Itseasiassa Robin

äidinpikkupoika

Voisiko äiti opettaa jo aikuisikään ehtineelle pojalleen, että lauseen voi myös aloittaa ilman sanaa "itseasiassa".

33

183

  Vastaukset

  • Vaen ei ole äitisä ehtinnä poekaansa opettoo,kun tämä on riennännä tienahommiin jo 13 vuojen vanahasta. Ja senjälestä kun täätti 18,ja hankki ihtellensä ajokoortin ja autton - ei ole polliisikkaa pysynnä peräsä siinnä vaahissa!

  • Ja äitinsä helmoissa asuu, "kuka mulle ruuankin tekisi ellei äiti" Uusavuton lapsi tämä Robin. Itseasiassa siis niinku tosi siistii.

   • Nykyajan kersat seuraa Jeesusta - asuvat kotona vielä kolmikymppisinäkin!


  • Söötti poika ja pitäähän akoilla olla joku kenelle esitellä utareitaan.

   • Hei, Harri!


  • Robina Paskaleena oli aivan väärässä paikassa.

   • Robin haluaa huomiota kaikissa tilanteissa. minä minä. ei minkäänlaista arvostusta.


   • tenkku kirjoitti:

    Robin haluaa huomiota kaikissa tilanteissa. minä minä. ei minkäänlaista arvostusta.

    Ei tainnut pyytää päästää linnanjuhliin tai haastateltavaksi, enemmän olisi tullut huomiota jos olisi kieltäytynyt noista.


  • Onko tämä se sama batmanin hinttikaveri.

  • Te jotka kirjoitatte Robinista tuohon alatyylinen hävetkää poika on esimerkillinen kaikinpuolin fiksu nuori mies.

   • Haukkuvat kaikkia julkkiksia. Ei toisaalta kiihkofanittajatkaan ihan täysipäisiä ole.


   • Onhan se häiritsevää kun ei joka toinen sana ole niinku, kuten hyvin monella.


  • Robin on pitkä, tumma, varakas, lahjakas ja komea nuori mies. Ja vielä Suomenruotsalainen. Ilmankos herättää tunteita ;)

   • ei ole suomenruotsalainen


  • Robin ja Patrik Laine kaksi Suomen ärsyttävintä julkisuuden hakijaa. Laine vaan tuntuu olevan se joka jatkuvasti luulee olleensa joku perkeleen jeesus jollain turhalla maalilla.." Tottakai suomessa on paljon työttömiä, kun samat naamat ei koskaan vaihdu!

   • Kyllä vituttaa kun joku menestyy


  • Itseasiassa vois jos itseasiassa haluaisi itseasiassa.

  • paska lentää suomenruotsalaiselta kun laineen näkee maila kädessä

  • Mitä sana itseasiassa tarkoittaa. Olen ihmetellyt sitä jo pitkän aikaa, kun se vaan yleistyy ja yleistyy.

   • No tuota itseasiassa on syytä miettiä.


  • Joo ja tuo toinen, mikä osuu ikävän kuulloisena korvaan, on tämä "niinku".
   Pieni juttu, mutta yllättävänkin häiritsevää kuunnelle, kun joka toinen sana on "niinku". Niinku sitä niinku tätä niinku niin ja niinku näin. Pieni asiakin kasvaa helkkarin isoksi, kun sitä kasvatetaan noin ja mielestäni se on jotenkin todella epävarman ja hukassa olevan ihmisen merkki, vähän tällaisen anteeks että olen olemassa ja sori että olen syntynyt-tyyppisen ihmisen puhetapa.
   Mutta taitaa olla niinku nuorison keskuudessa niinku aika yleinenkin tapa niinku puhua. Eiks niinku niin?

   • Itseasiassa nuoren on aika luonnollista olla epävarma kun puhutaan vaikka itsenäisyydestä ja monesta muustakin, joista vanhemmille on ehtinyt kehittyä monipuoliset ja vahvat mielipiteet. Sama jos pitäisi äkkiä keksiä jotain nokkelaa tai hauskaa, suomalaiset ei ole parhaita small talkissa, mutta luonnollisuus onkin parasta. Tuosta niinku on monelle tullut tapa ja vanhemmatkin voi yrittää esittää "nuorekasta".


   • Surullista kun nuori lähtee rallattelijan tielle, ei siellä viisastu, päinvastoin. Kun kuuntelee ja katselee heitä, jotka rallatuspoluilla ovat lähes ikänsä kulkeneet, miten ovat viitsineet, elämäntyönä toisten viihteellistäminen. Eläminen viihteessä. Miten ovat jaksaneet niitä samoja rallatuksia esittää vuodesta toiseen, jopa 50-60 vuotta. Eiköhän ole turhauttavaa.


   • kuniin kirjoitti:

    Itseasiassa nuoren on aika luonnollista olla epävarma kun puhutaan vaikka itsenäisyydestä ja monesta muustakin, joista vanhemmille on ehtinyt kehittyä monipuoliset ja vahvat mielipiteet. Sama jos pitäisi äkkiä keksiä jotain nokkelaa tai hauskaa, suomalaiset ei ole parhaita small talkissa, mutta luonnollisuus onkin parasta. Tuosta niinku on monelle tullut tapa ja vanhemmatkin voi yrittää esittää "nuorekasta".

    No ehkä, mutta voi sitä rehellisesti sanoa mielipiteensä asiasta, mikä jostain asiasta on siihen ikään mennessä kehittynyt. Ja muutenkin, on vain tosiaan kuunneltuna aika rasittavaa tuo niinku sitä niinku tätä jne. Jää pahimmassa tapauksessa koko asia kuulematta/kuuntelematta, kun puhe on yhtä niinku niinku-toistoa. Turhia täytesanoja vain.
    En tiedä sitten, onko nuoriso tullut epävarmemmaksi siitä, mitä nuoriso oli vielä tässä 20v sitten(itsekin olin vielä silloin osa nuorisoa)... Kun eipä tuo puhetyyli sitä silloin vielä ollut.
    Huvitti aikanaan tuo mainos, missä Robin kehuu suomalaisia tuotteita.
    "Kun en mä niitä, niinku sillä niinku suosi, että kun ne niinku on suomalaisia, vaan niinku ihan vaan niinku siks, kun ne suomalaiset tuotteet niinku on niinku parempia kun niinku muut...". Vei aika paljon pohjaa hyvältä sanomalta.
    Vaikka parempihan tuo kait on kuin se jatkuva vitun viljely, mikä tuntuu olevan muotia yläasteikäisten mukuloiden keskuudessa.


  • Voi herran jestas. Ei minun nuoruudessani nuoriso ollut noin pitkää ja fiksua. Kai se on evoluutiota...

  • Pitkiä, komeita ja kauniita nuoria on ollut aina.
   Niinkuttajia, syljeskelijöitä ja uusavuttomia ei.

  • Hyvännäköinen ja rikas. Vähemmästäkin ollaan kateellisia! On tainnut poika periä turkulaisilta kaikki hyvät geenit.

   • Suomenruotsalaiset menestyjän geenit


   • Voisitko suomentaa minulle,että MIKSI sitten SUOMENRUOTSALAISET TARVITSEVAT lähes joka opinahjoon oman KIINTIÖSISÄÄNPÄÄSYNSÄ,jos ovat geeneiltään niin "fiksuja" -HÄH-?! Kun junttisuomalaiset oppivat OIKEAN ruotsinkielenkin koulussa paremmin,kuin nämä "mukamas ruotsia puhuvat" kielivammaiset!


  • Kesän aikana pariskunta on kuitenkin nähty yhdessä useita kertoja, eivätkä he ole peitelleet suhdettaan julkisilla paikoilla. Robin ja vaalea kaunotar on usein nähty kävelemässä avoimesti käsi kädessä rakastuneen oloisina.

   Robin ja tyttöystävä käyvät kumpikin Turussa samaa lukiota, ja alkuvuodesta Robin nähtiin jopa tyttöystävänsä parina vanhojentansseissa.

   Robin on kertonut haastatteluissa, ettei hän viihdy yöelämässä, eikä ihme, sillä nuorten naisten suosikkina hän tuskin saisi hetkenkään rauhaa yökerhossa. Elokuvissa hän kuitenkin käy tyttöystävänsä kanssa tiuhaan, ja Seiskan lukijat ovat kesän mittaan bonganneet nuoren parin useaan otteeseen elokuvateatterissa.

   URHEILULLINEN PARISKUNTA
   Robin tunnetaan urheilullisena nuorukaisena, ja myös tyttöystävä on hyvin urheilullinen. Hän harrastaa ainakin yleisurheilua ja kilpaili tämän vuoden kesäkuussa pikajuoksussa Turun Paavo Nurmi -stadionilla järjestetyissä piirimestaruuskilpailuissa.

  • Miten vaikea onkaan näiden kirjoittajien pysyä alkuperäisessä aiheessa :)
   Tämäkin ketju on vaihtunut Robinin puhetyylistä, jossa lievää parantamisen varaa onkin.
   Koomista, yhtäkkiä teksti muuttui ulkonäön kehumisesta suomenruotsalaisuuden kautta urheiluun???

   Itseasiassa niinku toi suomenruotsalaisuus ei tule ihmiselle sukunimen perusteella.
   Jos suomalainen nainen avioituessaan ottaa käyttöön miehensä sukunimen, joka on esim. Holmberg, ei hänestä suomenruotsalaista tule. Eihän tämä mieskään ole suomenruotsalainen. Eikä ollut tämän miehen vanhemmatkaan.....

  • Selvittäkää asia, Robinhan ei ole suomenruotsalainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2312
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2180
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   146
   1993
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1005
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   974