SininenSue, jos Sinulla on aikaa...

Valoaetsimässä

Hei SininenSue ja kiitos, että olet tullut tänne auttamaan! Ajattelin laittaa kysymykseni uutena viestinä, kun tuolla "Kysy minulta"-ketjussasi on jo niin paljon viestejä. Toivoisin, että ehdit jossain välissä katsoa asiani, kiirellistä tämä ei ole. Olen vajaa kolmekymppinen, erakkoluontoinen vaalea nainen ja täysin hukassa elämäni kanssa. Olen kai koko ikäni ollut taipuvainen sykkämielisyyteen mutta viime vuosina pettymykset ovat seuranneet toisiaan siinä määrin, että nykyään elämän täyttää lähinnä ahdistus, väsymys ja tyhjyys. Mikään ei oikein jaksa kiinnostaa, asiat ovat menettäneet merkityksensä ja energia riittää vain työssä käymiseen, eikä työkään ilahduta. Elämässäni ei tunnu olevan mitään päämäärää tai tavoiteltavaa ja siksi tuntuu, etten ole ollut elossa enää pitkään aikaan. Turhautuneena mietin, tätäkö elämäni on loppuun asti? En tiedä mistä saisin sisältöä elämääni, koska en halua lapsia, en menestyksekästä työuraa, enkä ole varma haluanko edes parisuhdettakaan, koska uskoni ihmisiin on mennyt. Löydänkö ikinä "omaa juttua" tässä maailmassa? Sitä asiaa, jota voisin kutsua elämäni tarkoitukseksi, vai enkö ikinä saa sielulleni rauhaa?

Toinen asia, mitä haluaisin tietää liittyy mieheen, josta en ole kuullut mitään yli kahteen vuoteen. Olimme ystäviä ja olisimme varmaan vieläkin, ellen olisi rakastunut häneen. Kerroin tuolloin tunteistani hänelle mutta hän ei rakastanut minua, vaikka olinkin kuulemma hänelle läheinen. En tiennyt miten tilanteessa, jossa molemmat tuntevat toisiaan kohtaan eri tavalla, voisi yhteydenpitoa jatkaa. Niin välimme katkesivat, vaikka kumpikaan ei olisi sitä halunnut. Hän ei suinkaan ollut ensirakkauteni mutta hän on ainoa, josta en ole päässyt yli vieläkään. Mielestäni meillä oli jokin henkinen yhteys, jota en ole kokenut kenenkään muun kanssa. Osaatko kertoa hänestä mitään, kuten onko hän täysin unohtanut minut, tapaammeko enää milloinkaan tai ottaako hän koskaan yhteyttä?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

    Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
    Maailman menoa
    434
    6297
   2. Sofia ja Stefan kihloissa

    Sormus on kuvissa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    89
    4264
   3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

    Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    157
    2661
   4. Tuomo Ylipulli on kuollut

    Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
    Rovaniemi
    42
    2557
   5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

    Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
    Kotimaiset julkkisjuorut
    150
    2413
   6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

    Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
    Kotimaiset julkkisjuorut
    217
    2245
   7. Sofia ja Stefan yhdessä!

    Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
    Kotimaiset julkkisjuorut
    151
    1703
   8. Tarvitsen sinua

    Mies. Ja sinä tiedät sen.
    Ikävä
    88
    1287
   9. Cowboy Pikkarainen

    Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    30
    1264
   10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

    kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
    Maailman menoa
    47
    1170
   Aihe