Liitto info

tietoa_kansalle

Tänään oli EV-leirillä infotilaisuus. Mikä oli sen anti?

28

1055

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odoteaanhetki

      Tulee varmaan liiton sivuille tiedot siitä kun ehtivät. Siellähän se tiedotus hoidetaan. Maltetaan odottaa.

    • Tiedotuskunniaan

      Voishan sen täälläkin julkasta. Tätä sivua luetaan enemmän kuin liiton sivuja. Eikö sen tiedotuksen pitäisi nykyään olla priimaa kun tuli uudet tekiät.

      • vanhamenojatkuu

        Voisi tosiaan julkaista täälläkin koska samaa mieltä että tätä luetaan sen verran paljon. Mutta vanha meno tuntuu jatkuvan. Tankki julkisti että lopetti tämän palstan seuraamisen http://www.judoliitto.fi/judoliitto/pj-blogi/sillisalaattia/
        Muistan vuosien takaa erään edellistä edellisen toiminnanjohtajankin julistaneen saman asian kun liiton oma keskustelukanava lakkautettiin. Mutta eihän asiat sillä parane että päätetään lopettaa keskustelupalstojen lukeminen tai sinne kommentointi! Silloin vasta jutut alkavatkin elää omaa elämäänsä ja huhut saavat bensaa liekkeihin. Joten kyllä tjn ja pjn kannattaisi lukea ja kommentoida näitä palstoja. Kuten suomen pääministeri-jutussakin: itse ovat homman valinneet ja nimetönkin keskustelupalstan kritiikki täytyy vaan kestää tai sitten kannattaa vaihtaa hommaa!


    • LuvatutMuutokset

      Puheenjohtajalle potkut jos ei lue tätä palstaa

      • Eikaijsjs

        Puheenjohtaja kuulemma jutteli toissapäivänä jossain jonkun kanssa judosta. Missä viipyy liiton tiedote tästä? En ymmärä, että jos leirillä järjestetään infoa maajoukkeille, siitä pitäisi välttämättä erikseen julkaista jokin tiedote. Viestintäkanavia on monenlaisia ja myös kohderyhmiä. Ehkä on nyt haluttiin tiedottaa erityisesti maajoukkejudokoita. Mutta voithan toki kysyä paikalla olleilta mistä siellä puhuttiin. Soittaa vaikka puheenjohtajalle.


      • xyzzy

        tän palstan argumentointi ei ole lähelläkäänsitä tasoa että täällä notkumisesta olisi puheenjohtajalle jotain hyötyä. Ylipäätänsä keskustelu jota käydään nimimerkein ei pidä kovinvakavasti ottaa


      • nimimerkintakaa
        xyzzy kirjoitti:

        tän palstan argumentointi ei ole lähelläkäänsitä tasoa että täällä notkumisesta olisi puheenjohtajalle jotain hyötyä. Ylipäätänsä keskustelu jota käydään nimimerkein ei pidä kovinvakavasti ottaa

        Eli nimimerkin xyzzy kommentiakaan ei siis tarvitse ottaa vakavasti :)


      • xyzzy
        nimimerkintakaa kirjoitti:

        Eli nimimerkin xyzzy kommentiakaan ei siis tarvitse ottaa vakavasti :)

        aivan :)


    • sananvapauskunniaan

      He kellä on intressejä kritisoida judoliiton asioita, on myös intressi olla nimimerkin takana. On kohtuutonta vaatia asioiden arvostelua omalla nimellä kun mitään ei tapahdu ja ainoa seuraus on oman kilpauran, valmennettavien kilpauran tai vastaavan vaikeutuminen.

      • jujujgyu

        Yhtä lailla kohtuutonta on olettaa liiton johdon pomppivan tämän palstan pillin mukaan taikka lukevan tätä. Jos tekevät omalla nimellään asioita ja hallitus vielä palkatta, voisi olla aika reilua jos kritiikkikin tulisi nimen kera.


    • Tottakintulee

      Edellinen kirjoittaja on oikeassa. Nyt kun judoliittoa hoitaa naismafia niin ken uskaltaa arvostella suoraa. Olisi hyvä että puheenjohtaja lukisi myös tätä palstaa. Niinkuin varmasti tekeekin vaikka ei sitä myönnä. Täällä kuitenkin kaikkien trollien seasta löytyy myös asiaa. Esimerkiksi ensimmäinen kysymys tässä ketjussa. Kaikki ei pääse paikalle, ei urheiliat eikä valmentajat. Hyvä tiedotus on ensiarvoisen tärkeää.

    • Muuallasilloin

      Lopettakaa se vinkuminen molemmin puolin. Aloittajan kysymys oli hyvä: mitä on infossa sanottu? En päässyt paikalle ja jannut on ensi viikkoon mennrssä kuitenkin unohtaneet jo puolet joten sieltä on kokonaisuutta kuule. Arvostaisin, jos kerrottaisiin pääkohdat napakasti.

      • utelijailletiedoksi

        Mikäli info olisi ollut tämän palstan lukijoille tärkeää, se olisi julkaistu liiton sivuilla. Nyt TJ ja PJ halusi antaa infon maajoukkueille. Jos et ollut paikalla niin tuskin koskee sinua se asia.


      • Koskeekovastisilti

        Satuin olemaan flunssassa ja tuskin olin ainoa. Kyllä se kiinnostaa silti.


    • Poismyös

      Leiriltä oli paljon pois urhelijoita kuka flunssan kuka muun takia. Osa jopa testien takia. Ei haluta maksaa siitä, että joustaan cooperia leirillä jossa olisi parhaat mahdollisuudet harjoitella judoa kun siellä onnparhaat valmentajat paikalla. Neljä päivää viidet judotreenit, todellista ajanhukkakäyttöä. Testit voi tehdä joko oman tai seuravalmentajan kanssa. Olisin itsekkin halukas kuulemaan mitä infossa oli, sehän koskee meitä urheilijoita? Nyt Tj voisi näyttää kykynsä tiedottamisessa.

    • Juuzoka

      Niin, mitä sitä juoksemaan 2700 m ja koko viikon reenit pilalla.....
      Pysy kotona, kiitos.

      • Luotanaikuistenmaajoukku

        Hei, 2700 on ihan riittävä tulos aikuisurheilijalle, kyllä,
        piirikunnallisen tason kaverille joo....


      • Poismyös

        Juuzoka ei ihan ymmärtänyt tekstini ajatusta. Ei mikään yllätys. Kerrataan niin tyhmempikin tajuaa. Kun kaikki parhaat valmentajat ja judokat ovat paikalla olisi hyvä treenata judoa, ei hyppyjä, ei cooperia vaan judoa.


    • ujhidfhgui

      Oletteko koskaan olleet noissa infotilaisuuksissa läsnä? Harvoin niissä on mitään elintärkeää tietoa, jota ei muualta olisi saatavilla.
      Käsittämätöntä ruikutusta täällä. Keskittykää treenaamiseen tai kyselkää paikalla olleilta mikäli ette ilman tätä liiton tiedotusta voi treenaamista jatkaa.

      Ei liitto tahallaan pimitä kyseisen tilaisuuden tietoa niiltä jotka ei paikalle päässyt. Ei ollut varmaan niin tärkeetä että tarvis tiedotetta tehdä.

      Hatunnosto Tealle ja Tankille että tiedottivat leirillä. Nyt kun liitto tiedottaa niin rutistaan että tiedotti väärin.

    • melkeinpihalla

      Tästä olen useampaan otteeseen laittanut valmentajille palutetta, että josko infot ym. voisi saada urheilijoille tiivistettynä sähköpostiin. Palvelisi poissaolijoiden lisäksi myös läsnäolijoita. Tiivistetystä infosta voisi sitten tarkistaa tärkeät päivämäärät, leiritys ja kilpailu suunnitelmat ym. mitä noissa infoissa nyt yleensäkkään on. Vaikeeta tuntuu olevan..

    • Judoontotta

      Jos joku väittää että U18 ryhmä ei ole saanut riittävästi tietoa ryhmäkirjeitten ja infojen kautta eri tapahtumissa, niin peilin eteen .....

      • Tietomeille

        Ketään kiinnosta U18 ryhmä. U21 ja aikuiset ei saa juurikaan mitään tieto mistään, ei ole saanut moneen vuoteen. Siksi kiinnostaa tämä vähäkin.


    • Rataaympäri

      Myönnän, olin poissa ja oli "flunssa" Liian pitkä matka ja kallis leiri kuntotestejä varten. Enkä ollut ainoa.

    • Eisitäainajaksa

      Peukalo suuhun ja ...

    • Vapaasana

      Jos täällä ei saa kysyä liiton kuulumisia, niin missä sitten. Liiton oma saitti poistettiin käytöstä kun siellä arvosteltiin liittoa. Onko PJ todellakin valmis ottamaan kaikilta puhelun tai meilin vastaan ja myös vastaamaan niihin? Eikö ole järkevämpää perustaa oma saitti missä keskusteltaisiin kaikkien kesken päivän polttavista asioista?

      • eikäy

        eikös sitä varten ole facebook. ai niin. siellä pitää keskustella omalla nimellä.


      • Facebookei

        Ymmärrätkö etteivät kaikki, esim minä, eivät halua olla facebookissa!?


    • HattuPäästä

      ujhidfhgui kirjoitti "Hatunnosto Tealle ja Tankille että tiedottivat leirillä"
      Mikseivät tiedota julkisesti jos on jotain tiedottamista. Ihmeellistä, merkillistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe