Psoriasis & Kannabis

sori420

miksi Suomessa ei määrätä luonnon tuotetta kipuihin, kaiken maailman myrkkyjen sijaan?
surullista
minulla ainakin häviää suolisto vaivat/kutina eikä niveliä koske juuri lainkaan

20

1762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MariAuttaa

      Iltaisin höyrystämällä n. 0,2g kannabiksen kukkaa voin nukkua paremmin kuin apteekin särkylääkkeillä. Aamulla pirteänä hyvinnukutun yön jälkeen.

      Se ei ole mikään salaisuus, että kannabiksen kukkaa käytetään psoriaasin omahoidossa höyrystämällä, polttamalla tai lisäämällä tätä yrttiä leivonnaisiin.

      Kyse on yrtistä, joka on demonisoitu, eikä siitä kukaan uskalla keskustella. Tosin yhä useammat pitävät asian omana tietomaan ja parempi niin. Valitettavasti.

      Googlaamalla saa tietoa kannabiksen myönteisistä vaikutuksista eri sairauksiin, myös psoriasikseen. YouTubesta löytyy myös videoita ja kertomuksia kannabiksen terveysvaikutuksista...

      Ehkä jotkut voivat järkyttyä videoista, joissa lääkkeenä on ollut kannabis. Tosin se järkytys on pelkästään positiivista. Linkissä aluksi muutama video kannabiksesta lääkkeenä. Linkki vie turvalliselle YouTube sivustolle...

      https://www.youtube.com/results?search_query=cannabis medicine

      Suomessa saa jo lääkekannabista, mutta tietääkseni sitä ei ole määrätty psoriaatikoille. Siis määrätty. Jos kannabis olisi laillinen yrtti, ei sitä psoriaatikoilta kiellettäisikkään, päinvastoin.

      • Kannabisfani

        Jos todella hyötyä silloin pitäisi tehdä tutkimuksia tästä enemmän. Minulla paha psoriasis käsissä ja muutama päivä sitten kaupassa käydessä pariskunta lastensa kanssa osoittelivat käsiäni ja ilveilivät. Minulla pahoja verta vuotava haavoja jotka olin piilottanut laastarilla. Enää en yritä edes peittää vuotavaa haavaa.


      • kannabistapsoriin
        Kannabisfani kirjoitti:

        Jos todella hyötyä silloin pitäisi tehdä tutkimuksia tästä enemmän. Minulla paha psoriasis käsissä ja muutama päivä sitten kaupassa käydessä pariskunta lastensa kanssa osoittelivat käsiäni ja ilveilivät. Minulla pahoja verta vuotava haavoja jotka olin piilottanut laastarilla. Enää en yritä edes peittää vuotavaa haavaa.

        Vinkki tuohon käsien psoriin. Lähes kaikista kaupoista saa pumpulikäsineitä, joita käytetään kumisien talouskäsineiden alla. Pumpulikäsineitä löytyy kauppojen siivoustavarahyllyiltä. Itse leikkasin pumpulikäsineistä sormenpäät irti, eli sormet jää näkyviin. Ei kiinnitä niin huomiota, kun kädessä on räpikkäät eli kynsikkäät. Ei haittaa vaikka kädet olisi rasvattu, pumpulikäsineet ovat hyvä vinkki käsien suojeluun.

        Tunnen monia psoriaatikoita, jotka käyttävät kannabista psorin omahoitoon. Itse käyttänyt myös, enkä ole kannabiksen käytön aikana tarvinnut mitään lääkkeitä, pelkästään kosteusvoidetta.

        Ei niitä tutkimuksia tehdä kannabiksen terveysvaikutuksista psoriin eikä moniin muihinkaan sairauksiin, vaikka kannabiksen terveysvaikutukset ovat kiistattomia. Se kaikki on lääketehtailta pois. Kannabista ei voi patentoida, koska se on luonnon kasvi, siksi lääketeollisuus vastustaa kannabista lääkkeenä.

        Täytyisi vaatia suureen ääneen tutkimuksia kannabiksen terveysvaikutuksista eri sairauksiin, kun maailmalta tulleet tutkimustulokset eivät kiinnosta Suomen viranomaisia.

        Toivotaan, että kansa herää vaatimaan kannabista yhdeksi lääkkeeksi myös psoriaasin hoitoon.


      • Klöä

        Kyllä ne valkoiset hanskat kiinnittää vielä enemmän huomiota kuin harsotaitos ja haavateipit. Jos on haavaumia niin on.


    • Huuhaatas

      Täytyy kesällä laittaa heinäpeltoon kasvamaan. Ei ne sieltä paljon erotu rikkaruohoista. Muuten kyllä kuulostaa huuhaata. Mutta jos kokeilisi.

      • Mari-Anne-

        Oikein! Jos kärsii ja siihen löytyy lääke, ei paljon kiinnosta, mitä muut siihen sanoo.

        Mieluummin kannabista häyrytettynä psoriaasin hoitoon kuin kortisonia ja muita lääketehtaiden myrkkyjä. Jokaisen oma asia.

        Kannabis on ollut lääke jo yli 5 000 vuotta. Kannabis luokiteltiin huumeeksi Suomessa 1972 tiukan äänestyksen ja arvan heiton jälkeen.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabiksen_lainsäädännöllinen_asema


    • Pöhköä

      Kannabis ei ole vaaraton. Lääkekannabistakin saa käyttää vain lääkärin valvonnassa. Pienikin määrä jatkuvasti käytettynä saattaa aiheuttaa pysyvän psykoosin. Vastuutonta täällä suositella kannabista.

      • mariexpso

        Voi hyvä #'*>#¤¤...

        >>Kannabis ei ole vaaraton>>

        Kannabis ei ole myöskään vaarallista. Kukaan ei ole koskaan kuollut kannabikseen, toisin kuin kortisoneihin ja muihin kemiallisiin lääkkeisiin.

        >> Lääkekannabistakin saa käyttää vain lääkärin valvonnassa. >>

        Näinhän se yleensä on, että lääkkeitä käytetään lääkärin valvonnassa. Mitä lääkekannabikseen tulee, se ihan sitä samaa kannabista, jota kasvaa monien psoriaatikoidenkin komerossa.

        >>Pienikin määrä jatkuvasti käytettynä saattaa aiheuttaa pysyvän psykoosin.>>

        Tämä kannabispykoosijuttu on vailla todellisuuspohjaa. Miten lääkäri voi kirjoittaa reseptin lääkkeelle, joka aiheuttaa psykoosia? Kannabis ja kannabiksen kukka kuuluvat nykyisin suomalaisen apteekin tuotteisiin. Kun valkotakkinen kirjoittaa reseptin alle puumerkkinsä, tämä kauhea huume muuttuu lempeäksi lääkkeeksi. Tietääkseni ei edelleenkään kukaan psoriaatikko ja varsinkin nivelkivuista kärsivät, joille kannabis olisi hyvä lääke.

        >>Vastuutonta täällä suositella kannabista.>>

        Miten auttamisen halu, lähimmäisen rakkaus ja empatia voi olla vastuutonta? Jos kannabis auttaa, pitääkö siitä olla hiljaa?

        Vastuutonta peitellä ihmisiltä oikeaa tietoa ja jakaa täysin väärää. Kannabis auttaa moniin sairauksiin, myös psoriin. Lääkäri määrää, jos määrää.


      • vatulointivertaavailla

        yhtä suurella todennäköisyydellä se aiheuttaa psykoosia kuin runkkaaminen tekee sokeaksi


      • Johanonjuttua

        ILMANKOS MÄ OON NOIN PIMEÄ.


    • ed.tod

      Todella härskiä ylläpidolta poistaa viestejä vain siksi, että mainostaa Suomenkin apteekeista saatavaa lääkettä psoriaasiin.

      Daivobet, saako mainostaa? Ylihintaista kortisonipohjaista, jota ei suositella käytettäväksi yli 2 vk kerrallaan.

      Kyllä saa mainostaa Virolaista Kartalin- akselirasvaa, johon on sekoitettettu jotain paskaa. Et edes tiedä, mitä se sisältää?

      Psoriin määrätään biologisia lääkkeitä, joita on tutkittu vähemmän kuin kannabista. Biologiset lääkkeet ovat myrkkyä, sen tietää kaikki psoriaatikot, jotka ovat sitä käyttäneet. Turha edes mainita että nämä kemialliset lääkkeet ovat niin myrkkyä, että hiuksetkin lähtee päästä.

      Kannabis on lääke myös psoriaasiin. Se on fakta, joka ei poistu edes lääkefirmojen vakuutteluista huolimatta.

      Kartalin, mitä se on? Onko myynnissä Suomen apteekeissa? Kannabis, sitä saa Suomen apteekeista ja on täysin turvallista.

      Olen itse kärsinyt rajusta psoriaasista, kynsien lähtö, iho täysin kuin tulipalon jäljiltä. Psoriliiton aurinkopainotteisella matkalla sain vinkkiä kannabiksen terveysvaikutuksista psoriin. Se todella toimii. Iho täysin terve, käytän kosteusvoiteita. Nivelkivuista ei enää tietoakaan.

      Laitan lisää tietoa kannabiksen terveysvaikutuksista esimerkiksi psoriin viikonlopun aikana.

      Seuratkaa keskustelua. Pyytäisin myös ylläpidolta selvitystä, miksi edellinen viestini poistettiin? Voi poistaa, mutta uutta viestiä tulee kannabiksen myönteisistä vaikutuksista eri sairauksiin, myös psoriin.

      • 4204life

        kiitos mielipiteistä t:kyselyn aloittaja
        kaikki vaan copypastella notebookkiin(meitähän ei vaienneta&tää on mulle melkein sydämen asia olkoon vastassa vaikka tuulimylly) koska kyllä mielipiteenvapaus täytyy saada olla varsinkin anonyymeissä keskusteluissa tuolla alhaalla joku jo alko vertaa kannabista heroiiniin :( eli vieläkin on 80-90luvun asenteita kytemässä
        ei tajuta että harmiton yrtti toiselle lääke, sen tuomitseminen rikkoo perhesuhteita joissain tapauksissa työsuhteita onneksi ei enää nykyään ainakaan ravintola-alalla.
        potilaan oikeudet tallotaan maanrakoon jopa huonommaksi kuin vankilassa olevan ihmisen. Suomi rikkoo törkeästi ihmisoikeuksia tässä asiassa koska puolet EU:sta on jo laillistanut lääke/viihdekäytön & puolet Ameriikasta.

        elikkä myös Espanja johon järjestetään Aurinkopainotteisia kursseja psoriliiton toimesta on laillistanut kannabiksen kasvattamisen omaan käyttöön sekä lääkekannabiksen joten sinne vaan lääkärille käymään niin saa laillisesti ne muutaman kuukauden lääkkeet.


    • sori4200

      itsekin olin kurssilla ja salaa polttelin omalla ajalla :) se mitään psykooseja aiheuta enemmän psykoosissa olivat ryhmäläiset (massapsykoosissa) ja tosiaan nivelkivuista ei tietoakaan saati suolistovaivoista.
      nyt taas kun suomessa niin joutuu piikittää metotreksaattiia josta pahimmillaan aiheutuu osteporoosia sekä nivelkipuihin ei auta vahvimmat buranat yhdistettynä panacodilla vaan joutuu syömään vielä vahvempia kipulääkkeitä.

      mikä naitä savikukkoja vaivaa kun kuulee sanan kannabis niin niille tulee heti mieleen "huumehörhö/psykoosi" on ilmeisesti valhe propaganda iskostunut siihen ahdasmieliseen päänuppiin, tolla logiikalla kanarian saarilla asuvat työtätekevät ovat onnellisia psykoosissa olevia huumehörhöjä :) toki jokaisella on oikeus psykoosiinkin tuo tuomitseminen olisi lopetettava alkuunsa

      • Siisliittyykö

        Psoriin suolistovaivojakin? T:Psori 30 vuotta


      • 420000

        yksi liitännäis-sairauksista Ärtyvän suolen oireyhtymä (Crohnin tauti)


    • MelatoniinillaParani

      Mulla parani monen vuoden psoriasis merisuola kylvyillä, ja circadin 2mg debot melatoniinilla. Tais olla se 2-3kk kun tajusin ettei kutise enää.

    • Lääkäri2

      Onhan morfiinikin sekä alkoholi (etanoli) luonnon tuotteita. Ainakin morfiini on todella tehokas kipulääke. Sitä saadaan oopiumunikosta (kukkakasvi). Alkoholia saadaan käymisprosessin kautta vaikka hiivasienen valmistamana, toki teollisestikin sitä voidaan valmistaa. Heroiini on morfiiniakin tehokkaampi kipuun ja yskään, se on vähän muokattua morfiinia eli diasetyylimorfiinia, eli vähän keinotekoinen, lähes luonnontuote kyllä. Eikö niihin psoriasiksen nivelkipuihin ole löytynyt todella parempaa lääkettä kuin kannabis?

      • 420000

        klassinen suomalainen aivopesun/valhepropagandan uhri vetää kannabisheroiniini kortin esiin.
        surkuhupaisaa lukea (lähes luonnontuote)


      • MariAuttaa

        Aika outo kommentti sinulta "Lääkäri2". Anteeksi vain, kommenttisi on täyttä paskaa tähän asiayhteyteen.

        Kuten varmasti tiedät, tai sitten et tiedä, alkoholi (etanoli) on myrkkyä kaikille, myös psoriaatikoille. Morfiini on vahva kipulääke, joka aiheuttaa riippuvuutta.

        Kannabis on luonnon lääkeyrtti ja mieto päihde päihde, joka auttaa moniin sairauksiin, myös psoriaasiin.

        "Lääkäri2", jos olet lääkäri, miten voit kieltää esimerkiksi psoriaatikolta lääkkeen, joka tosiaan toimii?


    • iamtherobot

      Meikällä pärähti psori tuossa syksyllä, pilkkuja koko kroppa täynnä. Kolme kuukautta lotrasin apteekkiroinalla, kunnes tällä viikolla sain ostettua kannabisrasvan. Noh, nyt olen tiellä pilkuttomuuteen. Puolessa(!) viikossa psori on jo tekemässä lähtöä.

      Ja voipi vegaanisella ja gluteeinittomalla tuolla ruokavaliolla olla myös osuutta asiaan. Tai tuskin siitä haittaa on.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2231
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      65
      1873
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1695
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1621
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1594
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      144
      1539
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe