Naisräppäri Mercedes Bentso on feikki

Yona255

Iltapäivälehtien ja naistenlehtien artikkeleissa puunattuna poseeraava naisräppäri Mercedes Bentso selittää lehdille miten ihastui väkivaltaiseen, vankilasta vapautuneeseen mieheen nuorena (on edelleen tosin varsin nuori);
http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/201612102200038759_ir.shtml

Saman mimmin facebookissa kun lukee juttuja näkee, että mikään ei ole kuitenkaan muuttunut: Kavereina on huumehörhöjä enemmän kuin keskiverto Itä-Helsingin kasvatilla ikinä ja uusi elämänkumppani on tuomittu murhasta ja istuu elinkautista. Samalla neiti tekee musavideoita joissa pelleilee aseiden kanssa ja biisejä joissa kertoo ihastelevansa murhaajia koska nämä ovat seksikkäitä.

Facebookissa Bentso haukkuu mitä erinäisimmistä syistä muita ihmisiä (joita ei edes tunne) ja kehoittaa ihmisiä pahoinpitelemään näitä jos sattuvat kohtaamaan. Sitten vielä esiinnytään tvssä esittämässä koulukiusaamista vastustavia kappaleita. Hieman ristiriitaista, eikö.

Toivottavasti iltapäivälehdet pian tajuavat, että ihan kaikkea ei kannata aina niellä vaan kannattaa tehdä vähän tutkimustyötä sen suhteen, että millaisista ihmisistä tekee juttua.

32

1873

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lowlifea

   Pelottavaa! Onneksi tyyppi ei oo kovin tunnettu.

  • huono.esikuva

   Henkisesti tasapainoton ihminen, toivottavasti saa apua.

   • Jyrrken

    kas kun ei nainut poliisimurhaajaa sten christensenia
    pöpipäämuijia riittää suomessa, seuraavaks kai
    pandora butt avautuu mediassa !


  • Hyvä.kun.jää

   lehdet lukemattamni edes tiedä mensuni densoista mitää.

  • MielipideX

   Toivottavasti kaikki menee hyvin. Ranisen kirjan luettuaan ymmärtää hyvin, että jätkä painii hyytävyydessään ihan omassa sarjassaan. Muutaman vuoden päästä koittaa vapaus ja saa alkaa pelaamaan omilla säännöillään. En löisi vetoa, että nykyinen tuomio olisi viimeinen tuomio.

  • Anonyymi

   Median tulisi selvittää paremmin tämän naisen taustat ennenkuin hänelle annetaan media-aikaa. Jollekin tutkivalle journalistille olisi tässä hyvä kohde. Mistä kukaan oikeasti tietää onko tämän naisen tarinat tosia? Onko hän oikeasti päässyt eroon huumeista tai millaisia psyykkisiä ongelmia tällä oikeasti on?

  • Anonyymi

   Semmoisia ne kaikki räppärit ovat, rappeutuneen roskakulttuurin glorifioijia. Sama pätee (toivottavasti jo täysin menneen talven lumia olevaan) Keekkiin. Roskasakkia.

   • Anonyymi

    Onkohan sitä murhaajamiästä pantu peppuliin talossa tai siviilissä esim. mökkiliiterissä? Onko syönyt "keltaista lunta"?


  • Anonyymi

   On se jännää kun taas naikkonen uhriutuu. Huomiota haetaan koko ajan. Aina syy on muissa ja ei osata kasvaa aikuiseksi ja ottaa omista asioista vastuuta.

   • Anonyymi

    sellasia ne psykopaatit on.


  • Anonyymi

   Kuka tää Bentso on? Joku räppäri vai? Ei sitä ainakaan sen biisien takia julkisuudes näy. Ennemminki joku turha kohujulkkis.

  • Anonyymi

   Mielenterveydeltään horjuva ja epävakaa huomion hakija, samaa kastia erään pinkin possun kanssa eli tyypillinen seiskan sisällöntuottaja.

  • Anonyymi

   Ranisen ja Mercedeksen suhde on ihan feikki. Ne menee varmaan naimisiin sen takia et ne saa hankittua ittensä lehtien palstoille. Varmana joku kriminaalien välinen diili jossa kumpikin hyötyy toisistaan. Markkinoivat toistensa elämänkertoja ja rahastavat elämäänsä tylsistynyttä harmaata massaa joiden mielestä on viileetä lukea rankkoja tarinoita alamaailmasta. Media ostaa kaiken pureskelematta. Saadaan taas klikkiotsikot. Sä klikkaat, mä klikkaan, kauheeta, on se niin kamalaa ja hyi ja hui. Tällee se maailma pyörii.

  • Anonyymi

   Aika säälittävä tapaus.

   • Anonyymi

    Veijo Baltzarin astuma. Taitaa "Merkku" olla samaa heimokantaa.


  • Anonyymi

   Huijari mikä huijari. Kertoo avoimesti miten on huijannut mm hyvää ystäväänsä ja muita. Narsisti narkkari joka ei osaa lopettaa valehtelua. Mutsi ihan yhtä hullu ja jopa hullumpi.

   "- Yksi harrastukseni oli prostituutio ilman seksiä. Kerran olin liikkeellä miespuolisen kaverin kanssa baarissa ja ehdotin jollekin miehelle yhteistä iltaa. Kerroin, että minulla olisi parittaja odottamassa, ja että aika maksaa koko ajan. Hän antoi minulle heti 50 euroa. Lähdimme miehen kämpälle, hän maksoi ovella ja lähdin siitä menemään, Linda-Maria selvittää."

   "- Siinä syntyi aikamoinen välikohtaus, josta tuli poliisijuttu. Tämä asiakkaani suihkutti kaveriani pippurisumutteella silmään, koska oli ilmeisesti varautunut huijaukseen. Pääsin kuitenkin rahojen kanssa pakoon. Minulle irtosi ihan hyvät rahat, eikä siitä aiheutunut muuta kuin asiakkaalle syyte törkeästä pahoinpitelystä. Ei hän kehdannut kertoa, mitä siellä kämpällä oli oikeasti tapahtunut."

   • Anonyymi

    Avoimesti on Mercedes kertonut huume ja rikostaustastaan eri medioissa. Julkisuuden henkilönä pitää ymmärtää oma vastuu juorujen alkamiseen. Itse uhkailee ja haukkuu facebookissa ihmisiä ja sitten ihmettelee miksi somessa juoruillaan hänestä. Kannattaa miettiä mitä suustaan päästää jos on niin herkkä itse loukkaantumaan. Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


  • Anonyymi

   Onks tän Bentson managerin mies se Matias Palmroth joka sai 9 v vankeutta siinä Katiska keississä?

   • Anonyymi

    Mielestäni todella kaunis, ehkä siksi kadehdittu koulussa.
    Ehkä siksi kiusattu.
    Ajautui huonolla fiiliksellä väärään seuraan. Radio puheessa oli, kuulin osan.
    Kaikki ois voinu mennä toisin. Aina voi aloittaa alusta. Älkää haukkuko.
    Kaikkea hyvää Linda-Maria!!


  • Anonyymi

   Täysin samoilla linjoilla kyseisen naisen suhteen. Järkyttävää miten tällaiset ihmiset osaavat manipuloida muita ihmisiä. Hyväuskoiset menevät lankaan. Valitettavasti.

  • Anonyymi

   Yritin äänikirjana kuunnella hänen elämäntarinaansa. Mutta kun se minäminä-minä.... Eikä kirjallisesti mikään mestariteos muutenkaan. Jaksoin noin kolmasosan.

   En tunne enkä tiedä häntä muuten.

  • Anonyymi

   Eikö tää sama Bentso keksinyt yhtäkkiä että hän olisi Veijon "uhri"? :))) Bentso ei taida olla kovin kovassa huudossa romanien keskuudessa vaikka sellainen on itsekin... Mut hänen tuplamurhaajamiähensä on ylpeä MIES! :DDD

  • Anonyymi

   Ootteko huomannut että tasaisesti tulee Bentson instaan aina koirakuvia ja lapsuuskuvia ja olen harras uskovainen krusifiksi kaulassa kuvia silloin kun sillä menee vähän huonommin tai on saanu kritiikkiä tekemisistään. Niillä se saa seuraajien sympatiat taas puolelleen. Liian läpinäkyvää. Siellä on katiskarahoilla rällästetty menemään ja pelko perseessä kiinnijäämisestä, piti raukan tyhjentää instasta kaikki joita seuras ettei jää jälkiä. Sit sepitetään että olin somelomalla läpäläpä... nii varmaan. Seuraavaa rikollisten siirtoa siellä on suunniteltu ja miten puhdistaa jäljet just ennenkuin katiskatuomiot annettiin. Palmrothit ja muut tutut mukana huumebisneksiä pyörittämässä. Taitaa vaimoke nyt hoitaa bisnekset kun tuli kakkua kokaiini-Palmrothille. On siinä perhebisnekset. Kyllä nää kiinni jää. Siinä kuulkaa jää aika moni muukin kiinni samassa rysässä. ONKO PELKO PERSEESSÄ?

   • Anonyymi

    Onko Matias Palmroth Bentson mies vai? Se tästä vielä puuttui... Kammottava otus toi Bentso. Leena Ylimutkan suosikkeja. Ylimutka ei ole huomannut vilkaista Bentson kommentteja facesta. Kehottaa ihmisiä hirttämään itsensä jne. Empaattinen Bentso.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Matias Palmroth Bentson mies vai? Se tästä vielä puuttui... Kammottava otus toi Bentso. Leena Ylimutkan suosikkeja. Ylimutka ei ole huomannut vilkaista Bentson kommentteja facesta. Kehottaa ihmisiä hirttämään itsensä jne. Empaattinen Bentso.

    Bentson manageri ja Mathias Pamroth pyörittävät perhebisneksiään joissa Bentso mukana säätämässä. Kaksoismurhaaja Janne Raninen on Bentson mies.


   • Anonyymi

    Alkaako kulissit pragaa?!


  • Anonyymi

   Roskasakkia, juu....

  • Anonyymi

   Bentso ottaa siellä kiltisti päiväannoksensa olantsapiinia. Siitä se päivä nytkähtää etiäpäin.

  • Anonyymi

   Tässä keississä tulee menemään kuppi nurin niin monelta tekijältä PERKELE!!! VETÄKÄÄ SITÄ OLANTSAPIINIA NAAMAAN NIIN MAAN PERKEELEESTI!!!!!

  • Anonyymi

   Olantsapiinin sivuvaikutuksia on diabeettes

  • Anonyymi

   Moni valheella rakennettu kakku kaatuu. Alkaako pelottaa? Jännitys tiivistyy.

  • Anonyymi

   Kaunis Mersetes❤️

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   10855
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   707
   8828
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   46
   4857
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4356
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   236
   3177
  Aihe