Toyota ylivoimaa

tojomusclekelpower

2017 rallin MM on jo nyt ratkennut kun tojota panostaa siihen. Nyt vetoja lyömään, on helppoa rahaa tiedossa. Lähes ilmaista...

19

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeriaatteessaMahdollista

      Toyotallahan onkin 3 rallin maailmanmestaruutta. Ei ollenkaan mahdotonta että tulisi neljäs.

      Ja vertailun vuoksi muita mahdollisia ehdokkaita on mm. Citroen (PSA:lla yhteensä 13 maailmanmestaruutta, voittanut myös tielle hajoilleet Toyotat).

      Toyotan tilannetta auttaa se, että ovat joko ostaneet tai muuten lainanneet kaiken ralliin liittyvän osaamisen Euroopasta, jopa kuskit on tunnetuista rallimaista.

      Ja mitäpä ralliosaamisesta, enitenhän tässä ratkaisee peräkammarinpoikien kannustus anonyymikestkustelupalstoilla.

    • GouToyo

      Jeb, toyotalla on varmaan tuoreessa muistissa vielä ne 90-luvulla saadut voitot. Sillä osaamisella lähdetään. Ja varmaan niillä on hybridi käytössä, se kun on NIIN kevyt ja kiihtyvä.

    • Deja-vu_Toyota

      Henkseleitä paukutellen juhlivat tojohihhulit Toyotan menestystä F1:ssä ja LeMans 24:ssä ennen kuin yhtään osakilpailua oli ajettu. Toisin kävi, kuten tiedetään. F1:ssä paloi miljardeja ilman yhtään osakilpailuvoittoa tai merkittävää merkkimenestystä. Melkoista räpellystä on LeMansissakin, vaikka hiukan parempaa menestystä kuin F1:ssä.
      Tommin ohjauksessa merkki saattaa pärjätäkin jos saavat rakkineita ehjänä maaliin. Merkkimestaruutta eka vuonna Volkswagenin tyyliin ei voi ennustaa.

    • kymmenentuhattavuotta

      Citikkaluuserit koteloituvat koloihinsa ja imevät peukaloaan kun ammattilaiset tulevat näyttämään ralliteillä mallia. Banzai Toyota!

    • Onneqjamenestystä

      Hienoa että voiton tahto on korkealla. Kyllähän se rallitojotan voitto nostaisi kummasti ruostuneella yarpalla peräkammarinpojat maassa matelevaa itsetuntoa. On niinkuin olisi itse saanut jotain aikaiseksi.

      Se paha tässä nyt on että nuo hintelät pikkukinnerit saavat itsekin mieleensä ruveta vinguttamaan pikku koneitaan. Liikenneturvallisuus paranee kun Tojo taas keskeyttää ja peräkammarinpojat muistaa paikkansa liikenteessä.

      • hinnat_nousee

        Jos menestystä tulisi, nousisi Yaristen vakuutusmaksut kun ulosajot ja kolarit lisääntyisivät kun peräkammaripojat kohonneine itsetuntoineen kokisivat olevansa rallitähtiä ruosteisten Yaris-kinnereidensä puikoissa. Näin kävi aikoinaan Peugeot 205:lle, vaikka ruosteisia eivät olleetkaan.
        205:n vakuuttaminen 80-luvun lopulla oli kalliimpaa kuin luokkaa suuremman Volkkarin. Ai mistäkö tiedä? Tiedän sen siitä kun isälläni oli uusi 2-ovinen perusmallinen 1,4-litrainen 205 ja itselläni samanikäinen 1,8-litrainen neliovinen Jetta. Jetan vakuutukset olivat selvästi halvemmat. Kysyin syytä omasta mielestäni epäoikeudenmukaiseen hinnoitteluun omasta yhtiöstäni. Sieltä kerrottiin rallimenestyksen lisänneen huomattavasti 205:n vakuutuksista maksettuja korvauksia ja pakottaneen hinnat nousuun.


    • banzaibyzai

      Rallimenestys ja rallimenestys. Toyota on maailman suurin autotehdas. Joten leseitä riittää. Repikää siitä citikkayökastelijat.

    • TOYJO

      Merkki vaan varsinaiset osat tulee saksasta erikois pajoilta jotka kasataan suomessa.

      LOGO ELI SE WC MERKKI SIINÄ KEULASSA EI SITTEN MUUTA.

    • Katsotaanhan_kisat_ensin

      Teron on parempi paukuttaa henkseleitä nyt, kun kauden ensimmäistäkään rallia ei ile ajettu. Kauden lopussa tuskin on aihetta siihen. Moni vanhakin talli on parantanut kalustoaan, eikä varmaan anna uudelle tulokkaalle helppoja voittoja. Monzasta aloitetaan.

    • Laitonturbo

      Jotkut varmaan vielä muistaa kun Toyotan Celicat diskattiin ja Tyota suljettiin MM rallista pois. Olivat Toyotalla laittaneet sääntöjen vastaisen imuilman kuristimen autoissa, että pärjäisivät tehoista muille.

      • Toyotamies

        Toyota tulee voittamaan kaikki osakilpailut rallissa v2017. Useimmiten vielä kyseessä on kaksoisvoitto. Toyota tulee olemaan kautta aikojen ylivoimaisin ralliauto. Ennen Jyväskylän kilpailua on jo merkkimestaruus ratkennut Toyotalle. Ogierille on tarjolla vain kolmas sija rallin mm-kisassa. Kaksi ekaa menee Toyota kuskeille.


      • Kiinnostavaakuulla
        Toyotamies kirjoitti:

        Toyota tulee voittamaan kaikki osakilpailut rallissa v2017. Useimmiten vielä kyseessä on kaksoisvoitto. Toyota tulee olemaan kautta aikojen ylivoimaisin ralliauto. Ennen Jyväskylän kilpailua on jo merkkimestaruus ratkennut Toyotalle. Ogierille on tarjolla vain kolmas sija rallin mm-kisassa. Kaksi ekaa menee Toyota kuskeille.

        No mutta hienoa. Varmaan nyt monia kiinnostaa mielipiteesi.


    • dsdsbxcx

      Toyota tulee olemaan ralleissa niin suvereeni, että citikan myynti lakkaa Suomessa.
      USA.han ei citikkaan olekaan koskaan saanut viedä. Muutama harmaatuonti auto siellä on joillakin mentaali potilailla. Kuten myös Suomessa. Autoista jotain ymmärtävät kiertävät ranskalaiset kaukaa.

      • tojolle.nauretaan

        Aina on saanut viedä Citikkaa jenkkeihin. Tosin jenkit eivät ymmärrä mitään autoista kuten eivät Toyotan ostajatkaan.
        Toyotan ralli "menestykselle" v. 2017 saamme nauraa.


    • näin.jatkuu

      Helppohan se on muiden ajaa voittoon, kun Latvala merkkaa Tohjon eturipustuksella kaikki isoimmat kivet.

    • ifyouwanttowin

      Ei pysy Tohjo tiellä rallissa, kuten ei näillä talvikeleillä muutenkaan. Jos pisteitä tuolla saa, niin sekin on jo plussaa. Onneksi auton kehittäjät ajo-ominaisuuksien suhteen ovat olleet muualta kuin Tohjolta, muuten olisi edessä katastrofi. Variksista en ole koskaan pitänyt eikä siihen ole luvassa muutosta. Tehtaalla on toki paukkuja, mutta kun muut ovat kaikessa valovuosia edellä, niin ei. C3 näyttää närhenmunat!

    • VonPetter

      Siitä pitää lähteä että terot turhaan paukuttaa henkseleitä niin ku F1:ssä jos terot vielä muistaa. Epilepsiaa sairastava Latvala on jatkuvasti mätipuoli taivasta kohti, maaliin ei tuu sitten millään. Ihan enstöiksee Latvalalta pitäis piilottaa työkalupakin avaimet, ettei pääse säätöjä sotkee. Juho ja Esa Pekka tuo auton maaliin jos luoja suo, että tojo pysyy kasassa, mutta ei sellasella alitehosella räpellyksellä kerkiä edes pizza asiakkaalle lämpimänä. Tallipäällikkö Mäkinen taas totesi, ettei tällä saavuteta, kuin kokemusta, ei pärjää edes muiden WRC 2:lle. Ainoo ilo mitä siitä on niin terotkin pääsee 25 vuoden tauonjälkeen kannustamaan omiaan ja ympäri päissään pussikaljasta ja kiljusta huutaa kurkut suorina vaikka tojot kurvailee sijoilla 9 ja muut. Ogieri kävi koittamassa ja totesi, että tää toitsi on pojat niin paska ja hidas, etten viitti ajaa edes rahalla.

    • ihan_nolottaa

      Vieläkö Toyotan WRC-tietäjien keskuudessa paukutellaan henkseleitä varman maailmanmestaruuden vuoksi?

    • rallyboy

      Mistä mahtaa citikan heikko menestys MM-ralleissa kiikastaa.
      Tuoreet tallit menevät ohitse niin oikealta kuin vasemmalta.
      Pitäisikö citikan panostaa laatuun enemmän?
      Kaikkihan muistaa citikan vientiellon usaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      217
      35753
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      274
      22731
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      444
      11374
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      85
      9113
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      29
      6721
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5291
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      199
      4165
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2162
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      50
      2104
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1657
    Aihe