Pikaisesti Samulin kanssa

henryxavier

*
*
*
Joulukuun puoliväli ja räntää sataa taivaan täydeltä. Ajoin toimistoa kohti kun puhelin soi. Hyvä kaverini, Samuli näkyi tavoittelevan minua.


- Moikka. Mitäs se homppeli nyt soittelee?
- Moi. Ehditkö käymään? - kuului luurista.
- Mulla on palaveri tunnin päästä. Mitä asiaa sulla olis?
- Sitä asiaa. Yritä tulla. Haluan ihan sairaasti. Olen yksin kotona.

Ei tuo soitto ensimmäinen tuota laatua ollut. Olin saanut niitä ennenkin aina silloin tällöin ja useimmiten juuri silloin, kun kaverini bf lähtee jonnekin pidemmälle reissulle ja kaverini on kovassa kiimassa.

Puntissani värähti. En ollut pannut muutamaan päivään. Muija oli lasten kanssa anoppilassa ja ei sitä aina oikein runkatakaan viitsinyt. Nyt ei tarvitsisi. Olin sen verran kaikkiruokainen seksin suhteen, että naisten lisäksi myös miehet kelpasivat avuksi pussieni tyhjennykseen. 

Tunti aikaa. Käänsin auton seuraavasta risteyksestä ja pientä ylinopeutta ajaen olin viidessä minuutissa kaverini talon pihassa. Ajoin hänen autopaikalleen ja soitin alaoven summeria. 

- Sisään vaan, kuului kaiuttimesta ovisummerin pärähtäessä aukaisten lukon.

Harpoin portaat kolmanteen kerrokseen ja ennen kuin ehdin soittaa ovikelloa, ovi aukesi ja kaverini kiskaisi minut sisälle

- Kengät veks!

Kengät riisuttuani oli kaveri jo vyöni kimpussa ja sen avattuaan, repi vauhdilla nappeja auki farkuistani. 

- Anna mä nyt sentään otan takin pois päältä. On meillä puoli tuntia aikaa, yritin rauhoitella.

Samulin harmaiden gollegehousujen etumuksen pullotus kertoi, että kiima on todella kova ja samalla kun sain takkini tiputettua eteisen lattialle, vetäisi Samuli farkkuni nilkkoihin. 

- Ei kai me tässä eteisessä mitään? - yritin.
- Tässä kyllä. Nosta paitaasi.

Rullasin paitaa ylöspäin. Samuli tarttui alkkareihini pudottaen ne nilkoissa olevien farkkujeni seuraksi. Hieman jo turvonnut kaluni heilahteli vapaana, kunnes Samuli painoi poskensa sitä vasten. Alkava erektioni aiheutti esinahan osittaisen vetäytymisen terskan päältä. Samuli veti esinahan kokonaan taakse ja kyrvän tuoksu lemahti nenääni. Sitä tuoksua veti täysillä sieraimiinsa myös Samuli. Hieroi samalla gollegejensa päältä kaluaan. Harmaiden housujen pinnassa näkyi seisokin kohdalla kostea läikkä ja arvasin, ettei niiden housujen alla ollut mitään muuta, kuin seisova kulli tykötarpeineen.

- Nojaa siihen kylppärin oveen. Mä haluan heti suuhun sun paksun kullin, hengästynyt Samuli komensi.

23

8473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *
      *
      *
      Housut nilkoissa nojasin selkäni oveen. Samuli kouri kiveksiäni ja venytellen pussejani, alkoi nuolla kullini vartta. Pian täyteen mittaan kasvanut kaluni sai sellaista hoivaa, kuin vain kunnon kyrvästä tykkäävä homppelipoju sille voi antaa. Suu sulki terskani lämpimäänsä ja välillä kyrpäni painui kurkkuun lähes kokonaan. Kädet haroivat pakaroitani ja villisti kyrpäni ympärillä pumppaava suu tuntui janoavan nesteitäni.
      Samuli päästi kullini suustaan. Pitkä, syljen ja esinesteeni muodostama limarihma venyi suun ja kullin välissä hänen noustessa riisumaan itsensä alastomaksi.

      Hän puristi eteisen pöydällä olleesta tuubista liukkaria käteensä, hieroi sitä kulliini.

      - Työnnä parrusi nyt mun sisään!

      Samuli käänsi selkänsä minulle ja työnsi takamustaan kohti kyrpäänini. Huomasin hänen liukastaneen perseensä jo ennen tuloani ja painaessani sormellani hänen pakaravakoonsa, se tuntui liukkaalta.

      - No enhän mä pysty juuri liikkumaan housut nilkoissa, valittelin.
      - Ei sun tarttekaan, tuumasi Samuli ja pyllistäessään minua kohti, peruutti reikänsä suoraan aisani nokkaan.

      Levitin kaksin käsin Samulin pakaroita hänen työntäessään itseään minua vasten. Terskani haki oikeaa paikkaa rasvatussa vaossa ja löydettyään sen, painoin kyrvännupin vasten reikää. Kyrpäni levitti hänen reikänsä äärimmilleen. Portista sisään päästyään oli se tiukkaakin tiukemmassa puristuksessa. Rasvan voimalla se liikkui kuitenkin sulavasti Samulin sisällä hänen työnnellessä itseään minua vasten. Kokeilin Samulin etupuolta. Huomasin, että hänen kalunsa ja etenkin terska oli aivan märkänä kiimalimasta.

      - Voi vittu että tekee hyvää tää sun paksu kulli. Mukava saada välillä tuollaista isoa paksua, kun yleensä täällä kotona saa vaan sitä tavallista, huokaili Samuli kiihdyttäen perseensä kunnon vauhtiin. Katsellessani Samulin kiimaista kiemurtelua kaluni nokassa, ajattelin, että onpa se mukava auttaa kiimaista kaveria, kun se ihan oikeasti hulluna tykkää munastani.

      Minulla oli jo hetken aikaa ollut satsien lähtö lähellä ja kohta jouduinkin ilmoittamaan, että pian tulee tavaraa.

      - Anna tulla, anna tulla! 

      Latasin oikein kunnon satsit piukan perseen perille.

      - Vielä, vielä, vielä vähän, pyysi Samuli. Hän työntyi täysillä minuun kiinni, pyöritteli persettään edelleen jäykkänä pysyneen kaluni ympärillä. Katsoin vastapäisen vaatekaapin peilistä, kun Samuli runkkasi kulliaan ja ruiskutteli aikamoisen läjän spermaa eteisen lattialle.

      Puristin Samulia vielä hetken itseäni vasten, sitten työnsin häntä sen verran, että kaluni luiskahti liukkaasta pyllysilmästä. Samuli kääntyi minuun päin.

      - Huh huh. Sepä teki hyvää. Kiitos taas. Siirrytkö sen verran, että saan kylppäristä pyyhkeen. Siivoan vähän, 

      Samuli huuhteli käsipyyhkeen lavuaarissa ja kostutetulla pyyhkeellä pyyhki ensin kullini, sitten pakaravälinsä ja lopuksi vielä eteisen lattialta sinne lentäneitä mälliläikkiä. Kumarruin nostamaan alkkareitani.

      - Odota! Mä autan sua...

      Samuli nosti alushousujani ja annettuaan suukon nyt jo veltostuneelle kalulleni, asetteli sen alkkareitten kätköön. Nostipa vielä farkkunikin.

      - Napit ja vyön saat varmaan itse kiinni, tuumasi ja kun sain housut taas ojennukseen, nosti Samuli takkini lattialta.

      Katsoin työtakkini selkämystä ja näytin sitä Samulille.

      - Oopsista. Sori. Vähän roiskahti, pyyhin pois, nauroi vielä ja pyyhkäisi spermajuovat pois takistani.

      Kaivoin kännykän taskusta. Kytkin sen äänet päälle. Ainoastaan kolme puhelua oli tullut tuolla pienellä aikaa, kun Samulin kanssa peuhasimme. Ja kaksikymmentä minuuttia oli vielä palaveriinkin aikaa.

      Aikataulu piti. Pistin kengät jalkaan ja takkia napittaessani kiitin saamastani palvelusta.

      - Ei mitään kiittämistä. Minunhan tässä pitää kiittää, kun autoit kovaa kiimaani. Otetaan joskus oikein ajan kanssa uusiksi, niin voidaan päästä eteistä pitemmälle.
      - No just niin, naurahdin painaessani oven kiinni.

      Autoon noustessani vilkaisin kolmannen kerroksen ikkunaan. Samuli vilkutti sieltä yläruumis paljaana, pitäen sotkemaamme käsipyyhettä poskeaan vasten. Kiimainen jannu, tuo Samuli.

      • *
        *
        *
        Jos tykkäsit, paina vasemmanpuoleista peukkua. Jos et, oikea on silloin oikea.
        Ja kommenttiakin saa laittaa, jos siltä tuntuu ;)

        *
        Hyvää UUTTA VUOTTA kaikille lukijoille.


      • Pyllysilmästälattialle

        Samuli ruiskutteli pyllysilmästä isoa paksua eteisen lattialle ja tuoksu lemahti nenääni.. Voi vittu! Kiitos taas, naurahdin. Samuli pyyhki perseensä alkkareihini. Latasin voimalla kaksin käsin Samulia nokkaan ja sain tiputettua Samulin eteisen lattialle. Samuli vilkutti sieltä limarihma nokassa, ajattelin, että onpa homppeli turvonnut suustaan. Aikataulu piti. Pistin kaveria täysillä nokkaan ja perseen pärähtäessä tuoksu lemahti nenääni. Huh huh. Sepä teki hyvää.


      • henryxavier kirjoitti:

        *
        *
        *
        Jos tykkäsit, paina vasemmanpuoleista peukkua. Jos et, oikea on silloin oikea.
        Ja kommenttiakin saa laittaa, jos siltä tuntuu ;)

        *
        Hyvää UUTTA VUOTTA kaikille lukijoille.

        Hienoa että jaksat kirjoitella.


      • Anonyymi
        henryxavier kirjoitti:

        *
        *
        *
        Jos tykkäsit, paina vasemmanpuoleista peukkua. Jos et, oikea on silloin oikea.
        Ja kommenttiakin saa laittaa, jos siltä tuntuu ;)

        *
        Hyvää UUTTA VUOTTA kaikille lukijoille.

        täällä kans yks Samuli oottaa jos sais aitoo


      • Anonyymi

        hyvä juttu täälä kans yx Samuli vailla pitkää ja paksua


    • Diggaileva_Kononen

      Uuuu! Ehkä on jo niin pitkä aika kun viimeksi luin novellejasi, joten en osaa niin varmaksi sanoa, mutta mielestäni tämä oli vähän erityyppinen kuin aiemmat novellisi- hyvällä tavalla! Asiaan mentiin suoraan, mutta realistisen oloisesti. Sä osaat tosi hyvin just realismin, Henry.

      Perkele, sä meinaat tehdä heterostakin homon tarinoillas, tai ainakin bissen ;)

    • mikamustsis
    • Mun hätäinen puoli tuntia
      Mä olin TET-harjoittelussa yhden sukulaisen toimistossa. Mutsi oli luvannut tulla hakemaan mut sieltä normaalia myöhemmin. Kun kaikki oli lähteneet ja mä olin luvannut laittaa hälyt päälle jäin yksin hämärään. Löysin nopeasti tutut panovideot. Poika sai miehiltä munaa peppuun vuoro vedoin. Huokaus selän takaa yllätti. Anna pyöriä mutta laita äänet päälle, kuulin. Sukulaismies seisoi takanani, oli seissyt jo jonkin aikaa. Pidät siis tuollaisesta, se kysyi. Kauhuissani mietin mitä se sanoisi äidille. Näytössä meni vahdin vaihto. Tyylikäs suoritus ei innostanut yhtään niin paljon kuin normaalisti. Huokasin, suoristin selkäni, kuhan katselen odottaessa. Mies oli lähempänä kuin arvelin. Laita kaiuttimet päälle, se käski. Pojan nautinnollinen vaikerrus kuului hiljaa. Yritin keksiä mitä sanoa. Rauhoituin hiukan. Ajatus toi hätävalheen. Sanon vain vilkaisseeni, mies kyttäsi, jos homma menee äidille. Partavesi tuoksui houkuttelevasti. Hento kosketus tuntui selässä miehen kumartuessa lähemmäs katsomaan. Kaverilla oli täysi erektio päällä. Minä vai video, en kysynyt. Keinuin hiljaa laidalta puolelta toiselle. Kosketus kasvoi selässä. Kädet tarttuivat olkapäistä. Mies veti minut itseään vasten. Monelta kyytisi tulee. Meillä on puoli tuntia aikaa, vastasin. Laske housusi alas, se käski. Nousin ylös. Mies tönäisi tuolini sivuun. Avasin napit ja laskin farkut. Kumarruin vasten työpöytää. Mies avasi vetoketjunsa. Boxerini nykäistiin nilkkoihin. Kumartui, sain superpallon suuhuni. Sormet levitti pakaroitani. Sain ohjeen nousta suoremmaksi. Oikaisin selkääni. Kylmä rasvainen kosketus reiällä. Kerta survaisu pohjaan. Huusin tunteeni palloon. Mies takoi aisaa sisääni. Äkisti mies nytkähteli sisälläni. Aisa valui hitaasti pois. Mies sulki housunsa. Huohotin pöytää vasten.
      -Voisit nousta, ei tule uusintaa, kuulin sen sanovan.
      -Ei olisi sinustakaan uskonut.
      -Otit kuitenkin superlonpallon mukaasi
      -Se ei ollut sinulle. Minulla oli tapaaminen toisaalta. taidan perua sen nyt.
      -Kiva kuulla.
      -Taidan perua kaikki tapaamiset harjoittelusi ajaksi. Sopiiko se?
      -Joo, mun puolesta.
      -Piti vaan kysyä miten olet viihtynyt. Onko työt olleet sopivan haasteellisia.
      Auton valot välähti pihassa. Kyytini oli tullut.

      • erittäintyytyväinen

        Ooh ja aah, nams ;) tälläisiä lisää!!!!!


      • Anonyymi
        erittäintyytyväinen kirjoitti:

        Ooh ja aah, nams ;) tälläisiä lisää!!!!!

        kyllä .
        lisää tätä.


    • Oma-stoori-virtaselle

      Eiköhän tuon Virtasen olisi syytä kirjoitella ihan omia tarinoitaan, ihan oman otsikkonsa alle. Ei täällä liilaa tarinoita ole.

      • Anonyymi

        Speden löpinöitä taas kerran buaahaa


    • Anonyymi

      Samuli täällä mys kiitän nyt fantasioin ja runkkaan

      • Anonyymi

        niin minäkin.
        visioner @suomi24.fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin minäkin.
        visioner @suomi24.fi

        Urpo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin minäkin.
        visioner @suomi24.fi

        hyvä pietu.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      olen myös Samuli olisinpa ollut paikalla

      • Anonyymi

        mutta ei ollut kun täällä.


    • Anonyymi

      täällä yx Samuli kiihottu kun nimeni mainittiin voi jospa se olisi ollut minä

    • Anonyymi

      täällä kans yx samuli tykkäis

      • Samulit ovat kiimaisia jannuja 👍


    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe