Miehen heikko libido on edelleen tabu?

lakossavastentahtoaan

Otsikko tiivistää kaiken. Niin on myös omassa suhteessani, mutta siitä ei oikein voi jutella. Mies ei yksinkertaisesti halua enempää läheisyyttä. Halauksia vain. Vika ei kuulemma ole minussa, ja että "pitäisi" harrastaa enemmän seksiä, mutta asia ei vain etene, vaikka miten houkuttelisi. Tyrkyttäminen ei ole yhtään minun juttuni, ja se tuntuu alentavalta. Mutta tykkään kyllä pukeutua seksikkäästi ja pidän itseni kunnossa. Hän ei ole koskaan ollut seksiasioissa aktiivinen tai erityisen innokas. Jos olisin alussa tiennyt mitä ongelmia se aiheuttaa myöhemmin, en olisi alkanut suhteeseen ollenkaan.

Olen aika nätti ja mukava nuorehko nainen, ja pidän monenlaisesta seksistä. Olen myös ollut rehellinen ja todella uskollinen monta vuotta. Mutta pakostakin alkaa katsella aidan toiselle puolen. On ollut monia kiinnostuneita miehiä, jotka olen parisuhteen takia torjunut, mutta en oikein enää tiedä miksi. Mies ei välitä minun tarpeistani, ei varsinkaan fyysisistä, muttei oikein muustakaan. En oikein tiedä, miksi minun pitäisi jatkaa tässä pelkän menneen takia. Olo tuntuu jotenkin huijatulta ja jätetyltä, vaikka olemmekin vielä toistaiseksi yhdessä.

Haluaisin asiallisia vastauksia ihmisiltä, jotka ovat pohdiskelleet samanlaisia.

4

1117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IrrottauduEteenpäin

      Uskoin parempaan huomiseen 10 v., mutta jos toista ei seksi kiinnosta niin ei se siitä muutu. Halukkaampi haluaa ja haluton ei. Jos seksuaalsisuus mene yhteen niin kyllä ne tunteet lopulta muuttuu ja kuihtuu.

    • behetht

      Kannattaa luopua haluistaan, jos ei niitä pysty itse täyttämään. Kukaan muukaan ei sitä nimittäin pysty tekemään, vaikka olisi millainen ihmeolento.

    • Isäjatalonmies

      Täällä n. 4kymppinen mies joka ihan samassa tilanteessa. Tässä suhteessa vietetty nakertaa itsetuntoa ja todellakin uskollisuus on koetuksella ollut jo monesti. Monesti minäkin mietin myös että miksi rimpuilen. En todellakaan ole mikään seksihullu, ihan perinteisessä muodossa aviovuoteessa nautittuna. Tai no ehkä jos joskus vaikka suihkussa tai keittiön pöydälläkin...:D Tietoisuus siitä että se kerran viikossa ei todellakaan ole liikaa pyydetty jonkun toisen naisen kanssa saa mielen aina välillä mustaksi kotona, kun kerta vuodessakin on nähty. Siitä nyt onneksi on noustu, mutta vaatii mun jatkuvaa rohkaisua ja yliyrittämistä joka kieltämättä vie itseltäkin joskus halut.

      Eniten satuttaa vastavuoroisuuden puute..... Kuten myös, en ikipäivänä olisi tähän suhdejunaan hypännyt jos olisin tiennyt minkälaisia väliasemia tässä matkalla on.
      Mutta se kun pitkiä aikoja puuttuu se tunne että olet haluttu ja toivottu. Kaikki on melkoista teatteria. Ja vääjäämättä se halailu ja muu läheisyyskin katoaa. Itsellä alkaa kierrokset nousta ja toisella ei tunnu "mitään". Ja toki myös halutonpuolisko on yleisesti haluton myös muuhun läheisyyteen.
      Itse en pysty ymmärtämään miten se voi olla niin kamalaa olla lähellä ja intiimisti toisen ihmisen kanssa jos aidosti rakastaa. Niinkuin vaimo väittää edelleen, itse en ole niinkään enää varma omista tunteistani...

      En kyllä oikeasti tiedä mitä teen. Lapset tässä kasvaa ja lähtee kotoa ja kyllä jossain kohtaa tulee se aika kun täytyy sanoa vaimolle hyvästi.

      Miehen libido on eittämättä tabu. Mutta ei se ihan helppoa ole ulospäin unelmaperhettä hajottaa sen takia kun "ei saa pillua".... Sotii todella mun parisuhdekäsitystä vastaan kaikinpuolin.

    • iugiug

      Haluton mies myös täällä. Ihastun sitten helposti muihin miehiin... Ei tämä näinkään voi loputtomiin jatkua. Ja ero taitaa olla ratkaisu koska mies ei halua mennä lääkäriin saamaan testosteronia tai viagaraa. Eikä parisuhdeterapeutille... Kun hällä ei ole onglmaa... Itse en ole jaksanut aiheesta enää puhua aikoihin. Kun nyt selvittäs vuodenvaihteeseen. Eroaminen on vaan niin helvetin vaikeaa, kun mitään suuria riitoja ei ole. Hellyyttä on jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe