Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pikaisesti neuvoja???

kaninhaluava67

Mitä teen olen jo kauan halunnut kainia varmaan jotain 3 vuotta, mutta vanhempani eivät suostu vaikka kuinka kinun. ....väittävät vaan että en hoitaisi sitä niinkin en hoida koiraanikaan,mutta kun se koira on jo ihan vanha ja haisee vaikka pesen sitä se on jo 11 vuotta. Ja kyllähän minä sitä koiraa hoidan. Olen ainoa kuka käyttää sitä...Pitäisikö minun näyttää vuoden ajan kuinka hoidan hyvin koiran ja kaikki? Ja se myös että minulla on ollut noin 3 vuotta sitten kani❤mutta kun en hoitanut sitä niin äiti antoi sen pois. Ja se sano että kun en hoitanut sitä niin en saa uuttakin. Mutta siitä on niin kauan aikaa......eikö voisi edes antaa uutta mahdollisuutta????Olin hyvä hoitaja vein sitä ulos leikin koulutin. .....vaikka olinkin niin pieni ja ainoa asia jota en jaksanut aina oli ainoastaan kakka astian tyhjentäminen. Tiedän että se pitää tyhjentää ja kyllä minä sitä myös tyhjensi. ..mutta eihän se olisi iso ongelma vanhemmille kuin se olisi mun huoneessa maksaisin kaikki itse.....Help me??????

4

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äläkitise

      Miten niinj maksaiist itse, kun vanhempasi maksavat KAIKKI sinun kulusi legopalikoista hammaslääkäriin!
      ja se, ettet jaksa hoitaa koiraa kertoo että et varmaankaan jaksa hoitaa muutakaan, tyydy vaan pehmonalleen vielä seuraavat kolme vuotta, niin ehkä sitten... ja johan olet saanut yrittää kanin kanssa. taidat kyllästyä herkästi, kyllä vanhempasi sinut tuntevat ja tietävät, mitä jaksat ja mitä et

    • lellipentu_

      Siis.. Sinulla oli kani josta et huolehtinut joten vanhempasi antoivat sen pois ja nyt haluat uuden tilalle.. Just. Kaiken lisäksi se oli 3vuotta sitten ja olet halunnut kania 3 vuotta? Olisit hoitanut kaniasi kunnolla niin et olisi nyt tässä tilanteessa. Koira on vanha ja haisee? Tiesitkös, että kanitkin vanhenee ja mahdollisesti alkavat haisemaan? Mitäs sitten?
      Maksaisit itse? Millä rahalla? Entä jos kani sairastuu ja tarvitsee äkki' lääkäriä, ja lääkäri maksaisikin vaikka 200 euroa? Onko sulla säästössä sen verran rahaa? Kani tarvitsee myös ISON häkin, kunnollista roukaa(ei mitään markettien festivcalia tai best friendiä jne). Osaatkos leikata kanin kynnet?
      Mitä jos kanilla on hampaissa vikaa ja niitä pitää käydä vähän väliälääkärissä lyhentämässä?

    • SalaperäinenS

      Mun mp on, että vanhempasi sinut oarhaiten tuntevat ja jos et hoida koiraakaan kunnolla, ei sinun kuulukaan saada kania. Koiran hoitamisessakaan ei riitä että se pääsee kerran päivässä pihalle ja saa ruokaa. Kani on aivan yhtä vaativa kuin koira! Ja siis sinulla oli kani, jota et hoitanut, mutta nyt halyat uudeen tilalle!!??
      Terv: 13.v tyttö joka omistaa sekä kanin että koiran

    • itsellänionkani

      Jos et ole hoitanut aiempiakaan lemmikkejä niin et varmaan pysty hoitamaan tuleviakaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe