Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Dingon keikkamyyjä RMJ 2017

rmj2017

Kuka myy Dingon keikkoja? Viime kesänä näin Dingon raumanmerellä ja keikka oli aivan huippu. Vuoden 2017 RMJ festareiden esiintyjissä ei Dingon nimeä näy. Kuka myy Dingon keikkoja vai odotetaanko siellä ohjelmatoimistolla että joku soittaa ja kysyy bändiä keikoille!!!!!!Olisi ollut kiva taas bändi nähdä otanlahden rannalla.

7

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dingooooooo

      Onkohan se edelleen toi Esa Nummela joka myy keikat? Magnum live/ Esa Nummela.
      Sama toivon minäkin että tulisivat RMJ koska viime vuonna oli niin hyvä keikka! Dingo ois just hyvä tollasilla festarikeikoilla... mutta taitaa nää nykyajan cheekit ja anttituiskut jne. viedä tilan näiltä rock ja suomirock bändeiltä, harmi , koska näillläkin faneja riittää paljon!

    • rmjjjjjjj

      jeah, kyllä dingo oli rmj:ssä viime vuonna yksi parhaista vaikka soittoajankohta oliki aikainen.
      Ehkäpä järjestäjät vielä lisäävät dingon ensi kesän kattaukseen.
      Keikkamyyjä joutais vaihtoon, myy enemmän noita neumann duo keikkoja näemmä.

    • Kova_kattaus

      Tietääkseni Yö-yhtye on Rauman festareilla, mutta muista porilaisista yhtyeistä (Mamba ja Dingo) en ole kanssa varma.

    • Zorlim

      http://www.iltalehti.fi/viihde/2016080221990392_vi.shtml

      Tämän uutisen mukaan Neumannin nykyinen puoliso olisi se keikkamyyjä. Päättelin sen tästä lauseesta: "Neumannin rakas toimii myös tämän asianhoitajana, keikkajärjestäjänä ja sivustonpäivittäjänä. Hän reissaa myös mukana keikoilla."

      Eipä ainakaan kovin touhukkaalta ja aktiiviselta vaikuta, mikäli hän olisi se. Dingolla ei nettisivujen mukaan ole yhtään keikkaa tiedossa, tosin Neumannilla soolona jotakin. Dingomania.fi -sivustoa ei muuten ole päivitettykään syksyn 2014 päivityksen jälkeen. Uutisia ja lisää keikka tai promokuvia pitäisi laittaa. Historia-osuus kaipaa päivitystä.

      Dingon ja Neumannin viralliset Facebook-sivutkin vaikuttavat jos ei nyt kuolleilta niin ainakin horrostavilta. Viime aikoina ei ole sinne tullut kuin keikkamainoksia ja -videoita sekä joitain kuvia 1980-luvun Dingosta. Vuosien 2014-2015 kokoonpanon aikaan se oli ihan eloisa ja oli hauska seurata sinne ilmestyneitä kirjoituksia ja viestejä. Bändin jäsenet esiteltiin hauskalla tavalla ja viesteissä oli huumoria sekä hyväntuulisuutta. Kaikki tämä loppui kun kokoonpano vaihtui Viro-Dingoon.

      Dingon olisi edelleen mahdollista nousta huipulle, mutta sinne ei näytä bändi nousevan. Nyt olisi taas täydellinen kokoonpano kasassa, jotka ovat tehneet hyviä keikkoja ja joka studiossakin loisi hyvää kuultavaa. Mutta ei. Nipa sekoilee omiaan sen Liivit Boysin kanssa. Olisi kiva tietää mitä Viro-Dingon miehet tästä ajattelevat. Eikö kukaan uskalla nostaa mekkalaa ja kyseenalaistaa Nipan touhuja. Alan jo väsyä tähän ainaiseen kahden ekan levyn biisien rämpyttelyyn ja vuoden välein vaihtuvaan kokoonpanoon.

      Uusien kappaleiden puuttuminen johti Famous Fiven tuhoon vuonna 2002 ja jopa uuden Dingonkin vuonna 2014. Valkaman ja Siuruaisen ansiosta se kokoonpano oli oikeasti hyvä, vaikka se kuulosti enemmän 1980-luvun tukkahevibändiltä kuin Dingolta.
      Nyt ryhdistäydy Nipa ja nosta Dingo vielä ansaitsemalleen huipulle, jotta bändin tarina saisi komean lopun. Guns N' Roseskin teki mahdottomasta mahdollisen ja palasi Axl ja Slash keulakuvina, vaikka vielä muutamia vuosia sitten oli varma, ettei niin enää käy. Nyt bändi tahkoaa paljon rahaa ja on taas huipulla.

      Famous Fiven jäsenistä Nipalla taitaa olla huonot välit enää vain Peten kanssa. Quuppa ja Jonttu ovat ymmärtääkseni lopulta antaneet anteeksi. Erään Dingo-keikka-arvostelun mukaan risteilykeikka tammikuussa 2002 "oli liikaa kosketinsoittaja Nuotiolle". Mitä sillä oikein tapahtui? Tähän mennessä olen luullut vain että uusien biisien puuttuminen sai Peten ja Quupan lähtemään.

    • rubaduuripetenv

      Ei liivit boys enään oo kuvioissa. Ainakin Hämeenlinnassa oli taas Rebane ja kumppanit mukana ja oli muuten helvetin hyvä keikka. Jumaleisson Rebane on sen tason kitaristi että kelpais vaikka Gunnareihin. Vittu siinä oikeesti oli tälläinen Trubaduuri ihmeissään. Todella kova skepajätkä. Varmaan haluis narullekin eli eiköhän sieltä vielä musaa tule.

    • Romble

      Dingon keikkamyyjä Nummela on duossa mukana, mutta ei enää Dingossa. Joten on kai aika selvää miksi on vaan duo keikkoja.

    • lisääkeikkoja

      Onko näin Romble???? Jos totta niin ei tosiaan ihme kun ei keikkoja ole Dingolla. Bändi ois hyvä mutta sitä ei näe enään juuri missään, ennen se oli livenä huono mutta se oli jokaisella pikkufestarilla. Ohjelmatoimisto vaihtoon!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe