Aihe

Liitto info

tietoa_kansalle

Tänään oli EV-leirillä infotilaisuus. Mikä oli sen anti?

28

1027

  Vastaukset

  • Tulee varmaan liiton sivuille tiedot siitä kun ehtivät. Siellähän se tiedotus hoidetaan. Maltetaan odottaa.

  • Voishan sen täälläkin julkasta. Tätä sivua luetaan enemmän kuin liiton sivuja. Eikö sen tiedotuksen pitäisi nykyään olla priimaa kun tuli uudet tekiät.

   • Voisi tosiaan julkaista täälläkin koska samaa mieltä että tätä luetaan sen verran paljon. Mutta vanha meno tuntuu jatkuvan. Tankki julkisti että lopetti tämän palstan seuraamisen http://www.judoliitto.fi/judoliitto/pj-blogi/sillisalaattia/
    Muistan vuosien takaa erään edellistä edellisen toiminnanjohtajankin julistaneen saman asian kun liiton oma keskustelukanava lakkautettiin. Mutta eihän asiat sillä parane että päätetään lopettaa keskustelupalstojen lukeminen tai sinne kommentointi! Silloin vasta jutut alkavatkin elää omaa elämäänsä ja huhut saavat bensaa liekkeihin. Joten kyllä tjn ja pjn kannattaisi lukea ja kommentoida näitä palstoja. Kuten suomen pääministeri-jutussakin: itse ovat homman valinneet ja nimetönkin keskustelupalstan kritiikki täytyy vaan kestää tai sitten kannattaa vaihtaa hommaa!


  • Puheenjohtajalle potkut jos ei lue tätä palstaa

   • Puheenjohtaja kuulemma jutteli toissapäivänä jossain jonkun kanssa judosta. Missä viipyy liiton tiedote tästä? En ymmärä, että jos leirillä järjestetään infoa maajoukkeille, siitä pitäisi välttämättä erikseen julkaista jokin tiedote. Viestintäkanavia on monenlaisia ja myös kohderyhmiä. Ehkä on nyt haluttiin tiedottaa erityisesti maajoukkejudokoita. Mutta voithan toki kysyä paikalla olleilta mistä siellä puhuttiin. Soittaa vaikka puheenjohtajalle.


   • tän palstan argumentointi ei ole lähelläkäänsitä tasoa että täällä notkumisesta olisi puheenjohtajalle jotain hyötyä. Ylipäätänsä keskustelu jota käydään nimimerkein ei pidä kovinvakavasti ottaa


   • xyzzy kirjoitti:

    tän palstan argumentointi ei ole lähelläkäänsitä tasoa että täällä notkumisesta olisi puheenjohtajalle jotain hyötyä. Ylipäätänsä keskustelu jota käydään nimimerkein ei pidä kovinvakavasti ottaa

    Eli nimimerkin xyzzy kommentiakaan ei siis tarvitse ottaa vakavasti :)


   • nimimerkintakaa kirjoitti:

    Eli nimimerkin xyzzy kommentiakaan ei siis tarvitse ottaa vakavasti :)

    aivan :)


  • He kellä on intressejä kritisoida judoliiton asioita, on myös intressi olla nimimerkin takana. On kohtuutonta vaatia asioiden arvostelua omalla nimellä kun mitään ei tapahdu ja ainoa seuraus on oman kilpauran, valmennettavien kilpauran tai vastaavan vaikeutuminen.

   • Yhtä lailla kohtuutonta on olettaa liiton johdon pomppivan tämän palstan pillin mukaan taikka lukevan tätä. Jos tekevät omalla nimellään asioita ja hallitus vielä palkatta, voisi olla aika reilua jos kritiikkikin tulisi nimen kera.


  • Edellinen kirjoittaja on oikeassa. Nyt kun judoliittoa hoitaa naismafia niin ken uskaltaa arvostella suoraa. Olisi hyvä että puheenjohtaja lukisi myös tätä palstaa. Niinkuin varmasti tekeekin vaikka ei sitä myönnä. Täällä kuitenkin kaikkien trollien seasta löytyy myös asiaa. Esimerkiksi ensimmäinen kysymys tässä ketjussa. Kaikki ei pääse paikalle, ei urheiliat eikä valmentajat. Hyvä tiedotus on ensiarvoisen tärkeää.

  • Lopettakaa se vinkuminen molemmin puolin. Aloittajan kysymys oli hyvä: mitä on infossa sanottu? En päässyt paikalle ja jannut on ensi viikkoon mennrssä kuitenkin unohtaneet jo puolet joten sieltä on kokonaisuutta kuule. Arvostaisin, jos kerrottaisiin pääkohdat napakasti.

   • Mikäli info olisi ollut tämän palstan lukijoille tärkeää, se olisi julkaistu liiton sivuilla. Nyt TJ ja PJ halusi antaa infon maajoukkueille. Jos et ollut paikalla niin tuskin koskee sinua se asia.


   • Satuin olemaan flunssassa ja tuskin olin ainoa. Kyllä se kiinnostaa silti.


  • Leiriltä oli paljon pois urhelijoita kuka flunssan kuka muun takia. Osa jopa testien takia. Ei haluta maksaa siitä, että joustaan cooperia leirillä jossa olisi parhaat mahdollisuudet harjoitella judoa kun siellä onnparhaat valmentajat paikalla. Neljä päivää viidet judotreenit, todellista ajanhukkakäyttöä. Testit voi tehdä joko oman tai seuravalmentajan kanssa. Olisin itsekkin halukas kuulemaan mitä infossa oli, sehän koskee meitä urheilijoita? Nyt Tj voisi näyttää kykynsä tiedottamisessa.

  • Niin, mitä sitä juoksemaan 2700 m ja koko viikon reenit pilalla.....
   Pysy kotona, kiitos.

   • Hei, 2700 on ihan riittävä tulos aikuisurheilijalle, kyllä,
    piirikunnallisen tason kaverille joo....


   • Juuzoka ei ihan ymmärtänyt tekstini ajatusta. Ei mikään yllätys. Kerrataan niin tyhmempikin tajuaa. Kun kaikki parhaat valmentajat ja judokat ovat paikalla olisi hyvä treenata judoa, ei hyppyjä, ei cooperia vaan judoa.


  • Oletteko koskaan olleet noissa infotilaisuuksissa läsnä? Harvoin niissä on mitään elintärkeää tietoa, jota ei muualta olisi saatavilla.
   Käsittämätöntä ruikutusta täällä. Keskittykää treenaamiseen tai kyselkää paikalla olleilta mikäli ette ilman tätä liiton tiedotusta voi treenaamista jatkaa.

   Ei liitto tahallaan pimitä kyseisen tilaisuuden tietoa niiltä jotka ei paikalle päässyt. Ei ollut varmaan niin tärkeetä että tarvis tiedotetta tehdä.

   Hatunnosto Tealle ja Tankille että tiedottivat leirillä. Nyt kun liitto tiedottaa niin rutistaan että tiedotti väärin.

  • Tästä olen useampaan otteeseen laittanut valmentajille palutetta, että josko infot ym. voisi saada urheilijoille tiivistettynä sähköpostiin. Palvelisi poissaolijoiden lisäksi myös läsnäolijoita. Tiivistetystä infosta voisi sitten tarkistaa tärkeät päivämäärät, leiritys ja kilpailu suunnitelmat ym. mitä noissa infoissa nyt yleensäkkään on. Vaikeeta tuntuu olevan..

  • Jos joku väittää että U18 ryhmä ei ole saanut riittävästi tietoa ryhmäkirjeitten ja infojen kautta eri tapahtumissa, niin peilin eteen .....

   • Ketään kiinnosta U18 ryhmä. U21 ja aikuiset ei saa juurikaan mitään tieto mistään, ei ole saanut moneen vuoteen. Siksi kiinnostaa tämä vähäkin.


  • Myönnän, olin poissa ja oli "flunssa" Liian pitkä matka ja kallis leiri kuntotestejä varten. Enkä ollut ainoa.

  • Peukalo suuhun ja ...

  • Jos täällä ei saa kysyä liiton kuulumisia, niin missä sitten. Liiton oma saitti poistettiin käytöstä kun siellä arvosteltiin liittoa. Onko PJ todellakin valmis ottamaan kaikilta puhelun tai meilin vastaan ja myös vastaamaan niihin? Eikö ole järkevämpää perustaa oma saitti missä keskusteltaisiin kaikkien kesken päivän polttavista asioista?

   • eikös sitä varten ole facebook. ai niin. siellä pitää keskustella omalla nimellä.


   • Ymmärrätkö etteivät kaikki, esim minä, eivät halua olla facebookissa!?


  • ujhidfhgui kirjoitti "Hatunnosto Tealle ja Tankille että tiedottivat leirillä"
   Mikseivät tiedota julkisesti jos on jotain tiedottamista. Ihmeellistä, merkillistä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   110
   9356
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   7217
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   283
   4901
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   91
   3156
  5. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   53
   2780