Kenttätien hullut

Satun-tietämään

Kenttätiellä pidetään Oulun mielisairaat. Esim. sekopäiset. skitsot. Miksi? Miksi heitä ei laiteta esimerkiksi Niuvanniemeen suljetulle lopuksi ikää?Maksaako liikaa kaupungille ja asiasta ollaan hissun kissun? Siellä kenttätiellä on raiskaajakin ainakin yksi elätettävänä ja häiriköimässä ihmisiä kun viinaa ja nappeja saa. Kohta taas puukolla uhkaa jotain poloa ja työntää sormet pilluun pilaten jonkun elämän.

Miksi näitä skitsoapinoita ei laiteta suljettuun laitokseen?

Ps. Anteeksi apinat, kun vertasin teitä niihin. Ja ei kaikki Kenttätielä ole läpi paskoja. Mutta hullut pitää sijoittaa sinne minne kuuluvat eli suljettu laitos!

17

4525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tilanne.kentällä

      Tulee halvemmaksi näin. Rahat käytetään ulkomailta tuotettujen luku-, kirjoitus- ja muitten taidottomien sotarikollisten ja muun vankiloista dumpatun jätteen luksuselämään johon kuuluu täysi ylöspito viidellä päivittäisellä erikoisruualla, ilmainen terveyden- ja sairauden hoito yksityislääkäreillä, ilmaiset puhelut, ajokortit ja autotkin. Ja tietysti se KelaGold, jolla taikaseinästä saa rahaa lähetettäväksi kotimaan Daeshille. Ynnä paljon muuta, mistä ei juuri hiiskuta!
      Ei siinä kantasuomalaiselle entiselle veronmaksajalle riitä. Varsinkin kun Järjestelmän ylläpitäjien pitää saada kuukaudessa enemmän rahaa itselleen kuin työmiehen vuodessa. Verottomasti, tottakai. Ja näitä järjestelmän palkittaviahan ei olekaan aivan vähän!

      • Oma-näkemys

        Mutta älykääpiöitähän nämäkin Suomen omat skitsot on.

        Minulla ei ole mitään mamuja vastaan. Ei ne tänne tukien perässä ole tulleet, vaan kuolemaa pakoon ne ketkä on olleet voimissaan pakenemaan. Ennemmin olisivat kotimaassaan. Odinin pojat voisivat mennä rauhoittamaan tilanteen mamujen kotimaahan ja olla näin rohkeita sankareita.


      • Suvakille.suvaittua

        Saat minulta ilmaiseksi sen rasvatun köyden. Solmunkin valmiiksi teen. Ihan 13 kierteellä niinkuin konseptiin kuuluu.

        Ei tarvitse palauttaa sitä köyttä.


      • Anonyymi

        Turvallisten maiden läpi Suomeen tulleet ovat elintasopakolaisia. Monet hakivat turvapaikkaa mm Belgiasta mutta kun ei saaneet, tulivat Suomeen. Suomi otti avosylin vastaan vaikka monilta Suomen vöhäosaiselta puuttuu rahat välttämättömiin lääkkeisiin. Täysylöspito ja satoja euroja discorahaa noille eläteille annetaan. Pois Suomesta.


    • Nuoriaterveitämiehiä

      Kyllä ne on tulleet etujen perässä. Myös koska niitä kiinnostaa valkoiset naiset joista monet levittävät noille jalkansa, joiltakin nuo levittävät jalat väkisin

      • So-what-

        Kyllähän pillun perässä on ennenkin menty. Näkyy monet nuoret tytöt olevan mamun kanssa. Viime viikolla näin kun yksikin tyttö isin Volvolla kuskasi mamua. Näytti olevan nätti tyttö ja pillu liukkaana. No mutta se tekee hyvää suomalaiselle sisäsiistolle ja asennevammalle.
        Totta kait ihmiset menee hyvinvoinnin perässä kun joutuvat pakenemaan kotoaan. Sipilä on markkinoinut suomea heille. Mutta Sipilä onkin lesta ja tänne pitää saada työtä tekeviä, jotta lestat saa maata ja lisääntyä.


      • Khawarij.Akbar

        Kuka niistä työtä joskus tekee?
        Pitäisi ensin oppia vaikka lukemaan ja kirjoittamaan. Edes jollakin kielellä. Sitten ammattikouluun, mutta kun tuli jo eläkeikä vastaan. Vaikka vasta lapsilisät loppuivatkin.


      • Not-ruzing

        Ruotsissa mamut pitäneet yhteiskuntaa pystyssä 40 vuotta. Siellä myöskin geenit paremmat sen takia. Suonessa tynnyrissä eläjiä sukurutsareita ja lestoja, ja sen kyllä huomaa. Yliopistot aivopesee opettajat ja opettajat aivopesee lapset.
        Saatanan tyhmien ihmisten maa tämä Suomi! Ei tietty aivopestyjen omasta mielestä, mutta todellisuudessa on.
        Esimerkiksi paljon puhuttu ahkeruus on tyhmyyttä!


    • onkylläkaksi

      Ennen siellä asui alkoholisteja,vai on siitä tullut nykyään eläintarha.No kyllä kait se Korkesaari pitää olla joka kylässä.

      • Oulussa-skitsot-vapaalla

        Oulun kaupunki laittaa kurittomat hullut Kenttätielle, koska yksityiset laitokset ei niitä voi ottaa muiden asiakkaiden viihtyvyyden takia. Kaupunki lauttaa sitten äitin passaavat skitsot Kenttätielle sekoilemaan ja välillä pelkäämään, koska Niuva on niin kallis.


    • Man-and-quitar

      Eipä niille oikein muuta voi. Kalliiksi tulee suljettuun laittaa.

    • Anonyymi

      hei, ethän haluaisi itteeskään tai ketään tuttuasi loppuiäksi, etkä ollenkaan mihinkään vankeuteen, ethän? Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi, se on Kuninkaallinen Laki.

      • Anonyymi

        Olet hyvän viisauden löytänyt. Toimiipa ihminen hyvästä tahdosta tai pahasta, niin sen seuraukset hän tulee perimään.


    • Anonyymi

      Miksi nidden suljetulla pitäisi olla jos ne kotona pärjä esim jos edunvalvoja maksa vuokran ja nillä on joku toiminta keskus missä ne saa syödä tai sitten nille tuodan ruoka kotin korvausta vastan ja nillä on sivous apu esim kodin hoitaja käy nidden luona.

      • Anonyymi

        Ei ole yhteiskunta on ja nyt vielä vanhuksetkin asuvat kenttätiellä sekä Orpo piru vei monen lapsiperheen kodin .Kenttätie pitäisi siis pitäisi ohjata auttaa elämää eteen päin mutta itse nauttivat kahviossa pullamössöä syömässä ne on niin leipääntyneitä että ei ne välitä kunhan palkan saavat kannattaa ottaa selvää tiedän niin paljon niiden toiminnasta te jotka olette omassa kodissa lämpimässä kuitenkin moni teistä itsekkin saattatta juoda viikon loppuna mutta teillä on sänky ruokaa voi hyvä luoja jos joku tietäisi niin kuin minä olen seurannut monta vuotta niin oisitta hiljaa terveyden hoitajat eivät välitä jos myöhästyt vähänkään et saa ruokaa vaikka olet biapeetikko en ole asunut siellä vaan olen vapaa ehtoinen auttaja ollut ei kaikki ole siltä miltä näyttää ei ihme kun ne ei saa sitä hoitoa niin lehdet kirjoittaa tuntematon puukotti jne.ottakaapa selvää eläinten pito kielto tulis heti jos Kenttätie oisi jokin eläinten kasvatus laitos


    • Anonyymi

      KENTTÄTIE ON PAIKKA JOSSA ASUU ASUNNOTTOMAT MUTTA SE ON RAHASTUS LAITOS KANNATTAS ALKAA TUTKIMAAN ELÄIMIÄKIN HOIDETAAN PAREMMIN KOSKA TURHAAN HAUKKUA IHMISIÄ KOSKA KUKAAN EI TIEDÄ TAUSTOJA JA SE ETTÄ SAATTAA OLLA ITSE SEURAAVA MUTTA RUOKAA NE EI ANNA JA JOS ON LÄÄKITYS NIIN MUKA TERVEYDEN HOITAJA ON NIIN EI EI KAIKKI OLE ALKOHOLISTEJA NARKKARAEITA VAAN VÄÄRÄN TIEN VALINNEET JA EI SIELLÄ OPASTETA SEMMOISTA JOKA ON IKÄNSÄ OLLUT LAITOKSESSA SIELLÄ SAA IHMINEN KOHTELUN JOS ELÄIMEN HOITO OISI SAMALLAISTA NIIN SE OISI SULJETTU VARTIJAT KÄYTTÄVÄT LIIKAA LUULEVAT OLEVAN POLIISEJA KOPELOIVAT NAISIA TOISTEN NÄHDEN YÄK JA NUKKUMA PAIKKAA HYVÄ ETTÄ EI PIDÄ NUOLLA NIIDEN KENKIÄ ETTÄ SAA RATSIA PITÄS TEHDÄ HUUME KOIRA KÄYDÄ JA TUTKIA HOITAJISTA LÄHTIEN TIEDÄN OLEN NÄHNYT JOKAINEN IHMINEN ON TÄRKEÄ JA ELÄMÄ ON TÄRKEÄ EI PIDÄ PAIKKAANSA TERVEYDEN HUOLTO EDES PESU KAIKILLA POLIISIT TEHKÄÄ RATSIA ILMAN ETTÄ ETU KÄTEEN KERROTTA SIELLÄ HENKILÖ KUNTA VIE NÄILTÄ TAVAROITA RAHAA JNE.VANNON KÄSI RAAMATULLA JA TAUSTAT VARTIOILTA

    • Anonyymi

      Lestanttit eisaa tuloja siitä jos hullut suljetulla

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe