Joulupukkikokemuksia ?

UteliasMiekkonen

Kertokaapa keikkapukit, onko yh:t millasella mielellä pukin tullessa...entä rouvat. Mites naiset, onko sattunut pukkien kanssa mitään...enkä tarkoita omaa miestä.

5

2366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhggghhgfgfhgjk

      Työnnä löylykauha perseesees homo runkkari

      • Surrrvon

        Entäpä, jos se olisitkin sinä, jolle se löylykauha tällä kertaa työnnetään.
        Vedetään siihen päälle vanhan ajan erkkarit ja sitten vaan pyllistät, niin surrrvasen kerralla pohjaan!


    • Pukinparrat

      Minulle sattui kerran sellainen tapaus, naisen tilatessa pukkia, hän kyseli minulta hyvinkin tarkkaan pituuden ja painoni, sekä halusi tietää aikatauluni ja kiireeni ja kun menin sitten sovitusti aattona illan suussa, hän olikin siellä aivan yksin ja jonkinverran viinistä humaltuneena ja myös erittäin seksikkäästi ja paljastavasti pukeutuneena.

      En ollut uskoa tilannetta todeksi, mutta todellakaan ei jäänyt epäselväksi, miksi sinne pukki oli kutsuttu.
      Hänellä oli viinilasi kädessään jota tarjosi minulle, tai lasillista jotain muuta juotavaa, mutta kieltäydyin, koska olisi muutama paikka vielä käytävä.
      Hän ojensi minulle kirjekuoren, jonka laitoin avaamatta kiitellen mutta ehkä vähän ymmällänikin taskuuni.

      Ei siinä eteisessä montaa sanaa vaihdettu, kun hän yllättäen otti minua kädestä kiinni ja veti minut hämärään makuuhuoneeseensa ja laittoi viinilasinsa yöpöydälle, selvästi jonkinlaisen dildon viereen ja heittäytyi selälleen poikittain sängyn päälle ja avasi häpeilemättä reitensä, tarjoten paljaan pillunsa nuoltavakseni.
      Olin tietysti hämmentynyt yllättävistä tapahtumista, mutta hän veti minut jalkojensa väliin, niin menin polvilleni lattialle ja aloin ahnaasti nuolemaan märkää ja hieman "raudalle" maistuvaa erittäin märkää pillua ja yllättävän kookasta klitorista ja sain nuoltua hänelle erittäin voimakkaalta vaikuttaneen orgasmin, jonka ansiosta pillu sykki erittäin märkänä suutani, kuin myös tuuheaa ja valkoista pukin partaani vasten.
      Hän piti minua edelleen korvista kiinni ja pääni oli edelleen hänen jalkojensa välissä, kun hän alkoi liikkua edestakaisin laajenevin liikkein suutani vasten ja häneltä tuli toisen kerran ja tällä kertaa pillu oikein pulppusi nesteitä.
      En tiedä mikä oli, kun kaluni oli täysin unten mailla, vaikka edessäni oli ihana nainen kiimoissaan joka edelleen piti korvistani kiinni ja päätäni pillullaan ja vielä toivoi ja kysyi naisinko häntä, niin yksinkertaisesti oli pakko sanoa, että en pysty siihen, kun on sellainen fyysinen ongelma.
      Eikä hän sitten enempää minua kiusannutkaan.

      Nousin siitä ja kohentelin vaatteitani ja partaani, hän jäi siihen sängyn reunalle, kurkotti lasinsa, ottaen siitä tilkan ja kurkotti yöpöydältä vielä sen suht kookkaan dildonsa, jonka pään hän kastoi viinilasissa ja otti sen sitten suuhunsa, alkaen imeä sitä, siinä vaiheessa minun oli hyvästeltävä ja jätin hänet jatkamaan leikkejään.

      Poistuin asunnosta kiireesti, enkä katsonut lähtiessäni eteisessä edes peilistä, miltä ulkoinen olemukseni näytti. Alaovella minua vastaan tuli iäkkäämpi pariskunta, joka ilmiselvästi vaikutti pelästyneeltä.
      Toivotin heille kuitenkin rauhalliset joulut ja kiirehdin autolleni ja kohti seuraavaa paikkaa, mutta kun katsoin taustapeilista, niin todella pelästyin!
      Partani ja nenäni... ne olivat aivan punaiset ja vielä verestä!
      Eihän tuon näköisenä voisi enää minnekkään mennä, kaupat ovat kiinni,enkä saa uutta partaakaan mistään, voi prkl!
      Heitin verisen parran apumiehen puolelle lattialle ja hankasin pukin takinhihoilla naamaani ja kun tulos näytti siedettävältä niin lähdin ajamaan seuraavaa osoitetta kohti ja siellä lähistöllä tuli pukki vastaan, niin kysyin josko hän voisi auttaa ja näytin sotkeentunutta partaani.
      Onneksi hänellä ei ollut niin tiukkaa aikataulua, että pääsimme sopimukseen kolmen lisäpaikan suhteen, joita en pystyisi hoitamaan. Yksi oli parin kilometrin päässä ja pari viimeistä olivat sattumoisin samassa rapussa, niin olisi helpot käydä.
      Olin todella iloinen, kun asia kuitenkin järjestyi ja kaivoin taskujani, että voisin antaa muutaman kympin ekstraa tuolle pelastajalle ja avasin sen naiselta saamani kirjekuorenkin, niin hämmästykseni oli todella suuri, siellä oli 6kpl. sileitä 50€ seteliä ja joulukortti, jossa Mervi toivotteli hyvää joulua pukille!

      Joskus olen miettinyt, pitäisikö siellä käydä kilauttamassa ovikelloa, mutta en ole uskaltanut

    • nohahaha

      puolukkapäivänä menit sitten vagginaan?

    • Suostuin urheiluseuran joulupukiksi. Tarvitsi vain heittää keikat. Tonttu ajoi ja minä istuin kyydissä. Ekat paikka oli ihan normi. Jaoin lahjat lapsille. Sitten tunnin tauko yhdeksältä seuraava. Ajettiin pihaan. Tonttu sanoi että nää loput paikat on sellaisia että hän hoitaa puhumisen. Nainen virnisteli olohuoneessa ja mies seisoi eteisessä. Kaveri kävi heti kiinni. Mitään lahja säkkiä ei ollut. Eikä lapsia. Parta heilui kasvoillani kun sain munaa peppuuni. Viimeinen paikka oli puolenyön jälkeen. Autossa ei puhuttu mitään.
      Sain vuoden tsemppari mitallin sitten vuosijuhlassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe