Oliko X Factor UK 2016 tulos manipuloitu?

SAARAVOITTI

The X Factorin UK historiassa kävi ensimmäistä kertaa niin että Lauantaina 1 ollut hävisi lopulta koko kisan. Yhteensä ääniä annnettiin (lauantai ja sunnuntaina) 6.400.000 miljoonaa.

Lauantain tulokset: (Äänestäneitä 2.270.000 miljoonaa)
Vote 10 Freeze
-----------------
Saara Aalto -35.3% (800.000 ääntä)

Matt Terry -33.4% (758.000 ääntä)

5 After Midnight - 31.3% (710.000 ääntä)

Sunnuntain tulokset: (Äänestäneitä 4.130.000 miljoonaa)
Vote 10 Final
-----------------------
Matt Terry –48.5% (Matt sai lisää 2.346.000 ääntä)

Saara Aalto –40.4% (ja Saara sai 1.785.000 ääntä lisää)

5 After Midnight – 11.1% (Left after vote freeze)
--------------------------------------------------
Matt Terryä äänesti: 3.104.000 milj.
Saara aaltoa äänesti: 2.585.000 milj.
------------------------------------------
Matt sai siis 519.000 ääntä enemmän.

Lauantaina Matt sai 42.000 ääntä vähemmän kuin Saara!
Sunnuntaina Matt sai 561.000 ääntä enemmän kuin Saara?

Kumpi todellisuudessa voitti THE X FACTOR UK 2016 ????

13

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • whocares635

      Matt voitti. Huonoja molemmat.

    • ihansamamulleh

      Joo ihan sama kumpi voitti. Matt tulee menestymään kuitenkin jonkin verran Briteissä. Saara poukkoilee nyt hetken aikaa sinnen ja tännen kunnes päätyy rivimuusikkohommiin.

      Mutta luultavasti koko faktorin homma on niin läpensä järjestetty ja lavastettu että todellinen voittaja saattaa olla vaikka niissä alkuun tippuneissa

    • mietidänkaiken

      5 After Midnight sai ääniä suuremmaltaosin vain UK tummaihoisilta ja nämä äänestivät sunnuntaina Brittien valkoista poikaa mielummin kuin ulkomaalaista joita he itse ovat, siis maahanmuuttajia. Syy Saaran häviöön oli siis tummaihoisissa 5 After Midnight äänestäjissä.

      Lauantain tulos on se oikea tulos mitä tulee artistien suosioon briteissä, eli kaikilla kolmella on mahdollisuus menestyä briteissä jos vain löytyy oikeat ihmiset artistin taakse. Suomesta niitä ei löydy. Suomi on täynnä Cheekin tapaista epämusikaalista porukkaa. Saara Aaltio on kolmikosta ainoa jolla on mahdollisuus menestyä maailmanlaajuisesti. Saara on erikoinen, poikabändejä on jo nähty, ja Matteja maailma on täynnä. Vain yksi Saara Aalto löytyy.

      Huomasitteko BootCampilla Sharon Osbourne reaktion kun SaaraAalto esitti On the Radio kappaleen. siinä pikkasen yliesitti koko biisin, mutta onneksi on päässyt eroon yliesittämisestä. BUT sitten kun AAlto oli "6 tuolin haasteessa", niin Sharon Osbourne ilme on näkemisen arvoinen jo ennenkuin Aalto on edes laulanut. Näytti niin vihaiselta ja oli jo ennakkoon päättänyt että Aalto ei pääse jatkoon. Muut tuomarit oli ihmeissään Sharonin puheista. Ok, Saara "nolas" (meidän mielestä, joilla on huono itsetunto) itsensä kun rupes laulamaan ranskankielellä. Saara aalto tulee varmasti menestymään ulkomailla ja tulee olemaan Suomen ensimmäinen todella menestynyt maailmanluokan artisti.

      Pikkasen kritisoin Hartwall areenakeikkaa missä liput maksaa yli 50 euroa. Onko keikka K18 , eli ei lapsiperheitä keikalle. Lippujen hinnat pitäisi alkaa 25 eurosta (nuorimmaisille) ja 35 euroa 15- 18 vuotiaille. Nyt lippujen hinnoilla on karsittu kaikki alle 18 vuotiaat.

      • KäsikirjoituksenMukaan

        Oletkos lukenut ohjelman käsikirjoituksen? Tänä vuonna Simon päätti järjestää Saaralle mainoskampanjan, jotta ensi vuonna saataisiin lisää laadukkaita laulutaitoisia esittäjiä. Myös kokeneita ulkolaisia lisäämään kansainvälistä kiinnostusta. Tuo käsikirjoitus löytyy pienellä vaivalla X Factor Uk:n kotisvuilta .../2106/simon/add_saara/screenplay/


      • the.winner.takes.it.all
        KäsikirjoituksenMukaan kirjoitti:

        Oletkos lukenut ohjelman käsikirjoituksen? Tänä vuonna Simon päätti järjestää Saaralle mainoskampanjan, jotta ensi vuonna saataisiin lisää laadukkaita laulutaitoisia esittäjiä. Myös kokeneita ulkolaisia lisäämään kansainvälistä kiinnostusta. Tuo käsikirjoitus löytyy pienellä vaivalla X Factor Uk:n kotisvuilta .../2106/simon/add_saara/screenplay/

        ... ja pitäisikö tässä olla pahoillaan käsikirjoituksesta, että Saara saa nyt elämänsä mahdollisuuden ja sai mahdollisuuden myös näyttää ammattitaitonsa pudotusuhkalaulujen takia useammin kuin kukaan muu kisan aikana ? Ei suinkaan.

        Kiitos vaan, Simon.


    • goodlack

      Jälkikäteen katsottuna sing-off laulut Saaran osalta on hieno kokemus ja muisto, ja ne vedot on Saara Aallon parhaimpia. Aalto on parhaimmillaan kovan paikan edessä. Osa Live esityksien biiseistä oli "huonoja" valintoja mutta Aalto toki klaaras ne hyvin läpi kehuja saaden. Se että joku biisi on huono ei tarkoita että esiintyjä on huono. Jos joku ihan tosissaan luulee ettei Aalto menesty ulkomailla niin taitaa kyseisellä henkilöllä olla pikkasen omia "peheongelmia" taustalla. En usko että Saaran on tulevaisuus Suomessa kuten hän on tisekkin sen todennut. Suomessa menestyy vain suomenkielisillä lauluilla. Briteissä menestyy vain englanninkielisillä lauluilla.

    • SaaraIoistaa
    • novasemmalle

      Saara Aalto UK eka GAY keikasta on näkyvissä videopätkä Aallon Twitter sivuilla. Aalto on ottanut esille sen yliesittämisen mitä tulee vasemmankäden liikkeisiin, sekä osittain laulutapaan. Itseä haittas koko esityksessä juuri se vasemmankäden vallaton heiluminen. Kaikki ei pidä yliesittämisestä. Kyseiseen biisiin se ei ainakaan sovi. The X Factorissa Aalto esiinty oikein ilman yliesiintymistä, ja nyt se on palannut vanhoihin kaavoihin. Managerin ja Artistin pitäisi aina analysoida (kuten urheilumaailma tekee) joka keikka missä mentiin pieleen ja missä onnistuttiin, ja miten jatketaan etenpäin. Laulajat ja muusikot kehittyvät ja paranevat joka vuosi mitä enemmän he laulavat ja soittavat ja poiskelevat musiikkia. Artisti ja muusikko ei ole koskaan valmis. Jos Saara Aalto on aikaisemmissakin kotikisoissa ollut 2, niin ei se tarkoita että se olisi ollut väärä tulos koska pärjäsi hyvin X Factorissa.

    • temporamobile

      Ketä enää kiinnostaa? Vuosi 2016 ja X Factor UK meni jo. Uusi vuosi ja uudet kisat ja niiden voittajat on alkanut...

    • kaikkitaieimitään

      Missä ne kaikki Suomen laulukilpailujen ja ym Tailent voittajat on?

      The Voice of Finland on karaoke-kilpailu jossa ei haeta uutta huippuartistia joka esiintyy työkseen. Kaikki kelpaa vaikka ei ole "tähti" ainesta.

    • 6chairchallenge

      Saara Aalto hurmasi keikallaan lontoolaisella sateenkaariklubilla - esiintyi nahkasortseissa diskopallon päällä

    • lajinsakunkku

      Yleisurheilijat ovat huipulla silloin kun esiintyvät arvokisoissa (MM, Olympia), muulloin urheilijan arki on kovaa puurtamista (sponsorit, harjoittelu) että pysytään huipulla. Harvoin niistä kirjoitellaan. Sama juttu Saara Aalto. Nyt arki on kovaa puurtamista että saa tuotua leipää pöytään. Moni suomalainen on omassa ammatissaan huonopi kuin työkaveri ja silti palkka juoksee. Suomessa olet onnistunut ja julkkis jos sinusta kirjoitetaan negatiivisia juttuaja kuukaudesta toiseen. Maailmalla onnistuneista suomalaisista harvemmin jaksetaan kiinnostua, paitsi jos epäonnistutaan omassa lajissaan. Suomalaiset elättävät monia surkeita kotimaisia artisteja ja tuovat heille leipää pöytään. Tuntuu ettei duunareita tai korkeastikoulutettuja työntekijöitä saa arvosatella, mutta viihdetaiteilijoita saa.

    • hiljaistaon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe