Sonera on paska

ghdshsd

Asiakaspalvelua soneran malliin. Meillä on seinässä netti soneran kautta, joka ei toimi sen vertaa, että sillä saisi päivittäiset hommat hoidettua. Yritettiin irtisanoa, vaan ei kuulemma kesken sopimuskauden voi. Yritettiin houkutella, että laitetaan se sim-korttimuotoon, että voi tabletissa nettinä käyttää. Ei kuulemma passaa sekään. Sopimuksen tekovaiheessa ei ollut tästä mitään puhetta. Kun asiasta yritin heidän kanssaan keskustella, chatti lyötiin kiinni. Ja ei, näistä ei ollut mitään puhetta sopimusta tehtäessä. Pieni varoituksen sana siis teille... Älkää turvautuko Soneran palveluihin.

12

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viatåis

      Tee vikailmoituksia siitä jos ei toimi niin pitkään kunnes on kunnossa, tietenkään ei voi irtisanoa kesken määräaikaisen sopimuksen.

    • Köyhäkulkuri

      Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Sanoin irti sopimukseni, joka tuli "kytkykaupassa" läppärin kanssa. Oltiin ulkomailla ja käytin taloyhtiön WiFiä, tuuppasivat laskuun yht`äkkiä noin 15 ekua lisää sopimushintaan. Kysyin syytä, tuli joku epämääräinen vastaus, että yhtenä päivänä muka " heittänytkin " yhteyden heidän linjaansa ! Tää ei käsittääkseni ole mahdollista ilman omaa hyväksyntääni
      eikä mistään käy ilmi, että näin olis tapahtunut.
      No, nyt sitten Sonera ei pääse enää meikäläistä rahastaan. Heidän liittymässään
      on ollut käsittämättömiä katkoja jo reilun 2-vuotta, eikä vika ole läppärin, kun se toimii maailmalla esim. toloyhtiön ja hotellien WiFillä aivan moitteettomasta.

    • 23456789olkj

      Yllättyikö joku? Yhteydet olleet viimeisen kahden kuukauden ajan olleet enemmän katkolla kuin päällä. Luvataan 5-80Mb, mutta ei tule edes viittä. Miten voi edes olla laillista tarjota luvatusta 100Mb vain 5Mb. Ajattelin itse ruveta myymään taloja. Saat talosi 5-80% valmiina. Boksin joutuu käynnistämään noin 1h välein uudestaan, ja Netflixin tai vastaavien palveluiden katsomisesta voi vain unelmoida.

      Omat sivut on täysin surkeat. Milloin ovat kokonaan kaatuneet, milloin linkit eivät toimi. Käsketään soittaa vikapalveluun (maksullinen numero tietenkin), jono noin 30min, sitten sieltä vastaa joku Pirkko-Liisa joka ei edes tiedä mikä on IP-osoite. Yritä selittää ongelmaa, mitä olet jo tehnyt ratkaistaksesi onglman, ja vastaus on silti, että yritähän käynnistää se tietokone ja modeemi uudestaan, vaikka juuri on selittänyt että modeemia saa käynnistää tunnin välein jo muutenkin uudestaan, että edes voi harkita lukevansa sähköpostia. Sitten hän yhdistää jollekkin "korkeammalle" taholle, joka antaa taas jonotuttaa 10-15min, ja sanoo vain, että alueellanne on ollut ongelmia ja niitä korjataan parhaillaan. Samoja ongelmia siis muutama kuukausi jo korjattu ilman mitään tuloksia. Kun ilmoitin, että laskua en aio maksaa, niin sanottiin, että meillä on sopimus ja sitä pitää noudattaa. Itse kerroin hänellle, että heidän pitää myös noudattaa sopimusta. Hänen mielestään tilanne vain ei toimi näin. Heillä ei ole kuulemma velvollisuuksia.

      Samassa taloyhtiössä monella muulla täysin sama ongelma. Mitään ei tehdä, mutta rahat kyllä revitään.

    • Hvdhbdfhccgh

      Ei ole edes olemassa mitään Soneraa. On vain ruotsalainen Telia joka markkinoi paskaa palveluaan kehitysmaassa nimeltä Suomi.

    • kyl-ootte-sekasin

      Menkää Kellikselle hoitoon vielä kun ehtii, se suljetaan 2019.

    • soneratoimiihyvin

      Ei mul oo mitään vikaa

    • kohtakaatuumastoja

      tehny jo yli 10 vikailmoo viimesen 2 v aikana eikä yhteenkään ole reagoitu kunnolla, netin nopeus 4g:ssä 0,7 ja 3g:ssä 1,1 maks nopeudet. Uplink suuntaan kyllä menee 4-5 megaa

    • xDSL

      Kaapelilaajakaista ja 4g ovat jaettua kaistaa. ADSL:llä nopeus on vakaa mutta kaistaa on max. 24/1. ADSL on luotettavin valokuidun kanssa.

      • VDSL2_tuo_lisää_nopeutta

        Meillä on taloyhtiön laajakaistana Soneran kuituyhteys siten, että talojakamosta asuntoon on puhelinparin kautta VDSL2-yhteys. Perusnopeutena on 10/10M ja lisämaksusta 100/10M, jolloin Sonera Viihdekin saa riittävästi nopeutta. Kuituja on vielä talojakamoon varalla, joten kapasiteettia löytyy lisää tarvittaessa. Kaapeli-TV:lle on oma kuitu.


      • adsl_kelpaa

        Ei muuten pidä todellisuudessa paikkaansa tuo 24/1. 24/1 kun on datan pakkauksella varustettu 8/1. Mutta jos data on jo valmiiksi pakattua, niin eipä paljoa yli 8 megan kyllä päästä.. riippuu mitä siirtelet datana: Joku www-sivut(salaamattomana) pakkautuukin kunnolla, mutta salattuna(lähes kaikki liikenne nykyään) aiheuttaa pakkaustason putoamisen minimiin. Toisaalta tuo 8 meganen on ihan riittävä monesti, kun palvelut on optimoitu mobiilikaistalle, mikä on keskimäärin 1.1 megabitin luokkaa. Toki ruuhkattomana aikana voi saada läpi paljon enemmänkin dataa mutta yleensä meno hyytyy aina vähän väliä mikä pudottaa todellisuudessa saatua kaistaa. Hyvä selailuun, huono latailuun. Mobiilikaistasta kun ei voi olettaa, että joka hetki saisi maksiminopeuden - ei kaista riitä yksinkertaisesti uplink-puolella useasti.


    • sonera_sucks

      sonera on myös kaikessa hiljaisuudessa tiputtanut adsl yhteysnopeuksia ja pitänyt kk hinnat ennallaan! esimerkiksi omalla kohdalla( teoreettinen ) 24mb yhteys onkin nyt 11-16mb/s ja hinta sama 29,90 kk. Tämä loistava"uudistus" on ilmeisesti tapahtunut vuoden vaihteessa, eikä tosiaan mitään infoa annettu etukäteen asiakkaalle

      • maalais_kaupunki

        Missä noin halvalla saat? täällä on 2 meganen vitosen kalliimpi kuin tuo!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe