Naisräppäri Mercedes Bentso on feikki

Yona255

Iltapäivälehtien ja naistenlehtien artikkeleissa puunattuna poseeraava naisräppäri Mercedes Bentso selittää lehdille miten ihastui väkivaltaiseen, vankilasta vapautuneeseen mieheen nuorena (on edelleen tosin varsin nuori);
http://www.iltalehti.fi/tosielamaa/201612102200038759_ir.shtml

Saman mimmin facebookissa kun lukee juttuja näkee, että mikään ei ole kuitenkaan muuttunut: Kavereina on huumehörhöjä enemmän kuin keskiverto Itä-Helsingin kasvatilla ikinä ja uusi elämänkumppani on tuomittu murhasta ja istuu elinkautista. Samalla neiti tekee musavideoita joissa pelleilee aseiden kanssa ja biisejä joissa kertoo ihastelevansa murhaajia koska nämä ovat seksikkäitä.

Facebookissa Bentso haukkuu mitä erinäisimmistä syistä muita ihmisiä (joita ei edes tunne) ja kehoittaa ihmisiä pahoinpitelemään näitä jos sattuvat kohtaamaan. Sitten vielä esiinnytään tvssä esittämässä koulukiusaamista vastustavia kappaleita. Hieman ristiriitaista, eikö.

Toivottavasti iltapäivälehdet pian tajuavat, että ihan kaikkea ei kannata aina niellä vaan kannattaa tehdä vähän tutkimustyötä sen suhteen, että millaisista ihmisistä tekee juttua.

34

4423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lowlifea

      Pelottavaa! Onneksi tyyppi ei oo kovin tunnettu.

    • huono.esikuva

      Henkisesti tasapainoton ihminen, toivottavasti saa apua.

      • Jyrrken

        kas kun ei nainut poliisimurhaajaa sten christensenia
        pöpipäämuijia riittää suomessa, seuraavaks kai
        pandora butt avautuu mediassa !


    • Hyvä.kun.jää

      lehdet lukemattamni edes tiedä mensuni densoista mitää.

    • MielipideX

      Toivottavasti kaikki menee hyvin. Ranisen kirjan luettuaan ymmärtää hyvin, että jätkä painii hyytävyydessään ihan omassa sarjassaan. Muutaman vuoden päästä koittaa vapaus ja saa alkaa pelaamaan omilla säännöillään. En löisi vetoa, että nykyinen tuomio olisi viimeinen tuomio.

    • Anonyymi

      Median tulisi selvittää paremmin tämän naisen taustat ennenkuin hänelle annetaan media-aikaa. Jollekin tutkivalle journalistille olisi tässä hyvä kohde. Mistä kukaan oikeasti tietää onko tämän naisen tarinat tosia? Onko hän oikeasti päässyt eroon huumeista tai millaisia psyykkisiä ongelmia tällä oikeasti on?

    • Anonyymi

      Semmoisia ne kaikki räppärit ovat, rappeutuneen roskakulttuurin glorifioijia. Sama pätee (toivottavasti jo täysin menneen talven lumia olevaan) Keekkiin. Roskasakkia.

      • Anonyymi

        Onkohan sitä murhaajamiästä pantu peppuliin talossa tai siviilissä esim. mökkiliiterissä? Onko syönyt "keltaista lunta"?


    • Anonyymi

      On se jännää kun taas naikkonen uhriutuu. Huomiota haetaan koko ajan. Aina syy on muissa ja ei osata kasvaa aikuiseksi ja ottaa omista asioista vastuuta.

      • Anonyymi

        sellasia ne psykopaatit on.


    • Anonyymi

      Kuka tää Bentso on? Joku räppäri vai? Ei sitä ainakaan sen biisien takia julkisuudes näy. Ennemminki joku turha kohujulkkis.

    • Anonyymi

      Mielenterveydeltään horjuva ja epävakaa huomion hakija, samaa kastia erään pinkin possun kanssa eli tyypillinen seiskan sisällöntuottaja.

    • Anonyymi

      Ranisen ja Mercedeksen suhde on ihan feikki. Ne menee varmaan naimisiin sen takia et ne saa hankittua ittensä lehtien palstoille. Varmana joku kriminaalien välinen diili jossa kumpikin hyötyy toisistaan. Markkinoivat toistensa elämänkertoja ja rahastavat elämäänsä tylsistynyttä harmaata massaa joiden mielestä on viileetä lukea rankkoja tarinoita alamaailmasta. Media ostaa kaiken pureskelematta. Saadaan taas klikkiotsikot. Sä klikkaat, mä klikkaan, kauheeta, on se niin kamalaa ja hyi ja hui. Tällee se maailma pyörii.

    • Anonyymi

      Aika säälittävä tapaus.

      • Anonyymi

        Veijo Baltzarin astuma. Taitaa "Merkku" olla samaa heimokantaa.


    • Anonyymi

      Huijari mikä huijari. Kertoo avoimesti miten on huijannut mm hyvää ystäväänsä ja muita. Narsisti narkkari joka ei osaa lopettaa valehtelua. Mutsi ihan yhtä hullu ja jopa hullumpi.

      "- Yksi harrastukseni oli prostituutio ilman seksiä. Kerran olin liikkeellä miespuolisen kaverin kanssa baarissa ja ehdotin jollekin miehelle yhteistä iltaa. Kerroin, että minulla olisi parittaja odottamassa, ja että aika maksaa koko ajan. Hän antoi minulle heti 50 euroa. Lähdimme miehen kämpälle, hän maksoi ovella ja lähdin siitä menemään, Linda-Maria selvittää."

      "- Siinä syntyi aikamoinen välikohtaus, josta tuli poliisijuttu. Tämä asiakkaani suihkutti kaveriani pippurisumutteella silmään, koska oli ilmeisesti varautunut huijaukseen. Pääsin kuitenkin rahojen kanssa pakoon. Minulle irtosi ihan hyvät rahat, eikä siitä aiheutunut muuta kuin asiakkaalle syyte törkeästä pahoinpitelystä. Ei hän kehdannut kertoa, mitä siellä kämpällä oli oikeasti tapahtunut."

      • Anonyymi

        Avoimesti on Mercedes kertonut huume ja rikostaustastaan eri medioissa. Julkisuuden henkilönä pitää ymmärtää oma vastuu juorujen alkamiseen. Itse uhkailee ja haukkuu facebookissa ihmisiä ja sitten ihmettelee miksi somessa juoruillaan hänestä. Kannattaa miettiä mitä suustaan päästää jos on niin herkkä itse loukkaantumaan. Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


    • Anonyymi

      Onks tän Bentson managerin mies se Matias Palmroth joka sai 9 v vankeutta siinä Katiska keississä?

      • Anonyymi

        Mielestäni todella kaunis, ehkä siksi kadehdittu koulussa.
        Ehkä siksi kiusattu.
        Ajautui huonolla fiiliksellä väärään seuraan. Radio puheessa oli, kuulin osan.
        Kaikki ois voinu mennä toisin. Aina voi aloittaa alusta. Älkää haukkuko.
        Kaikkea hyvää Linda-Maria!!


    • Anonyymi

      Täysin samoilla linjoilla kyseisen naisen suhteen. Järkyttävää miten tällaiset ihmiset osaavat manipuloida muita ihmisiä. Hyväuskoiset menevät lankaan. Valitettavasti.

    • Anonyymi

      Yritin äänikirjana kuunnella hänen elämäntarinaansa. Mutta kun se minäminä-minä.... Eikä kirjallisesti mikään mestariteos muutenkaan. Jaksoin noin kolmasosan.

      En tunne enkä tiedä häntä muuten.

    • Anonyymi

      Eikö tää sama Bentso keksinyt yhtäkkiä että hän olisi Veijon "uhri"? :))) Bentso ei taida olla kovin kovassa huudossa romanien keskuudessa vaikka sellainen on itsekin... Mut hänen tuplamurhaajamiähensä on ylpeä MIES! :DDD

    • Anonyymi

      Ootteko huomannut että tasaisesti tulee Bentson instaan aina koirakuvia ja lapsuuskuvia ja olen harras uskovainen krusifiksi kaulassa kuvia silloin kun sillä menee vähän huonommin tai on saanu kritiikkiä tekemisistään. Niillä se saa seuraajien sympatiat taas puolelleen. Liian läpinäkyvää. Siellä on katiskarahoilla rällästetty menemään ja pelko perseessä kiinnijäämisestä, piti raukan tyhjentää instasta kaikki joita seuras ettei jää jälkiä. Sit sepitetään että olin somelomalla läpäläpä... nii varmaan. Seuraavaa rikollisten siirtoa siellä on suunniteltu ja miten puhdistaa jäljet just ennenkuin katiskatuomiot annettiin. Palmrothit ja muut tutut mukana huumebisneksiä pyörittämässä. Taitaa vaimoke nyt hoitaa bisnekset kun tuli kakkua kokaiini-Palmrothille. On siinä perhebisnekset. Kyllä nää kiinni jää. Siinä kuulkaa jää aika moni muukin kiinni samassa rysässä. ONKO PELKO PERSEESSÄ?

      • Anonyymi

        Onko Matias Palmroth Bentson mies vai? Se tästä vielä puuttui... Kammottava otus toi Bentso. Leena Ylimutkan suosikkeja. Ylimutka ei ole huomannut vilkaista Bentson kommentteja facesta. Kehottaa ihmisiä hirttämään itsensä jne. Empaattinen Bentso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Matias Palmroth Bentson mies vai? Se tästä vielä puuttui... Kammottava otus toi Bentso. Leena Ylimutkan suosikkeja. Ylimutka ei ole huomannut vilkaista Bentson kommentteja facesta. Kehottaa ihmisiä hirttämään itsensä jne. Empaattinen Bentso.

        Bentson manageri ja Mathias Pamroth pyörittävät perhebisneksiään joissa Bentso mukana säätämässä. Kaksoismurhaaja Janne Raninen on Bentson mies.


      • Anonyymi

        Alkaako kulissit pragaa?!


    • Anonyymi

      Roskasakkia, juu....

    • Anonyymi

      Bentso ottaa siellä kiltisti päiväannoksensa olantsapiinia. Siitä se päivä nytkähtää etiäpäin.

    • Anonyymi

      Tässä keississä tulee menemään kuppi nurin niin monelta tekijältä PERKELE!!! VETÄKÄÄ SITÄ OLANTSAPIINIA NAAMAAN NIIN MAAN PERKEELEESTI!!!!!

    • Anonyymi

      Olantsapiinin sivuvaikutuksia on diabeettes

    • Anonyymi

      Moni valheella rakennettu kakku kaatuu. Alkaako pelottaa? Jännitys tiivistyy.

    • Anonyymi

      Kaunis Mersetes❤️

    • Anonyymi

      Nanananarsisti.

    • Anonyymi

      Feikki on. Ei tälle mikään terapia auta. Saa sieltä vaan uutta pontta kuinka mainpuloida ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe