Volvo V90 -koeajo

Testikuski

Tuli testattua kaverin kanssa uusi Volvo V90 tovi sitten.

Kyllä on mainio menopeli, ei voi muuta sanoa. Kulkee kuin juna raiteilla (vaikeimmissakin olosuhteissa), tilaa riittää sisällä isommallekin kaverille ja ulkoasu miellyttää silmää. Sopivalla tavalla miehekäs ja viikinkinen olemus autolla.

Väsättiin pieni videokin koeajosta https://www.youtube.com/watch?v=bAX4SHVC9Sk, mistä käy olennaisimmat seikat ilmi.

31

11358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niimppä

      On se hieno kyllä. Mutta haluaako sitten maksaa 60 tonnia volvosta jota ei luokitella monestikkaan premiumiksi. Samalla hinnalla saa saksalaisen joka on voittanut volvon testeissä ympärimaailman.

      • ehkäSeuraavaksiMulle

        Riippuu mitä osa-alueita autossaan arvostaa. Kyllä tuo uutuus on ihan aitoa Premiumia ja sen taso on selvästi korkeampi kuin joidenkin vanhojen mallien taso.


      • nauraja-

        ziisus. ei ole tottakaan. "luokitella premiumiksi"
        Ostat vaikka p*skaa, kunhan se on premiumia


      • ownwfrjne

        Hiukan jo ylisuuren oloinen ja ehkä jo liian nolo Eurooppalaiseen makuun toisin kuin Kiinassa.Ensimmäisenä kiinnitti huomiota kovin pienet istuimet ja liian suuri keskikonsoli jolla lähinnä mitään virkaa laskutasonakaan ja pistokkeet lokeron sisällä?


      • Jereeehh

        Volvo pieksee kyllä laadussa ja ajettavuudessa ainakin Audin mennen tullen.


    • Jagrullar

      Ainakin itse halusin ja maksoin yli 70 000. Minä kun en halua saksalaista premiumia, enkä japanilaista ... vaan Volvon. Mutta tämä on vapaa maa ja jokainen saa ostaa mitä haluaa ja mihin on varaa. Sen takia en ymmärrä näitä keskusteluja joissa ihmetellään joidenkin valintoja, haukutaan jotain merkkejä ja esitetään näkemyksiä jotka ovat kaukana faktoista. Todelliset kokemukse esim. autoista ovat sitten toinen juttu vaikka nekin ovat usein kaikkea muuta kuin aidon objektiivisia. Ja koska minulle on tulossa jo kuudes Volvo niin enpä taida osata sitä arvioida puolueettomasti niin säästän teidät niiltä kommenteilta. Odottelen rauhassa muutaman viikon ja sitten pääsen kokeilemaan uutta V90ni ... ja minulle se on melko premiumia ;)

      • Siittävaan

        Kyllähän nuo kiinalaisetkin osaa nykyään tuon premiumiksi brändäämisen. Mikäs siinä jos haluaa laittaa rahansa brändäykseen kiinni. Jokainen käyttää rahansa kuten parhaaksi katsoo.


      • Premiumisti
        Siittävaan kirjoitti:

        Kyllähän nuo kiinalaisetkin osaa nykyään tuon premiumiksi brändäämisen. Mikäs siinä jos haluaa laittaa rahansa brändäykseen kiinni. Jokainen käyttää rahansa kuten parhaaksi katsoo.

        Mitenkähän toi Kiina tähän liittyy? Vaikka joku malli joskus onkin Kiinassa kasattu, ei se autoa kiinalaiseksi tee. Kyllä osat valmistetaan Ruotsissa ja auton kehitystyö toteutetaan myöskin. Pidätkö sä Mersuja ja Porcheja Suomalaisina, kun niitä on kasattu Uudenkaupungin tehtailla? Voin sanoa, niissä ei ole mitään Suomalaista. Jos vahingossa joku osa löytyisikin kasausmaasta, niin kyllä se on alkuperämaan tarkkaan valittu osa.


      • Anonyymi
        Premiumisti kirjoitti:

        Mitenkähän toi Kiina tähän liittyy? Vaikka joku malli joskus onkin Kiinassa kasattu, ei se autoa kiinalaiseksi tee. Kyllä osat valmistetaan Ruotsissa ja auton kehitystyö toteutetaan myöskin. Pidätkö sä Mersuja ja Porcheja Suomalaisina, kun niitä on kasattu Uudenkaupungin tehtailla? Voin sanoa, niissä ei ole mitään Suomalaista. Jos vahingossa joku osa löytyisikin kasausmaasta, niin kyllä se on alkuperämaan tarkkaan valittu osa.

        V90 on koottu Ruotsissa Göteborgissa Torslandiassa✌☺


    • MAINZZ

      Saako v 90 PORCSHEN TURBOLLA SILLÄ UUDELLA KAKSOIS MALLILLA ON MUUTEN PAUKKUU ENENMMÄN KUIN KAHDESSA VOLOOVOS YHTEENSÄ .

      • premium8

        onko premiumia :-)


      • bmw_kusipää

        Missä meinasit turbojasi käytellä? Poljetat penkissä 24/7 kanki kovana kun ei muuta paikkaa ole missä noista tehoista hyötyisit. Onneksi on tuota automaattista nopeusvalvontaa lisätty!


    • Hyvä_kokonaisuus

      Testien mukaan ajo-ominaisuudet etuvetoisten huippua ja paremmat kuin Audilla. Jarrut todella hyvät. Ulkonäkö ja sisustus on tietysti makuasia. Minusta ei kaikkein modernein sisus (vrt. MB E jne.) mutta tyylikkäämpi kuin money muut nk. premiumit. Ulkoa myös minusta tyylikäs. Hieman vaan jäin miettimään etuosan hieman keinotekoista venytystä, jotta nyt näyttää enemmän takavetoiselta. Konepellin alle on jätetty tyhjää tilaa, joka olisi voitu käyttää esim. sisätiloihin.

      • rkkkk

        oletko avannut konepeltiä ja katsonut sisään ???? Eihän sinne mahdu edes akkulaturia !!!!!!!!! Em on taas aivan hanurista, koska esim omassa S90 on weba, joka kuluttaa akkua... Autohan on tosi makee ja itse käyn ihan vain "huviajelulla", jotta pääsee fiilistelemään. Nyt mittarissa 3 800 km ja ikää tasan 2 kk. Olen onnellinen!


    • Niskatyynystäliekkejä

      Siinä on tehokas kaasu lämmitys varokaa ettei sisällä viikset ja päässä mahdollisesti
      oleva tukka syty tuleen kesken ajon.

    • judge66

      S90 D5awd insp... Ollu kkn käytössä ja 3200km takana... Kaikkien aikojen VOLVO ei voi muuta kommentoida!

    • KennelleParas

      Kaikkien aikojen Volvo. Kyllä, mahdollisesti. Seuraava aiheellinen kysymys on, onko paras vastine luokassa 50,000 euroa tai 60,000 euroa tai jopa 70,000 euroa? Jos on aiemmin ollut Volvo V70, V60/S60 tai S80 ja on merkkiuskollinen, vastaus on epäilemättä kyllä. Jos taas arvio vapaasti mitä tuolla rahalla saa, ei taida vaaka kallistua V90/S90 kuin ehkä kokeilunhalusta korkeintaan. On erittäin kilpaillut hintaluokat joissa myydän eräitä maailman parhaita autoja.

      • Faktaapöytään

        Ruotsissa volvo S ja V90 on alkaen n.30 tonnin autoja. E sarjan mersu taas maksaa siellä suunnilleen saman kun suomessakin. Volvo ei siellä edes kilpaile samoista asiakkaista kun ylemmän luokan E-mersu.


    • 30000kruunuu

      Ruotsis saa puolet alennusta jos valitsee volvon V 90 pensionaatti tukee.

    • Talviauto2017

      Mites v90/s90 koeajo on jatkunut talvikeleillä? Onko käynnistynyt ilman ongelmia? Onko ollut sähkövikoja? Vai vieläkö pelittää kuin unelma?

    • koirasöitakapenkiä

      Koiran luut klisee keulassa melkoista alapallo metakkaa pitää lämmitys jumisa lasit umpijääsä ivalosa pien pakkane -41c tuotekehittely jatkuu tienpäälä kiinalaisittai.

    • Dää

      Pikkuvikoja yllättävän paljon ja akut nopeasti tyhjenee kun lisälämmitin yms syö ne virrat ,lukekaa Volvo omistajien kertomuksia ne ovat totuus. Monella auto jäänyt parkkiin kun ei lähde käyntiin . Korjaus kulut huimia ja softan päivityksiä pitää tehdä usein. Muuten auto tyylikäs ja hyvät tilat kun vain toimisi. Kuva laatu autosta haihtuu näillä ominaisuuksilla.

    • Tyytyväinen

      Todellakin hieno auto. Minulla on kokemusta S90:stä D4 moottorilla varustetusta autosta noin reilun vuoden ajalta. Autossa ei ole ollut mitään ongelmia, toiminut hienosti helteellä ja pakkasella. Lisäksi todella pieni kulutus vaikka auto on painava. Harmittaa vain vähän ettei tullut valittua farmaria, ehkä nuukuus voitti.

    • nbuhxds

      Mulla taksina s90 2017. malli eli vielä ruattissa kasattu. Ajanut nyt 150.000.km hyvin on pelittänyt vain kuskin istuin lämppäri vastus vaihdettu ja ventiilikopan kantta kiristetty. edellinen 520d nelari biimeri ja 220. eemeli. Hienoja ja hyviä rasseja kaikki. E emelin valitsisin kaupunkiajoon, Volvon pitkälle maantie taipaleelle ja bemmin herkutteluun ja mutkapätkille. Volvo tilavin sisältä.

    • sokratess

      Skodistien mielestä SuperB on premiumia, niin kait Volvo-kuskin mielestä V90 voi myös olla vaikkapa luksusauto.

    • MikaOjantaus

      Aika supistettu video hautajais musiikilla mutta selkeä ja hyvin kuvattu.

    • MikaOjantaus

      Audi on yks merkki jota ei pitäisi luokitella premiumiksi, liian kevyt ohjaus, liikaa vikoja jotka aiheutuvat halpojen osien käyttämisestä sekä vaihdelaatikko joka kestää vaivaiset 200 tkm.
      Typeriä vikoja jotka insinöörit olisvat voineet ehkäistä, mutta kun on liian pieni budjetti niin hyvää ei saa.

    • 2arkkuukerrallasopii

      Ruumis autoksi ruottisa valamistettu kinuski

      • kansankotiKiinasta

        Sisarmalli S90 tehdäänkin sitten Kiinassa, jos ei ruumisautoa halua, mutta jonkunlaisen pitkän lotjan kuitenkin. Ruotsin liput penkeissä myös noissa Kiinassa tehdyissä .


    • Anonyymi

      Olin kesällä Turussa auto sammui yhtäkkiä ja ei lähtenyt sen jälkeen käyntiin mikä olis ollut mukavaa

    • Anonyymi

      Todellakin loistava auto olipa sitten S90 tai V90 yhdellä ehdolla, moottori pitää olla D4 tai D5. ( ei D3)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe