Juutalaistähdet kunnanvaakunassa

HistorianTutkija

Onko lapinlahtelaisuuden juuret juutalaisuudessa kun Lapinlahden kunnanvaakunassa näkyisi olevan kaksi Daavidin tähteä jotka symboloivat juutalaisen Jahven valtaa maailmassa?

Onko esim. Sari Essayah juutalainen? Ainakaan hänen sukunimi ei viittaa suomalaisiin sukujuuriin, tietääkö joku?

26

1453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ww2hutkija

      Saksalaiset saavat nyt maistaa omaa lääkettä mitä tekivät judeille

      • etelänhedelmä9

        Miettikää juutalaisia on asunut Euroopassa jo vuosisatoja. He ovat hyödyttäneet yhteiskuntia joissa ovat eläneet kaikin tavoin.

        Yrittelijäitä ja itsensä työllistävää porukkaa.

        Mutta mitä tekevätkää islminuskoiset nyt meille, vaikka olemme tarjonneet heille tuvaa!

        Tilanne on äärimmäisen hankala. Nyt oikeat turvapaikanhakijat saavat osakseen lisääntyvää vihaa ja kyräilyä!
        Nyt tarvitaan fiksua ja filmaattista mieltä ja "silmää" erottamaan jyvät akanoista!


      • SiskoTerttuHelena

        Jokainen saa kohta maistaa omaa lääkettään...joka ikinen joka on sitä kansaa kironnut tai vähätellen suhtautunut heidän kärsimyksiinsä!
        Suomenkin valtio johto voisi jo pikkuhiljaa profiloitua ja olla selkeesti Isralein ystävä


      • wewed

        voe helevata sun ja sen israelin kanssa...sinnekkii israeliin pitäs laettoo kunnon jyssääs ni loppus se ainainen sotiminen


      • paavoasialla

        Israili pitäisi pommiittaa hajalle koko paska


      • SiskoTerttuHelena
        wewed kirjoitti:

        voe helevata sun ja sen israelin kanssa...sinnekkii israeliin pitäs laettoo kunnon jyssääs ni loppus se ainainen sotiminen

        Yritähän ensin saada puolueetonta tietoa Yle:ltä, jotta voisit muodostaa käsityksesi asioista faktoihin perustuen!
        Pakkon minun on seurata muitakin tietolähtietä, muuten uskon kuten sinä eli että Israel on syyllinen ylipäänsä kaikkeen mitä palestiinalaiset tekevät!
        Yle ei ole puolueeton toimija!


      • SiskoTerttuHelena
        paavoasialla kirjoitti:

        Israili pitäisi pommiittaa hajalle koko paska

        Passaahan sitä yrittää, mutta retkestä tulee susi 100%.n varmasti! Israel ei koskaan laakaa olemasta! Sieltä hallitaan koko maanpiiriä vielä mahdollisesti hyvinkin pian!

        Tuossa vähän pureskeltavaa sinulle....Room. 11:15"Jos heidän(juutalaisten) hylkäämisensä oli maailmalle sovitukseksi (eli me kaikki muut kansat=pakanat saimme evankeliumin)mitä heidän armoihin ottamisensa on muuta kuin elämä kuolleista?" Hieno aika on tulossa!

        ...et pystyisi edes kännykälläsi soittamaan, jos siellä ei olisi erästä juutalaisten kehittämää vempainta! Se kun alat kiittelemää viisaampiasi!

        Antipatas Israelia kohtan johtuu yksinkertaisesti sitä, että sisäisesti sinäkin kuten jokainen tajuaa, että Israelin ilmestymine kertalle on ihme ja sen takana on Jumala joka hallitsee koko maailmaa ja että kaikki tapahtuu kirjoitusten mukaan"


      • Kuusiharjultatuulee

        Samoin Britit, koska olivat löperöitä ja suostuivat kaikkiin arabien vaatimuksiin koskien Israelille annetun maa-alueen jakamista uudelleen ja taas uudelleen! Israel omistaa enää n. 26% alkuperäisestä maa-alastaan....Israel, Jordania, Syyria ja Libya on "perustettu" kartalle heti sotien jälkeen, kun Ottomaanit menettivät 400-vuotisen herruutensa noilla alueilla ja Britania ja Ransa jakoivat mandattialuuensa. Nyt Britaniassa on suuret määrät muslimeja ja he kärkkyvät valtaa ja saavat sen jos britit eivät HERÄÄ! Sharia laki on jo voimassa alueilla jossa on muslimienemmistö!


      • autollajoukkoon
        wewed kirjoitti:

        voe helevata sun ja sen israelin kanssa...sinnekkii israeliin pitäs laettoo kunnon jyssääs ni loppus se ainainen sotiminen

        Israel ei ole koskan aloittanut sotatoimia ns. palestiinalaisia vastan. eikä mitään muutakaan sotaa.Niissä maissa ,missä he ovat asuneet ja eläneet,ovat he tehneet työtä,joko tavallista duunia tai jotain tavallisuudesta poikkeavaa tieteiden ja taiteidenkin alalla.Nobelin palkintoja on tullut monia.
        Jasser Arafat sai rauhanpalkinnon! Se onkin palestiinalaisten ainoa nobel. Rauhanpalkinto palestiinaan!!! Eihän ne tee muuta kuin pudottaa pommeja,metelöi ja huutaa.
        Mieluummin ottaisin Suomeen 100 juutalaista kuin 2palestiinalaista! 100 juutalaista ei aiheuta harmeja, 2 palestiinalaista saa jo rähinän aikaan!


      • seotatkeejohtajoo
        wewed kirjoitti:

        voe helevata sun ja sen israelin kanssa...sinnekkii israeliin pitäs laettoo kunnon jyssääs ni loppus se ainainen sotiminen

        Mitenkähän olis Suomen käännä, jos oes aateltu,että sotiminen lopuu,ku antaa NL:n ottoo yli? Sanomiset olis ollu loppu kans! Ja jos ns.palestiinalaeset piäsis valtaan Israelissa,nii he saes kyllä ellee,joten kuten,kunhan maksasivat henkirahoo! Kuka älytön semmosta antas tapahtua?
        Eläköön Tramppi!!!


      • aallotpauhaa
        seotatkeejohtajoo kirjoitti:

        Mitenkähän olis Suomen käännä, jos oes aateltu,että sotiminen lopuu,ku antaa NL:n ottoo yli? Sanomiset olis ollu loppu kans! Ja jos ns.palestiinalaeset piäsis valtaan Israelissa,nii he saes kyllä ellee,joten kuten,kunhan maksasivat henkirahoo! Kuka älytön semmosta antas tapahtua?
        Eläköön Tramppi!!!

        LUin kirjoitustasi ja lopultä älysin...savonkilei teki tepposia!Hyvä kirjoitus!
        Tässä Trumpin kanta ...tämä mies on tehnyt päätöksensä!

        Trump says US ‘foolishly spent $7 trillion in the Middle East’
        After Jerusalem defeat at UN General Assembly, US president tweets it is time to start focusing funds on rebuilding America
        By TOI STAFF and AP
        Luin tämän Israel newsista!


    • OhitaMediaSensuuri

      Siinä ei Sari Essayahin krusifiksit enää auta kun väkivaltainen jihadismi tulee kylään ja perseraiskaa Euroopan:

      https://www.youtube.com/watch?v=aM6qKYgLVqM

      Juutalaisten Eurooppaan juurruttama kristinusko ja loputon holokaustin uhriudella ratsastaminen on tehnyt koko Euroopasta käytännössä puolustuskyvyttömän ja uusi herra on käymässä taloksi.

      Vaan katso Israeliin niin näet miksi paikallinen jihadismi ei siellä saa neliömetriäkään lisätilaa. Jihadismi ei kunnioita kuin aseiden raakaa voimaa ja vain sen tähden Israel pystyy hallitsemaan tilanteen omalla tontillaan.

      • SiskoTerttuHelena

        Tänään Yle:ssä kuultiin mahtava veto Donald Trumpilta Israelin puolesta!


      • Kuusiharjultauulee

        Austraalia, Kanada ja Tsekki ovat selkeästi asettuneet puolustamaan Israelia ja tietenki USA! Missä Suomi luuraa? Ulkoministeri Timo Soini kyllä mainitsi asettuvansa aina pienemmän puolelle puolustaessaan Israelia jossain kysymyksessä, en muista missä, mutta Unescon äänestys oli täysi fiasko Suomenkin osalta...tyhjää äänesti Suomi! On tämä yksi lapatossujen maa!Ketä ja mitä te päättäjät pelkäätte....kaikki tietävät(ainakin pitäisi) tietää, että palestiianlaisia ei ole olemassakaan, he ovat jordanialaisia jotka ovat pesiytyneet sotien jälkeen Israelin alueelle ja vaativat nyt Israelin maata itselleen! Jos niin kävisi ei koskaan tulisi olemaan mitään Palestiinaa vaan se sulautetaan Jordaniaan ja muihin arabimaihin...tämä Palestiina juttu on täysi vale! Näin ei teitenlään käy, koska Raamattu ilmoittaa kuinka tulee käymään. Varokaa suomalaiset, että ette ole mukana jakamassa Israelia ja Jerusalemia....Sanassa sanotaan he ovat jakaneet MINUN MAANI! Se maa on Jumalan maa joten suomalainen pysy erilläsi päätöksistä jotka ovat Israelia vastaan!


    • Lehtienmukaan

      Oisko marokkolainen isä
      ...?

    • JuutalainenShalom

      Uskon vahvasti hänen olevan Juutalainen. USAssa ainakin, sukunimessä esiintyvä "Y" kirjain viittaa Juutalaisuuteen. Yahwe sanan ensimmäinen kirjain on merkityksellinen Juutalaisille.

    • omaasukuae

      Hänellä on isänsä sukunimi , puoliso on Knapp.

    • Believer64

      Ettei Sarin isä olis muslimi. Tosin en tiedä muuta kuin, että jostakin Pohjois-Afrikan maasta tuo isä lähtöisin on.
      Lapinlahden aseman päädyssä muuten on myös 6 Sakaraiset tähdet.

    • henryHenryhenry

      JUUTALAISTEN PERIKUNTA...JUUTILAISIA ONKIN PALIJO TIÄLLÄ

      • Kuusiharjultatuulee

        Juutalaiset ovat olleet maallemme siunaukseksi. Enemmän heikäläisiä niin meillä pyyhkii hyvin!


    • metelisoppa

      Hyvin lipsuu juttu pois varsinaisesta aiheesta.....tuskinpas suunnittelija, joka on vaakunan tehnyt ajatteli mitään uskontoja. Samalla tavalla savolaiseen tyyliin ajatellen varmaan useimmista Suomen kuntien vaakunoista saa keksittyä jotain narisemisen aihetta. Tää on nyt sitten sitä samaa sarjaa kuin esim. nämä isänpäivän lopetusjutut ja mies ja naishenkilö, suvivirsi pois yms. mitä on keksitty viimeaikoina.

      • nomen.est.omen

        Tanska, Juutin maa eli Jyllanti....varmasti alunperin juutalaisten asuttaman ja nimi tulee siitä!


    • SiskoTerttuHelena
      • SiskoTerttuHelena

        Olen pyytänyt Yleä tekemään ohjelman yllä olevan linkin perusteella eli siis että Jerusalem on Israelin ikuinen pääkaupunki ja että palestiinalaiset ovat feikki kansa. Nyt on tapahrumassa ns. suuri puhallus....kehitetään kansa..kehitään väite, että Jerusalem on ns. palestiinalaisten vastoin kaikkia historiallisia tosiasioita! Katsotaan miten Yle reagoi pyytöön!


    • jumalarankaisee
      • SiskoTerttuHelena

        Arabit siis tietävät, että Israel kuuluu juutalaisten 12 heimolle. Tästä on kysymys...... ns. palestiinalaiset ovat sotien jälkeen Israelin alueelle hivuttatuneita jordanilaisia! Kysymys on ennen kaikkea hengellinen Israelin Jumala vastaan Saatana, jota sinä tunnut palvelevan, vai? Jeesus tulee takaisn Jerusalmiin...ei Ammaniin..ei Helsinkiin..ei Moskovaan vaan nimenomaan Jerusalemiin öljymäelle, josta hän nousi taivaaseen n. 2000 vuotta sitten! Lopeta saatananpalveleminen, hän on valehtelija ja pettää sinua saadakseen sinut tuliseenjärveen! Jumalan sana sanoo selvästi, että joka siunaa Israelia sitä Jumala siunaa ja joka kiroaa Israelian sitä Jumala kiroaa! Valinta ketä siunata=puhua ja tehdä hyvää juutalaisille on kohtuullisen helppoa!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1792
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      123
      1240
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      245
      907
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      867
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe