Meniköhän oikein?

kummastuttaa

46

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hallitushiontaa

      Korruptiota korruptiota

    • krkrkkrrkr

      Ilmeisesti liitto halutaan pienen sisäpiirin haltuun kokonaisuudessaan. Päätöksenteon kannalta on toki helpompaa, kun kaikki puhaltavat tarmokkaasti samaan hiileen. Aika näyttää miten hyvä johtamistapa tällainen on.

      • Uteliasuno

        Mikä sisäpiiri? Joka vuosi on tullut valituksi uusia ihmisiä hallitukseen ja muihin tehtäviin, seuroja Lappeenrannasta Turkuun ja Helsingistä Rovaniemelle paitsi nyt jäi sieltä pohjoisen edustaja pois, toivottavasti tulee joku tilalle.

        Mihin pieneen piiriin ne kaikki kuuluu?


      • moraalitonta

        Kuuluvat siihen piiriin ,jotka ovat valmiita jakamaan toisilleen virkoja eli rahaa liitonkassasta, muualla sen nimi on väärinkäytös tai korruptio. Eikö ole täysin moraalitonta olla antamassa potkuja jollekin ja ottaa sen jälkeen virka itselleen.Neuvonen oli tunnetusti Niemen mies. Tankki haluaa kaikki ulos ,jotka ovat erimieltä ,koska täällä ei toimi määrääminen kun ei olla armeijassa. Odotellaan niitä tuloksia ,nehän olivat jo mahtavat edellisen olympiadin lopussa.Milloin näillä päätt'jillä on aika osoittaa tuloksia vai jatkuuko vanha käytäntö ettei tuloksia tarvitse tulla. Hyvä tavoitehan on saada pari virkaa lisää judoliittoon ja jatkaa urheilijoiden osalta vanhalla linjalla elikä maksa itse tai lopeta:


    • aluepolitiikkaa

      Liiton edustajat ovat nyt myös kaikki etelä suomesta, nyt kun vielä pohjoisen edustajana ollut P.Pohja jäi pois. Ei hyvä asia tänne susirajan taakse.

    • Pohjoinenmukaan

      Asettakaa hyvät hyvät pohjoisen ihmiset ehdokas ensi kierrokselle!

    • muutaetelään

      Liitto on tehnyt huonoja päätöksiä, kun on antanut tärkeitä kisoja ouluun ja siitä ylöspäin, näivettää lajia entisestään. Tämä on turhaa tasa-arvo hömpötystä.

    • aosjdfi

      Olisihan se ollut viisaampaa valita joku muu kuin hallituksen jäsen.

      • omaanpussiin

        Sulle, mulle, sulle, mulle ..


      • paikka_auki

        Kuka otettiin Laakkosen tilalle hallitukseen ?


      • paikka_eiauki

        Lisähuvittavuus on se ettei Laakkosen tilalle haluttu ketään ulkopuolista häiriköimään vaan Laakkonen jäi myös hallitukseen!


      • Uteliasuno

        Kysyn edelleen, ketkä ovat sisä- ja ketkä ulkopuolisia. Kiinnostaa kovasti tietää. Onko hallitukseen ääniharavana valittu Metsola siis sisäpuolinen. Ja hallitusvaalin toisena peräkkäisenä vuonna hävinnyt Kähärä ulkopuolinen? Siinäkö syy, etteivät kokousedustajat äänestä häntä?


      • srfl
        Uteliasuno kirjoitti:

        Kysyn edelleen, ketkä ovat sisä- ja ketkä ulkopuolisia. Kiinnostaa kovasti tietää. Onko hallitukseen ääniharavana valittu Metsola siis sisäpuolinen. Ja hallitusvaalin toisena peräkkäisenä vuonna hävinnyt Kähärä ulkopuolinen? Siinäkö syy, etteivät kokousedustajat äänestä häntä?

        Metsola lienee hyväksytty sisäppuoliseksi koska on entinen kilpailija ja nyt hallitus on haluttu miehittää exkilpailijoilla ja valmentajilla. Kähärä on tosiaan jäänyt ulkopuoliseksi koska voi kuulemma aiheuttaa hankaluuksia. Näin on kerrottu kun valtakirjoja on kerätty just sen takia ettei ulkopuliset pääse häirikööimään.


      • Uteliasuno

        No nyt ihmettelen näitä puheita vielä enemmän. Ainoa joka näytti äännestävän kokouksessa toisen seuran valtakirjalla oli ehdokas K itse.


    • Hallitushiontaa

      Laakkonen joutunee jääväämään itsensä isosta joukosta päätöksiä. Katsotaan miten toiminnantarkastaja ensi vuonna kommentoi.
      Periaatteessa ei voi päättää paljon mistään.

      • mitenmeniomastamielesta

        Laakkonen EI saa toimia yhdistyslain mukaan hallituksessa ja TJ:nä samaa aikaa !!!


      • Kai_von_Kansi

        "Laakkonen EI saa toimia yhdistyslain mukaan hallituksessa ja TJ:nä samaa aikaa !!!"

        Missä niin sanotaan? Tällaiset pykälät löytyvät:

        "26 § Esteellisyys yhdistyksen kokouksessa
        Jäsen ei saa yhdistyksen kokouksessa äänestää eikä tehdä päätösehdotuksia päätettäessä hänen ja yhdistyksen välisestä sopimuksesta tai muusta asiasta, jossa hänen yksityinen etunsa on ristiriidassa yhdistyksen edun kanssa."

        "Hallituksen jäsen tai muu, jolle on uskottu yhdistyksen hallintoon kuuluva tehtävä, ei saa äänestää päätettäessä tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan valitsemisesta tai erottamisesta, tilinpäätöksen vahvistamisesta taikka vastuuvapauden myöntämisestä, kun asia koskee hallintoa, josta hän on vastuussa. (16.7.2010/678)"

        "37 § Esteellisyys
        Hallituksen jäsen tai yhdistyksen toimihenkilö ei saa osallistua hänen ja yhdistyksen välistä sopimusta koskevan eikä muunkaan sellaisen asian käsittelyyn eikä ratkaisemiseen, jossa hänen yksityinen etunsa saattaa olla ristiriidassa yhdistyksen edun kanssa."

        Olisi kyllä hygienisempää, jos liiton työntekijä ei olisi oma pomonsa. Tilintarkastajan täytyy olla tarkkana.


    • Ulkopm

      Minusta tämä näyttää siltä, että nyt yritetään tosissaan saada Suomeen judon olympiamitalia. Vahvimmat kandidaatit mitalisteiksi lienevät KK ja EK.

      • 75478

        Ihan hyvä strategia. Nyt heillä on oma päätoiminen valmentajakin. Todennäköisyyslaskelmatkin tukee valittua strategiaa, naisten sarjoissa mitali paljon mahdollisempi saavuttaa. Vielä kun muututaan vaikka naisnyrkkeilyliitoksi, niin todennäköisyys nousee entisestään. Jos olympiamitali on se kaikkea ohjaava päämäärä. Vois oikeastaan lopettaa miesten lähettämisen kaikkiin liiton tukemiin tapahtumiin kokonaan. Saataisiin ohjattua enemmän varoja valittuun strategiaan.


    • Hyvähenkilö

      Tehtiin hyvä valinta. Oikeasti hyviä ehdokkaita ei kasva joka oksalla ja tällä on kyllä energiaa. Nyt vielä pitää saada valinta pysyväksi eikä vt.

      • Kai_von_Kansi

        Jep. On piällysmiehiä, jotka ovat paikalla aina, kun tarjotaan kampaviinereitä, ja sitten on tekijöitä. Vastuu ja työt kasautuvat tekijöille, joita piällysmiehet sitten arvostelevat, kun eivät muuta osaa.


    • eimitäänhäpeä

      En olisi uskonut että uskaltavat, mutta, kyllä... ei mitään häpeä... Arvostus liiton porukalle on aika vähäistä... vielä kun valitsevät Kirkkonummi/Nummela vuoden seuraksi, niin soronoo...

      • Kai_von_Kansi

        Tarkoitatko, että paras ehdokas ei tullut valituksi? Vai tarkoitatko, että parasta ei pidä valita, jos hän on väärästä seurasta?

        Suomen hallitushan valitaan jälkimmäisellä tavalla: miehiä ja naisia pitää olla yhtä paljon, eri puolueista ministerit sopivassa suhteessa, maakunnat tasaisesti edustettuina. Mitenköhän Suomen kävisi, jos ministerit valittaisiin tiukasti pätevyyden perusteella?


      • keta_muita

        Ketkä olivat muut ehdokkaat ?


      • djhdhh

        Seuraavaksi ulos Luukkainen ja tilalle Pyykönen, sitten päävalmentajaksi Lipponen ja valmennuspäälliköksi Mutanen. Kaikille jotakin.


    • Mudansha

      Ei tässä kenellekään mitään potkuja ole tarvinnut antaa.

      Määräaikainen sopimus purkaantuu ihan itsestään. Vuoden 2015 toimintakertomuksessa on kuvattu vallitseva sopimustilanne:
      "Vt. toiminnanjohtaja määräaikaisella sopimuksella vuoden 2016 loppuun" Lähde: http://www.judoliitto.fi/site/assets/files/6597/toimintakertomus_2015_hallituksen_esitys.pdf

      Liitto tarvitsee toiminnanjohtajan myös vuodelle 2016. Varsinaisen toiminnanjohtajan ollessa muissa tehtävissä, täytyy joka tapauksessa tehdä uusi sopimus. Liitto on laittanut paikan julkiseen hakuun:
      http://www.judoliitto.fi/uutiset/suomen-judoliitto-ry-hakee-toiminnanjohtajan-sijaista/

      Hakijoiden joukosta hallitus on voinut valita tehtävään parhaiten sopivan.

      Minusta tämän rekrytointiprosessin kulku vaikuttaa aivan asialliselta.

      • Mudansha

        "Liitto tarvitsee toiminnanjohtajan myös vuodelle 2016. "

        tarkoitin tietenkin *vuodelle 2017


    • asiallistavaiei

      "Minusta tämän rekrytointiprosessin kulku vaikuttaa aivan asialliselta."

      Ne ketkä vähänkin tuntevat taustoja tietävät että edellinen tj ns. savustettiin ulos.

      • niin_pä_niin

        Savustettiinko ? No sitten se edellinen TJ on varmasti ottanut yhteyttä työsuojeluviranomasiin, jos kerran näin on menetelty. Kumma kun suurempaa mekkalaa tästä menettelystä ei ole kuulunut. Eikös se edellinen ylistäny vastikään tälläkin palstalla liiton toimintaa


      • lsdjf

        Edellinen tj on siis Neuvonen. Ja sitä edellinen Lehdes ylisti tällä palstalla liiton toimintaa.


      • Grtre

        Eikö olisi ollut normaalia jatkaa vanhan TJn sopimusta vuodella, eikä potkia häntä pois ja laittaa hallituksesta uutta tilalle... eli savustettuna ulos...


      • Mudansha
        Grtre kirjoitti:

        Eikö olisi ollut normaalia jatkaa vanhan TJn sopimusta vuodella, eikä potkia häntä pois ja laittaa hallituksesta uutta tilalle... eli savustettuna ulos...

        Määräaikainen sopimus on molemminpuolinen. Voihan olla myös niin, ettei henkilö itse ole käytettävissä mahdolliselle jatkokaudelle.

        No, osalla kirjoittelijoista näyttää olevan sisäpiirin tietoa asioiden tilasta.


      • 95067676

        ON TIETOA ja Miikka olisi halunnut jatkaa, mutta käskettiin hakea OMAA paikkaa. Tämä osoittaa todella kovaa luottamusta ja varmasti motivoi jatkamaan !!!


      • 00404040
        95067676 kirjoitti:

        ON TIETOA ja Miikka olisi halunnut jatkaa, mutta käskettiin hakea OMAA paikkaa. Tämä osoittaa todella kovaa luottamusta ja varmasti motivoi jatkamaan !!!

        Olympiaprojekti ajaa kaiken muun edelle. Kaikki ulos jotka eivät ole siihen täysillä sitoituneet.

        Mitä luulette ketä ovat ne valitut urheilijat, joiden kanssa olympiaprojektia lähdetään toteuttamaan? 2 nimeä lienee varsin selviä, mutta sitten on semmoinen 4-6 potentiaalisen urheilijan ryhmä, josta en nyt ohan varma olisi.


      • Arvoituksia

        Selvinnee varmaan ensivuoden aikana kehen lähdetään panostamaan. Nuo kaksi nimeä tulisi nyt ekana mieleen, mutta muut onkin sitten arvoitus. Riippuen taktiikasta..halutaanko hakea vaan olympia paikkaa vai oikeasti menestystä.


      • kaksiselvää

        ja ketkähän nämä kaksi selvää ovat. rankinlistoja olisi kiva nähdä


      • Etelästätuulee
        Arvoituksia kirjoitti:

        Selvinnee varmaan ensivuoden aikana kehen lähdetään panostamaan. Nuo kaksi nimeä tulisi nyt ekana mieleen, mutta muut onkin sitten arvoitus. Riippuen taktiikasta..halutaanko hakea vaan olympia paikkaa vai oikeasti menestystä.

        Samoja mokia toistetaan vuosikymmenestä toiseen ja kohta huomataan taas, että rahat on loppu ja kanojen lento hyytynyt.
        Ojasta allikkoon.


      • tyyniilma
        kaksiselvää kirjoitti:

        ja ketkähän nämä kaksi selvää ovat. rankinlistoja olisi kiva nähdä

        ne on ne jotka sai myös oman palkatun valmentajan


      • Pappabetalar_
        kaksiselvää kirjoitti:

        ja ketkähän nämä kaksi selvää ovat. rankinlistoja olisi kiva nähdä

        Ne jolla rahat riittää.


      • kysynaapurilta
        Pappabetalar_ kirjoitti:

        Ne jolla rahat riittää.

        Kuinka nämä pappabetalar-tyypit jaksaa olla noin katkeria, kateellisia ja yksinkertaisia. Suomessa opiskelu on lähtökohtaisesti melko edullista ja lähes kaikkien saatavilla. Kaikki muu on kiinni sitten useamman osatekijän summasta. Formulat, lätkä, judo, jalkapallo jne. Enemmän tai vähemmän verkosto (lajin parissa vaikuttavat henkilöt, raha=omat tai verkoston) vaikuttavat mahdollisuuksiin päästä huipulle. Sama on työpaikoissa. Halutuimmat työpaikat menee niille,joilla on muutkin osatekijät kunnossa. Soveltuva spettari ei pelkästään riitä. Aina voi omassa nurkassa ja netissä valittaa, "että kyllä se meidänkin lapsi on tosi lahjakas, parempi . kuin nuo muut, mutta kun ei pappabetalar." Jos harmittaa, tehkää asiasta perheen yhteinen projekti, myykää mitä omistatte, laittakaa pakollisten kulujen jälkeen kaikki oman lahjakkuutennne judon eteen, jakakaa vaikka yöllä lehtiä, jos ei muuten riitä. Sitten voitte todeta tosissaan sen oman jälkikasvun lahjakkuuden. Näitä esimerkkejä on luettavissa varsinkin moottoriurheilun puolella, jossa duunaritaustalla on autettu urheilija kohti huippua.


      • Hallitushiontaa

        tai pyrkikää liiton johtopaikoille ja jakakaa omille valmennettaville


      • naapurisopu

        Kysynaapurilta kuvittelee amerikkalaisen unelman olevan jokaisen toteutettavissa , ja jos siihen ei pysty on valittaja. Lehtiä jakamalla rahat huipulle pyrkimiseen, ei ole tätä päivää. Parempi olisi hoitaa urheilijoiden rahoitus enemmän yhteisvastuulla kuin yksinyrittämisellä.


      • Mitäjääkäteen
        kysynaapurilta kirjoitti:

        Kuinka nämä pappabetalar-tyypit jaksaa olla noin katkeria, kateellisia ja yksinkertaisia. Suomessa opiskelu on lähtökohtaisesti melko edullista ja lähes kaikkien saatavilla. Kaikki muu on kiinni sitten useamman osatekijän summasta. Formulat, lätkä, judo, jalkapallo jne. Enemmän tai vähemmän verkosto (lajin parissa vaikuttavat henkilöt, raha=omat tai verkoston) vaikuttavat mahdollisuuksiin päästä huipulle. Sama on työpaikoissa. Halutuimmat työpaikat menee niille,joilla on muutkin osatekijät kunnossa. Soveltuva spettari ei pelkästään riitä. Aina voi omassa nurkassa ja netissä valittaa, "että kyllä se meidänkin lapsi on tosi lahjakas, parempi . kuin nuo muut, mutta kun ei pappabetalar." Jos harmittaa, tehkää asiasta perheen yhteinen projekti, myykää mitä omistatte, laittakaa pakollisten kulujen jälkeen kaikki oman lahjakkuutennne judon eteen, jakakaa vaikka yöllä lehtiä, jos ei muuten riitä. Sitten voitte todeta tosissaan sen oman jälkikasvun lahjakkuuden. Näitä esimerkkejä on luettavissa varsinkin moottoriurheilun puolella, jossa duunaritaustalla on autettu urheilija kohti huippua.

        Niinku miks?


      • Hevosellapääsee
        kysynaapurilta kirjoitti:

        Kuinka nämä pappabetalar-tyypit jaksaa olla noin katkeria, kateellisia ja yksinkertaisia. Suomessa opiskelu on lähtökohtaisesti melko edullista ja lähes kaikkien saatavilla. Kaikki muu on kiinni sitten useamman osatekijän summasta. Formulat, lätkä, judo, jalkapallo jne. Enemmän tai vähemmän verkosto (lajin parissa vaikuttavat henkilöt, raha=omat tai verkoston) vaikuttavat mahdollisuuksiin päästä huipulle. Sama on työpaikoissa. Halutuimmat työpaikat menee niille,joilla on muutkin osatekijät kunnossa. Soveltuva spettari ei pelkästään riitä. Aina voi omassa nurkassa ja netissä valittaa, "että kyllä se meidänkin lapsi on tosi lahjakas, parempi . kuin nuo muut, mutta kun ei pappabetalar." Jos harmittaa, tehkää asiasta perheen yhteinen projekti, myykää mitä omistatte, laittakaa pakollisten kulujen jälkeen kaikki oman lahjakkuutennne judon eteen, jakakaa vaikka yöllä lehtiä, jos ei muuten riitä. Sitten voitte todeta tosissaan sen oman jälkikasvun lahjakkuuden. Näitä esimerkkejä on luettavissa varsinkin moottoriurheilun puolella, jossa duunaritaustalla on autettu urheilija kohti huippua.

        No onhan se niin, että nämä ns. "Näytöt" on ihan rahalla ostettu. Käydään jossain väliamerikan kisassa, josta saa ostopisteitä, sitten ei voiteta edes suomen mestaruutta. Ihme systeemi.


      • hyvinvittuuntunut

        Jos menet ja voitat ne väliamerikan kaikki kolme kisaa, ni lötyy kyllä varmasti joku joka maksaa sulle enemmän kun sen mitä siihen reissuun kuluu, siitä rapsahtaa kuitenki 300 World Ranking pinnaaki tilille. Et vissii voita? Ole hyvä ja pidä turpas kiinni sitten.


    • Luottoolöytyy

      Rohkeita päätöksiä liitolta. Isot tsempit Tealle uuteen pestiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe