Hienoa, että Palsanmäki munaa itsensä telkussa!

konkkaanjaonnea

Tuottajan viekkautta ja Aki ajaa miinaan. Ohjelmassa ajetaan ulos juuri ne pätkät, joissa Aki on räävimmillään!

Näkyy, että kusi on noussut Akilla ja Helillä. Mulkuttaa vanhaa leskimiestä. Sanoo Taavitsaisen kuivanneen kortonkeja!

Junttikansa nauraa, mutta eivät ehkä hekään kauan. Toivottavasti kansa lopettaa käynnit ja menee kusipää Aki konkurssiin. Luulee asemansa olevan sellainen, että saa haukkua muita!

36

2051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JokoKonkkaan

      Kun on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia.

    • JEPpulli

      Mutta tekihän tuo rötjäke mielestään hyvät kaupat, kun satasella osti ja tonnilla myi.
      Myyjäkin taisi ( ilosta ? ) pari kyyneltä pusertaa.

    • Ärsyttää_ärsyttää

      Palsanmäen touhut. Tavara pitää olla priimaa ja se pitää saada ilmaiseksi. Hulluuden huippu on kuparipannun hullut hinnat. En periaatteesta tuonne rahojani kanna.

      • hallllooooo

        Ja niissä pannuissa vielä näiden kahden tomppelin nimet!! BBBBBBBBUUUUUUUAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!! Ja typerykset niitä ostelee!!! BBBBBBBUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • hölömötostavatpaskaa
        hallllooooo kirjoitti:

        Ja niissä pannuissa vielä näiden kahden tomppelin nimet!! BBBBBBBBUUUUUUUAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!! Ja typerykset niitä ostelee!!! BBBBBBBUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        ja torakkaläppä tulee olla ja mieluiten vielä lommoja


    • vahingoniloinen

      Kyllä naurua riittää, kun televisioinnit aikanaan loppuu ja sen jälkeen alkaa kuparipannut menemään 15 eurolla. Hah, hah, haa.... Köyhyys työntää Tervatehtaantiellä viltin alle laihaa koipeaan...

      • rupusakkijuo

        kyllähän heillä lihhaa pisaa ei tartte vuoteen syödä riittää kun vaan juo ehkä sitten alkavat ryyppäämään


    • Pecos_Bill-Toverini

      Tuossa on oikea järkevä hinta, mitä vanhasta kuparipannusta kannattaa tänä päivänä maksaa. Kaikkien päitä ei ole sentään sekoitettu vielä rähmäpullilla eikä rengin karrelle polttamilla makkaroilla.

      https://www.tori.fi/pirkanmaa/Kuparipannu_32422591.htm?ca=18&w=3

      Ei ole pannun kylkiä töhritty epämääräisesti lihavilla sormilla ja lähes kuivuneella mustalla tussilla. Renki-hölmiskö kiertäköön tussin korkit kiinni aina huutokaupan jälkeen, että ei tussit kuivu ennen aikojaan. Mehtäkylien korpitollot ja muut möllisköt saa tulla kyllä huutamaan ihmisten ilmoille tuostakin pannusta vaikka 365 € Tervatehtaantielle, että saavat sillä huudolla tuoda sitten ne hammasmädän runtelemat suunsa ja rujot kyntöhevosen näköiset naamansa kaiken kansan nähtäväksi ja naurettavaksi.

      • tussittussuun

        Renki-hölmiskö kiertäköön korkit kiinni aina huutokaupan jälkeen, että ei tussut kuivu ennen aikojaan.


    • KateellisetPaskikset

      Mitä? Kerroppa lissää ittestäs!

    • Peli-Kaani-

      Rahhoa, rahhoa tänne Tervatehtaantielle lisseä rahhoa.... olokaa hiljaa ja huutakaa! 12 euron kuparipannusta kuka mehtäkylän hölömiskö huutaa siitä lommosen kuparipannun itelleen yli 300 eurolla, niin jo peäsee noamansa kanssa telekkariin. Kyllä pelikaanin pohjattomaan leukapussiin lisseä rahhoa mahtuu.

    • köyhyys-lähestyy

      Eipä näkynyt Tervatehtaantien Keisari-Dynastiaa presidentinlinnan juhlissa... onkohan pullukoilla sitä osakettakaan siellä Fuengirolassa?

      • nuomatpuuttuivat

        ei vallasväki sellaasisia nuomaoja ja leimattua lihhoo juhliinsa kaipaa, riittää kun peäsevät paskalehtien sivuille itkemään kööhyyttään


    • KumiFetissitHuutavat

      Millonkahan niitä käyettyjä kortsuja aletaan Hirvaskankaalla myydä, vaikka lapsettomille mökin muijille tai joillekin fetisseille.

    • kaksikahva-maitokannu

      Rahhoa, rahhoa, tänne löysään leukapussiin lisseä tyhmien ihmisten rahhoa !! Nyt on koriste-esineitä myynnissä yhen lyönnin laatikossa, sekä lonttonen kuparipannu ja tylsä puukko. Löytyypi vielä läpiammuttu reppu, kun on se selässä kesällä -44 Syväriltä karkuun juostu, mutta eihän siinä karkuun juoksijalle käyny kuinkoa, kun oli siellä repussa Lotinanpellosta varastettu 35 kg alasin kotiatuomisina. Vaikka Suomen kansa minut nyt Venla-gaalan äänestyksessä hylkäsi niin perin pohjin, että en edes pronssille päässyt, niin minäpä heitin voan sätkän huuleen ja tarjosin povitaskusta taskumatista kierrokset Suomi-viinoa muillekin tyhjänpäiväisille suunsoittajille. Oikeassa työnteossahan minä en kylläkeän pärjeä, mutta suunsoitossa ja höpöjuttu-puheissa minulla on koko ajan mukana puolet paskoa, niin kuin Himangan akan pierussa. Tyhmä huutokauppaylleisö nauroa hohottoa suu selällään minun tyhmille puheille niin, että kitarisat voan kurkkutorvesta paistoa.

      • KännipäätSekoilevat

        Kaiken maailman yksinäiset vittupäät kirjoittelevat aamuyön tunteina aineista sekavina ihan soopaa.


    • älämölöapina

      Eikö huutokauppakeisari tykkää kritiikistä? ;)

    • eikö-työnteko-maistu

      Läski voa lotisoo leukaperissä, kun huutokauppa-hohottajille paskoa puhutaan ja romua myyvään.

      • punaniskajuntit

        punaniska läskiperse junttieinarihan siellä uhhoo, jokos kävit rillillä makkaraperunat nootamassa ja sitten vuan sohvannurkkaan köllöttelemään, pornoo kahtelemaan ja vaekka vetelemmään nyrkkikyllikkiä illan ratoks


      • ryppyreikäsi

        naatitaan ja kyllä kohta lähtee


    • höpöhommia-ennen-ja-nyt

      Lihavat pullerot joutuvat nyt pöyhimään pölyisiä fiksumpien ihmisten vanhoja romulaatikoita, kun aikaisemmat työurat rakennustyömaitten laiskana sekatyömiehenä ja kännykkätehtaan piirikorttien pussittaja menivät heiltä täysin mönkään.

    • Eri-Keeper-Orchesta

      Läskiä lotiinaa... ja renginpä pyllyä iihanaa...

    • pannuu

      mukava naureskella sille hupiohjelmalle,kun kaksi läskipersettä kusettaa juntteja.sit se renki tekee ison numeron itsestään,kun paikkaa polkupyörän renkaan esim.akka yrittää sit flirttailla.renki kyttää pillua ja tekee mitä vain.jos se heli olis maailman ainut akka,rupeaisin homoksi.mutta saapahan nauraa.venla niille.jopa jämsässä katsotaan noita hohjoja.

      • jämsäneukko

        mutta jämsässähän on oma, se jämsän äijä, joka non niiiin hauska, jotta kukaan ei sille naura


    • aikansankutakin

      Jokohan rupeis pikku hiljaa riittää tuokin pelikaani-äijän sarja. On sitten tavallista tyhmempää sakkia.

    • enoleropotti

      onsevaan hyvä sarja,joka tiistai tulee uusianauhotuksia,onniitä ilokatsella.ja markku onsevaan melkoinen pellepeloton onnistuu minkävaankorjaus kiitos hyvästä tositeveesarjasta

    • hulluus-huipussaan

      Taas oli Suomen viimeiset neanderthalinihmiset löytäneet tiensä Tervatehtaantielle huutamaan arvotonta romua. Renki ähisi riippukeinussa, kuin joku saattohoito-osastolla oleva vanhus.

      • nolo-ohjelma

        Totta turiset, sinäpä sen sanoit, neandertalinihminen, ne kokoontuvat perjantaisin Tervatehtaantiellä. Yrittävät houkutella sinne eksynyttä kehittyneempää kansaa joukkoihinsa mutta naamoista näkee etteivät ole onnistuneet.

        Se söi pääasiassa suurriistaa, siis tämähän viittaa nykypäivänä grillimakkaroihin joita Markku tarjoilee. joo-o kyllä sinne kokoontuu nuo neanderilaiset.


      • MättööNuamaan
        nolo-ohjelma kirjoitti:

        Totta turiset, sinäpä sen sanoit, neandertalinihminen, ne kokoontuvat perjantaisin Tervatehtaantiellä. Yrittävät houkutella sinne eksynyttä kehittyneempää kansaa joukkoihinsa mutta naamoista näkee etteivät ole onnistuneet.

        Se söi pääasiassa suurriistaa, siis tämähän viittaa nykypäivänä grillimakkaroihin joita Markku tarjoilee. joo-o kyllä sinne kokoontuu nuo neanderilaiset.

        Mättöö kulkkuun, kuakkua, rähmäpulloo ja grillistä rasvasta jauhettua possunpersettä ja naudan sisäkaluja muovikuoressa.
        Kyllä napa napsaa, perse leviää ja pelikaanin kaulapussi venyy.


    • HelttaPmäki

      Heli Palsanmäki syö munaa televisiossa

    • käräjille

      Tsot tsot, negakommentit herra kuulemma ilmoittaa poliisille, näin on peloitteena julkituotu. Omat kommenttinsa eräällä palstalla ihan yhtä pölvästimäisiä.

    • Anonyymi

      Kyllä on pystytukalle annettu ohjelma-aikaa.

      Joka stanan päivä ainakin kaksi jaksoa.

    • Anonyymi

      Lissee rahhoa meille, lissee rahhoa meille... kyllä leukapussiin mahtuu. Seuraavaksi kun lennetään yksityiskoneella Fugeen, niin otetaan Antonov 225.
      Siinä sitä on tilloa ja se kesteä rutkasti painoo...

    • Anonyymi

      Miten voikaan olla ihminen kateellinen? Oletko täällä ainoa, joka tehtailee noita haukkumakommentteja, vai oletteko kaikki uuraisislaiset hulluja? Toisaalta paistaa selvä epätoivo, kun pitää toivoa kunnan ulkopuolella olevan yleisön kääntyvän puolellenne kateellisten joukkoon.

    • Anonyymi

      Pumput poksahtaa molemmilta ennen eläkeikää. Eivät kerkeä nauttia eläkkeellä olosta ollenkaan.

    • Anonyymi

      Mitähän hyvää tavaraa pelikaanin leukapussista tällä kertaa löytyy? Täältähän löytyy lommoinen kuparipannu, 10 litran öljypönttö ja saha. Myös antiikkia löytyy, kun on Kansanvaltuuskunnan aikainen 5 pennin kolikko.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe