Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viikko 52 - Flame of the West

Viisikymmentäkaksiviikko

I
Myös yöllä anna hänelle kunnia, ja samoin tähtien taivaalta hälvetessä. Noustessasi aamulla ylistä Herraa ja kiitä sillä totisesti valvovat silmämme sinua.
Odota kärsivällisesti Herrasi tuomiota, ja totisesti kuritetaan jumalattomia muullakin tavalla, mutta useimmat heistä ovat tietoa vailla.
Päivä, jolloin heidän ponnistelunsa eivät hyödytä eikä heillä ole mitään apua, jätä heidät oman onnensa nojaan, kunnes heidät kohtaa päivä, jolloin salama iskee heihin.
II
Ja jos he näkisivät osan taivaasta suistuvan alas, he sanoisivat "pilviä päällekkäin". Tai onko heillä jokin muukin kuin Jumala? Kunnia olkoon Jumalalle, joka on kaukana siitä, mitä he asettavat Hänen rinnalleen.
Tai tahtovatko he sotaa? Mutta juuri ne, jotka eivät usko, kärsivät sodassa tappion. Tai hallitsevatko he näkymätöntä, niin että voivat kirjoittaa sen muistiin?
III
Tai pyydätkö sinä heiltä palkkaa, niin että he kantavat velkojen taakkaa? Tai onko heillä tyttäriä ja teillä poikia? Sanooko hän teille "isä, opeta tyttäresi kunnioittamaan itseäsi? Sanooko hän teille: äiti, rakasta poikaasi?"
Tai onko heillä keinot, joilla voivat kuunnella? Tuokoot sitten kuuntelijat selvän todistuksen. Tai onko heillä hallussaan Herransa aarteet, tai onko heille annettu ehdoton valta?
Tai ovatko he luoneet taivaan ja maan? Ei, heillä ei ole varmuutta. Onko heidät luotu tyhjästä vai ovatko he itse luojia?
IV
Antakoot he sitten itse samanlaisen ilmoituksen, jos rakastavat totuutta. Vai sanovatko he "hän on itse sepittänyt sen". Niin, he eivät usko. Käskeekö heidän järkensä heitä menettelemään näin? Vai ovatko he väärämielisiä ihmisiä?
Sano "odottakaa, sillä totisesti kuulun minäkin niihin jotka odottavat!" Vai sanovatko he "Runoniekka! Me odotamme mitä aika mukanaan tuo"
V
Jatka sen tähden kehoituksiasi, sillä Herrasi armosta sinä et ole noita etkä hullu.
VI
Totisesti olemme Häntä kutsuneet avuksi: hän on totisesti lempeä, armollinen. Mutta Jumala on ollut meille armollinen, ja on pelastanut meidät polttavan tulen kurituksesta. Ja he sanovat "totisesti pelkäsimme omien perheittemme vuoksi ja muutamat heistä tekevät toisilleen kysymyksiä ja heidän ympärillään on nuorukaisia, kauniita kuin helmet kuoressaan.
VII
Ja he ojentavat siellä pikarin toisilleen, ilman turhaa puhetta ja syntiä.
VIII
Ja me varustamme heidät yltäkylläisesti hedelmillä ja lihalla heidän toivomuksiensa mukaan. Ja he, jotka uskovat ja joiden jälkeläiset seuraavat heitä uskossa, me yhdistämme jälkeläisiinsä, ja me emme vähimmissäkään halvenna heidän työtään. Jokainen ihminen on vastuussa siitä, mitä hän on tehnyt.
IX
He taas saavat levätä riviin asetetuilla istuimilla, ja minä yhdistän heidät puhtaisiin, tummasilmäisiin neitoihin.
X
Syökää ja juokaa iloiten palkaksi siitä, mitä teitte. Iloiten Herranne antimista ja siitä, että Herra pelasti teidät palavan tulen kidutuksesta. Totisesti ovat ne, jotka karttavat pahaa, puutarhoissa ja autuudessa. Käykää sinne tai olkaa käymättä, kestäkää se tai olkaa kestämättä, se on teille yhdentekevää. Te saatte palkan vain siitä, mitä olette tehneet.
XI
Onko se noituutta vai ettekö näe?
XII
Tämä on se tuli, jota te piditte keksintönä. Päivänä, jolloin teidät väkisin ajettiin helvetin tuleen! Niitä, jotka ilmoivat pitäen turhia puheita, voi tuona päivänä niitä, jotka hylkäävät totuuden. Ja vuoret siirtyvät, päivänä jona taivas vavahtaa paikaltaan, kukaan ei voi siis välttää. Totisesti Herrasi rangaistus on tuleva ja aavan meren nimeen, nimeen korkean taivaan laen ja temppelin johon pyhiinvaelletaan, joka on kirjoitettu levitetylle pergamentille, ja nimeen Pyhän Kirjan.

5

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Solmi_sähköshoppari

      Ameen

    • Edelleen_ylhäällä

      Up

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vanha on ketju, niinkuin moni kaipaus. Biisi on kaunis ♡


    • Anonyymi

      Kiitos enkeleistä, mitä lähetit minua auttamaan. Kiitos, että olen saanut apua. Kiitos tästä ajatuksesta. Kiitos, että autoit luopumaan narsismista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe