Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi 3008 SUV:ien paras?

pököttiman

Onko yhtään liioittelua sanoa että uusi katumaasturimainen 3008 on c-segmentin suvien paras? Jos Pösö saa sillä All Grip-pitoavustin systeemillä etuvetoisen liki nelivedon tapaisesti eteneväksi, ei ole työ mennyt hukkaan. Upeinhan tuo 3008 on noista ulkonäöltään. Ohjaamo vähäsen ufo mutta menee. Mitäs veikkaatte, myykö meillä kohta hyvin?

49

6297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peugeot_number_1

      Kyllä se taitaa olla. Kyllä se varmaan myy mutta tuskin myydyimmäksi menee suomessa kun täällä ei tajuta kun skodan päälle...

    • LeijonaLion

      Ohjaamo ja sisusta on mielestäni 3008 parhaimpia puolia ja ei mielestäni ole ufo, vaan tyylillä tehty nykyaikainen kokonaisuus. Eli ei ole halvalla tehty futuristinen rävellys mitä joistain autoista löytyy. i-cockpitissa ajoasento on parempi ja uusi digitaalinen mittaristo sekä näyttää hyvältä, että toimii hienosti. Peugeot on myös tajunnut käyttää nopeita prosessoreita viihdejärjestelmässä ja uudessa mittaristossa, joten niiden käyttö on sujuvaa ja nopeaa.

    • Hyväpelivarmaan

      En tiedä onko paras ja tuskin on myydyin. Itse pidin kovasti tavis 308:n moottoriluonteesta, ajettavuudesta ja tiloista. Tässä on varmaan aika samanlaiset. Voisin ajatella jos olisin SUVia vailla.

      • mikä_kone

        Millä koneella sulla on 308? Pure tech bensa vai hdi?


      • Hyväpelivarmaan
        mikä_kone kirjoitti:

        Millä koneella sulla on 308? Pure tech bensa vai hdi?

        Puretech. Vaati totuttelua mutta nyt pidän kovasti. Hauska ja vähäkulutuksinen ja -päästöinen kone.

        Ottaisin kyllä koska vaan tuon 3008:n ohjaamoon vaikka 308:saakin on hyvä.


    • Pösömän

      Onko kukaan koeajanut? Kommentteja tänne.

      • Peugeotti

        Tottahan tuo on koeajettu jo pariinkin kertaan ja niin hyvä on että tilauskin on jo sisällä. Ajettavuus ja varustelut ainakin Alluressa vimosen päälle. Ilo vaihtaa jälleen saksalainen ranskalaiseen!!


      • Kyllä kävin kaikki koe ajamassa Suv mallit ja YLIVOIMAISESTI PARAS AJETTAVUUDELTAAN, HILJAISIN JA PARHAAN NÄKÖINEN OLI PEUGEOT 3008 ,NYT KAHDESTI KOEAJANUT JA TILASIN AUTON AUTOMAATTINA TUPLAMONENTINMUUNNIN VAIHTEISTO 6 VAIHTEINEN, EI HUOMAA TAI TUNNE KUN VAIHDE VAIHTUU!TURBO MOOTTORI TOIMII KUN AJATUS,VAIHDOSSA ANNOIN HYVÄN PALVELIJAN CITROEN GRAND PICASSON C4 2,0 AUTOMAT


      • Tyuhjklll
        Pöde1 kirjoitti:

        Kyllä kävin kaikki koe ajamassa Suv mallit ja YLIVOIMAISESTI PARAS AJETTAVUUDELTAAN, HILJAISIN JA PARHAAN NÄKÖINEN OLI PEUGEOT 3008 ,NYT KAHDESTI KOEAJANUT JA TILASIN AUTON AUTOMAATTINA TUPLAMONENTINMUUNNIN VAIHTEISTO 6 VAIHTEINEN, EI HUOMAA TAI TUNNE KUN VAIHDE VAIHTUU!TURBO MOOTTORI TOIMII KUN AJATUS,VAIHDOSSA ANNOIN HYVÄN PALVELIJAN CITROEN GRAND PICASSON C4 2,0 AUTOMAT

        3008 Peugeot on mopo! Uuden 308 peugeot GTI:n rinnalla.
        Huippunopeudeksi tehdas ilmoittaa 250/km tunnissa. Testissä on ajettu 280 km/h. Moottorin tilavuus on vakio 1,6 litrainen 270 hevosvoimainen pensakone.
        Vääntöä koneessa on 330 nm. Ja kiihtyvyys on 0-100 km/h. 6 sekuntia.
        Hinta Suomen markkinoilla on ilmoitettu 42.000 euroa.


    • Pösö.BUuuaaHhaaaaaa

      Peugeotista on liioittelua puhua autosta.

      • ownwfrjne

        Häiritsee kyllä tuo lelumainen mittaristo ja kovin pienet penkit normaalivartaloiselle.Kytkimissä ja hanikoissa tuttu epämääräisyys ja taakse ei näe ilman avustimia.


      • HuomentaSatuilijoille
        ownwfrjne kirjoitti:

        Häiritsee kyllä tuo lelumainen mittaristo ja kovin pienet penkit normaalivartaloiselle.Kytkimissä ja hanikoissa tuttu epämääräisyys ja taakse ei näe ilman avustimia.

        Mittaristoa on kehuttu järjestäen eri autolehdissä hyväksi. Nappulat on alumiinia ja antaa kunnon vasteen niitä käytettäessä. Penkit ei ole mitenkään erityisen pienet...

        Joitain harmittaa näköjään Peugeotin menestys ihan tosissaan, kun pitää päivästä toiseen tulla kertomaan tänne satuja :D

        3008 on paras katumaasturi mitä rahalla saa tällä hetkellä.


    • Parassuvhihii

      Etuvetoinen ei todellakaan ole nelivetoinen. Allgripp hahahaa.

    • Ruahahahahaaaaaa

      Varmaan kovinkin luotettava...

    • Pösövaitojo

      Hieno oli kun koeajettiin tänään, mutta niin oli Toyota C-HR:kin. Toyota oli hybridiautomaatti ja Pösö manuaalibensa. Hieman helpompi ajettava oli Tojo pehmetoimisen automaatin vuoksi ja rengasmetelikin yllättäen pienempi, mutta Pösö kyllä vakuutti silti jotenkin enemmän. Modernisuus oli jotenkin raikkaampaa ja ulkonäkö jopa vielä onnistuneempi kuin Tojossa ja tilat olivat Pösössä selkeästi paremmat.

      Vaikea valinta, mutta uskon, että jompikumpi menee kevään aikana tilaukseen. Pösössä tietty huolestuttaa eniten sen jälleenmyyntiarvo, mutta se on kuitenkin hiukan halvempi kuin hybridi C-HR, joten vaikka sen prosentuaalinen arvonpudotus tulee olemaan enemmän kuin Tojon, mutta tuskin euromääräisessä arvonpudotuksessa niin paljon eroa on.

      • OlliL2

        Ite koeajoin automaatin ja ottaisin ehdottomesti sen, nuo manuaaliaskit alkaa olla perusteltuja nykyään vain johonki GT Sport autoihin. Puolitoistavuotta sitten ostin 308.n puretech 130hp koneella ja tomaattina, en voi muuta kuin suositella sitä moottori/vaihteisto yhdistelmää. Tehoa riittää aivan varmasti 3008 vaikka painoa on enempi. Teki kovasti alkaa jo vaihtoa tekemään..


      • Ehdottomasti automaatti, Kuluttaakin vähemmän bensaa ja vaihdot on niin puhtaat ettei huomaa kun näytöltä mikä vaihde opäällä, ittr tilasin bensa automaatin!


    • OlliL2

      Se vielä että en ymmärrä miksi uutta autoa ostaessa jo ajatellaan sen myyntiarvoa. Minä ainakin ostan auton ajettavaksi enkä myytäväksi, ja otan sen mikä tuntuu hyvältä. Kun pysyy merkissä ja vaihtaa uuteen niin Pösön hyvityskin on ihan normaali.

    • Pösövaitojo

      Ymmärrän toki ettei kaikille uuden auton ostajille ole se jälleenmyyntiarvon säilyminen niin tärkeä asia, mutta minulla se on eniten sen vuoksi, että tykkään vaihtaa autoa usein. Toki en autoa juuri koskaan anna( eli lahjoita) vaihdossa, vaan myyn sen itse ja ostan uuden auton mahdollisimman nettohinnalla suoralla kaupalla. Näin se uuteen autoon vaihtaminen usein on yllättävänkin edullista. Kerran vuoteen vaihtaminen myymällä itse omansa ja hakemalla netolla uuden ei tule vältämättä yhtään kalliimmaksi kuin vaihtaa kolmen vuoden välein autoliikkeessä. Toki auton pitää olla aina ns. haluttu malli eli hyvä jälleenmyyntiarvoltaan, jotta sen saa kaupaksi. Oma vaivansa toki itse myymisessä aina on, mutta yllättän paljon on kuitenkin ihmisiä, jotka haluaa ostaa uuden veroisen vuoden ikäisen vähän ajetun auton muutaman tonnin halvemmalla kuin ihan uuden, jota yleensä saa odottaa kuukausia. Hyvä puoli usien vaihtamisessa on myös se, että ei tarvitse ajella koskaan millään vanhalla mallilla itse :)

      • PaljonkoMaksaa

        Paljonko tuo "yllättävän edullinen" jää maksamaan vuodessa?


      • OlliL2

        Onko uusilla autoilla jokin nettohinta? en nyt ymmärrä mitä tarkoitat, selitä. Luulin että niillä on vaan yks myyntihinta.
        Käytetyn ostokaan autoliikkeestä ilman vaihtoautoa ei yleensä ole edullista vaikka niin vois luulla. Yksityismyyjältä eri juttu.


    • Kaasuöljy

      PEUGEOT, kyllä sille uutena ostajat löytyy, mutta ne käytetyt Ranskalaiset, jos ei muuta niin toinen etuvalo pimeenä tulee vastaan auto ja mikäs se on Ranskalainen.



      mutta jos löytys vanha 205 1,9Gti, tipparellu. Cx 2,5 Gti Turbo tai 403, 604 niin tai perus viitonen. Semmosen Ranskalaisen voisin ottaa jos olis aikaa ja tilaa ja sitä rahaa, varsinkin tila mihin sen pollen säilöön laittaisi

      • KerroRohkeasti

        Kerrotko vielä selkeällä kirjoitustyylilläsi, että miten tuo kirjoituksesi liittyi Peugeot 3008 malliin.


      • Hyvä kerro rohkeasti, nm kaasuöljyllä ri oo mitään hajua ranskalaisista autoista,hän vaan kiinnittää jostain syystä huomioo ranskalaisiin jossa valo pimeenä, kyl mä ainakin törmään pimeisiin valoihin ihan joka metkillä ,ja ittel paloin etu valo ranskalaisesta autostani ja ajoin huolto ademalle, pojat vaihtoi molrmmat etulamput yhtäaikaa ja maksoi tasan 30egee, ja taas menis monta vuotta,mut auton vaihdan suv 3008 joka tulossa!Kovimpia ranskalaisten autojen vastustajia on hlöt jotka ei ole ikinä omistaneet ranskalaista autoa, ja luuleevat vielä -70luvun myytin pitävän paikkaansa että rankalaiset ruostuu,ja sähkövikoja yms.Silloin autoja tuli suimee ilman ruostrsuojauksia ja myös sähköt ei ollut soveltuvia suomen oloihin.Nyt on ollut jo vuosikymmeniä,Psa konserni on ykx maailman isoimpia autojen valmistajia,ja eli pösö,ja sitikka ja osti ruroopan GM, N mm opelin ja vauxalin koko tuotannot,kun tappioo tuottaneet ja ranskalaiset osaa neuvoa miten päästöt saadaan kuriin jne...ranskalaisissa autoissa on sitä paitsi 12 vuoden puhkiruostumattomuus takuu!kerro kaasuöljy mil romul itte ajat jos uskallat.


      • Pöderipöts1

        😂😁😃😄😅😆Pitäiskö ensin opetella lukemaan ja kirjoittamaan ennen kuin edes haaveilee ajokortista ja autosta....😃😂😁😄😅😆


    • PSAnDacia

      Sehän näyttää ihan Suzukin ja Kian risteytykseltä.

      • Höpö höpö,hanki lasit!


    • ostaostaostaostaosta

      Pösömyyjät vauhdissa.

      • 3008_huippua

        no ei varmana olla! 3008 vaan on PARAS maasturimalli mitä 2017 maastamme uutena myytävistä löytyy!!!!!!!!!!!!! Koneeksi järkevintä pure tech 130 ja automaattina, allure varusteet. Siinä se. Musta katto ja valkonen helmiväri on magee. ton tilaan pian, tarjouskiekka menossa. Helvetin hyvä ajaa ja kaunein katumaasturi.


      • Ja siel joku saku auton ajaja tai skoda, kun ei merkkiä uskalla paljastaa?


      • 3008_huippua kirjoitti:

        no ei varmana olla! 3008 vaan on PARAS maasturimalli mitä 2017 maastamme uutena myytävistä löytyy!!!!!!!!!!!!! Koneeksi järkevintä pure tech 130 ja automaattina, allure varusteet. Siinä se. Musta katto ja valkonen helmiväri on magee. ton tilaan pian, tarjouskiekka menossa. Helvetin hyvä ajaa ja kaunein katumaasturi.

        Mä tilasin jo väri copper ja autommaattina tottakai


    • Einiinpösilö

      Oho. Täysin sama yhdistelmä vakaassa harkinnassa. Ongelma on, että en ole saanut mistään vielä kunnon tarjousta. Heti kun saan 12 pinnaa pois verottomasta hinnasta ja talvikiekot ja lämppärit kaupan päälle, niin lähtee tilaukseen. Saattaa olla, että sellaista kampanjaa saa tovin odotella. Toisaalta ihan hyvä, niin ei tarvitse ostaa itselle isolla rahalla lastentautista yksilöä. Veikkaan, että ensi syksyyn menee ennenkuin kunnon alennuksia ja talvivarustekampanjoita alkaa tulemaan. Sen verran hyvin 3008 varmasti myy alkuunsa, sillä niitä hulluja riittää, jotka haluavat uutuuden ensimmäisten joukossa ja maksavat itsensä kipeiksi. Itsellä ei valitettavasti ole siihen varaa etenkin kun tietää, että Pösöissä arvo laskee käsittämättömän paljon ja nopeasti.

      • Nafta1

        Voi olla että tuota hintaa joutuu odottamaan seuraavaan faceliftiin.
        Ota huomioon että kaupanpäälliset ovat osa alennusta ja siten prosentista pois.
        Kannattaa jättää ne tekijäiset kauppaan ja neuvotella pelkästä autosta.
        Sen jälkeen kilpailutat ne tarvikkeet sieltä mistä ne oikeasti tulee. Ts. ilman välikäsiä. Autokauppias ei ole rengaskauppias.
        Jos helpolla haluaa päästä, on se huoltoleasing.
        Mutta meillä jotka ajaa halvalla, rahoittavat itse.

        3008 kojareille huomenna?


      • AiHalpaa
        Nafta1 kirjoitti:

        Voi olla että tuota hintaa joutuu odottamaan seuraavaan faceliftiin.
        Ota huomioon että kaupanpäälliset ovat osa alennusta ja siten prosentista pois.
        Kannattaa jättää ne tekijäiset kauppaan ja neuvotella pelkästä autosta.
        Sen jälkeen kilpailutat ne tarvikkeet sieltä mistä ne oikeasti tulee. Ts. ilman välikäsiä. Autokauppias ei ole rengaskauppias.
        Jos helpolla haluaa päästä, on se huoltoleasing.
        Mutta meillä jotka ajaa halvalla, rahoittavat itse.

        3008 kojareille huomenna?

        Ajaa halvalla?

        Eiköhän se ole niin, että ne jotka ajaa alle 5000 euron autolla, ajaa oikeasti halvalla.

        Tuollaisen, liki 30.000 euron auton arvonalennus on jo niin iso rahasumma, että puhutaan 500 euron kuukausikustannuksesta. Kun heitetään hihasta polttoainekulut 18tkm vuosiajolle ja huollot ja vakuutusmaksut, päästään 750 euron kuukausikustannukseen. Tuokin arvio on todennäköisesti alakanttiin.

        Kevyet 9000 euroa vuodessa autoiluun.

        Keskivertoihmisen kulurakenteella, jos autoiluun laittaa tuon verran rahaa kuukausittain, talouden kokonaiskuukausikulut on luokkaa 4400 euroa kuukaudessa.

        On mahdollista, mutta en halvaksi väittäisi.


      • AiHalpaa kirjoitti:

        Ajaa halvalla?

        Eiköhän se ole niin, että ne jotka ajaa alle 5000 euron autolla, ajaa oikeasti halvalla.

        Tuollaisen, liki 30.000 euron auton arvonalennus on jo niin iso rahasumma, että puhutaan 500 euron kuukausikustannuksesta. Kun heitetään hihasta polttoainekulut 18tkm vuosiajolle ja huollot ja vakuutusmaksut, päästään 750 euron kuukausikustannukseen. Tuokin arvio on todennäköisesti alakanttiin.

        Kevyet 9000 euroa vuodessa autoiluun.

        Keskivertoihmisen kulurakenteella, jos autoiluun laittaa tuon verran rahaa kuukausittain, talouden kokonaiskuukausikulut on luokkaa 4400 euroa kuukaudessa.

        On mahdollista, mutta en halvaksi väittäisi.

        Höpö, höpö, nafta laskea et osaa.alle viiden tonni romuja saa korjata ja hinata koko ajan, maksaa isoha veroja päästöt jne...


    • mikksu0

      Moi. Ihmettelen noita ihme juttuja peugeotista. Itte osti suv 3008 Peugeotin ja täytyy sanoo että ihan paras auto mitä olen saanut. Enemmän noi saksaliset autot seisoo tien varsilla kuin ranskalaiset. Ja ne kuvittelee olevansa jotain tien kunkkuja mutta sitten ei osata ajaa ajetaan alinopeutta usein.

      • Janne1964

        Ensi viikolla saan sinisen dieseliautomaatti alluren lasikatolla, niinkuin nykyinen 3008 joka meni vaihdossa.
        Mutta kyllä pitää arvon alennus pösöissä paikkansa, monet pösöt olen omistanut, ja takkin tulee hirveästi vaihdossa.
        Jos vertaa saman hintaista Toyotaa niin arvon alennus on reilusti vähemmän!


    • Toisinajelija

      Tässä ketjussa on ollut paljon parran pärinää Peugeotin huonosta jälleenmyyntiarvosta.

      Pidin itse Peugeot 406:tta uudesta pitäen melkein 17 vuotta. Ajoin mieleiselläni autolla mukavasti ja edullisesti, vähäiset murheet eivät tulleet hintoihinsa. Jälleenmyyntiarvolla ei ollut minulle mitään merkitystä – luovuin autovanhuksesta lahjoittamalla sen perhepiiriin.

      Jos auton markkamääräiseksi ostohinnaksi lasketaan vaikka 30 000 € ja arvo laski olemattomiin, tulee tuosta kuukautta kohden alle 150 €. Onko se paljon vai vähän?

      Viimeiset vuotensa tuo 406 palveli kakkosautona. Ykkösauton ostin silloin aikanaan käteisellä ilman vaihtoautoa ja sain näin muutaman pinnan rabattia.

      Peugeot 3008 olisi todella kiinnostava kapistus, jos mielisin SUV-tyyppistä ajokkia. Viimeksi teki kuitenkin mieli ihan perus-farkkukoria ja takavetoa. Mieliteko maksoi minulle luvattoman paljon, 56 000 €, mutta aionkin pitää autoa pitkään – mikseipä vaikka pidempään kuin tuota 406:tta, jos vain itse kestän sen minkä auto!

    • gallian_laaduttomuutta

      Täyttä paskaa. Ostin tuollaisen 130 puretech manuaali active, ja jatkuvaa pientä vikaa. Ei isoja eli ei ole jättänyt tielle mutta pientä. Korissa sanomista (konepelti vinossa jne), sisustus kitisee ja digimittaristo ajoittain pimeänä). Ei vaan pysty vaihtamaan kohtuuvälirahalla muuhun merkkiin kun arvo tippunut muutamassa kuussa kammottavasti.

    • 3008_6kk

      Nyt on 6kk 3008 Puretech 130 Allure automaatti ollut käytössä. Edellinen oli 1.8 tsi octavia. Muuten vaihto pösöön oli helppo (ihan eri tason sisustus ulkonäkö ajomukavuus) mutta 3 pyttyinen 1.2l nuhapumppu arvelutti. Ocu lähti kuitenkin alle 8 sek 0 - 100 kmh. Mutta mutta, vääntö alemmilla kierroksilla on parempi tässä ranskattaressa ja omassa kaupunkiajossa se on juuri se mitä arvostan. Eihän se motariliittymissä lähde 1.8 skodillacin tavoin, mutta voittaa mukavuudessa octavian mennen tullen (vaikka hyvä perusperheauto sekin oli)
      Suosittelen myös Focusin stereoupgradea, ne soi autostereoiksi hyvin ja itse auto on hiljainen. Kitkat vielä talveksi, niin avot.
      Saa nähdä sitten kuinka kestäviä nuo 1.2 puretechit on pitkässä käytössä. Sehän tosin sai jonkun vuoden moottori-palkinnon, mutta pienet koneet on kovilla. Oma 3008 on työsuhdeauto, joten tämä ei vaikuttanut valintaan.

      Anyway, 6 kk / 10 000 km takana, ei vikoja, toistaiseksi vain hyvää sanottavaa. Moderni, mukava ja hyvännäköinen peli se on.

    • Pökötti5008

      3008 on hyvä, mutta 5008 on parempi. Diesel Allure automaatti tuli otettua, hevosvoimista tai mottorin koosta ei mitään käsitystä mutta eteenpäin on mennyt jo 8000km. Mukava auto kun mihinkään ei tarvitse koskea vaan auto hoitaa kaiken paitsi menosuunan valitsimen ja ratin pyörityksen. Tai no pyörittää se rattia itsekseen parkeeratessa ja kehällä kaistojen välissä.

    • peukot

      Paras pösö on :opel Crossland automaatilla kolmepyttyinen ihmemoottori

    • minusta_fani

      Vajaa 6 kk ajettu 180 HDI GT-mallilla. Mahtava, upea laitos. Ei vian vikaa ja ajomäärää kelattu sentään jo 20 tkm. Lämmin, vakaa ajaa ja tehokas. Kääntää aina päitä. Edellinen oli VW Touran tdi ja paskempaa autoa saa hakea, aina jotakin vikaa (dsg ja dpf-poltot jne). Peittoaa ajoltaan ja fiilikseltään kaikki teutoonit 6-0, ja voisi verrata Alfa Romeoon tunnetasolla.

      • alces

        3008 allure, manuaalilaatikko , ja comfort-pack 10 000 km. Exellent choice Sir!


      • Anonyymi

        180 puretec allure ajossa, erinomainen kiesi kyllä lähtee🙏


    • Expösö

      liki 30 vuotta ajelin pösöillä koska olivat hyviä, nyt vaihdoin merkkiä koska viimeisin 3008 oli todellinen pettymys.

    • Peugeot

      Kertokaa 3008 SUV käyttökokemuksista, kannattaako hankkia? Tarkoitus olisi pitää autoa ainakin viisi vuotta.

      • Pöcö

        Moi, mulla on ollut nyt BlueHDI 120 manuaali vuoden verran ja 20tkm. Tähän mennessä ei ole ollut mitään vikaa, ei edes yhtään polttimoa ole mennyt. Ei narinoita eikä nitinöitä. Pienikulutuksinen, todella suuri maavara mökkiteille, hiljainen, hyvä ajaa, ei valittamista. Tyylikäs.


      • Anonyymi
        Pöcö kirjoitti:

        Moi, mulla on ollut nyt BlueHDI 120 manuaali vuoden verran ja 20tkm. Tähän mennessä ei ole ollut mitään vikaa, ei edes yhtään polttimoa ole mennyt. Ei narinoita eikä nitinöitä. Pienikulutuksinen, todella suuri maavara mökkiteille, hiljainen, hyvä ajaa, ei valittamista. Tyylikäs.

        Itselläni on vuosimallin 2021 Hdi 130 GT varusteilla.
        Ajomäärä on nyt 54 tuhatta eikä vielä ole ollut vian vikaa. Moottorin ohjausjärjestelmä päivitettiin syyskuussa kampanjana, eikä se tietenkään maksanut mitään.
        Erityisen tyytyväinen olen ajettavuuteen, hiljaisuuteen, sisäiseen sekä ulkoiseen tyylikkyyteen, varusteluun ja moottorin sekä vaihteiston toimintaan.

        Seuraava autoni on varmasti myös Pösö, eli joko tuleva uusi 3008 tai vaihtoehtoisesti 408.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe