Onko nyxä kateellinen minulle?

vapaus-kunniaan

Hän teki kaikkensa saadakseen pilattua avioliittoni ja onnistui. Hän sai mitä halusi, mutta ei kuitenkaan vaikuta kovin onnelliselta tuo elämä. Jatkuvasti jotain ilkeää sanomista ja valheiden levittelyä minusta. Minusta jolta vei miehen. HÄH. Miksi. Luuliko saavansa kultakimpaleen jonka olen hionut, mutta onkin pettynyt sekundaan ja vihottelee minulle siitä.
Vai onko minulle kateellinen minun vapaasta ja itsenäisestä elämästä jossa ei miehiä ole paasaamassa eikä passattavana. Vai onko hän tosiaan kiinnostunut minusta jollain muulla tasolla. Hui, en halua edes ajatella.

4

203

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näinolensennähnyt

   Katso peiliin, sieltä löytyy syy nyxän kateuteen. Olet vapaa hyvännäköinen nainen ja hän rupsahtanut mustasukkainen kiukkupussi.

  • whocaresexistänyxistä

   Itse dumppasin miehen ovesta ulos vajaat 3 kk sitten kun sain tietää, että se pettää mua työkaverinsa kanssa. Omaisuus on vielä osittamatta, heti kun saadaan koti myytyä ja päästään muksujen kanssa uuteen kotiin, pääsen exästä lopullisesti eroon. Miehen naistyökaverin kanssa en oo koskaan jutellu, eikä mua kiinnosta tippaakaan millanen se nainen on tai ei ole. Ihan se ja sama, en minä sen naisen kanssa ollu aviossa, eikä tää nainen mua pettäny vaan exä.

   Exä oli töissä viimeset vuodet koko ajan tyyliin 60-80h viikossa, kotona kävi vaihtamassa vaatteita, kotona ollessaan räpelsi tietsikkaa tai kännykkäänsä koko ajan. Aikani pyysin ja ruikutin, että vähentäisitkö duunijuttujasi, tehtäiskö jotain yhdessä koko perheellä, mutta kun ei herralle sopinut koskaan. Viimein lopetin pyytämisen ja elin lasten kanssa monta vuotta käytännössä kolmisteen, mies huiteli muka töissään. Nyt jälkikäteen aatellen oli luultavasti työkaverinsa kanssa ollu jo useemman vuoden, enpä ole kysellyt asian todellista laitaa kun ei se oikeestaan kiinnosta mua enää yhtään. Käsittääkseni tää exän työpaikkahoito oli/on aviossa myös, mutta en sitäkään oo selvittäny enkä kysellyt.

   Exä lähetti lapsille joululahjat postissa ja soitti eilen, kysyi voiko muksut tulla sen luokse hiihtolomaviikolla. Sanoin, että mitä sitä minulta kysyt, soita lapsille itselleen suoraan, tulevat jos haluavat tulla. Kumpikaan ei mennyt. Ei exä oo koskaan lasten läksyjä tarkistanut, ei lukenu iltasatuja, ei käyttäny ratsastamassa eikä oo ollut ikinä koulun juhlissakaan kattomassa, joten sitä saa mitä tilaa.
   Varmaan exä meinasi, että minä pakotan muksut sen luokse meneen, mutta ei se niin toimi enää kouluikästen kanssa. Hoitakoon isäsuhteensa lapsiinsa päin ihan itte.

   Tältä omakohtaselta kokemupohjalta, en osaa sanoo onko tää sun exäs nyksä kateellinen. Mä luulen että se on vaan täys vatipää muusta syystä.
   Toinen vaihtoehto on että sun läheiset valehtelee sulle, sen takii ett sulla olisi parempi mieli, jos aattelet että sun exällä ei meekään niin hyvin ku mitä vois olettaa.

   Mulle yritti miehen kaverit kertoilla joulun alla miten exä kaipaa päästä takas himaan, sanoin,e että siinähän kaipaa, jos sillä on oikeesti jotain asiaa, sillä on mun puhelinnumero, mutta eipä ole soittanut ja valittanut ikäväänsä, eikä ole oven takana ollut, ja vaikka oliski, en oikeesti sitä takaisin ottais.

   Jos joku levittäis minusta valheita ympäri ämpäri, laittaisin sille tekstarin jossa sanoisin, että lopeta, jos jatkat valehtelua, nostan syytteen kunnian loukkauksesta. Eikä sill ois välii olisko tää valehtelija exän nyksä tai joku muu ulkopuolinen, saman kohtelun saisi.

   Sillon kun erotaan, niin erotaan sitten lopullisesti, eikä jäädä mihinkään välitilaan roikkuun. Alotetaan uusi elämä ja jätetään vanhojen juttujen setviminen sikseen ja annetaan toiselel vapaus olla ja tehdä ihan mitä se haluaa ilman selän takana nillittämistä.

   • Salasuhdeilmituli

    Tuota voiko kakkosen viedä oikeuteen kunnianloukkauksesta kun nai varattua huoraten miehen kanssa ja minulta viety turhaan elämään niiden takia? Eli kaksi typerystä jotka loukkasivat tietäen olemassa oloni. Hmm... En olekaan tuota asiaa ajatellut että joutuisivat maksamaan kunniani loukkaamisesta. Todella kunniaksi on loukannut koska itse elän rehellisesti ja kunnioittavasti puolisoani kohtaan ja koen että kunniaani on loukattu. Varsinkin kun kyliltä tiedon sain. Mahtavan kunnian antoivatkin. Olen säälin kohteena että naurun kohteena miten minua huijattiin niin törkeästi. Voinko siis hakea kunnianloukkauksesta korvauksia näiltä kahdelta?


   • Jäkäjäkäjäkäjäkä

    Miksi sitten jauhat täällä?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   4063
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   2557
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   2296
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2108
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1345
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   126
   1021
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   37
   945
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   46
   921
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   330
   867
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   855
  Aihe