Millainen oli eka kertasi?

kokematon-94

Oon jo pitkästi päälle 20, muttan ole ollut sängyssä kenenkään kanssa, kertokaa millaisia kokemuksia teillä on ollut? :)

5

162

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytkylpanenpaljo

      Olin 23v ja kävin prostituoidulla. Ei kovin hääppönen ollu näin jälkikäteen mietittyä mutta en saanu naisia silloin. Muistan kuinka ajattelin et nyt saan pillua.

      Kokemuksestani kehottaisin tekemään ensimmäisestä kerrasta ikimuistettavan koska se jää muistoihin koko loppuelämäksi. Oma muistoni ei kovin mieltä kirkastava ole.

    • Halvallameninuorena

      Oltiin tyttöporukassa koulun jälkeen ravintolassa, kaikki olimme täysi-ikäisiksi juuri sinä talvena tulleita.
      Jokukeski-ikäinen myyntitykki mieshenkilö tanssitti minua ja tarjoili juotavaa. Meno oli riehakasta ravintolassa. Hän sai houkuteltua minut mukaan huoneeseensa. Minullakin oli kyllä estot hukassa alkoholin takia. Kaaduimme sängylle ja hän kävi kimppuun saman tien. Pikku huppelissa en juuri vastustellut kun hän nyhti pikkareitani hameeni alta. Kohta olinkin vain avonainen nappipaita päälläni. Käsi kouri haaroissani ja kiemurtelin saaden märkiä pusuja koko ajan. Pian hän riisui itsensä siinä sivussa.
      Kohta mies oli nelinkontin haarojeni välissä ja sovitti kortsua. Sitten hän laskeutui päälleni ja alkoi työntymään sisääni. Puuskahdin, että olen neitsyt! Hän pysähtyi hetkeksi ja riemuisa ilme naamallaan työntyi sisääni hitaasti ja päättäväisesti.
      Parkaisin lopussa. Alapäässä tuntui kivuliaalta. Mies piti olkapäistäni kiinni ja työnteli nautinnollla - purin alahuulta ja ynisin työntöjen tahdissa. Ulvahdin, kun hän survaisi välillä kovempaa. Sitä hidasta kesti aika kauan, enne kuin hän kiihdytti ja lopuksi rynkytti laueten karjahtaen samalla. Nytkähtelin hänen allaan.
      Viimein hän veti pois ja kävi vessassa. Pillua aristi ja vuoteella oli hieman verta lakanalla.

      Han tarjoili juotavaa ja jäinkin loppuyöksi hänen huoneeseensa.
      Toisella kertaa hän kesti tosi pitkään ja perseeni painui syvälle sängyn patjaan, kun hän
      jyysti minua uudelleen lähetyssaarnaajassa. Pillua kivisti hieman ja parahdin työntöjen tahdissa. Viimein hän laukesi. Onneksi kortsu oli säilynyt ehjänä!

      Seuraavana päivänä oli hieman morkkis. En antanut hänelle puhelinnumeroa, hän olisikin halunnut tavata minut työmatkalla käydessään. Hän taputti persettäni, kun erosimme ja luikahdin huoneen ovesta käytävälle.
      Menin pälyillen respan ohitse.

      • hhkuvewgjk

        muuten hyvä, mutta mieshän sä olet ja perseneitsyys meni


    • SemmonenKerta

      Jaa että millanenko?
      Olin 19 ja tyttöystävän kanssa räpelsin sängyssä.. siinä kun toisiemme haaravälejä hierottiin niin päätettiin että "nyt on sen aika".. joten yöpöydän laatikosta kortsu ja eikun äheltään sitä paikoilleen.. kyllähän se siitä sitten veivautu ja muistaakseni plikka pomppas hajareisin päälle ja ohjas kullin pilluun ja alko ratsastaan.. siinä koitin sitten myötäillä liikkeitä parhaan mukaan samalla kun leivoin molemmilla käsillä tissejä.. siinä taidettiin kokeilla pikaisesti lähetyssaarnaajakin ennen kun vaihdettiin takasin ratsastukseen.. plikka menetti hermonsa kun huomas etten laukea ja alko myöskin erektio laskea.. joten tämä nousi päältä pois pettyneesti huokaillen.. kaiken kruunasi se kun kysyin "mihinköhän se kortsu katosi?" johonka tuli myrkyllinen vastaus "mihinköhän?" kun likka kaiveli rutistunutta kumia sisältäänsä.

      jälkikäteen kun asiasta keskusteltiin niin plikka ei ollu jostain syystä rekisteröiny sitä että oli poikuus vielä tallella.. sano "kaikesta ähellyksestä huolimatta osasit olla sen verran rento että pakostikkin olisit harrastanu seksiä edes muutaman kerran."

      Kyllähän sitä tuli sitten harjoiteltua tuon jälkeen.

    • Armeija-aikana

      Kaupungilla oli panopuu, jonka luona pystyi käymään rahan kera.
      Minäkin rohkastuin ja neljän kaverin kanssa ajoimme hänen luokseen.
      Menin kaverin kanssa sisälle ja odotin omaa vuoroa kiltisti olohuoneessa. Sovimme, että hän naisi ensin. Kaverini meni naisen perässä kammariin ja kohta hän jyskytti kuin hullu. Sänky paukkui ja kitisi ja viimein tuli hiljaista. Kaverini tuli naama loistaen ja nainen kävi vessassa. Sieltä tultuaan hän komensi minut kammariin ottaen setelit kädestäni. Hän kävi sängylle ja levitteli kutsuvasti reisiään. Riisuin housuja ja konttasin haaroihin. Nainen nykäisi kullini esiin ja rullasi kortsun paikalleen. Ähelsin päällä ja nainen auttoi ohjaamalla sisään. Aloin nytkyttämään onnessani ja laukesin melko pian. Naama punaisena kömmin polvilleni, jolloin nainen antoi pyyhepaperia, johon riisuin kortsun ja heitin sen roskasankoon sängyn vieressä.

      Eipä paljon ylimääräistä puhuttu ja hän toivotti tervetulleeksi uudelleen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe