaikiki aseet, autot, kelkat yms valtiolle.

      • totuus-esiiin

        Nämä dokumentissa esiintyvät peräkammarin homopojat kyllä tunnetaan kylillä,täysiä pellejä kaikki. Yksin kun liikutaan ollaan nössöjä mutta kun salametsästäjä toverit mukana niin ollaan niin saatanan kovia äijiä. Vaipat jakoon näille idiooteille.


    • TakaisinPuihin

      Tämän keskustelun sävy johtunee siitä aiempien vuosien hirvijahdista, jossa muutama tyyppi sai syytteen ja sanktioita salakaadosta ja sen hyödyntämisestä.
      Sen selvittelyhän kuivui kasaan. Kaikki, siis kaikki rautavaaralaiset tietävät keitä nuo metsästäjät ovat, ja heihin suhtaudutaan kuten sankareihin. Lehdissä ei kirjoiteltu aivan kaikkea, jotta pikkukylän asukkaille jäisi edes jonkinlaiset mahdollisuudet jatkaa kanssakäymistä ja yhteiselämää.
      Ongelma Rautavaaralla on se, että useimmat naama kirkkaana salametsästyksen tuomitsevat asukkaat hyväksyvät se kuitenkin ”rajoitetusti” eli siten, että saa itse siitä jotain hyötyä.
      Rautavaaran väki on laskeutunut hieman muita myöhemmin alas puusta, joten ”ikiaikainen luonnon käyttöoikeus” on heillä edelleen olemassa.

    • narinasarana

      Rautavaaralla imago ongelma.
      1. Ainoa sivistyksen ahjo ( Lukio ) lopetetaan
      2. ainoana ajanvietteenä suden- ja salametsästys
      3. satsaus vanhentuneeseen tiedonsiirto tekniikkaan (kuituverkko)
      4. susien puolustajien levittämä väärä informaatio medialle
      5. poikamiesten salatut homosuhteet

      • täyttä.fuulaa

        3. satsaus vanhentuneeseen tekniikkaan

        Milläs ne mm. kännykkämastot on yhdistetty toisiinsa ja muu it-infra? Niinpä niin valokuidullapa tietysti. Esim. suositulla 4G menee tukkoon kun käyttäjiä on paljon saman maston alueella jotta sillä ei tee mitään ruuhka-aikoina. Valokuitu on ylivoimaisesti se paras tiedonsiirtotekniikka. Siinä on jokaisella käyttäjällä oma kaista ja ei ole ruuhkia koskaan. Mm. 4K videot vaatii suurta tiedonsiirtokapasitettia joka vain kasvaa tulevaisuudessa.

        Tämäkään "a-siantuntija" ei näy tietävän yhtään mitään ja esittää olevinaan niin fiksua homotteluineen joita on tosin vain kaupungeissa jonne ne ovat kokoontuneet sillä maalla niitä ei tunnetusti suvaita. Pitäkää vaan ne pervot vihervasuriaatteenne siellä kaupungeissanne.


    • Expert

      On siellä myös kuuluisa "ihmisjahti" kiusataan niin kauan, ettei henki pihise!! Huom. muualta tulleita.

      • kaikkikoettu

        Ei tarvitse olla niin muualta tullutkaan, kun se saattaa käynnistyä. Kiusataan, panetellaan, parjataan, kerrotaan vääriä tietoja, vähätellään, ei tervehditä, uhkaillaan, nöyryytetään, aliarvioidaan eli tehdään kaikki mahdollinen, jotta ihminen sairastuisi ja viimein lähtisi pois, jos ei muuten saada ajettua pois.

        Esimiehen pitäisi puolustaa alaistaan, mutta pahinta on juuri, kun esimies käynnistää tällaisen ja muut pomot avustavat. Siihen, kun saadaan vielä mukaan kanssaihmiset, siinä on ajojahdin uhri yksin. Hänet ajetaan nurkkaan täysin. Yksin hän ei pärjää siinä aparaatissa. Hänellä täytyy olla vahvat taustavoimat varsinkin, kun ay-ihmisetkin vielä kääntävät selkänsä ja asettuvat toiselle puolelle. Heidän motiiveja moisesta käyttäytymisestä täytyy todella ihmetellä, mutta tietenkin arvailla voi.

        Ihminen on julma varsinkin toista ihmistä kohtaan. Sen tässäkin kirjoituksessa mainittu tapaus on osoittanut. Oli todella yllättävää, miten hyvin monet kanssaihmiset voivat käyttäytyä tuollaisessa tilanteessa. Tämä tuntui aivan uskomattomalta, varsinkin alussa. Kun kaikki asiat lopulta paljastuivat, romahti käsitys kanssaihmisistä ja jopa ihmisyydestä. On todella vähän ihmisiä, joilla on empatia tallella. Hyvin herkästi mennään massan mukana. Kai se on pelko ja luotu ilmapiiri, jotka johtavat sellaiseen käyttäytymiseen. Pelätään, että itse voi joutua samanlaisen käsittelyn kohteeksi. Rohkeita ihmisiä tässäkin yhteydessä onneksi löytyi samoissa ympyröissä. He eivät kääntäneet selkäänsä ajojahdin kohtelle. Muuten siinä ympäristössä ei olisi jaksanut niinkään kauan.

        Nämä tapahtumat ja ihmisten käyttäytyminen oli sellaista, että se ei unohdu koskaan.

        Tästä aiheesta riittää tarinaa vaikka kirjaksi saakka.


    • breibart

      Pysykääkin te sairaalla sateenkaaripropagandapaskalla marinoidut vihervassarihihhulit viherpiipertäjät pois Rautavaaralta ja koko P-Savosta. Teitä ei sinne kaivata eikä koko P-Savoon. Siellä kuten koko P-Savossa vallitsee vielä vanha kunnon arvot jossa ei viherpiipertäjiä, häirikköpetoja ja häirikkömatuja kauan katsella. Rautavaaralla nimittäin vallitsee vielä kunnon vanha Suomi jossa on arvossaan koti, uskonto ja isänmaa eikä mikään saastainen kulttuurimarxistinen vihervassaripropaganda!

      • Metsieneläjä

        Onko nämä "vanhat kunnon arvot"sellaisia ettei välitetä lajin katoamisesta, vaan kunhan saadaan itse metsästää (joka tuntuu olevan vaan harratus,)..? En pidä sellaisia metsämiehinä minään jotka ei kunnioita lajia joka elänyt metsissä iät ja ajat. Teidänkin velvollisuus on sopeutua elämään susien lähellä kuten susien ihmisten lähellä. Jos 30 sutta rehvastelisi yhden avuttoman koiran ruumilla samoin kun metsämiehet suden ruumiilla niin... ja tämä johtotittelin omaava Julkunen valehtelee niin selvästi tuossa ohjelmassa!:D kunnon häpeällistä porukkaa kaikki.. suosittelisin joskus käymään rautavaaran rajojen ulkopuolella tutkimassa maailmaa niim voisi joskus ymmärtää asioita laajemmissa mittakaavoissa. Herätkää!


      • sturmgeschutz
        Metsieneläjä kirjoitti:

        Onko nämä "vanhat kunnon arvot"sellaisia ettei välitetä lajin katoamisesta, vaan kunhan saadaan itse metsästää (joka tuntuu olevan vaan harratus,)..? En pidä sellaisia metsämiehinä minään jotka ei kunnioita lajia joka elänyt metsissä iät ja ajat. Teidänkin velvollisuus on sopeutua elämään susien lähellä kuten susien ihmisten lähellä. Jos 30 sutta rehvastelisi yhden avuttoman koiran ruumilla samoin kun metsämiehet suden ruumiilla niin... ja tämä johtotittelin omaava Julkunen valehtelee niin selvästi tuossa ohjelmassa!:D kunnon häpeällistä porukkaa kaikki.. suosittelisin joskus käymään rautavaaran rajojen ulkopuolella tutkimassa maailmaa niim voisi joskus ymmärtää asioita laajemmissa mittakaavoissa. Herätkää!

        Juuri tuollaisia surkeita viherpiipertäjiä on nykykaupungit täynnä. Avuttomia hyypiöitä jotka eivät osaa edes luonnossa liikkua ja varmaan kuolisivat jos vietäisiin metsään ja sanottaisiin että käveleppäs takaisin ihmisten ilmoille. Täysiä luusereita jotka olisivat täysin avuttomia tosi paikan tullessa kun pitäisi selviytyä muuallakin kuin discovalojen loisteessa drinkkilasi kädessä. Tälläisilläkö Suomea muka puolustettaisiin sodan tullessa? Ei tulisi uutta Raatteen tietä kun viherpiiperökaupunkilaiset eivät osaa edes hiihtää nykyään. Surkeaa sakkia selviytymistaidoiltaan.


    • TexWilleri

      Niinpä.. rautavaaran poikamiehet ovat ns. miesten miehiä..
      Liikutaan miesporukoissa ja käydään "metsästyksen" jälkeen kimppasaunassa.
      eivät juurikaan naistenmiehiä.

    • Iso.Cepe

      Miten tuolla Rautavaaralla on noin paljon punaniskajuntteja, tyhmiä isomahaisia kaljan kittaajia. Onko siellä ollut sukurutsausta, vuosisatojen ajan? Nämä poloiset joille ei ole paljon annettu, ovat kärsineet puutteesta läpi elämän, suurin puute on ollut pillusta, siitä on tullut nämä kieroutuneet kännissä tapahtuvat homosessiot, pukkaavat toisiaan hanuriin. Kyllä on sairasta porukkata. Pysykääkin kaukana Kuopiosta junttihomot, jos tänne tulette, niin teidät hakataan niin, ette homot pukille enää nouse, pariin kuukauteen.

      • bjj

        Juuri tälläiset itsensä naurunalaiseksi tekevät uhoajat olivat ensimmäisenä pötkimässä pakoon kun luodit alkoivat viuhua viime sodissa. Olet varsinainen pelle.


    • Muualla

      Tuo breibart kirjoitti juuri niin kuin rautavaaralainen, peräkammarissa piileskelevä, äitinsä eläkerahoja pihistelevä, juopon enonsa lainanissanilla ajeleva nettimies yleensä kirjoittelee: Kirjoittamalla voi purkaa paineitaan, koska suoraan puhumalla ei uskalla. Noinhan ne rautavaaralaisten asenteet ovat: Oma laki ja oikeus, ja työtä ei tarvitse etsiä muualta, se on tuotava kotiovelle, tai jos sitä ei tule, niin valtion on elätettävä.

      • merkillistäjohtamista

        Totta on.

        Pomot eivät uskalla antaa käskyjä muuta kuin netin kautta. Suoraan puhuminen kasvotusten on vaikea, kun "käskyt" ovat perustelemattomia.

        Oma laki on myös totta Rautavaaralla ja siihen lisätty omien ja kaikenlaisten nuoleskelijoitten suosiminen.

        Rautavaaralaiseen erikoiseen johtamiskulttuuriin kuuluu myös todella erikoinen tapa valita pomoja: pomoksi valitaan alainen, joka on myös pomotettavan alainen jatkossa. Kaikki tietävät, mitä johtaminen on tuollaisen valinnan jälkeen. Se ns. alainen eli ns. pomotettava on se todellinen pomo. Silmänlumetta siis kaikki!

        Voihan sitä rahaa polttaa näinkin.


      • kotiuskontojaisänmaa

        Ja sinä nimimekki "muualla" olet punavihreä muslimimatuja Suomeen haaliva surkea vihervassariolio voit pysyä siellä niiden sairaiden arvojesi keskellä siellä etelässä. Kohta varmaan ehdottelet että on normaalia että voi mennä naimisiin lemmikkinsä kanssa. Te punavihreät olette mätiä Suomen pilaavia sairaita paskoja. Onneksi ei tarvitse katsella moista mitä te mielisairaat etelän oliot edustatte joille normaali arvot kuten koti, uskonto ja isänmaa edustavat. Onneksi muslimit vihaavat teidänlaisianne omituisia olioita niin asiat muuttuvat sen suhteen terveempään suuntaan. Paraskin olet puhumaan uskalluksesta hernekeppi joka ei saa penkistä ylös edes omaa painoaan :-D


    • vihreä.valhe

      Pihoihin tulevat sudet pitää armotta tappaa sillä ne ovat vaarallisia ihmisille ja kotieläimille. Tämän sanoo jo järkikin paitsi ei näköjään takkuanarkistien homppeleille. Ihan hävetti tuon dokumentin neitimäinen itkua vääntävä toimittaja (tyypillinen viherpiiperö).

    • HyiHyi

      UUTISISTA : "Rautavaaran miehet joutuvat hakemaan seuraa toisistaan. Naisia ei riittänyt kaikille. Homosuhteet yhä yleisempiä Rutavaaralla."
      Juttuja liikkuu ns. saunailloista jossa miehet saunovat keskenään ja nauttivat toistensa seurasta. Aika Homoa Hommaa..

    • Metsäkarju

      Minkäs teet. Ei kaikille riitä naisia täällä. Toista se on vaikka Kuopiossa.
      Ja jotenkin meidänkin täytyy saada hommat hoidettua. Parempi saunaillat kuin ei naista ollenkaan. Ja joskus ajellaan kimpassa moottorikelkoillakin piilopaikkoihin "makkaranpaistoon"..

    • MarjanPolkija

      Ei ihme että syntyvyys on romahtanut..

    • erämaan.kutsu

      Kaupunkien vihervasuriääliöt ne täällä vain itkee homoiluidensa välissä. Sairaan kulttuurimarxismin kyllästämät vihervasurihomppelit haalii ja hyysää matumuslimeja mutta eivät muista samalla että nämä muslimit sattuu vihaamaan homppeleita :-D

      Olette te vaan tyhmiä te kaupunkien tollot vihervasurit. Ei voi muuta sanoa. Onneksi ei tarvitse teitä tomppeleita katsella matulemmikkienne kanssa.

    • Björneborgilainen

      Porin, Kouvolan ja Karhulan pojilla on elämä tasapainossa, mutta Rautavaaran äijiä ei näe kotinurkilla, he ovat hukassa. saas nähdä kaatuuko se?

    • arviidi2

      Naisen puute teettää kaikenlaista, peräkammarin poikaset purkaa kiukkuaan luontokappaleisiin
      Ymmärtäähän sen että aika turhauttavaa on kun ei kaupunkiin kehtaa ja kotona ei ole mitään
      muuta kuin vanhat vanhemmat ja velimies.
      Lohduttava tieto on se että nykyään myös ei heterosuhteet ovat hyväksyttyjä eikä tartte peitellä jos sattuu naapurin lassesta tykkäämään.

    • Anonyymi

      Kaameta touhua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe