uusi kunnanjohtaja

eurajokiraumaliitosvarma

On se hyvä, että siitä opettajasta ei tullut kunnanjohtajaa, vaikka Eurajoki kaikkensa yritti. Luvia ratkaisi. Kiitos kuntaliitoksen. Ei minulla mitään vastaan, mutta opettajan koulutus ei riitä hoitamaan kunnanjohtajan virkaa. Raumalainen kaima voitti. Nauttikaa vielä ensi vuosi eurajokilaiset. V2018 tulee kovat ajat, kun Eurajoki liitetään Raumaan mitä todennäköisimmin. Silloin ei täällä asiat ole niinkään hyvin kuin nyt. Ei ne nytkään hyvin ole. Eurajoki ei ole hyvinvointikunta ollut enää vuosiin. Luvialiitos pahentaa tilannetta ja pakkoliitos Raumaan tuhoaa kunnan lopullisesti. Rauma sanelee v2018 mitä ja miten Eurajoella tehdään!

46

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eurajokilainen

      Ei ole totta! Toivottavasti ei liitytä Raumaan.

    • Neuvos

      Miksi ihmeessä Eurajoki liitettäisiin Raumaan? Ensi vuosi Eurajoella 900 000 euroa ylijäämäinen. Turha puhua paskaa.

      Hyvä valinta kunnanjohtajaksi. Ei opettaja voi toimia kunnanjohtajana.

    • eieieiEEii

      Aloittaja kirjoittelee pehmeitä. Eurajoki ei ole liittymässä Raumaa.

    • höpöhöpö11

      Ota jotain lääkettä, on jutut jo senverran pehmeitä. Pakkoliitosten aika on ohi huonoillakin kunnilla, puhumattakaan terveistä. Muutenkin ymmärrys ei oikein ole kohdallaan kahdesta kasvatustieteen maisterista valittiin toinen, siis....

    • eurajokiraumaliitosvarma

      Katotaan sitten vähän yli vuoden päästä. On se kova paikka monelle, jos ja kun Raumaan liitytään. Aika varma asia se on.

    • Vihdoinkineroon

      Miksi liityttäisiin? Höpö höpö. Eletään tilanteiden mukaan. Ei sitä yks kunnanjohtaja päätä. Juu ja hyvä et keskusta sai turpiinsa. Niillä on nyt suruaika.

    • eurajokiraumaliitosvarma

      Joo, en itsekään sitä liitosta ainakaan toivo!

    • mullila

      Kyllä Eurajoki kärsii , ensivuonna Luvia .Rauma liitetään 2019 Eurajokeen sitten ollaan vasta lirissä !

    • PäällikköLavilasta

      Varma merkki foliohattupäästä on se, että esittää Eurajoen liittymistä Raumaan. Sanokaa yksikin syy miksi Eurajoen pitäisi liittyä mihinkään. Esim. Nakkilan voisi liittää Eurajokeen.

      Olen nähnyt Timo Aron esitykset asuntosijoittaja 2016 seminaarissa Helsingissä väestönmuuttoliikkeestä lähivuosina. Eurajoki - Luvia kuuluu tässä leikissä voittajiin. Nimenomaan keskiluokka asettuu asumaan Eurajoelle, tuoden mukanaan lisää verotuloja (raha menee rahan luo).

      Pääasia että opettajaa ei valittu. Pahempi vaihtoehto olisi ollut enää valita poliisi kunnanjohtajaksi.

      Onnea Lakaniemelle, tuulta purjeisiin ja täyttä eteen!

      • enmuuttaisi

        PäällikköLavilasta, sulle ihan tiedoksi, ettei kukaan juurikaan muuta tällaseen työttömyyden nujertamaan tuppukylään. Täällä Eurajoella on useita omakotitaloja uusia hienoja jouduttu myymään alta 140te, vaikka Raumalla saisi tuplahinnan. Syy se, ettei kukaan halua maksaa täällä asunnoista mitään. Nytkin taloja halvalla myynnissä, eikä kukaan osta, vaikka pilkkahintaa saisi ihan uudehkoja omakotitaloja.


      • PäällikköLavilasta
        enmuuttaisi kirjoitti:

        PäällikköLavilasta, sulle ihan tiedoksi, ettei kukaan juurikaan muuta tällaseen työttömyyden nujertamaan tuppukylään. Täällä Eurajoella on useita omakotitaloja uusia hienoja jouduttu myymään alta 140te, vaikka Raumalla saisi tuplahinnan. Syy se, ettei kukaan halua maksaa täällä asunnoista mitään. Nytkin taloja halvalla myynnissä, eikä kukaan osta, vaikka pilkkahintaa saisi ihan uudehkoja omakotitaloja.

        Itse en tunne yhtään työtöntä Eurajokilaista? Oletko katsonut montako omakotitaloa on Raumalla myynnissä? Siellä vasta hinnat laskeekin, sama Porissa. Se on yleinen trendi.
        Se, että Eurajoella on myynnissä uusia omakotitaloja, johtuu siitä että niitä 100m2 koppeja gryndataan. En itsekään sellaista ostaisi.

        Suomen toiseksi halvin veroprosentti, ja kaikki tarvittavat palvelut lapsiperheelle. Ei ole homekoulu ongelmaa, kaikki on uutta. Kunta on velaton.

        Olisi mukava tietää missä itse asut? Vuokralla jossain 70- luvun betonilähiössä Lehtikuusentiellä Raumalla?


      • enmuuttaisi

        Eurajoen työttömyysprosentti tilastoinnin mukaan on 10% Oikea luku on 15-18% Isoja 200neliön taloja. Ei 100neliön taloista saa sitäkään Eurajoella. Et tunnu tietävän asioista yhtikäs mitään. Pelkkä pässin pää. Raumalla asun isossa talossa uudessa. Vaimo lääkäri. Tunnen ainakin 20 eurajokelaista työtöntä henkilökohtaisesti.


      • PäällikköLavilasta
        enmuuttaisi kirjoitti:

        Eurajoen työttömyysprosentti tilastoinnin mukaan on 10% Oikea luku on 15-18% Isoja 200neliön taloja. Ei 100neliön taloista saa sitäkään Eurajoella. Et tunnu tietävän asioista yhtikäs mitään. Pelkkä pässin pää. Raumalla asun isossa talossa uudessa. Vaimo lääkäri. Tunnen ainakin 20 eurajokelaista työtöntä henkilökohtaisesti.

        Miksi mainitset vaimosi ammatin, etkä omaasi? Naurettavaa!
        Mikä on katkeruutesi taustalla?

        Eurajoella menee hyvin, ja nautin itse pienestä kunnallisveroprosentista. Taitavat juuri nostaa veroprosenttia siellä Raumalla? Mites teillä siellä nämä homekouluongelmat? Raumalla taitaa Suomen kunnista olla eniten kunnossapitovelkaa infrassa. Vai onko ollut lähiaikoina putkirikkoja? Kustannuspaineita, Kustannuspaineita. Aina voitte nostaa veroprosenttia. :)

        Lääkärivaimosi kannattaisi muuttaa tänne Eurajoelle, säästäisi monta tonnia vuodessa veroissa, jos kerran talotkin niin halpoja (eikös silloin ole oston paikka).


      • enmuuttaisi

        yli 5 vuoden työttömyys taustalla. Olen välillä aina pari kertaa ollut vajaan vuoden töissä. Lasken kuitenkin itseni työttömäksi, koska suurimman osan 5 vuoden aikana olen ollut työtön, nytkin. Raumalla ainakin ruoka paljon halvempaa kun eri kauppoja. Kyllä ne autokulut aika paljon tekee vuodessa, jos 5 kertaa viikko sahaa tätä väliä. Eikä Eurajoella lapsilla mitään kunnon harrastuksia. Kyllä sekin tulee kalliiksi, kun Raumalla käy lastenharrastuksissa. Autokuluissa paljon muutakin kuin bensat, kuten huollot renkaat kaikki maksaa. Mitä enemmän ajaa sen enemmän kuluu. Raumalla homekouluja. Kaikki päättäjien syytä (telakka jne).


      • enmuuttaisi

        Ja aikaa kuluisi turhaan, jos Eurajoella asuisi. Sitä ei voi rahassa mitata.


      • Pätevä

        Myös Lakaniemi on koulutukseltaan opettaja, tekninen työ mm..


    • eurajoella

      Onni ei tule kestämään kovinkaan kauan. Täysin epäpäteviä johtajia. Ainoa kunnon mies olisi Kari Koski. Tosin hän tienaa Raumalla tuplaten mitä Eurajoen kunnanjohtaja. Eurajella tulee menemään todella huonosti seuraavien vuosien aikana kuntaliitoksista johtuen. Pakkoliitos Raumaan on edessä valitettavasti.

    • raumalainenvm1990

      Niin ei ole kyllä mitään lapsiperheille tarjota. Ei ole vastaavia harrastusmahdollisuuksia kuin raumalla

      • Vinkujat

        Mitä itse olet tarjonnut,kyllähän niitä helppo on tehdä ja sitten ruvetaan vinkumaa ei ole kunnassa mitään lapsiperheille,anna aikaa lapsellesi ja leiki sen kanssa,heitä se kännykkä eurajokeen.


    • jepulis74

      Raumalle vartin ajomatka ;)
      Veroissa säästää matkakulujen verran.

    • Tyytyväinentähän

      Ei millään paikkakunnalla ole kaikkia harrastuksia. Tunnen raumalaisia joiden harrastukset on Porissa. Harkat neljä kertaa viikossa.

    • Onneaolla

      Katsokaa uutisten kuvia maailmalta, ja olkaa onnellisia. Murheet on pieniä meillä.

    • kkkkkkko

      On ne pienet joo, mutta Suomessa kaikki valta eliitillä. He saavat kasapäin mammonaa ja 10% palkankorotuksia vuosittain. Tyhmä kansa alentuu siihen ja suostuu leikkaamaan omia etuja, joilla kustannetaan herrojen ökybonukset, palkkiot, muut tulot ja eläkkeet.

      • Oikeuttasuomalaiselle

        Oikeassa olet. Vääryys kukoistaa ja kansa maksaa. Onnellisia ollaan siitä ettei meillä ole sotaa ja luonnonkatastrofeja, mutta ei kai meidän silti tartte ihan kaikkee niellä.


    • HyväEurajoki

      Eurajoella on kaikki hyvin.

    • Eiongelmia

      Samaa mieltä - Eurajoki on hieno paikka asua!

    • pägdghffg

      Kaikki aivan päin persettä

      • Luvialainen

        Noh onneksi kohta on kuntavaalit niin pääset vaikuttamaan asioihin,vai salliiko laki sitä sinulle vielä?


    • KaikkihyvinEurajoella

      Eurajoella kaikki on ihan hyvin - lopettakaa tuo valittaminen!

    • Myyriä_kylä_täys

      Kunnanjohtaja ja hallintojohtaja on Raumalta ja taloupäällikö on Porista. Voisi lyödä vetoa että Eurajoki ajetaan alas tavalla tai toisella. 5 vuotta ja se on moro.

    • Eihyvänenaika

      Eikö yhdellä noista ole hyvät "suhteet" Luvialle.

      • Spywholovedme

        Se oli se edelline kunnanjohtaja, se "007 James Bond"


      • Eihyvänenaika

        Uudet ihmiset, vanhat kujeet. Osittain vanhat ihmisetkin mutta heille uudet kujeet.


    • HyväEjoki

      Eurajoki on aivan mahtava paikka asua ja elää, myös Luvialta tulleet ovat ihan ok.

      • Realisti5

        Luviakin on hyvä paikka, ja Eurajoelta tulleet ok😉
        Ainahan meillä on ihmisiä, joilla kaikki on huonosti, ja maailmassa suuri salaliitto kaikkia vastaan. Mutta eiköhän meillä ole suht ok melkein kaikilla, joskus maailma ei tietysti ole reilu kaikille, mutta kyllä se päivä vielä paistaa risukasaankin jos jaksaa yrittää..


    • kunnanjohtajasta

      Uudelle kunnanjohtajalle pitää antaa työrauha!

      • Samanmielinen

        Juuri näin. Ja muille myös.


      • kunnantrolleja

        Itsekin johtaisin paremmin. Naurettavia kunnantyöntekijöiden trolleja. Kyllä teidät tunnen! Te ette tunne mua ja se hyvä asia.


      • trimmerinkuski

        Minä ainakin olen tyytyväinen. Työpaikka säilyy takuulla viisi vuotta, vaikka työtä ei paljon olekkaan, ainakin palkka tulee taatusti tilille. Kun Raumaan liitytään tulee taas viisi vuotta lisäaikaa ja eläke sen mukainen, pyrkikääpä parempaan.


    • Vastailijazz

      Hienosti olet kommentoinut kaikkia ylläoleviin asioita, ja päätynyt oikeaan ratkaisuun, ei kukaan halua sinua tunteakkaan. Mutta pääasia että aikasi on kulunut hauskasti nokkelia juttuja keksien. Heh heh

      • rahamiess

        ja rahaa on!


    • Kevätpian

      Eurajoella kaikki hyvin - aurinko paistaa, ja kevät tulee!

    • Onnellineneläkeläinen

      Kyllä niitä provosoijia riittää. Kun ei ole työtä eikä harrastuksia, niin ei viitsi muuta tehdä kuin jauhaa paskaa netissä.

      • tttttttttttttttr

        Ite taidat olla työtön.


    • MM104

      Heh. Olen ainakin seuraavat neljä vuotta siinä porukassa joka Eurajokea johtaa (mikäli elän), enkä ole kenenkään menneen tai tulevan päättäjän suusta kuullut että jonnekkin tultaisiin liittymään, edes kaihottaisiin sellaista. Jos liitoksia tapahtuu, luulen että Eurajokeen ollaan liittymässä, mikäli se on meille mahdollista. Raumalla tuntuu menevän kohtuu hyvin... Porilla huonommin... Pakkoliitos, mikähän sen tulisi aiheuttamaan?

      • totuuskunniaan

        Älä suuria luule itsestäsi. Sinä toimit juuri niin kun sinua ohjataan. Päätöksiä tekevät korkeammat tahot joilla on rahaa, suhteita ja vallan suhteen vaikutusmahdollisuuksia. Jos et sopeudu ryhmään olet aika pian ulkopuolinen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe