no terve päivää

örrimörrinpörri

Eläimistä on kokemuksia,35kg rotikasta,kuningas booaan,aavikolla menevään tarantelluun.löytö eläimiin.Sanokaapas kissojen omistajat,mitä kannattaa/pitää ottaa huomioon.Ihan kaiken infon otan kyllä vastaan.Meinasin ottaa killin,ihan pennusta,jos se ottaa minut :) Neliöitä on 50 asunnossa.Parit kuset ei haittaa ollenkaan,saahan ne siivottua..onkohan siinä mitään perää,että laittaapi sitruunan kuoria ns.kulmiin?haluaisin tosiaan tietää asiasta enemmänkin.ja kovasti t:örrimörri

10

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5575757

      ei kissankusen polttamilla aivoilla pysty parempaan kirjoitusjälkeen ???????????

    • siismitähäh

      Siis miski ihmeessä sotruunankuoria nurkkiin ;s

      • siismätähäh

        Pahuksen kirjotusvirheet, siis miksi ja sitruunankuoria


    • kylläpäkyllä

      Isoimmissa talouksissa eivät kuseskele ihan jokapaikkaan nuilla sitruuna/appelsiinin kuorilla.Haluan kissalle paikan,missä tuntee olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi.Kyllä tämä palsta ei yllätä kertaakaan kun lukasee.Jos vaan joku asiasta enemmän tietävä jaksaisi kommentoida ja antaa neuvoa pienen kissan alkumetreille.Sitä lähinnä olisin vailla.

      • kaksikissaa

        Mikäli kissa on sisäsiistiksi oppinut paikassa josta sen haet, on hyvin epätodennäköistä että pissaa nurkkiin vaikka asunto olisikin iso :). Kunhan vaan näytät missä hiekkalaatikko(tai laatikot, yleensä sanotaan että aina yksi loota enemmän kuin mitä kissoja on) ovat. En rupeaisi aluksi laittamaan appelsiina/sitruunaa mihinkään, vasta sitten jos se pentu jonnekin muualle kuin laatikkoon päättää mennä pissalle, jotkut urokset saattavat alkaa jossakin vaiheessa merkkailemaan sukukypsinä, naaraat saattavat joskus kiimassa merkata.


    • viisaudenLähde

      kissa kusee joka paikkaan koska sillä ei ole kykyä rationaaliseen ajatteluun......... Mikä tuossa teoriassa mättää ?? ettei se uppoa kissan omistajaan ???

    • kisskisskisskisu

      Minulla on ollut useampi kissa, yksikään ei ole koskaan pissinyt muualle kuin hiekkalaatikkoon! Pentu, luovutusikä 12 vko, pitää tutustuttaa uuteen koitiin pikku hiljaa ja varovasti! Itse lähdin tutustuttamaan kylpyhuoneesta, missä on lopullinen hiekkalaatikko. Pentu on hyvin utelias ja lähtee seikkailemaan ja katselemaan ympärilleen. Ensimmäisinä päivinä pidin lähellä pienempää hiekkalaatikkoa (dynoa), johon nostin kisun silloin tällöin, raaputtelin hiekkaa omalla sormella ja kas, usein tuli sinne pisut, ja sitten kehuttiin kovasti! Vähän kerrassan siirsin dynoa lähemmäksi lopullista hiekkalaatikkoa, ja jokainen pentu oppi sinne tekemään. Kun laatikon pitää puhtaana ja helposti löydettävänä, ei kissalla ole tarvetta tehdä muualle!
      Yöksi olen ottanut jokaisen uuden "vauvan" viereeni, eikä ikäväitkujakaan ole tarvittu. Isompana siirtyy sitten omaan nukkumapaikkaansa. Ihan vaan muistutukseksi, että kissa saattaa elää 20vee, tarvitsee seuraa, hoivaa, ja monipuolista ravintoa!

    • kylläsesiittä

      Alkuun pienempään tilaan, johon hiekkaloota, penturuokaa jne.Ja sieltä sitten saa pikkuhiljaa vallata koko asunnon.Hiekkalootallehan ne oppii jo 5-6viikkosina, joten kuuluis olola sisäsiisti luovutettaessa.
      Turvallisia leluja eläinliikkeestä, ei sellasia mihin tukehtuu tai sotkeutuu.Pennuille aina pennunruokaa, ja on joitakin ravinnemaitojakin, joita voi alkuun antaa.sekä raikasta vettä tietysti.Kissat on sopeutuvaisia, ja nopeasti oppivia.

    • karvakorvalainen

      mun kissa "ilmoittaa" pissaamalla sohvan alle, jos "hänen" mielestään oma vessa on siivouksen tarpeessa. Harvemmin näin on käynyt, mutta hyvin siisteydestä tarkka on, kuten varmaankin kaikki kissat.

      • kissatuskissaankituu

        Ne ilmoittaa myös virtsatulehduksestaan kusemalla sänkyyn, sohville,vaatteidenpäälle ja muille pehmeille pinnoille.Harmillista vaan, että viellä tänäkin päivänä suurin osa omistajista luulee kissan tekevän kiusaa, protestoivan, vaikka kissa on sairas ;/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe