Lapsenvahti ja pikkupoika

poikuudenmenetys

Elettiin 70 –luvun loppua pääkaupunkiseudulla, omakotialueella. Naapurin, minua viitisen vuotta vanhempi Liisa oli babysitannut minua, nyt 12 -vuotiastä poikaa usein lapsuusvuosieni varrella. Vanhempani olivat oppineet luottamaan häneen joka suhteessa.

Suhde minuun oli muotoutunut jonkinlaiseksi veli-sisar -suhteeksi. Tähän oli ehkä vaikuttanut se, että minulla oli ollut, minua myös viitisen vuotta vanhempi sisar, joka vanhempieni suureksi suruksi oli menehtynyt noin 8 vuotta sitten traagisissa olosuhteissa. Ehkä tämä oli vaikuttanut myös vanhempieni ja Liisan suhteeseen, olihan Liisa ollut sisareni luokkatoveri ja paras kaveri.

Suhtautumisenne toisiimme, kuin myös vanhempiimme oli avointa ja varsin suoraa ja mutkatonta. Nuorempana, ollessani iltasatuiässä oli Liisa joskus nukahtanut sänkyyni iltasadun jälkeen. Joskus Liisa tuli meille lenkin jälkeen, kävi saunassa tai vain suihkussa ja liikkui monesti varsin niukasti pukeutuneena. Kotonamme alastomuus ja estottomuus oli ihan normaalia. No tietenkin olin kovin tykästynyt tähän naapurintyttöön ikäerostamme huolimatta. Kaikenlaiset kevyet, luonnolliset kosketukset saivat minulla hormonit hyrräämään ja näin hänestä tuolloin usein märkiä unia.

Koskaan aikaisemmin ei Liisa ollut ollut kanssani kahden koko yötä, vanhempani olivat aina tulleet jossain vaiheessa kotiin, tosin Liisa oli tuolloin usein jäänyt sovitusti nukkumaan vierashuoneeseemme. No nyt oli sellainen tilanne, että vanhempani halusivat päästä yön yli kestävälle risteilylle, eikä muita tavanomaisia kokoyöhoito vaihtoehtoja ollut. Vanhempani kysyivät nyt moneen kertaa, että kävisikö tällainen järjestely ja saatuaan hyväksyntäni, olivat he sopineet asian myös Liisan ja Liisan vanhempien kanssa. Sitten tuli tuo perjantai-ilta. Liisa tuli meille sovitusti hyvissä ajoin. Äitini selvitti taas huolellisesti kaikki yöpymiseen ja ruokatarjontaan liittyvät asiat ja että Liisa nukkuisi vierashuoneessa ja saisi, totta kai, olla kuin kotonaan.

Vanhempiemme ollessa lähdössä Liisa kysäisi vielä saisiko hän lämmittää saunan, johon vanhempani vastasivat tietysti myöntävästi. Isäni kysyi varmuuden vuoksi, osasiko hän laittaa sen päälle, johon Lisaa vastasi, että saunamme on samanlainen kuin heillä kotona. No siinä sitten katsottiin jotain elokuva DVD- hyllystämme ja syötiin meille varattuja herkkuja. Liisa sanoi laittavansa saunan päälle ja haki samalla laukustaan siideripurkin.

Minulta hän yllättäen ryhtyi kyselemään kaikenlaista: Oliko minulla tyttöystävää tai olinko pussanut tyttöä? No en tietenkään, vaikka tosiasiassa joskus oli kyllä tehnyt mieli, olinhan myös ihastunut luokallamme olevaan Sariin. Huomautin kyllä että olihan Liisakin joskus, iltasadun jälkeen, hyvää yötä toivottaessaan pussanut hyvänyönsuukon mulle suoraan suulle. Aluksi se oli inhottanut, mutta sitten, jossain vaiheessa se vain oli ruvennut tuntumaan oikein kivalta. Elokuvassa alkoi pakollinen seksikohtaus, aika rohkea sellainen. Liisa jatkoi kyselyään, tiesinkö mitä ruudulla tapahtui, ymmärsinkö, olinko ajatellut sellaisia? Vastailin vältellen ja kasvavaa seisokkiani peitellen...

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/nuoret-pojat/lapsenvahti-ja-pikkupoika/

6

4803

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • datedate

   EI yhtään huonompi tarina :)

   • kuumottelijaa

    Aihe on kyl vähä kuumottava


   • eikösenempää

    Ai vähä


  • johnnyirstas

   Aika irstasta

   • paskanovelliyäk

    Aika irstasta myös sen suhteen, että ensin on kyse 70-luvusta, sitten tallinnanristeilylle ja katsomaan DVD.. Muistaakseni tää on kopioitu jostain vieläpä.


  • eeeeeei

   Joo eipä ollut dvd 70 luvulla,ei tainnut olla edes vhs kasettejakaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   193
   4384
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   240
   2375
  3. 133
   1657
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   67
   1351
  5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   181
   1127
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   80
   1066
  7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   64
   1064
  8. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   57
   1000
  9. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   76
   1000
  10. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   71
   985
  Aihe