Lapsenvahti ja pikkupoika (Koko novelli)

novelpro

Elettiin 70 –luvun loppua pääkaupunkiseudulla, omakotialueella. Naapurin, minua viitisen vuotta vanhempi Liisa oli babysitannut minua, nyt 12 -vuotiastä poikaa usein lapsuusvuosieni varrella. Vanhempani olivat oppineet luottamaan häneen joka suhteessa.

Suhde minuun oli muotoutunut jonkinlaiseksi veli-sisar -suhteeksi. Tähän oli ehkä vaikuttanut se, että minulla oli ollut, minua myös viitisen vuotta vanhempi sisar, joka vanhempieni suureksi suruksi oli menehtynyt noin 8 vuotta sitten traagisissa olosuhteissa. Ehkä tämä oli vaikuttanut myös vanhempieni ja Liisan suhteeseen, olihan Liisa ollut sisareni luokkatoveri ja paras kaveri.

Suhtautumisenne toisiimme, kuin myös vanhempiimme oli avointa ja varsin suoraa ja mutkatonta. Nuorempana, ollessani iltasatuiässä oli Liisa joskus nukahtanut sänkyyni iltasadun jälkeen. Joskus Liisa tuli meille lenkin jälkeen, kävi saunassa tai vain suihkussa ja liikkui monesti varsin niukasti pukeutuneena. Kotonamme alastomuus ja estottomuus oli ihan normaalia. No tietenkin olin kovin tykästynyt tähän naapurintyttöön ikäerostamme huolimatta. Kaikenlaiset kevyet, luonnolliset kosketukset saivat minulla hormonit hyrräämään ja näin hänestä tuolloin usein märkiä unia.

Koskaan aikaisemmin ei Liisa ollut ollut kanssani kahden koko yötä, vanhempani olivat aina tulleet jossain vaiheessa kotiin, tosin Liisa oli tuolloin usein jäänyt sovitusti nukkumaan vierashuoneeseemme. No nyt oli sellainen tilanne, että vanhempani halusivat päästä yön yli kestävälle risteilylle, eikä muita tavanomaisia kokoyöhoito vaihtoehtoja ollut. Vanhempani kysyivät nyt moneen kertaa, että kävisikö tällainen järjestely ja saatuaan hyväksyntäni, olivat he sopineet asian myös Liisan ja Liisan vanhempien kanssa. Sitten tuli tuo perjantai-ilta. Liisa tuli meille sovitusti hyvissä ajoin. Äitini selvitti taas huolellisesti kaikki yöpymiseen ja ruokatarjontaan liittyvät asiat ja että Liisa nukkuisi vierashuoneessa ja saisi, totta kai, olla kuin kotonaan.

Vanhempiemme ollessa lähdössä Liisa kysäisi vielä saisiko hän lämmittää saunan, johon vanhempani vastasivat tietysti myöntävästi. Isäni kysyi varmuuden vuoksi, osasiko hän laittaa sen päälle, johon Lisaa vastasi, että saunamme on samanlainen kuin heillä kotona. No siinä sitten katsottiin jotain elokuva DVD- hyllystämme ja syötiin meille varattuja herkkuja. Liisa sanoi laittavansa saunan päälle ja haki samalla laukustaan siideripurkin.

Minulta hän yllättäen ryhtyi kyselemään kaikenlaista: Oliko minulla tyttöystävää tai olinko pussanut tyttöä? No en tietenkään, vaikka tosiasiassa joskus oli kyllä tehnyt mieli, olinhan myös ihastunut luokallamme olevaan Sariin. Huomautin kyllä että olihan Liisakin joskus, iltasadun jälkeen, hyvää yötä toivottaessaan pussanut hyvänyönsuukon mulle suoraan suulle. Aluksi se oli inhottanut, mutta sitten, jossain vaiheessa se vain oli ruvennut tuntumaan oikein kivalta. Elokuvassa alkoi pakollinen seksikohtaus, aika rohkea sellainen. Liisa jatkoi kyselyään, tiesinkö mitä ruudulla tapahtui, ymmärsinkö, olinko ajatellut sellaisia? Vastailin vältellen ja kasvavaa seisokkiani peitellen.

No elokuva loppui ja Liisa sanoi, että nyt mennään saunaan, olin aika järkyttynyt, ei ollut tullut mieleenikään, että menisimme sinne yhdessä. ”No tule nyt, olet selvästi peseytymisen tarpeessa ja mun tarvii huolehtia sinusta!” Olin ihan nolo, mutta koska Lissu oli mulle oikeastaan kuin sisar, en osannut vastustella. Menin kiltisti huoneeseeni riisuutumaan ja sieltä pyyhkeeseen kääriytyneenä saunaosastoomme. Liisa oli jo heittänyt vaatteensa penkille, jätin pyyhkeeni myös penkille ja menimme saunaan. En oikeastaan osannut ujostella, koska kotonamme alastomuus oli kuitenkin aina ollut hyväksyttyä ja tavallista.

13

7417

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • novelpro

   Lauteilla Lissu oli nostanut jalkansa ylös ja nojasi päätyseinään. Pian jatkoi uteliasta kyselyään: olinko nähnyt naisia alasti, olinko ollut tytön tai naisen kanssa saunassa? Hiukan hämmentyneenä vastailin kysymyksiin. Kun hän sitten yllättäen kysyi, olinko masturboinut, olinko kosketellut pippeliäni, menin todella hämilleni. Hän toisti itsepintaisesti kysymyksensä ja lopuksi vastasin arasti: ”Joo vähän.” – ”Oletko nähnyt naisen pimppiä?” ”Häh? – Joo kuvissa.” ”Ootko kattonu pornoa?” ”Joo, joskus, muutaman kerran.” ”Haluaisitko nähdä mun pimpin?” Mun silmät varmaan lehahtivat lautasen kokoiseksi ja leuka loksahti rintaan, olin ihan ulalla!
   ”No haluutko nähdä?” Jatkoi Liisa. En saanut sanottua mitään, mutta nyökyttelin arasti. ”Tästä ei sitten puhuta kenellekään, ei kenellekään, onko selvä!” Nyökyttelin nöyrän näköisenä. Kehossani möyrivät oudot tunteet ja pippelinikin sojotti pystyssä. Liisa levitti jalkansa ja asettui puolimakaavaan asentoon minua lähemmäs. ”Katso, tältä se näyttää!” Hän levitti sormillaan häpyhuuliaan. ”Katso, tässä on klitoris, se oikein herkkä kohta ja tässä on se aukko kaikkein pyhimpään, vagina.” Hän levitti tuota jo märkää aukkoa sormillaan, levitti liukkautta ylöspäin. ”Ja tällä lailla kun tekee, niin tytöt tykkää.” Lissu sormetti itseään silmät kiinni aivan estoitta. Olin mykkänä, hämmennyksissä ja oudon kiihkon vallassa, kullini pyrki väkisin pystyyn kun tuijotin märkiä sormia hyväilemässä märkää pillua, välillä sisällä ja välillä klitoriksella.

   ”Haluatko koittaa, miltä se tuntuu?” Nyt olin jo enemmän kuin ulalla, mutta jokin sisälläni pakotti katsomaan ja ojentamaan käteni kohti tuota upeaa näkyä. Liisa tarttui käteeni ja vei sen pillulleen. ”Liikuta kättä siinä ja pistä välillä sormi sisään.” Opasti hän minua. Olin hämmennyksestä ja oudosta kiihottuneisuudesta aivan jäykkänä. Liisa makasi silmät kiinni ja ohjaili kättäni: ”Työnnä sormet sisään!” Tunsin kuinka hänen lantionsa kiemurteli kättäni vasten. Se tuntui jotenkin huiman ihmeelliseltä!

   Sitten Liisa kohottautui istumaan, tarttui leukaani ja kohotti katseeni niin että katseemme kohtasivat: ”Tykkäsitkö? Miltäs tuntui?” En meninannut saada mitään ääntä suustani, vain sellainen käheä: ”Joo”.
   Liisa käänsi katseensa pippeliini, joka sojotti pystyssä suurempana kuin koskaan. ”Täähän näyttää melkein jo miehen kalulta! Saanks mä koskee sitä?” En saanut taaskaan ääntä tulemaan, mutta Liisa tulkitsi kai hiljaisuuteni myöntymisen merkiksi. ”Tää tuntuu ihan kivalta!” hän sanoi liikutellen kättään sen vartta pitkin. Olin niin hämmentynyt ja kiihottunut, että tärähtelin ja vapisin joka kosketuksesta.

   ”Nyt mennään pesulle!” Sanoi Liisa tomerasti. Menimme pesuhuoneeseen ja Liisa ohjasi minut suihkunurkkaukseen. ”Haluatko pestä minut?” Kysyi hän taas yllättäen! Tartuin sieneen, laitoin siihen suihkusaippuaa ja ryhdyin epävarmoin liikkein pesemään tuota ihanan läheiseksi muuttunutta hoitotyttöä. Käsivarsia, selkää, jalkoja vatsaa ja viimein uskalsin kädellä ja sienellä pestä nuo ihanan oloiset, kauniit tisut. ”Ja täältä sitten varovasti kädellä täällä tavalla.” Hän jatkoi opasten. Saippuainen käsi tuntui liukkaassa pimpissä oudon hyvältä, en olisi halunnut lopettaa! ”Sitten takaapäin, pyllyreikä, se sormella huolellisesti!” En vastustellut kun hän kääntyi ja pyllisti minulle ja ohjasi käteni pyllylleen. Pyöritin liukasta sormeani ryppyreiällä Liisan pylly keinui sormeni liikkeitä mukaillen. ”Sitten työnnä sormea sisään pikkuisen, sieltäkin pitää pestä!” Hullun tunteen vallassa tein pyydettyä, tein pesuliikkeitä peppureiässä. Äiti oli opettanut, että pylly pitää pestä ainakin päivittäin alapesusuihkulla ja sormella.

   ”No nyt huuhdo minut ja sitten on minun vuoroni!” Totesi Liisa hetken kulutta minuun päin kääntyen. Otin käsisuihkun ja huuhtelin huolellisesti, varsinkin rinnat ja pimpin ja pepun. Mutta ennen kuin hän tarttui sieneen, sanoi hän: ”Mulla on pissahätä, oletko nähnyt, kun tyttö pissaa?” Hämilläni ravistin päätä, eihän siinä sinällään mitään ihmeellistä ole, vanhemmat ovat kehottaneet pissaamaan suihkussa, silloin ei kulu turhaan huuhteluvettä pöntöllä, pitää vaan huuhdella roiskeet niin, etteivät ne jää haisemaan.

  • novelpro

   Liisa oli jo nostanut toisen jalkansa suihkujakkaralle ja levitti häpyhuulia keskittyneesti: Katseeni oli nauliintuneena tuohon minulle nyt auenneeseen salaiseen puutarhaan. Ensin lirahdus, ja sitten toinen ja sitten suihku aukesi, suoraan minua kohti, jaloilleni ja vähän pippelinkin päälle. Se tuntui lämpimältä ja kiihottavalta. Liisa nauroi ja köyristi lantiotaan saadakseen suihkun mahdollisimman korkealla, napanikin sai osansa. ”Koita sitä, pissaa kädelläsi.” Laitoin käteni pimpin eteen, pissasuihku tuntui kivalta. Olin toki pissannut suihkussa omille käsille, mutta jotenkin tämä tuntui kivemmalta. ”Maista sitä!” Vein märän käteni huulilleni ja nuolaisin, ei se pahalta maistunut, erilaiselta vain, naisen pissaa!

   Olin niin kiihottunut, että tärisin. Kun suihku laantui, ryhtyi Liisa hyväilemään märkää vatsaani ja reisiäni. ”Pissattaako sua?” Ravistin päätäni, ei todellakaan, niin kiihottunut olin. ”Saanko?” Hän sanoi ja tarttui pippeliini. En oikein ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti, mutta nyökkäsin. Liisa laskeutui polvilleen eteeni ja otti pippelini suuhun. Se tuntui uskomattoman hienolta. Olin nähnyt suihinottoa videolta ja kuvitellut miltä se tuntuisi, mutta se tuntui paljon ihanammalta. Sattui pikkusen, kun Lissu veti kireän esinahkani terskan yli, mutta sitten se tuntui uskomattoman upealta. Tärisin kuin horkassa, painoin Lissun päätä munaani vasten ja sitten tuntui kummalliselta, erilaiselta kuin runkatessani, sain elämäni ensimmäisen oikean orgasmin ja laukesin Lissun suuhun.

   Tämän jälkeen Lissu nousi, otti minut halaukseen: ”Hei kaveri, oli tosi kiva tuottaa sulle tollai mielihyvää, tiedätkös, että olen aina kamalasti tykänny susta! – Saanks mä nyt pestä sut?” Ei hän lupaa odottanut vaan ryhtyi hellästi pesemään minua. Sitten seurasi vielä hellempi huuhtelu. Seisoin edelleen kuin hypnotisoituna, kaikki hurjimmatkin fantasiani olivat toteutuneet yllättäen ja yhtenä vyörynä!

   Kun hän lopetti pesun pippelini seisoi taas tanakasti kohti kattoa. ”Joko sinulta nyt tulisi pissa, haluaisin niin kovasti nähdä kun poika pissii.?” ”Voin mä yrittää” sain sanottua jo hiukan rohkaistuneena.

   -LOPPU-

  • ttts9

   tämähän oli hyvä :)

  • ts884

   aikas jees :)

  • toramskos

   ihanaa luettavaa :)

  • ssd83

   ihan jees

  • ss994

   kivaa oli lukea :)

  • Jfjdksl

   Hyvin kirjotettu, niin että pystyi kuvittelemaan tilanteet päässä ja omaperäinen juoni.

   • s09f

    niin oli :)


  • ruupärt

   lukea oli kiva

  • språkrådgivning

   Laadukas kertomus! Kyllä jotkut osaa.🌹👀

  • Anonyymi

   Hyvä novelli ja selkeästi kirjoitettu.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   246
   4135
  2. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   3832
  3. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2946
  4. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   2916
  5. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2366
  6. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   15
   2143
  7. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   429
   1648
  8. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   322
   1545
  9. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   1431
  10. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   102
   1354
  Aihe