Suomi Ensin Tallukassa NYT!

Mullukka

21

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • facestaseurannut

      Kukas sinne nyt tulee, Suomi ensin-porukka ei juuri taida sivullisia kaivata. Keskustelukyvyttömiä ovat. Lahtelainen järjestäjä ainakin pitää mielenosoitussivua suljettuna, joku oli yrittänyt oikoa siellä jotain heidän islamkäsityksiään (esim,. muslimit eivät ole mikään uusi ilmiö Suomesssa) mutta sai nk. bannit. Lukea sivun voi. Ja syksyllä näin porukan sivulla, kun vääksyläisen naisen kuva oli varustettu tekstillä vokkihuora. Suomi ensin - ryhmään kuuluvan vääksyläisen neuvosta. Niinhän sitä kannatuskortteja kerätään. Eihän heillä puolueeksi ole mitään ohjelmaakaan, muuta kuin käyvät häiriköimässä vokkien liepeillä.

      • EiMikäänErkki

        "...joku oli yrittänyt oikoa siellä jotain heidän islamkäsityksiään (esim,. muslimit eivät ole mikään uusi ilmiö Suomesssa)"

        Arvaanpa, että on taas vedetty tataarit puheenaiheeksi. Näistä samoista asioista on jauhettu jo iät ja ajat, ja niistä on puhuttu miekkareissakin, joista löytyy tallenteet Youtubesta, mutta kun porukat eivät jaksa kuunnella, mitä on sanottavaa. Sitten tullaan aina vain yhä uudestaan ja uudestaan näillä samoilla aiheilla "keskustelemaan", ja siinä sitten junnataan taas samaa asiaa, eikä se senkään jälkeen uppoa tietynlaisten ihmisten kalloon.

        Jos väität, että Suomi Ensin -porukka on keskustelukyvytöntä, niin haluaisin kuulla sanan, jota käytät vastapuolen edustajista tämän asian tiimoilta. Siis näistä suvakkishenkilöistä.


      • kävinlukemassa

        Käytän, koska sieltä bannataan ihmiset pois, tänään juuri mulle laittoi yksi vääksyläinen viestin, Pontus oli bannannut, katsoin, ihan asiallisia kyseli mielenosoittajilta. Vaikka kuinka sinäkin kinaat, Suomeen on rakennettu jo 1927 Järvenpäähän moskeija ja on toistaiseksi ainoa moskeija, joka on nimenomaan rakennettu moskeijaksi. Ja niin hulluja, ruotsi Suomen puhutuin vieras kieli. Ruotsi on toinen kotimainen, venäjä on Suomen puhutuin vieras kieli. Venäläisiä saman verran Suomessa kuin muslimeita. Eli ovat keskustelukyvyttömiä, kun eivät edes kestä virheittensä oikomista tai asiallisesti perustelemaan puolue-viritelmänsä linjoja. Muuta kuin soittamalla jotain Jösseä ja se joku huutaa arabiaa, mitä on irakilaiselta ukoltaan oppinut.


      • EiMikäänErkki
        kävinlukemassa kirjoitti:

        Käytän, koska sieltä bannataan ihmiset pois, tänään juuri mulle laittoi yksi vääksyläinen viestin, Pontus oli bannannut, katsoin, ihan asiallisia kyseli mielenosoittajilta. Vaikka kuinka sinäkin kinaat, Suomeen on rakennettu jo 1927 Järvenpäähän moskeija ja on toistaiseksi ainoa moskeija, joka on nimenomaan rakennettu moskeijaksi. Ja niin hulluja, ruotsi Suomen puhutuin vieras kieli. Ruotsi on toinen kotimainen, venäjä on Suomen puhutuin vieras kieli. Venäläisiä saman verran Suomessa kuin muslimeita. Eli ovat keskustelukyvyttömiä, kun eivät edes kestä virheittensä oikomista tai asiallisesti perustelemaan puolue-viritelmänsä linjoja. Muuta kuin soittamalla jotain Jösseä ja se joku huutaa arabiaa, mitä on irakilaiselta ukoltaan oppinut.

        Ja se joka huutaa arabiaa, tuntee kyseisen kulttuurin, koska on ollut pari vuosikymmentä tekemisissä sen kanssa. Eikö sinua yhtään liikuta se asia, että hänen tuntemansa Suomessa asuvat irakilaisetkin ovat hänelle itse sanoneet, että Suomen päättäjät ovat hulluja, kun pitävät rajoja auki? He ovat myöskin itse sanoneet, että näistä tänne tulevista vain pieni osa on oikeasti avun tarpeessa olevia.

        Tuossa yksi sanoo samaa, voit itse kuunnella.
        https://www.youtube.com/watch?v=mz5-CgVIoqQ

        Tuossa taasen islamista ja moskeijoista entisen muslimin suusta:
        https://paavotajukangas.com/2015/07/20/mona-walter-ruotsissa-on-jo-shariapoliiseja/

        Miksi teikäläiset nostavat joidenkin Suomi-suvakkien unelmat ylemmäs kuin sellaisten ihmisten sanat, jotka aiheesta jotain tietävät? Minä kuuntelen heitä, koska uskoisin, että entiset muslimit ovat himpun verran enemmän perillä asioista kuin joku länsimaalainen, joka vertaa islamia kristinuskoon.

        Suosittelen tsekkaamaan esim. alla olevan osoitteen, sieltä näet islamin todelliset kasvot asiantuntemuksella. Kyseisen sivun perustaja Walid Shoebat on itse entinen islamisti, joka on ollut niinkin syvällä, että on tehnyt ihan terrori-iskunkin, jossa ei onneksi kuollut ketään. Suomikin on päässyt otsikoihin tuolla. Siellä kauhistellaan sitä, että suomalaiset vanhemmat antavat alaikäisten tyttäriensä hengailla täysin tuntemattomien muslimimiesten kanssa. Täällä sitä pidetään kansainväliseksi kasvattamisena, tuolla täytenä hulluutena.
        http://shoebat.com/

        Tuosta voit kuunnella, kuinka valta vaihtui Libanonissa. Yritäpä löytää yhtymäkohtia nykyiseen tilanteeseen Euroopassa ja funtsi mitä täällä on tapahtumassa.
        https://www.youtube.com/watch?v=21orCM7KkRI

        Mitä tulee ruotsin kieleen, minulle se on vieras kieli. Suomalaisilla ei ole mitään oikeaa syytä pitää ruotsia virallisena toisena kielenään. Ruotsalaisilla sen sijaan olisi suuremmat perusteet pitää suomea sellaisena, koska suomalaiset ovat Ruotsin alkuperäisväestöä, jotka asuttivat kyseistä aluetta ennen nykyistä sakkia. Tämän vuoksi siis suomi on Ruotsin alkuperäiskieli. Mikseivät hurrit vaali alueensa alkuperäiskieliä? Miksi suomalaisten täytyy nostaa jalustalle miehittäjän tuoma kieli, joka on syntynyt jonkun Norjan ja Tanskan pohjalta?


    • möykötimöyköti

      Sanotte mamupatjoiksi naisia joilla on ulkomaalainen mies. Mitä ovat esim miesten thaivaimot? Mutta aitten tää yks onkin vaan "kulttuuriin perehtynyt". Ei. Ei hän ole kuin muut ulkomaalaisen naineet. Hoh hoh. Me olemme suomessa, mutta pohtikaa vaikka saudeja tai talrbaneja. Islamia on useita kymmeniä haaroja. Sinä voit pitää suomen ruotsinkielisiä ulkomaalaisena. Mannerheim oli ruotsinkielinen, venäjä hänen kielensä, suomea osasi huonosti.

      • EiMikäänErkki

        No, jos tätä järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivia saa sanoa surutta natseiksi, fasisteiksi, rasisteiksi, tai muuten vain äärioikeistolaiseksi, niin samalla tavalla suvakkinaisia voi sanoa mamupatjoiksi. Jälkimmäiselle on vieläpä perusteita, kun SPR:n työntekijöitä on kärähtänyt itsensä jakamisesta turvapaikanhakijoille. Jos suomalaiset lukemattomat yksinäiset miehet eivät kelpaa näille naisille, mutta juostaan kumminkin eksotiikan perässä, niin perustellumpaa heitä on sanoa mamupatjoiksi kuin tervettä järkeä käyttävien ihmisten leimaamista edellämainittujen aatteiden edustajiksi.

        Kun otit nuo thaikut puheeksi, niin kuvittelepa tilanne, että maahamme tulisi samanlaisella vyöryllä nuoria thaineitoja turvaa hakemaan. Voitko aivan rehellisesti kuvitella, että kaikki nämä naiset, jotka ovat toivottamassa turviksia avosylin vastaan, tekisivät yhtä intensiivisellä innolla niin myös nuorten thaikkuneitojen kohdalla? Johan näitä jo ennestään Suomessa oleviakin on kovasti naisten taholta haluttu potkia pois täältä, koska ovat kuulemma huoria.

        On olemassa vain yksi islam, ja se on juuri se, mikä koraaniin on yhden miehen toimesta kirjattu. Islam ei ole samanlainen tulkinnanvarainen kirja kuin monen eri ihmisen eri aikoina kirjoitettuja tekstejä sisältävä raamattu. Oikea islam on juuri sitä sotaisaa verenpunaista sontaa, mitä nämä ns. radikaalit edustavat. Sillä ei ole mitään väliä, kuinka paljon maailmassa on maltillisia muslimeja, koska ne ovat nämä ns. radikaalit, jotka niitä iskuja tekevät, eikä maltillisten olemassaololla ollut mitään vaikutusta esim. Pariisin iskujen suhteen, vai voitko väittää toisin? Nämä maltilliset eivät edes käräyttäneet tekijää, vaikka hän kulki muslimienemmistöisessä kaupunginosassa keskellä päivää pitkin katuja kaikkien nähtävillä.

        Kun maamme täytetään tuntemattomilla ihmisillä, ei kukaan voi sanoa, kuka näistä edustaa islamia ankarimmillaan ja mitä sellaisen mielessä pyörii? Saksassa jäi juuri kiinni teini-ikäisiä muslimeja, jotka suunnittelivat tappavansa päiväkotilapsia myrkyttämällä jäätelöt, jota yksi näistä myi kojussa. Täällä näitä ihmisiä päästetään lasten lähelle, koska "täytyy opettaa monikulttuurisuutta", vaikka ei edes tiedetä keitä nämä ovat! Jos jotain tapahtuu, niin ketä sitten syytetään? Maahanmuuttokriitikoita, vai?


    • Talvisodanhenki

      Suomi Ensin! tekee loistavaa työtä mädättämisen julkituomiseksi/estämiseksi. Näillä tapahtumilla on suuri merkitys koska osa kansalaisista on edelleen tietämätön miten laajamittaisen ja peruuttamattoman operaation kohteena me olemme, meitä kustaan linssiin 24/7 ja toiminta on härskimpää mitä kenties koko historiamme tuntee! Nyt on toimittava, ilman vastarintaa kantasuomalaisia kohtaa ennennäkemätön kurjistaminen, kyseessä on eliittin vallankaappaus, sitä vain (toistaiseksi) toteutetaan ilman aseita, Suomalaisten sinisilmäisyyttä ja herranpelkoa röyhkeästi hyväksikäyttäen.

      ☆ASIAAN ON PAKKO PUUTTUA NYT! JOKAISEN JOLLA ON MORAALI TALLELLA!☆

      • Iitintiltut

        Oli se Suomi ensin ryhmältä loistava isänmaallinen teko joulun alla mennä Tallukan eteen huutamaan lapsiperheille, menkää pois, ja niin edelleen. Eikö yhtään hävetä?


      • myöniinollaan

        Naiskolmikko siellä kehuu suoritustaan ja on yhden kimpussa, joka on ihmetellyt, että mitä te naisia ja lapsia menette sinne häiritsemään. Siis niin kammottava naiskolmikko, varmaan karkoittaa tehokkaasti kaikki mahdollisesti kiinnostuneet naisetkin pois. Härskejä tätejä. Seurusteleeko se yksi sen amerikkalaisen kanssa, sen, joka vissiin on huumeistakin tuomittu, se tätönen, joka paasaa silmät loistaen raiskaavista mamuista. Kyllä varmaan heillä oli taas niinkutsutusti märkänä paikat, kun odottivat, että vokista tulisi tumma ja komea mies raiskaamaan.


      • EiMikäänErkki
        Iitintiltut kirjoitti:

        Oli se Suomi ensin ryhmältä loistava isänmaallinen teko joulun alla mennä Tallukan eteen huutamaan lapsiperheille, menkää pois, ja niin edelleen. Eikö yhtään hävetä?

        Eiväthän muslimit vietä joulua, joten miten se joulunalusaika liittyy mihinkään?

        Sehän nimenomaan on isänmaallisuutta pitää huolta omasta maastaan ja omistaan. Vai meinaatko, että joulun alla '39 olisi pitänyt ottaa vieraat avosylin vastaan ja pistää joulupuurot porisemaan?

        Siksi toisekseen, miksei kukaan näin joulun alla välitä omaan maan kodittomista ja vähäosaisista samalla tavalla, että antaisivat täyden ylläpidon hotellissa ja käsirahaa päälle? Edes joulun ajaksi?


      • EiMikäänErkki

      • autaihanvapaasti
        EiMikäänErkki kirjoitti:

        Eiväthän muslimit vietä joulua, joten miten se joulunalusaika liittyy mihinkään?

        Sehän nimenomaan on isänmaallisuutta pitää huolta omasta maastaan ja omistaan. Vai meinaatko, että joulun alla '39 olisi pitänyt ottaa vieraat avosylin vastaan ja pistää joulupuurot porisemaan?

        Siksi toisekseen, miksei kukaan näin joulun alla välitä omaan maan kodittomista ja vähäosaisista samalla tavalla, että antaisivat täyden ylläpidon hotellissa ja käsirahaa päälle? Edes joulun ajaksi?

        Mikään ei sinua estä auttamasta kodittomia. Hyväntekeväisyysjärjestöillekin apu kelpaa kyllä.


      • EiMikäänErkki
        autaihanvapaasti kirjoitti:

        Mikään ei sinua estä auttamasta kodittomia. Hyväntekeväisyysjärjestöillekin apu kelpaa kyllä.

        Eikä pitäisi estää myöskään niitä lukemattomia vapaaehtoisia, jotka änkesivät välittömästi vokkeihin hyysäämään ulkomaan eläviä, kun saivat kuulla, että paikkakunnalle avataan sellainen. Mikseivät menneet yhtä innokkaasti esim. vanhuksia auttamaan, koska resurssit heidän hoivaamiseen ovat ilmeisen niukat, kun joutuvat jopa omissa paskoissaankin makaamaan?

        Siksi toisekseen, meneekö mielestäsi oikein, että kun näitä muualta tulleita kunniakansalaisia elätetään isolla rahalla, ne rahat revitään Suomen kansalta leikkaamalla aina vain enemmän, jolloin juuri ne vanhukset ja vähäosaiset saavat tuntea sen nahoissaan, ja sinun kaltaisesi patistavat keskustelupalstalla kirjoittelevia auttamaan heitä samalla, kun tsemppaatte valtiota ottamaan lisää näiltä suomalaisilta avun tarpeessa olevilta, jotta voitaisiin kestitä Euroopan reissaajia tyylikkäämmin?


      • FleshyFlute
        EiMikäänErkki kirjoitti:

        Eikä pitäisi estää myöskään niitä lukemattomia vapaaehtoisia, jotka änkesivät välittömästi vokkeihin hyysäämään ulkomaan eläviä, kun saivat kuulla, että paikkakunnalle avataan sellainen. Mikseivät menneet yhtä innokkaasti esim. vanhuksia auttamaan, koska resurssit heidän hoivaamiseen ovat ilmeisen niukat, kun joutuvat jopa omissa paskoissaankin makaamaan?

        Siksi toisekseen, meneekö mielestäsi oikein, että kun näitä muualta tulleita kunniakansalaisia elätetään isolla rahalla, ne rahat revitään Suomen kansalta leikkaamalla aina vain enemmän, jolloin juuri ne vanhukset ja vähäosaiset saavat tuntea sen nahoissaan, ja sinun kaltaisesi patistavat keskustelupalstalla kirjoittelevia auttamaan heitä samalla, kun tsemppaatte valtiota ottamaan lisää näiltä suomalaisilta avun tarpeessa olevilta, jotta voitaisiin kestitä Euroopan reissaajia tyylikkäämmin?

        Sinä se jaksat kirjoitella näennäisfiksuja höpöhöpöjäsi kuukaudesta toiseen. Vertaat teidän harvaiskuisten mölinää talvisodan taisteluihin? VMP! Menisitte töihin.
        Vanhuksilla ja vähäosaisilla ei ollut yhtään paremmat olot muutama vuosi sitten, ennen mamuja.
        Kannattanee eimikäänerkki keskittyä nahkahuilun soittoon, sen sinä osaat tunnetusti hyvin, tai hanki vaikka oma elämä.


      • EiMikäänErkki
        FleshyFlute kirjoitti:

        Sinä se jaksat kirjoitella näennäisfiksuja höpöhöpöjäsi kuukaudesta toiseen. Vertaat teidän harvaiskuisten mölinää talvisodan taisteluihin? VMP! Menisitte töihin.
        Vanhuksilla ja vähäosaisilla ei ollut yhtään paremmat olot muutama vuosi sitten, ennen mamuja.
        Kannattanee eimikäänerkki keskittyä nahkahuilun soittoon, sen sinä osaat tunnetusti hyvin, tai hanki vaikka oma elämä.

        Näennäisfiksua? No selvennäpä hieman, miksi viestistä, johon vastasit, puuttuu fiksuus? Kerro, miksi on sinusta fiksumpaa repiä rahat omalta kansalta, jotta voidaan hyysätä ulkomaan eläviä? Kerro myös miksi on fiksumpaa hyysätä ja pitää huolta ulkomaan kansalaisista kuin omista? Kuten sanoit vanhusten ja vähäosaisten tilanne oli huono myös muutama vuosi sitten. Miksi ei kukaan näistä vokkeihin juosseista hyysäreistä halunnut juosta auttamaan edellämainittuja oman maan kansalaisia? Ei vissiin ole yhtä trendikästä ja mukavaa paapoa vanhaa rupista kalkkista, tai tylsää suomalaista koditonta. Nuorille tummille pojille on sitäpaitsi kivempi levittää jalat.

        Olet siis sitä mieltä, että kun omilla kansalaisilla meni muutama vuosi sitten huonosti, niin nyt voi sitten pistää heidät vieläkin huonompaan asemaan hyysäämällä muualta tulleita isolla rahalla? Mitä vittua sinun kaltaisesi puhuu näennäisfiksuudesta, kun et itse saa edes näennäisesti fiksua tekstiä aikaiseksi?

        "...tai hanki vaikka oma elämä."

        Ai samalla tavalla kuin nämä tulokkaat, jotka hankkivat oman elämän kaikilla herkuilla lompsimalla vieraaseen maahan kyseisen maan asukkaiden elätettäviksi? Minua patistat töihin, miksi? Mikset patista niitä, jotka tänne on tullut helpon elämän perässä jopa Afrikasta asti? Pitäisikö minun siis sinun mielestäsi rehkiä, jotta nämä ihmiset voisivat loisia tyylikkäämmin? Nuo tyypit ovat matkustelleet ympäri Eurooppaa, kun Facebook-sivuillaan poseeraavat Eiffel-tornin juurella, sekä Lontoossa ja Tukholmassa. Nyt sitten ollaan Tallukassa täyshoidossa ja rahat siihen revitään Suomen kansalaisilta, ja sinusta on kaikkein oleellisinta patistaa minua töihin. Meinaatko siis, että Suomen suurin menoerä on suomalaiset työttömät, vanhukset ja vähäosaiset, joiden valmiiksi pienistä tuista leikataan jälleen, jotta nämä maailmanmatkaajat saisivat nautiskella suomalaisesta pakkasesta lokoisasti Tallukan lämmössä samalla nautiskellen ilmaisia antimia, joista niistäkin löytyy jatkuvasti paranneltavaa?

        Kerro fiksumpana, minkä takia tänne rahdataan muka turvaan ihmisiä, joiden hyysäämiseen menevät isot summat auttaisivat moninkertaista ihmismäärää heidän lähtömaissaan?


      • Asdas998776
        EiMikäänErkki kirjoitti:

        Näennäisfiksua? No selvennäpä hieman, miksi viestistä, johon vastasit, puuttuu fiksuus? Kerro, miksi on sinusta fiksumpaa repiä rahat omalta kansalta, jotta voidaan hyysätä ulkomaan eläviä? Kerro myös miksi on fiksumpaa hyysätä ja pitää huolta ulkomaan kansalaisista kuin omista? Kuten sanoit vanhusten ja vähäosaisten tilanne oli huono myös muutama vuosi sitten. Miksi ei kukaan näistä vokkeihin juosseista hyysäreistä halunnut juosta auttamaan edellämainittuja oman maan kansalaisia? Ei vissiin ole yhtä trendikästä ja mukavaa paapoa vanhaa rupista kalkkista, tai tylsää suomalaista koditonta. Nuorille tummille pojille on sitäpaitsi kivempi levittää jalat.

        Olet siis sitä mieltä, että kun omilla kansalaisilla meni muutama vuosi sitten huonosti, niin nyt voi sitten pistää heidät vieläkin huonompaan asemaan hyysäämällä muualta tulleita isolla rahalla? Mitä vittua sinun kaltaisesi puhuu näennäisfiksuudesta, kun et itse saa edes näennäisesti fiksua tekstiä aikaiseksi?

        "...tai hanki vaikka oma elämä."

        Ai samalla tavalla kuin nämä tulokkaat, jotka hankkivat oman elämän kaikilla herkuilla lompsimalla vieraaseen maahan kyseisen maan asukkaiden elätettäviksi? Minua patistat töihin, miksi? Mikset patista niitä, jotka tänne on tullut helpon elämän perässä jopa Afrikasta asti? Pitäisikö minun siis sinun mielestäsi rehkiä, jotta nämä ihmiset voisivat loisia tyylikkäämmin? Nuo tyypit ovat matkustelleet ympäri Eurooppaa, kun Facebook-sivuillaan poseeraavat Eiffel-tornin juurella, sekä Lontoossa ja Tukholmassa. Nyt sitten ollaan Tallukassa täyshoidossa ja rahat siihen revitään Suomen kansalaisilta, ja sinusta on kaikkein oleellisinta patistaa minua töihin. Meinaatko siis, että Suomen suurin menoerä on suomalaiset työttömät, vanhukset ja vähäosaiset, joiden valmiiksi pienistä tuista leikataan jälleen, jotta nämä maailmanmatkaajat saisivat nautiskella suomalaisesta pakkasesta lokoisasti Tallukan lämmössä samalla nautiskellen ilmaisia antimia, joista niistäkin löytyy jatkuvasti paranneltavaa?

        Kerro fiksumpana, minkä takia tänne rahdataan muka turvaan ihmisiä, joiden hyysäämiseen menevät isot summat auttaisivat moninkertaista ihmismäärää heidän lähtömaissaan?

        Menisit töihin niin jäisi vähemmän aikaa läpistä harhaista paskaa netissä.
        Kaltaisesi työtävieroksuvat loiset ovat yhteiskunnan suurin syöpä. Sen lisäksi, että teistä ei ole veronmaksajiksi, te pyritte horjuttamaan yhteiskuntajärjestystä milloin kenenkin aseistakieltäytyjän johdolla(Halla-aho. De witt).
        Kannattaa asettaa asiat mittakaavaan ja ajatella siten, ettei kaikki vastoinkäiset elämässä ole jonkun muun syy.


      • EiMikäänErkki
        Asdas998776 kirjoitti:

        Menisit töihin niin jäisi vähemmän aikaa läpistä harhaista paskaa netissä.
        Kaltaisesi työtävieroksuvat loiset ovat yhteiskunnan suurin syöpä. Sen lisäksi, että teistä ei ole veronmaksajiksi, te pyritte horjuttamaan yhteiskuntajärjestystä milloin kenenkin aseistakieltäytyjän johdolla(Halla-aho. De witt).
        Kannattaa asettaa asiat mittakaavaan ja ajatella siten, ettei kaikki vastoinkäiset elämässä ole jonkun muun syy.

        Selvennä nyt sitten, mitkä kohdat tekstissäni ovat harhaista paskaa? Jollet siihen pysty, niin pidä itse se turpasi kiinni?

        Sanot, että työtävieroksuvat loiset ovat yhteiskunnan suurin syöpä. Tarkoittanet varmaan suomalaiset työttömät, koska niitä työttömiä loisia on kaiken aikaa rahdattu satoja tuhansia ulkomailta, ja heidät on otettu oikein hyvin kaltaistesi toimesta vastaan? Tämä on ihmisten eriarvoistamista, ja kun ottaa huomioon vielä sen eron kuinka tämä yhteiskunta kohtelee oman maan vähäosaisia ja näitä, niin asiassa ei ole mitään epäselvää. Jos mielestäsi on, niin selvennä toki.

        Irakilaiset, afgaanit ja somalit ovat suurimmat ryhmät, joita maahamme tuodaan. Nämän kolmen ryhmän edustajat ovat työllistymisasteen häntäpäässä, eli toisin sanoen, he eivät työllisty.

        https://vaestotiede.wordpress.com/2015/06/23/suomen-maahanmuuttajien-tyollistyminen-ym/

        Ja ne naispuoliset somalit ovat automaattisesti pois työmarkkinoilta. Sama juttu afgaaneilla. Somalinaiset tosin eivät pystyisikään töitä tekemään, hehän ovat vähän väliä paksuna.

        "Somalinkielisillä on poikkeavaa se, että naiset pyrkivät työmarkkinoille harvoin, he eivät siis hakeudu työnhakijoiksikaan. Kulttuurierot lienevät syynä siihen, että naiset eivät juuri tule työmarkkinoille, niin somalinkielisillä kuin afgaaneillakin."

        Että siinä sitä kuuluisaa työvoimaa, joiksi näitä tulokkaita perusteltiin kaltaisillesi hyväuskoisille, jotka nyt syyttelevät muita harhaisuudesta. Luuletko tosiaan, että nämä ihmiset olisivat ihan työn perässä tänne tulleet, kun motivaatio Suomeen tuloon lähti siitä, että eräs meni tarjoamaan kämppäänsä näille? Tarjoapa jollekin suomalaiselle työttömälle omaa kämppääsi ja iske vielä kouraan muutama satanen käyttörahaa kuussa, sekä safkat päälle, ja katso, kuinka nopeasti tälle rupeaa työ maistumaan.

        Miksi muuten mielestäsi on olennaista mainita jonkun aseistakieltäytyminen, kun olette itse luovuttamassa Suomea muille? Mainitsemasi henkilöt puolustavat paraikaa Suomea tuomalla totuuksia ilmi. Te muut syyllistytte maanpetokseen, eikä auta, vaikka olisitkin käynyt armeijan, se ei merkitse tässä tilanteessa mitään. Jos sitäpaitsi olisit käynyt armeijan, muistaisit sen valan, jonka vannoit. Tässä alkuosa:

        "Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

        Valitettavasti viranomaiset poliisia ja oikeuslaitosta myöten on valjastettu puolustamaan tietynlaista poliittista ja maailmankatsomuksellista näkemystä.

        Mutta joka tapauksessa, odottelen mielenkiinnolla että osoitat ne harhaiset paskat viesteistäni, muussa tapauksessahan pidät tietenkin turpasi kiinni, koska niinhän tehdään silloin, kun ei ole mitään sanottavaa, eikö?


      • meillonniinlysthiä
        EiMikäänErkki kirjoitti:

        Eiväthän muslimit vietä joulua, joten miten se joulunalusaika liittyy mihinkään?

        Sehän nimenomaan on isänmaallisuutta pitää huolta omasta maastaan ja omistaan. Vai meinaatko, että joulun alla '39 olisi pitänyt ottaa vieraat avosylin vastaan ja pistää joulupuurot porisemaan?

        Siksi toisekseen, miksei kukaan näin joulun alla välitä omaan maan kodittomista ja vähäosaisista samalla tavalla, että antaisivat täyden ylläpidon hotellissa ja käsirahaa päälle? Edes joulun ajaksi?

        Kotirauha kuuluu Tallukassakin asuville naisille ja lapsille ja jopa miehille. HE eivät ole syyssä maittensa epäjärjestyksestä, eivätkä edes siitä, että asuvat Tallukassa. Te ressukat kun ette edes osaa osoittaa mieltänne siellä, missä päätöksiä tehdään.

        Te taas aiheutatte epäjärjestystä Suomessa ja häiritsette tavallisia ihmisiä, esim, Itiksen ympåristössä, lisäksi netissä, somessa jne.

        Puhutte köyhistä ja vanhuksista, kun tuon energian käyttäisitte köyhien ja vanhusten hyväksi, sen sijaan että huristelette busseilla (Puolangan reissu oli kyllä jo pohjanoteeraus) . Tarkoituksenne on vaan itsekunkin päästä kotoa pois lystiä pitämään omien kamujen kanssa, kaljalaatikot varmaan busseissa kilisee. Ja yksi sinkkunainen on raskaana, odottaa niitä isänmaallisia kaksosia, sieltä teidän mielenosoituksista tuttu naama. Jotenkin tuli mieleen, eikös siellä niitä romansseja ole muitakin syntynyt. (ja sitten loppunut.)


      • EiMikäänErkki
        meillonniinlysthiä kirjoitti:

        Kotirauha kuuluu Tallukassakin asuville naisille ja lapsille ja jopa miehille. HE eivät ole syyssä maittensa epäjärjestyksestä, eivätkä edes siitä, että asuvat Tallukassa. Te ressukat kun ette edes osaa osoittaa mieltänne siellä, missä päätöksiä tehdään.

        Te taas aiheutatte epäjärjestystä Suomessa ja häiritsette tavallisia ihmisiä, esim, Itiksen ympåristössä, lisäksi netissä, somessa jne.

        Puhutte köyhistä ja vanhuksista, kun tuon energian käyttäisitte köyhien ja vanhusten hyväksi, sen sijaan että huristelette busseilla (Puolangan reissu oli kyllä jo pohjanoteeraus) . Tarkoituksenne on vaan itsekunkin päästä kotoa pois lystiä pitämään omien kamujen kanssa, kaljalaatikot varmaan busseissa kilisee. Ja yksi sinkkunainen on raskaana, odottaa niitä isänmaallisia kaksosia, sieltä teidän mielenosoituksista tuttu naama. Jotenkin tuli mieleen, eikös siellä niitä romansseja ole muitakin syntynyt. (ja sitten loppunut.)

        Niin, eihän se ole tyhmä joka ottaa, vaan joka antaa, sikäli kyllä ymmärrän, että koko Lähi-itä ja Afrikka haluaa tulla tänne "pakoon". Se onkin vain kumma juttu, että tämä maa haluaa antaa kaikille muille kuin omilleen, joilta vain leikataan kaiken aikaa.

        Toinen kumma juttu on se, että täkäläiset puhuvat heidän maidensa epäjärjestyksestä ja muusta, mutta täällä asuvat heikäläisetkin ovat tätä politiikkaa vastaan ja ovat suoraan sanoneetkin, että nämä ovat vain elintason perässä. Tuolla ylempänä on linkki, jossa irakilainen itse näin sanoo mtv:n uutisissa. Kannattaa katsoa myös toimittajan ilme, kun vastaus ei olekaan sitä mitä odotetaan. On muuten maikkarilta melkoinen lipsahdus, että on päässyt oman agendan vastainen pätkä läpi ja uutisiin.

        Jos haluat nähdä epäjärjestystä ja ketkä sitä aiheuttaa niin menepä piruuttasi iltasella Puhoksen uimahalliin katsomaan. Lisäksi mielenosoituksissa ainoat häiriötä aiheuttaneet tahot ovat olleet näitä itseään suvaitsevaisina pitäviä, sekä mamuja, jotka möykkäävät, hakkaavat ja heittelevät esineillä, jopa kivillä. Suomi Ensin -porukka on toiminut aina täysin lain puitteissa, eivätkä ole koskaan harrastaneet mitään fyysistä. Toisin on teikäläisten ihannoima Antifa, joka kotisivullaankin mainitsee kannattavansa väkivaltaa niitä kohtaan jotka katsovat rasisteiksi. Poliisitkin ovat suoraan sanoneet, että yrittävät estää Suomi Ensin -miekkareita siksi, että paikalle osuvat anarkistit voivat aiheuttaa vaaraa ja häiriöitä, mikä on kylläkin poliisilta väärin toimittu Suomi Ensin -ryhmää kohtaan, heillä kun on oikeus lain mukaan kokoontua mielenilmaukseen.

        Minkä helvetin takia velvoitat suhteellisen pientä ryhmää pitämään huolta omalla kustannuksellaan oman maan kansalaisista, kun se on tämän yhteiskunnan velvollisuus. Se raha, jolla näitä elintasosurffareita hyysätään, kuuluisi mennä niille omille avun tarpeessa oleville. Miksei tämä tekopyhä yhteiskunta halua auttaa heitä samalla energialla kuin ovat nyt hyysäämässä vieraan maan kansalaisia?

        Kerro toki miksi Puolangan reissu oli pohjanoteeraus? Heidät oli kutsuttu paikalle epäkohtaa korjaamaan, ja sitähän tuo porukka tekee. He miekkaavat siellä missä tapahtuu. Jos tarkoitat Lokan aiheellisia ja järkeviä kysymyksiä kunnan johdolle, niin mitä vikaa niissä oli? Eikä Lokka edes kuulu Suomi Ensin -ryhmään, käy kylläkin puhumassa tilaisuuksissa.

        Ei se ole mitään lystinpitoa olla huolissaan Suomen ja suomalaisten tulevaisuudesta. Enkä ymmärrä, miksi käytät muotoa te? En kuulu kyseiseen ryhmään, mutta kannatan kyllä heidän ajamaansa asiaa. Enkä tiedä mainitsemistasi sinkkunaisista mitään, eikä siksi toisekseen kiinnostakaan.


    • jälkilöylykaverit

      On ne kyllä niin hurahtanutta porukkaa, siellä naiset ilkeilevät pois joitakin, jotka näyttävät seuraavan Suomi Ensin toimintaa. Eli sisäpiiri on kova ja jokaisella jo omat jälkilöyly-kaverinsa, porukkaa ei lisää tarvita. Siellä tulee Tanjoilta ja Hanneleilta huorajuttuja, Nurmisen Anjankin syksyllä nimesivät, kevyesti näköjään. Voi naisparkoja. Mutta siinähän se, sitä kun on täydellisen typerä, ei edes huomaa omaa typeryyttään ja sitä, että he edustavat kuitenkin tulevaa puoluetta. Ajattelukykyinen ihminen ei toisia leimaa kuitenkaan sairaiksi, kuten nämä savupilviensä keskeltä, Terv. asikkalainen, vaan ei Lepikko.

    • upeetamahtavaa

      Upeeta, hienoa, kaikki piti upeita puheita, hienoa, kyllä oli upeeta, Hannele on upee, Panu on Upee, Pontus on upee...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3614
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2022
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1988
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1618
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1445
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1425
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1139
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      104
      1132
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      874
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe