RKP-häiriköt tukkivat presidentin postilaatikon!

påstilaatikkå

"Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on saanut tämän viikon aikana jo 3 000 kirjettä. Kirjeitä ovat lähettäneet kielellisistä oikeuksistaan huolestuneet pohjalaiset."

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/vbl-3-000-kirjettä-huolestuneet-pohjalaiset-tukkivat-presidentin-postilaatikon-1.2180878

23

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Räjäytykset---

      On vain ajan kysymys koska Salen postilaatikkokin on räjäytetty

    • mitämaksaa

      Millä rahalla ne luulee saavansa hallituspuoluetta edustavan presidentin kääntymään hallituspuolueiden äänillä hyväksyttyä päätöstä vastaan?

    • hekkelguim

      Emme elä Kekkosen aikaa. On suuri virhe Presidentiltä kääntyä demokraattista päätöstä vastaan. Ymmärtääkseni, eduskunnan tahto on suurempi kuin Presidentin veto-oikeus. Niinistö pelaa itsensä ulos, seuraavista presidentin vaaleissa, jos puuttuu tapaus Seinäjokeen.

    • tuttua_touhua

      Ei varmasti ole spontaani mielenilmaus, vaan jonkun rusutahon organisoima tempaus!

      Kuulemma on valitettu jo Brysseliinkin!? Enää puuttuvat YK ja HumanWatch. ;-)

      • andelsbank---

        Eikö siellä oltu jonkun ruots andelsbankenilla käskytetty ruots porukat tuonne "spontaaniin" mielenosoitukseen


      • Det nog helt spontant. Därför att vi faktiskt är mycket oroade för att Östermyra inte kommer att klara av att ge den vård som de borde på svenska, Dessutom kommer det inte att finnas några som helst lagliga ramar för hur det skall ske. Och de flesta av oss har nog redan hört när vi varit där att vi inte är välkomna för vi talar svenska.

        Det är helt lagligt också för oss som har svenska som modersmål, inte bara för er, att skriva till vår gemensamma president om det som oroar oss.

        Inte behöver vi ett parti eller någon uppe stoppen som säger vad vi skall göra. VI är österbottningar och då tänker vi själva.
        Tror att man på SFPs kansli är totalt överraskade över den reaktion som fått helt vanliga människor att på eget initiativ skriva till presidenten.


    • toffe-einari

      Kajaanin sairaalan päivystystä supistetaan. Sellaista se on, valtion täytyy säästää.

      Mikkelin sairaalan päivystystä supistetaan. Ikävä juttu, mutta Kuopiossa säilyy täysi päivystys, ja eihän sinne ole kuin 150 km Mikkelistä.

      Kemin sairaalan päivystystä supistetaan. Niin, mutta kun valtion pitää todellakin leikata menojaan.

      Vaasan sairaalan päivystystä supistetaan. BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN!!! HOLOCAUST!!! HJÄLP!!!

      • Om jag var finskspråkig så skulle det inte vara så stort problem med Östermyra, annat än att den tid det tar att komma dit blir mycket längre än målsättningen med reformen är. Men så många gånger har vi ändå besökt staden att vi vet att det inte fungerar att tala svenska där.
        Sedna har man på centralt utredningshåll räknat att det inte blir dyrare att orks Vasa skulle ha jour. Det som det skulle kosta mera sparar man in på ambulanstransporter.
        Dessutom kommer befolkningen enligt tillgängliga prognoser att minska i Syd Österbotten och om ungefär 15 år kommer majoriteten av befolkningen att bo i Österbotten och då blir det i stället dyrare att ha bara ett joursjukhus. Så det som skulle spara pengar blir i stället dyrare än at the en lösning med två sjukhus


      • aofreukenpask

        Kaikki mainitut erämaan pölkkypäät saa kuolla, Vaasan valtiaskasakat ei.


    • pohjanpoikaa

      Hurrien ryssämäistä suosikkijärjestelmää. Jos Sale ei nuole turkistarhakasakkojen persettä, niin on hän 'huono'. Miksi kukaan ei uskalla kysyä mitä mieltä Henriksson-Kivioja on esimerkiksi Kajaanin päivystyksen siirtymisestä Ouluun. Kaikki saavat tasavertsisesti sitä mitä ansaitsevat, hyvä länsimainen perinne josta pidetään kiinni. Slaavilais-saksalaista suosikkijärjestelmää ei tänne hurrien itkuista huolimatta tuoda.

    • tarkkanäköinen

      Presidentti Niinistö on järki klupu. Sen sijaan tämä hurrilassa oppinsa ja lahjuksensa saanut v. niinistö on äärimmäisen vaarallinen Suomelle. J . Niinistön käyttäytymistä , siis tekoja ja puheita on syytä seurata tulevaisuudessa suurennuslaslla, hävittäjä kauppoihin liittyen , vai käykö hänen samoin kuin työministeri j. Lindmannin että on pikkasen kallellaan jo vaaralliseen suuntaan.

      • eienäänösdöjä

        Kyllä Salea varmaan vituttaa. Jos kysyisi Puttelilta, että saako tsetseeni Moskovassa palvelua tsetseeniksi tai tataari Krimillä tataariksi, niin mitähän vastaisi.


      • tarkkanäköinen

        Kyllä "Sale" tuonkin valittamatta hoiti ja kesti , on muuten , selviytyjä tyyppi.


    • grjhogzet

      Paavo Lipponen ja Martti Ahtisaari varmaan pyydetään ja anotaan hätiin. onko tuo sitten demokratiaa, se punnitaan lähipäivinä. Lipposesta ei tullut pressaa, vaikka kannatus oli huikeat 8%-ia. Mediaa voi kuitenkin yrittää käyttää keppihevosena fossiileiden ympäripuhumiseen. Vanhusväestön osuus kansasta on todellakin huolestuttava suuri.

    • braaaaaaaa

      Niinistö on ryssän hännystelijä jonka malli vähemmistöjen suhteen on Virossa ja Venäjällä. Fennopaskiaiset maalisi itsensä nurkkaan. Jos päätös kumotaan, niin Putin käyttää sitä tekosyynä vihreiden miesten lähettämiseen. Ryssä ei tyhmänä otuksena ymmärrä KANSALLISEN VÄHEMMISTÖN ja neuvostoaikana tulleen valtaajan välistä eroa.

    • ickeitkupotku
      • Hyvä_sale---

        HYvä Sale ei taivu silmittömän painostuksen alla


    • 5onvain5

      Saulissa löytyy jämäkkyyttä.

    • Risukko_kommar_till_baks

      Seinäjoen sairaalavastaava Paula Rusakko kehoittaa Niinistöä polttamaan hurrien rutinakirjeet. Risukko palaa.

    • niedermyer

      Kainuun kunnissa matka Ouluun on aivan liian pitkä, ei kannata akuuttipotilasta lähteä edes viemään. Har dem rättigheter då? Vaasasta Seinäjoelle on puolen tunnin matka

    • Kepuvaari

      Fiksuja noi suomenruotsalaiset. Häiriköivät kaikilla tavoin. Huutelevat torilla, soittelevat häiriösoittoja. Me kepulaiset voimme antaa vinkin.
      Lähettäkää tollot ne kirjeet Joulupukille eikä Presidentille.
      Presidentti tunkee kirjeet Bajamajaan

    • srayliluti

      Hakkerit saa vielä nämä Rkp kielitalibanien nimet selville ja me reserviläiset hoidamme asian .. Siis näiden isänmaanpetureiden uudelleenkasvatuksen!:)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      11
      1785
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      180
      1690
    3. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      126
      1531
    4. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      119
      1512
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      116
      1214
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      296
      1056
    7. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      102
      982
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      224
      975
    9. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      93
      943
    10. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      153
      927
    Aihe