Mistä jutelette ja mitä teette

jkiop

Kun te etäisät tapaatte entisen liittonne alaikäisiä lapsia, mistä juttelette heidän kanssaan ja mitä teette heidän kanssaan.
Huomasin tässä asian, että ainakaan tämä isä ei ole kiinnostunut yhtään lapsen arjesta ja mistään asioista, joita tulisi näiden kohdalla valvoa.
Sellainen pieni seikka, missä kunnossa on lapsen polkupyörä ei isä näe velvollisuutta tarkistaa. Ei sitä onko turvallisuusasiat kunnossa, jopa lamput puuttuvat lasten pyöristä ja mitä muuta puuttuukaan.

Missä teidän vanhempien ajatukset oikein pyörivät, mitä yleensä tiedätte esim. kouluikäisen lapsenne arjen vietosta ja juuri näistä tarvittavista välineistä.

Jään mielenkiinnolla odottamaan selittelyjänne, mistä johtuu tuo välinpitämättömyys.
Kun eräs isä tokaisi eron jälkeen, että kun pitää ajalla näitä lapsia tapaamaan, niin siihen kuluu kaikki aika. Varsin järkyttävä mielipide.

11

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksirikoitperheen

      Miksi isin uusi nainen rikkoi heidän perheensä? Miksi hän tukeutuu meidän kotiin ja alkaa haukkumaan isiä, äitiä ja meitä lapsia. Miksi tämä nainen käyttää isän rahat kaljaan ja viinaan ja tupakkaan ja estää isää ja lapsia näkemästä toisiaan ja yrittää tunkeutua siihen väliin haukkumaan.
      Näistä ylensä puhutaan ja ihmetellään miten jollain on pokkaa rikkoa lapsipehe ja sitten haukkua heidät kaikki koko suku saadakseen pitää mies ja elää siivellä ja kaljotella ja juosta kapakoissa.
      Monet lapset ihemettlevät miten isi voi sietää siellaista.

    • mullaonkivaisä

      kysy isiltäsi miksi se on sellaisen kanssa, joka jopa haukku häntä ja miksi isi antaa sille itsensä haukkujalle kaikki rahansa ja miksi hän on alkoholistin kanssa.
      Sulla on vammainen isi ihan täys paska,joka ei osaa pitää puoliaan tai sinä taidat puhua täyttä paskaa, taitaa se äitisi olla se haukkuva alkoholisti.

    • äääääääääääliö

      Sellanen sää oot, rikot lasten perhen ja huudat täällä ettämiksi se exä ja lapset ei puhus sulle>????? Voi sua, arvaaks ettei heidän tarvi perheenrikkojalle puhua, mene ja pyydä heitlä anteeksi ja kumarra syvään, ja poistu heidän elämästä.

    • hjkio

      Näyttää sitä pahaa oloa olevan, mutta mitä te lasten omat etävanhemmat teette lastenne kanssa, Mistä puhutte heidän luonanne ollessa ja miten otatte osaa lasten tarpeisiin myös siellä lähivanhemman luona ollessa. Siellähän lasten elämä pyörii ja tarvitsevat paljon erilaista apua, oletteko ulkoistaneet itsenne kokonaan lasten todellisesti arjesta ja arjen tarpeista. Leikitte isää vain pari viikonloppua kuukaudessa ja siitäkin ainakin näiden äitipuolten kirjoitusten mukaan lykkäätte kaiken näiden vastuulle.

      Joten mitä jos ensi kerran keskustelisitte, missä kunnossa on talvivarusteet, luistimet, sukset ja jos pyörällä ajaa, miten varusteet. Uskon että kärhämät aikuisten kesken vähenevät. Ja sitten ette anna se uuden kumppanin moittia ja kuten täällä kirjoitetaan haukkua ei lapsia eikä heidän toista lähivanhempaansa.

      • sutturatkaakkoon

        Sukset ja luistimet on kunnossa, ja pitää keskittyä siihen miksi isin sutturan mieli ei ole kunnossa, vaan hän käyttää isin rahat kaljaan ja viinaan ja on työtön ja kuluttaa isin rahat. Miksi ei hae täitiä ja miksi rikkoi perheen?
        Ne on ensin selvitettävä ja ihmeteltävä.

        Kyllä se uusi suttura voi poistua siksi aikaa kun isä tapaa a. lapsiaan, ei siinä sutturoita tarvi häiritsemässä ja haukkumassa ja kajottelemassa. En ymmärrä, jos mies rakastaa lapsia niin miksi hän antaa sutturoiden tulla kiusaamaanja haukkumaan ja pilaamaan tapaamisen??? Se on erittäin suuri ongelma


      • Isirikkoikaiken
        sutturatkaakkoon kirjoitti:

        Sukset ja luistimet on kunnossa, ja pitää keskittyä siihen miksi isin sutturan mieli ei ole kunnossa, vaan hän käyttää isin rahat kaljaan ja viinaan ja on työtön ja kuluttaa isin rahat. Miksi ei hae täitiä ja miksi rikkoi perheen?
        Ne on ensin selvitettävä ja ihmeteltävä.

        Kyllä se uusi suttura voi poistua siksi aikaa kun isä tapaa a. lapsiaan, ei siinä sutturoita tarvi häiritsemässä ja haukkumassa ja kajottelemassa. En ymmärrä, jos mies rakastaa lapsia niin miksi hän antaa sutturoiden tulla kiusaamaanja haukkumaan ja pilaamaan tapaamisen??? Se on erittäin suuri ongelma

        Miten niin juo isin rahat miksi isi antaa sille rahaa viinaan, isi se idiootti on kun antaa ja miksi isi on alkoholistin kanssa ???????
        Kyllä se isi rikko ihan ite perheensä, kun lähti juomaan sutturien kanssa, ei sinne olis ollu pakko lähteä.


      • näinsevaanonggg
        Isirikkoikaiken kirjoitti:

        Miten niin juo isin rahat miksi isi antaa sille rahaa viinaan, isi se idiootti on kun antaa ja miksi isi on alkoholistin kanssa ???????
        Kyllä se isi rikko ihan ite perheensä, kun lähti juomaan sutturien kanssa, ei sinne olis ollu pakko lähteä.

        Semosiahan ne ovat. Kun sutturoilla ei ole mitään ei miestä, ei lapsia ei töitä, on pakko rikkoa perheellinen mies jolla varamsti on rahaa ja auto ja oma talo. Kyllä ne naikkoset iskee semmoseen joka hänet pystyy elättämään ja kantaa viinaa ja tupakkaa, sekä voi elää miehen siivellä.
        Niin se onkin kysymys että miksi?????
        Ehei, kyllä ulkopuolinen suttura rikkoo perheitä, heillä on konstit jolla saa rikottua.


    • hjuiioo

      Jättäkää nuo katkerat suttura kirjoitukset, jokin asia vois jopa parantua, kun katkeruus jää sivuun.
      Kyllä minäkään en pidä siitä, että eronneet vanhemmat ovat täysin uuden ihmisen hallinnassa ja jää huomaamatta jopa omat lapset.
      Ero kun on tullut, niin millään katkeruudella ei saa takasin puolisoaan, vaikka kuinka vuodattaisi krokotiilin kyyneleitä. Mutta sillä sentään saisi hänet kohtelemaan lapsiaan edelleen lapsina, että ei vuodata noita katkeruuksia.

      En ymmärrä miten ihminen menee niin sekaisin, että antaa varansa ja kaikkensa tuon uuden ihmisen hallintaan, kun useinkaan siinä entisessä suhteessa niin ei ole tehnyt, onko nyt ostettava se "rakkaus". Järjetöntä se on.

      Totta lienee että miehet erottuaan alkavat pitämään riittävä elatusmaksun maksua ja mitään muuta eivät lapsilleen anne ja nimenomaan aikaansa. Sitten vielä riehuvat näillä kirjoituspalstoilla, että heidät on erkaannettu lapsistaan, ei useinkaan niin ole, vaan itse eivät halua olla yhteydessä. Lapsia ei voikaa jakaa kahtia, eikä heitä voi
      jatkuvasti heittää paikasta toiseen, heillä pitää olla pysyvä koti. Siinä etävanhempi voi olla hyvin mukana ja varsinkin jos asuisi lähistöllä, voisi lapsi piipahtaa koulupäivän jälkeen tapaamassa. Aikuiset vain riitelevät, eivätkä huomaa. kuinka lapset kärsii. Pahimpia riidan kylväjiä ovat usein uudet uuspuolisot, jotka ikään kuin ovat mustasukkaisia jopa entisen liiton lasten tapaamisista ja varsinkin jos isä tahtoo vähän ylimääräisesti avustaa lapsiensa hankintoja rahallisesti.

      Nämä suttura jutut pitää saada pois mielestään, niillä vain omia lapsiaan haavoittaa entistä enemmän.

      • Fghiki

        Näin se usein vaan menee.


      • totuuskehiinvaan

        Silmät pitää siis peittää tosiasioilta! Näinhän se on politiikassakin, totuuksia ei saa sanoa, kaiken pitää näyttää niinhyvältä, vaikka olisi miten päin persettä kaikki asiat. MIKSI IHMEESSÄ?

        No totuus sattuu, ja varsinkin jos on itse ollut se perheenrikoja niin tokihan se hävettää, silloin pitää tosiasiat piilottaa.
        On reilua että sanotaan miten se asia on, salaamalla asioita tekee kiusaa kaikille, varsinkin niille jotka kärsii sutturoita.


    • jkuio

      Kun se tosiasia eli ero on tullut, siitä on turha tehdä loppuiän taakkaa. Mitä se totuuden huutaminen ja rähjääminen auttaa, ei yhtään mitään.

      Totta on se osa, että kukaan petturi ei piiloudu tekemisistään ja missään nimessä syyllistä entistä puolisoaan ja lapsiaan eli kertoo sen totuuden, mutta kun se tiedetään, pitää osata lopettaa vatulointi asialla.
      Eli nyt tunnustakaa tekonne suvuillenne, se on ainoa oikea asia, millä voitte lopettaa katkeruudet, pitää osata olla rehellinen.
      Kyllä minäkin olen tällaisen elostelijan kohdannut ja odotan ihan joka päivä, että kertoo totuuden itse, minulle sen kertoivat kyllä ulkopuoliset ihmiset ja tiedän ,että tässäkin tapauksessa syytetään täysin väärin puolisoa, vaikka aviorikoksen on tehnyt tämä itseään nyt puhtaana pitävä.
      Jäljet löytyivät yllättävän helposti. Minä en kunnioita tuota tyyppiä yhtään mitenkään, kun ei ole sen vertaa selkärankaa, että kävisi selvittämässä tekonsa ja samalla kertoisi omalle suvulleen pahat tekonsa ja valheensa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe