Acta vyborg

Actaworld

Onko kukaan ostanut varaosia actasta tai jostain muusta varaosaliikkeestä viipurista? Actasta saa netin kautta tilattua osat ja noutaa myymälästä. Miten laadukkaita?

31

744

  Vastaukset

  • Liikkeestä ostanut mitään mutta Hobby Autosta olen ja olen myös käyttänyt siinä samassa kompleksissa oleva korjaamon palveluita ja olen tähän mennessä ollut tyytyväinen.

  • Hyviä merkkiä osia puoleen tai alle puoleen hintaan suomen hintoihin verrattuna. Tilaus netistä ja ja viestiä tulee kun osat noudettavissa. Toimitus ajat 1-5 pvä. Jotkut renkaat 400-500 ruplaa/kpl halvempia kuin hobby autossa.

  • mikähän mahtas olla actan nettiosoite?

   • www.astaworld.ru valitse myymäläksi esim. Viipuri. Renkaita, vanteita, työkaluja ym. Syötä autosi vin numero, saat autosi osa katalogin näkyviin ja osien saatavuuden ja hinnat.


  • Etu ja taka jarrulevyt, palat, ate ja bosch n.140e euroiksi muutettuna astasta. 315e motonetistä. Tulpat denso 2,80e, motonet 4,90e, ilmansuodatin 3,90e, motonet 11,90e. Halpaa oli astasta hankittuna.

   • Ja kiinalainen piraattitehdas kiittää.


   • copypaste kirjoitti:

    Ja kiinalainen piraattitehdas kiittää.

    Valitettavasti ei kiitä.


   • Parempiahan ne Venäjällä myydyt on kuin alkuperäiset. Tavallisen taapertajan nissaniin kelpaavat erinomaisesti.


   • Parahiajaetaan kirjoitti:

    Parempiahan ne Venäjällä myydyt on kuin alkuperäiset. Tavallisen taapertajan nissaniin kelpaavat erinomaisesti.

    Sylettäähän se kun maksaa ylihintaa itse varaosista, ja joku saa paljon halvemmalla samat. Onhan ne vähintään oltava kiinalaisia tai jotain muuta kuraa. Ei ne aitoja voi olla kun venäjältä ostettu, vaikka takuukin ja lähetetty valmistusmaasta alkuperäiset osat..


   • Pääasia, että kaikki ovat tyytyväisiä. Itse olen jotain ostanut Venäjältä, mutta oli huonoa onnea, täyttä pashaa.


   • Hjuvahjuva kirjoitti:

    Pääasia, että kaikki ovat tyytyväisiä. Itse olen jotain ostanut Venäjältä, mutta oli huonoa onnea, täyttä pashaa.

    Sekin oli viipurin torilla ostettu aito piraatti cd.


   • copypaste kirjoitti:

    Ja kiinalainen piraattitehdas kiittää.

    Muista varoa myös jos ostat nissukkaasi renkaita suomesta, Nokia, Michelin, Pirelli ym. valmistaa renkaitansa venäjällä.


   • Yritän varoa noita halpamalleja. Vai oiskohan ne tankkarien kauppaamat parempia, kuin aidosti tänne tuodut?


   • copypaste kirjoitti:

    Yritän varoa noita halpamalleja. Vai oiskohan ne tankkarien kauppaamat parempia, kuin aidosti tänne tuodut?

    Haet vaan vianorilta aidot nokialaiset made in russia.


   • Ei kai niissä mitään vikaa ole Vianorillakaan, helpot hakea. Halvin harvoin vaan on paras. Onneksi rus renkaat kuitenkin on merkitty, ostaa ken haluaa.


   • maderussia kirjoitti:

    Ei kai niissä mitään vikaa ole Vianorillakaan, helpot hakea. Halvin harvoin vaan on paras. Onneksi rus renkaat kuitenkin on merkitty, ostaa ken haluaa.

    Nokia ei todellakaan ole halvin, eikä hyvä. Ei ne myymälässä kerro missä valmistettu.


   • Onhan se valmistusmaa merkitty renkaaseen. Niin venäläiseen, kuin muuhunkin.


   • katsoovaanitsekin kirjoitti:

    Onhan se valmistusmaa merkitty renkaaseen. Niin venäläiseen, kuin muuhunkin.

    Niin on merkitty renkaaseen, renkaat on varastossa. Myymälässä harvoin esillä renkaita. Renkaat kun alle laitettu, myöhäistä parkua valmistus ajasta ja maasta.


   • Se lienee sitten jokaisesta itsestään kiinni, kysyy tai ei. Kaikkihan ne alla pyörii, osa on enempi soikeita, kuin toiset. Ja voihan se venäläisten tekemä olla parempikin, on uudet tehtaat ja kai se laadunvalvonta pitäisi toimia. Ja tunnetusti, siellä on maailman parhaat duunarit.


   • nokiaru kirjoitti:

    Se lienee sitten jokaisesta itsestään kiinni, kysyy tai ei. Kaikkihan ne alla pyörii, osa on enempi soikeita, kuin toiset. Ja voihan se venäläisten tekemä olla parempikin, on uudet tehtaat ja kai se laadunvalvonta pitäisi toimia. Ja tunnetusti, siellä on maailman parhaat duunarit.

    Sen verran totean tähän rengas asiaan, monet valmistajat vieneet tehtaita venäjälle halvemman kustannus tason vuoksi ja suurten markkinoiden. Tehtaat ovat nykyaikaisia ja hyvin valvottuja. Mm. Michelin ja Nokia. Autotehtaitakin jokunen mennyt mm. Ford. Hyvin paljon renkaita valmistetaan ns. halpamaissa ja laatukin mitä sattuu. Ainut mistä olen saanut soikeita pystyheittoisia renkaita, suomesta ja vannetukusta. Ja perävalo takuu oli. Nokiaa tehdään paljon venäjällä suomen markkinoille. Itse en nokiasta pidä, TM yli arvostama, kuluu, pitää meteliä ja jonkun verran ollut runko vikoja valmistusmaasta riippumatta. Kyllä venäjältä saa hyvää tavaraa, ei mitään kiina kuraa. Esim. Maalia, rakennus tarvikkeita. Auton renkaita venäjällä ja muualla valmistettuja, ei ongelmia koskaan tasapainoituksen kanssa. Rengastyöt n.27e alle laitettuna, nelipyöräsuuntaus n.28e oli viimesen päälle tietokoneohjattu boschin kone. Hyvää ja edullista ruokaa. Suurin ongelma venäjältä ostetusta tavarasta on ihmisellä itsellään, käynyt leningraadissa tai 90 luvulla viipurissa. Ostanut sitä piraatti roskaa ja luullaan että kaikki on sitä. Suurin on kateus, ei kestä jos joku ostanut halvemmalla tai naapurilla uusi auto.


   • Kuka on kateellinen mistäkin. Jollekin halpoja ostoksia tärkeämpää on oikaista vaikka sohvaan siksi aikaa. Tai puunata sitä uutta autoa pihassa.


   • kukamitenkin kirjoitti:

    Kuka on kateellinen mistäkin. Jollekin halpoja ostoksia tärkeämpää on oikaista vaikka sohvaan siksi aikaa. Tai puunata sitä uutta autoa pihassa.

    Helpompihan se on juoda yhteiskunnan rahoilla nallea sohvalla loikoillen. Niinhän ne kaikki väittää, pakkeloivat ja paikka maalaavat sitä vm90 Nissan sunnya.


   • Sanopa muuta, ei tarvii lähteä vuorokaudeksi jonnekin kaljan takia. Ja mukava, kun afrikan trokari ostaa sen nissanin. Mitäpä autolla, kun yhteiskunta kuskaa tarvittaessa.


   • helppoakuinmikä kirjoitti:

    Sanopa muuta, ei tarvii lähteä vuorokaudeksi jonnekin kaljan takia. Ja mukava, kun afrikan trokari ostaa sen nissanin. Mitäpä autolla, kun yhteiskunta kuskaa tarvittaessa.

    Kukapa sitä alkon takia vuorokautta viettäisi, autolla rantaan, pari tuntia laivassa, uudet renkaat alle, auton huolto ja takakonttiin 1/2 tai vuoden juomat.


   • Joo, nää penat vaan idässä kuskaa pulloa villapaidan alla, kuin ennen vanhaan. Saahan tuota viinaa alkosta, tai tilaa kotiovelle.


   • Aivanturhaa kirjoitti:

    Joo, nää penat vaan idässä kuskaa pulloa villapaidan alla, kuin ennen vanhaan. Saahan tuota viinaa alkosta, tai tilaa kotiovelle.

    Perämetsän pertit jauhaa kateellisena asioista joista eivät tiedä mitään. Äiti huutaa jo peralle, nyt pois koneelta ja puurolle. Lusikallisen saat saunan jälkeen konjakkia kun olet äitin selän pessyt.


   • Aivanturhaa kirjoitti:

    Joo, nää penat vaan idässä kuskaa pulloa villapaidan alla, kuin ennen vanhaan. Saahan tuota viinaa alkosta, tai tilaa kotiovelle.

    Tottakai tuo, alkosta 1 pullo, tulee vain vihaiseksi. Rajalta 3 pulloa alkon yhden hinnalla ja tulee iloiseksi. On niin helvetin kivaa kun ei lopu kesken. Se nyt on vain tyhmää maksaa liikaa mistään asiasta.


   • helppoakuinmikä kirjoitti:

    Sanopa muuta, ei tarvii lähteä vuorokaudeksi jonnekin kaljan takia. Ja mukava, kun afrikan trokari ostaa sen nissanin. Mitäpä autolla, kun yhteiskunta kuskaa tarvittaessa.

    Se on taas sama Jamppa palstoja kiertämässä. Ensin itkee turkulaisille ja torniolaisille nuuskan tuonnista ruotsista. Pääkaupunki seutulaisille alko, tupakka, bensa ja ruoka tuonnista virosta. Itäsuomalaisille bensa, tupakan, alkon ja halpojen ostosten takia venäjältä. Jamppa asuu sellaisella seudulla josta ei voi käydä, eikä hänellä ole rahaa käydä. Käynyt neuvostoliiton aikana tallinnassa ja leningradissa, luulen ajan ja tavaran jäänen sille ajalle.


   • Sortavalan Astalle olen tilannut aiemmin renkaita ja joitain varaosia. Ihan ok, joskaan toimitusaikalupauksiin ei voi luottaa. Lisättävä luvattuun toimitusaikaa 4-5 pv varsinkin jos luvattu perjantaiksi.... Jos osia samassa tilauksessa on useampi, ei ne kaikkia saa toimitettua ja sitten saa tapella hyvityksen kanssa ja taas oma ongelmansa hankkia se yksittäinen puuttuva osa muualta. Ei siis toimi kuin yksittäisiä osia tilattaessa, jos on aikaa odotella riittävän kauan.


   • Passi_ kirjoitti:

    Sortavalan Astalle olen tilannut aiemmin renkaita ja joitain varaosia. Ihan ok, joskaan toimitusaikalupauksiin ei voi luottaa. Lisättävä luvattuun toimitusaikaa 4-5 pv varsinkin jos luvattu perjantaiksi.... Jos osia samassa tilauksessa on useampi, ei ne kaikkia saa toimitettua ja sitten saa tapella hyvityksen kanssa ja taas oma ongelmansa hankkia se yksittäinen puuttuva osa muualta. Ei siis toimi kuin yksittäisiä osia tilattaessa, jos on aikaa odotella riittävän kauan.

    Viipurin Actassa toiminut hyvin useita osia sisältäneet tilaukset ja toimitusajatkin pitäneet ihan hyvin. Joskus jotain puuttui, ongelmaa ei siinä mielessä hyvityksen kanssa kun, maksaa vasta noudettaessa. Ennen ilmoittivat sähköpostitse kun tilauksen voi noutaa, nykyään katsottava omista tiedoista kauppaan saapuminen.


  • Onko täällä ketään joka voisi Venäjältä tuoda Koiton polttimoita pari laatikkoa tullessaan?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   13645
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   201
   9458
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   2472
  4. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   166
   2100
  5. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   161
   1421