Myönnän jo heti, alkoholistit saa multa alapeukut

Pettynytkyllästynyt

En voi sanoa että vihaan alkoholisteja mutta minusta he ovat alinta pohjasakkaa. Varsinkin ne alkoholistit jotka ei raitistuneenakaan osaa muuta kun sääliä itseään.
Haluan kysyä että alkoholistit jotka menettää perheen, asunnon , kaiken niin siltikään ei osaa näyttää olevansa pahoillaan. He eivät tunne mitään omaisiaan kohtaan. Samanlaisia ovat kun alkoholia juostessaan, pummeja jotka odottaa muiden maksavan elämisen koska olettavansa olevansa sairaita. Syyttävät muita edelleen luottotiedoista, menetyksistään vaikka itse kaiken aiheuttivat.
Eikö alkoholistit koskaan myönnä kuinka rankkoja ihmisiä ne ovat läheisilleen? Ja miksi läheiset eivät voineet tai jaksaneet hoitaa ja pedata alkoholistin elämää niin täydellisesti ettei siitä jäisi alkoholistille vaikeuksia.

Aivan itsekästä väittää että noita pitäisi säälii ,tuollaisia itsekkäitä oman tapansa tuijottajia jotka ei tule koskaan myöntämään virheitään.
Nämä kaikki päihdekuntoustusjaksot kirjoittaa alkoholistia unohtamaan menneisyyden ja käskee olemaan ajattelematta mitä on tehnyt ryyppyaikoina, mitä se auttaa? Alkoholisti olisi saatavaa myös miettimään tekijänsä ja muille aiheuttamaa tuskaa, ja sen mitä viina aiheuttaa. Ei maton alle menneisyyden katkaiseminen mitään auta. Se menneisyys jota ei käsitellä seuraa siellä perässä ja ne virheet joita ei kohtaa naamatusten niin ne jää selvittämättä. Alkoholistit ei osaa katua eikä pyytää anteeksi, eivät edes raitistuneena. Ovat palaneet myös muiden elämää mutta ajattevat että heillä on ollut pahin kohtalo. Ei ole Hehän olivat ns pöhnässä ja muut kärsi.

Toiseksi noissa kuntoutuspaikoissa alkoholistit hakeutuu muiden alkkisten seuraan ja ottaa ne arkeensa kuntoutusten jälkeen, yks retkahtaa....

Samaten alkoholistit alkavat pitää noita kuntoutujia parempina ihmisinä kuin muita.

Minusta yksikään alkoholisti ei ansaitse perhettä joka ei osaa katua.
Ja itse neuvon jokaiselle jolla alkkis puoliso Lähtekää, ja unohtakaa se alkoholisti kokonaan vaikka se toipuisi sillä se on edelleen vain elämän hyvän elämän tiellä.

Se ei muutu vaan pilaa edelleen elämääsi vaikka sinulla olisi uusi elämä ja lapsilla hyvä elämä. Ja puoliso.
Alkoholisti tulee aina käyttämään sairauttaan hyväksi ja hakemaan sääliä. Siksi niille ei kannata antaa minkäänlaista saumaa. Ja ketään lapsiei ansaitse elämäänsä alkoholistia.
Hyvin harva alkoholisti raitistuu kokonaan ja yksikään ei tule aivoiltaan kuntoon , häikäilettömyys säilyy ja oma napa.

16

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaap

      Sorry ennakoiva teksti. Mutta selvä ihminen osaa korjaa jos aivot toimii niin kuin pitäisi

    • Älä_äänestä_perSua

      Ilmeisesti perSujuopot jäävät tulevissakin vaaaleissa ilman ääntäsi.

    • Apvastaa

      Ei ole superjuoppoja. Alkoholismithan syyttää persuja myös juoppoudestaan.

    • lähdin

      Olen alkuperäisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Alkoholistit ovat itsekkäitä, jotka haluavat että muut tekee asiat heidän puolestaan ja silti syyttävät muita omista valinnoistasn.

      • Elämä.pullossa

        Alkoholismi on jotenkin sidottu ihmisen geeneihin. Television dokkarisarjassa vuosi-pari sitten ihmiset kertoivat ensi humalastaan, kuinka ihanan tunteen se oli heihin jättänyt, niin että oli pakko päästä samaan pian uudelleen. Alkoholistien lapsi teini-ikäisenä löysi alkoholistin itsesään heti ensi kerrasta.
        Miten tällaiset ikinä saadaan hoitoon ja pysymään kunnossa?
        Miten se terve vanhempi voi suojella jälkeläistään, sillä eihän taipumusta voi tietää etukäteen.


    • en.kerro

      Mikä on alapeukku? Peukutetaanko alapeukulla esim. peräsuolta?

      • Piu-pau-peukku

        Alkoholisoitunut ei osaa käyttää niitäkään aivosolujaan, jotka ovat jäljellä. Peukalo esiytyy kohtaan, jonka vielä tietää toimivan.
        Ehdottaisin ko. kirjoittajalle, että katsoisi tuohon oman kirjoituksen alareunaan vasemmalle. Siinä on kaksi peukun kuvaa.
        Tehtävä: Kumpi on alapeukku?
        Vaikeaa mutta kannattaa yrittää.


    • Cacha

      Olet suurelta osin oikeassa. Et taida kuitenkaan kirjoittaa tälle palstalle saadaksesi jotakin rakentavaa aikaan vaan tyhjentääksesi sieluasi.

      Olet toki nähnyt alkoholistin luonteen aivan oikein. Olet kylläkin siinä väärässä, etteikö alkoholisti välittäisi ympärillään olevista ihmisistä ollenkaan. Alkoholisti voi alitajunnassaan käsittää toimivansa väärin, mutta alkoholi voittaa kaiken muun. Et ehkä käsitä pitkälle alkoholisoituneelle viinan voimaa. Miksi ihminen vapaaehtoisesti aiheuttaisi itselleen ja ympärille oleville kärsimystä? Moni on menettänyt työnsä, perheensä, kotinsa ja lopulta terveytensäkin, mutta jatkaa vain juomista.

      Jotkut alkoholistit ovat raitistuttuaan pystyneet väitteesi vastaisesti käymään menneen elämänsä läpi ja pyrkineet hyvittämään väärintekojaan. Heitä on yllättävän paljon. Mennyttä ei saa muutettua. Jos alkoholisti on aiheuttanut sinulle trauman toiminnallaan, sinun ei ole sitä pakko antaa anteeksi, mutta sinunkin on jatkettava elämää. Toivotan parempaa tulevaisuutta kaikille palstan keskusteluihin osallistuville!

    • 1........hoitsu

      Suosittelen aloittajalle kunnon kännejä.
      Osa juopoista ryyppää tyylikkäästi omalla huvilalla porealtaassa venakon kanssa pelehtien. Aloittaja on tyypillinen kaavoihinsa kangistunut mielenterveyspotilas vailla diagnoosia. Otan osaa parhaiten ryystämällä gintonicin ahnaaseen kitaani ja kohta menen kamariin puristelemaan Venäjän lahjaa Suomipojalle.

    • enkoskaanautajuoppoa

      Alkoholisti todellakin syyttää kaikkia muita ihmisiä, kun sotkee elämänsä eli ystävä ei kannata olla juopon kanssa koskaan.Ovat niin kauan kivoja, kun ystävä auttaa, kantaa viinaa ja antaa rahaa.
      Kun apu loppuu juoppo huutaa, haukkuu ja uhkailee myös nimittää auttajan hulluksi vaikka itse on hullu.

      • ymmärrän.täysin

        Juoppo yrittää vain motivoida ja kannustaa läheisiään auttamaan häntä. Ymmärtäähän tuon.


    • Olen alkoholisti, saisinko nyt lupaamasi alapeukun?

    • 6000-päivää

      Mitähän sanoisit, jos vihaisit alkoholisteja...?

      Useimpien alkoholismia analysoivien kirjoittajien verrokkiaineisto on yhden henkilön suuruinen. Ainoa alkoholisteja yhdistävä tekijä on kyvyttömyys hallita alkoholinkäyttöään.

    • ovatpirullisiakin

      Olen seurannu yhtä alkkista joka on niin mairea, ja kestitsee muita, mut ans olla haukkuu perinpohjin, jos ei siitä itse hyötynyt.
      Ei mitään sääliä ja mitä karmeimilla nimityksillä sen jälkeen ja parasta on olla olematta missään yhtydessä, jos vähäkin omasta terveydestään välittää.

    • KylmäLissu

      Eksyin tänne palstalle, kun pää hajoaa erään tuttavan juomisen takia. Sillä on mennyt ties monesko työpaikka ja kun alansa on sellainen, että juopoille ei sieltä juuri töitä löydy, varsinkaan törttöilyjen jälkeen. Rahaa palaa käsittämättömät määrät rikkoontuneisiin tavaroihin kuten puhelimiin tai pyöriin tai mihin vaan minkä voi heittää seinään tai lattiaan.
      Mulle on tullut sen kanssa ns. seinä vastaan. En jaksa sen seuraa enää. Se on aina humalassa. Ei sellaista päivää, että ei mitään joisi. Varmaan kohta kuolee, koska näyttää siltä että h-hetki on lähellä. Vituttaa oikeastaan sen touhu, miten kohtelee perhettään. Akkansa on vuosia katsellut tuota, kyllä on ihanaa perhe-elämää istua sohvalla kännisen ja haisevan ukon kanssa ja antaa sen jälkeen vähän lovea makkarissa peiton alla. Yööööök. Lapsi tuntuu jäävän siinä välillä vähän jalkoihin, koska vaimolla on niin kiire antaa kaikki huomio juopolle miehelleen. Juoppo mies taas ei osaa lapseen suhtautua kännissä oikein mitenkään paitsi rähisemällä. Onneksi lasu mukana kuvioissa.
      Oli aika kun mies oli pitempään suht selvinpäin. Silloin parisuhde oli lähes karilla, kumpikaan ei enää osannut suhtautua toiseen koska miehen juominen on ollut niin kiinteä osa heidän elämäänsä jo vuosia. En voi ymmärtää miten akan hermot kestää. Ajattelen nykyään, että se mies on täys nolla. Vaikka tuttuni onkin. Viime aikoina mun mielipide siitä on kääntynyt kyllä täysin pakkasen puolelle. Vitun luuseri. Kaikki menee sen viinanhimon takia. Tyhmä akka. Nostais jo kytkintä ja lähtis menemään lapsen kanssa. Mitä varten pitää pieni lapsi pakolla pitää tuollaisessa perhe-idyllissä? Jos tuo lapsen äiti on noin läheisriippuvainen eikä osaa ajatella mitään muuta ku itseään niin olisi aivan oikein koko perheelle, jos lapsi lähtis hetkeksi muualle. Aukeisko silmät sitten? Tekis mieli avautua niille lasun ihmisille vähän tuonkin perheen todellisuudesta mutta eihän lasu mitään tee paitsi palaveeraa kerta toisensa jälkeen ja uskoo kaiken, mitä tuo pariskunta kertoo.
      Mun vinkkelistä juopot on luusereita, joihin mä en ainakaan satsaisi enää latin latia. Kun apua on yritetty antaa tarpeeksi kauan mutta sijoitetuille rahoille ei tule minkäänlaista vastinetta, silloin voi pistää sen mapin kiinni ja jäädä odottelemaan sitä, kun alkkis heittää veivinsä. Mitä hyvää niillä on kenellekään antaa? Ne tuhoaa siinä samalla oman viinanhimonsa vieminä läheistensäkin elämän. Kadotkaa maan alle juomaan.

    • vibatkin

      Pahat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe