Voi noita pösilöitä

Oikeudet

Luimme Itä-Hämeestä tästä pösilöitten ja älykääpiöiden mielenilmaisusta Heinolassa.Ei voi kuin nauraa näille saatanan pösilöille.Paperittomille myös terveydenhoito ja huolenpito aivan samassa mitassa kuin näille omillekin uusavuttomille alkoholisti pummeille.

8

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuvakitVittuun

      "Paperittomille myös terveydenhoito ja huolenpito aivan samassa mitassa kuin näille omillekin uusavuttomille alkoholisti pummeille."

      Miksi?

    • Suvakitar

      ihan vaan siksi että heidän ongelmansa on joku muu taho aiheuttanut näiden omien ongelmat ovat itse aiheutettuja ei alkoholisteja ja huumehörhöjä tule hoitaa vaan niille.........kalloon.

      • SuvakitVittuun

        Väitätkö, että kaikki huono-osaiset ovat Suomessa alkoholisteja ja huumehörhöjä?

        Paperittomat ovat laittomia maassaolijoita ulkomaalaislain mukaan, eikä heillä näin ollen ole oikeutta oleskella maassamme. Myöskään turvapaikanhaku ei ole peruste, koska näiden olisi pitänyt hakea sitä Dublin-asetusten mukaan ensimmäisestä turvallisesta maasta, eli ekasta EU-maasta. Schengen-sopimus ei myöskään anna kyseisen alueen ulkopuolisille lupaa seikkailla Euroopassa vapaasti. Eikä Geneven-sopimus velvoita Suomea ottamaan turviksia turvallisista maista, joiksi Ruotsikin lasketaan.

        Sitäpaitsi näillä ei edes ole minkään muun tahon aiheuttamia ongelmia. Nämä ovat suurin osa paremman elintason perässä, ja jos sellaisille annetaan täällä kaikki tarjottimella, niin mikäs peruste on sitten olla tekemätä niin myös suomalaisten vähäosaisten kohdalla?

        http://shoebat.com/2016/02/19/muslim-refugees-in-finland-so-happy-to-return-to-iraq-they-kiss-the-ground-when-they-get-off-the-plane/


    • sormenjälettalteenekaks

      eikös paperiton matu ole lainsuojaton eli poliisin pitää se ottaa tavatessa säilöön ja viedä pokkiin eli poistokeskukseeen josta ne sitten kolataan lentokoneeseen ja viedään kotimaahan ja mielellään sellaselle pikkukentälle jonnekkin kauas muusta asutuksesta niin niillä menee taas kuukausia ennekuin ovat kreikassa

    • vtunhäme

      Aloittaja on näitä aivan pihalla olijoita, Ei voi kuin ihmetellä miten moiset yleensäkkään tulevat toimeen ns. tavallisessa elämässä. Lukiko oikein itähämeestä? "Luimme Itähämestä"? voi helvetti mitä paskapätä sitä onkaan olemassa.

    • Auttajatar

      Luki mitä luki.Hyvin toimeen tullaan autetaan maahanmuuttajia mutta ei näitä jotka ihan itse ovat elämänsä pilanneet.Tarkoitan alkoholia,huumeita ja tupakkaa.Näitä työtävieroksuvia tukia nostavia henkilöitä suomalaisia loiseläjiä.
      Maahanmuuttajille kotimme ovet ovat aina avoinna ja ennenkaikkea heille jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen ja karkoitus uhkaa.

      • SuvakitVittuun

        Onkohan tämä nyt trolli? Suvakeilta kyllä tulee juuri noin järjetöntä tekstiä, mutta silti sitä ei voi kuvitella, että joku olisi noin typerä.

        Eli suomalaiset "työtävieroksuvat loiseläjät" ovat se ongelma? Ei suinkaan paperittomat ja siten laittomat maahantunkeutujat, jotka eivät tasantarkkaan mitään töitä tule tekemään, koska hehän ovat laittomia, eivätkä voi poispotkimisuhan vuoksi esiintyä julkisesti? Vaikka eihän niiden tarvitse edes välittää moisesta, koska eihän niitä täältä minnekään saada, jolleivät halua lähteä, ja tuet pyörivät siitäkin huolimatta. Nämä työtävieroksuvat loiseläjät eivät siis haittaa ollenkaan? Luuletko, että niitä kielteisiä päätöksiä ihan huvikseen annetaan, varsinkaan tällaisessa mokutusvaltiossa?

        Miten vitun dorka ihminen voi olla!? Oikeisto haluaa näitä halpatyövoimaksi, jotta voivat ajaa palkkatason alas ja pitää itsensä rahoissaan. Nämä eivät kumminkaan mitään töitä tule tekemään, eivätkä varsinkaan alennu halpatyöntekijöiksi. Vasemmisto kalastelee ääniä, koska nämä tulevat tasantarkkaan äänestämään hyysääjiä, eli vasureita. Itse nämä tunkeutujat tulevat hyväksikäyttämään yhteiskuntaamme helpomman elämän vuoksi. Mutta mikä helvetin motiivi teillä saatanan hyväuskoisilla pässeillä on huutaa näitä tänne pistämään hallitusta leikkaamaan teiltäkin, jotta näille saataisin ykkösluokan palvelu? Olisiko järkevämpää, jos vitun dorkat alkaisitte kalppia sinne aavikolle hyysäämään unelmianne?


      • gsgsgsgs

        Tuostapa viimeisestä lauseesta sainkin idean ("...sinne aavikolle hyysäämään unelmianne..."). Se suvakki joka on valmis myöntämään turvapaikan paperittomalle, ja yleensä myös rikolliselle turvapaikanhakijalle, voitaisiin lähettää sinne aavikolle. Suomessa on niin paljon suvakkeja, jotka ovat valmiita uhraamaan oman elämänsä turvapaikanhakijoiden eteen, joten paras tapa kansanataloudellisessakin mielessä olisi tehdä "vaihtokauppa". Jotenkin minusta vaan tuntuu, että tuossa vaihtokaupassa punnittaisiin oikeasti solidaarisuuden taso. Jokunen suvakki saattaisi lähteä aavikolle, jotta partalapsi saisi kodin Suomesta....?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe