Chat-äänetys on päättynyt!

CIR.ry

On taas se aika vuodesta kun Chattarit Ilman Riitoja ry tulee julkistamaan jokavuotisen chat-äänestyksensä tulokset. Tällä kertaa haettiin muita etevämpiä ja osaavampia sättäreitä ennätyksellisen monessa kategoriassa. Äänestys järjestettiin jälleen ylläpidon tuella. Niin äänestyksen teknisestä toteutuksesta kuin tavoittelemisen arvoisista palkinnoista nöyrä kiitoksemme ylläpitävälle taholle. Palkinnot on arvottu ja toimitettu kaikkien äänestäjien keskuudesta löytyneille onnekkaille.
Äänestyskategorioiden voittajat nimetään ja palkitaan vielä ennen joulua Suuressa Chatgaalassa! Tervetuloa seuraamaan!

Tässä hieman esimakua eli pääkategorioiden voittajien kuvaukset. Voittajanimimerkkien julkistuksen jätämme luonnollisesti Gaalaamme.

Chatin ÄLYKKÄIN
Ei varmaankaan yllätys että Tämä titteli meni miehelle.
Ehdolla oli tosi osaavaa porukkaa kapean sektorin erikoisosaamisesta (laservalot) laajaan elämän ja sen osa-alueiden tuntemukseen (hevoset ja pohjoisen naiset) Naiset eivät perinteisesti tässä sarjassa ole menestyneet. Tunneälynsä tunnepuoli painottuu siten älynvastaisesti. Ihastuttavasta kombinaatiosta on tietenkin kyse ja tunteet ovat chatissa kun aina plussaa. Silti, jos naisnikin toinen nimi on "20 vuotta chatissa ja miljoona minuuttia" niin rutiini alkaa silloin olemaan tällaisessa kilvassa niin ansa, este kuin hidastekin.

Chatin PELIMIES
Tähän sarjaan ei naisia edes otettu ehdolle. Tämä on selkeästi miesten testosteronia huokuva kilpaluokka, jossa voitto on usein mennyt chatin älykkäin luokan voittajalle. Pelimies ei voi olla olematta Alfa. Siksi ei kai ole yllätys että Kolmaskin titteli laitettiin samaan nippuun edellisten kahden kanssa kun Chatin ALFAUROSta haettiin.
Tuo kolmoisluokkavoitto kertoo että meillä on keskuudessamme melkoinen mielipidejohtaja ja heimopäällikkö! Tähän kun liitetään vielä kolmoischampionia glorifioiva Jeesus-efekti eli se, että Opetuslapsia ja Pikku Morsioita lankeaa jalkoihin yli oman tarpeen niin ymmärretään, että melkoisen pitkä olisi autiomaavaelluksen oltava että matkaseurasta tulisi puutetta.

Myös seuraavien kolmen luokan voittaja tulee yllättämään ja herättämään keskustelua. Voimme paljastaa, että kovin montaa palkittavaa ei lavalle tule tämän vuoden gaalassa nousemaan. Nämä kontroversiaalit luokat ovat:

Chatin PERVOIN
Yhden ylellä esitetyn kommentin myötä taisi tämän kategorian voitto olla selviö.

Chatin KIEROIN
Jos 26 prosenttia puheista on tarkoitettu mustasukkaisuutta ja kaikkinaista epäsopua aikaansaamaan, tulee tässä luokassa vääjäämättä menestymään. Huom! Vielä viime vuonna tämän kategorian nimi oli "Chatin riidankylväjä".

Chatin IHANIN
Tähän kategoriaan odotimme saavamme naisvoittajan mutta vähänkös tiesimme...

Yleisön pyynnöstä oli tänä vuonna mahdollisesta äänestää myös nimimerkkiä, joka on "Ymmärtänyt Chatin Olemuksen. Mahdollisimman Pieleen". Tähän kategoriaan ei annettu etukäteisehdokkaiden nimiä vaan äänestäjien valinta oli täysin RAJOITTAMATON. Sitä yllättävämpää oli että voiton tässä ylimääräisessä luokassa vei lähes kaikissa luokissa menestynyt chat-sankarimme. Todellista parhautta siis!

Muutamassa vähäpätöisemmässä luokassa oli voittajan Nimimerkki muu kuin edellämainituissa pääluokissa. Näistä äänestyskategorioista voidaan tässä mainita mm:
Chatin VERTAISTUKIJA
Chatin HÖPÖTTÄJÄ (teksti ymmärrettävää)
Chatin HÖPÖTTÄJÄ (teksti käsittämätöntä)
Chatin VALITTAJA
Chatin SAVOLAINEN (kyllä!)
Chatin PARHAAT MITAT JA NUMEROT ( Tässä luokassa voittajan on pitänyt mainita ylivertaisia hlökohtaisia mittoja ja ominaisuuksia, yli viisikymppiselle käsittämättömiä urheilusaavutuksia sekä mittavia veronpalautuksia, kohtuuttoman suuria osakesäästöjä sekä vielä järjettömän isoja ennakkoperintöjä joista on tarpeettomana kieltäytynyt.

3

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoVote

      Jos et äänestänyt et voi voittaa?
      Se chattailutuoli on kuulemma pähee! Pääpalkinto?

    • LisääLisääLisää

      :D:D:D
      Ihan huikeaa tykitystä CIR.ry

    • Mahtavaa proosaa ja erinomaisia päätelmiä aloittajalta.

      Saanen silti epäillä sitä, että ovatko tuloksen julkistamistilaisuuteen tulevat henkilöt kykeneväisiä vastaanottamaan tuloksia ilman standardia 2,28 o/oo känniä?

      Suosittelenkin lämpimästi varaamaan litran lekan sitä alkoholia, joka parhaiten maistuu ja pitämään huolen siitä, että tulosten julkistamistilaisuudessa känni ylittää edellä mainitun minimin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe