Onko täällä yhtään pappeja?

Eräs.17v

Olen 17v nuori nainen joka aikoo papiksi ja olen lesbo. Onko kukaan jos on siis kirkon työntekijäni ja homo, niin kokenut miten paljon kiusaamista ja syrjintää? Kertokaa kokemuksianne.

11

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teologianopiskelija

      Homous on raamatun mukaan synti. Turha on ryhtyä kirkkoa enää enempää pilaamaan jos et suostu edes raamattua lukemaan. Homoliitot eivät kuulu kirkkoon.

      • Kuutamo.98

        Olet trolli.


      • Teologianopiskelija
        Kuutamo.98 kirjoitti:

        Olet trolli.

        Uskottele vaan niin, mutta kaikki eivät ole samanlaisia raamatun lukematta jättäviä, sivistymättömiä vääräuskoisia, jotka valitsevat vain kivat ja itselle sopivat kohdat sieltä. Jeesus ei tuomitse syntisiä ihmisiä, mutta vihaa syntiä. Homoseksi on synti, kuten aviorikos ja varastaminenkin. Jeesus myös sanoi ettei muuta isänsä laista kirjaintakaan vaan pitää isänsä lait maan päällä.


      • Fkdjebebekk
        Teologianopiskelija kirjoitti:

        Uskottele vaan niin, mutta kaikki eivät ole samanlaisia raamatun lukematta jättäviä, sivistymättömiä vääräuskoisia, jotka valitsevat vain kivat ja itselle sopivat kohdat sieltä. Jeesus ei tuomitse syntisiä ihmisiä, mutta vihaa syntiä. Homoseksi on synti, kuten aviorikos ja varastaminenkin. Jeesus myös sanoi ettei muuta isänsä laista kirjaintakaan vaan pitää isänsä lait maan päällä.

        Niinhän sitä voi aina väittää että jeesus sanoi sitä ja tätä ja jumala teki sitä ja tätä, mutta onko siitä muita todisteita kuin joku raamattu jonka kirjoittajatkin ovat hyvin hämäräperäisiä? Ja jos Jeesus ja Jumala ovat niin suuria niin miksi he eivät ole parantaneet syöpää tai lopettaneet sotia?


      • pahuuttaedustavia
        Fkdjebebekk kirjoitti:

        Niinhän sitä voi aina väittää että jeesus sanoi sitä ja tätä ja jumala teki sitä ja tätä, mutta onko siitä muita todisteita kuin joku raamattu jonka kirjoittajatkin ovat hyvin hämäräperäisiä? Ja jos Jeesus ja Jumala ovat niin suuria niin miksi he eivät ole parantaneet syöpää tai lopettaneet sotia?

        Jos Jeesus ja Jumala olisivat olemassa, niin he olisivat psykopaattisia pahantekijöitä.


      • Vuokko_Marianne

        Jeesus ja Jumala on olemassa, mutta valitettavasti on myös tuo toinen puoli saatana:
        "Joka ei ole tullut muuta kuin varastamaan tappamaan ja tuhoamaan." "Minä olen tullut, jotta teillä olisi elämä ja yltäkylläisyys." -Jeesus Kristus-

        Kyllä paha ja saatanakin saa palkkansa, lopulta ja jo tässä elämässä. Mutta lopulta kuka meistä on hvyä? Kuka meistä ei ole koskaan ajatellut, sanonut tai tehnyt, jotain, joka halventaa toista, ehkä juuri tuota, josta tulee psykopaattinen tappaja. hän kyllä valitsee tekonsa ja joutuu siitä vastaamaan. Mutta entä me? Emmekö mekin joudu vastaamaan noista meidän pahojen tekojen mukaan. Me myös emme usko Jumalan sanaa, joka on hyvä ja luotettava, vaan me elämme oman päämme ja tahtomme mukaan, ajattelemme, "Kyllä minä tiiän, miten tulee elää." Mutta tiedämmekö? Näyttöökö Suomessa siltä, että täällä teidetään, miten tulee elää, rakentaa parisuhteita, perheitä ym.? Tuo rikkoutuneiden avio-, avoliitoojen ja ihmissuhteiden määrä ei puhu sen puolesta. Ja suurimman hinnan tästä meidän itsekkyydestä maksavat pienet ja viattomat lapset.. Tulevaisuuden Suomen rakentajat. Ja nyt niin herkkiä ja haavoittuvaisia. Voi Suomi, mihin olet menossa? Ei käy hyvin ilman Jumalaa. Jos täällä ei olisi saatanaa, ei oli pahuutta. Jumala kyllä on ja kaikki hyvä tulee Häneltä. Hän ei vain pakota ketään tulemaan luokseen. Me voimme valita, ketä kuuntelemme, kuuntelemmko Saatanaa, omaa itseämme, vai Jumalaa, joka rakastaa meitä jokaista.

        Mitä tuohon Raamatun kirjoittajiin tulee. Esim. UT: kirjoittajat olivat niitä, jotka olivat nähneet ja tunteneet Jeesuksen, tai heidän opetuslapsiaan, myös henkilöitä, joilla Jeesus ilmestyi henkilökohtaisesti, kuten Paavali, joka ensin vainosi seurakuntaa, mutta kun Jeesus ilmestyi hänelle, hänestä tuli pakanoiden apostoli, joka toi sanan mm. silloiseen Eurooppaan. Millainen maa me olisimmekaan, jos tänne i kristinusko olisi tullut? Jos vertaaamme länsimaita ja muista maanosia, ns. sivistymättömiä maita, joissa kristinusko ei ole ollut pääuskonto, voimme nähdä suuren eron, koulutuksessa, terveydenhuollossa, sosiaalisessa avussa (jota täällä kyllä romutetaan), teknologian kehityksessä, yleensä siinä, että me näemme ihmisarvon, siinä, ett olemme saaneet eläää Rauhassa. Kristinusko on tuonut mukanaan siunauksen Eurooppaan. Päin vastoin, kun käännämme selän Raamatun arvoille, Raamatulle kristin uskolle se tuo mukanaan kirouksen, jo ihan meidän ja lastemme elämään tavalla tai toisella ja kerran, vaikka sitä en toivo, ihan kansakuntana. Jeesus maatamme ja kansaamme siunatkoon ja kääntäköön isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet isien puoleen ja heidän sydämensä Jumalan puoleen. Jumala voi parantaa haavat, antaa uuden elämän.


        ”Mikä on alusta alkaen ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselleet ja käsin koskettaneet, siitä me puhumme: elämän Sanasta.”
        1. Joh. 1:1. Johannes Jeesuksen opetuslapsi. Joka koki olevansa Hänelle rakkain opetuslapsi, koska halusi olla lähellä Jeesusta.

        14. Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän,
        15. että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.
        16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
        17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
        18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.


    • Vuokko_Marianne

      Sinä nuori tyttö! Olet ihana ja rakas! Olet rakas myös Jumalalle. Jumalalla on suunnitelma Sinun elämääsi. Jos et vielä ole Jeeusken oma, tai otta nut Häntä vastaan Herraksesi ja vapahtajaksesi, voit sen tehdä. Voit pyytää hän tä elämääsi ja syntejäsi anteeksi ja Hän antaa ne. Hän hoitaa siunua ja Hänellä on suunnitlema Sinua varten. Olet Jumalalle rakas ja kaunis ja ihana nuori nainen, niin sanoo Raamattu ja Jumala. Mene Jeesukseen uskovaan seruakuntaan voit hakeutua myös esim. soluun. Mene käymään seurakkunnassa, jossa todella uskotaan Jeesukseen. Jumala ei ole tarkoittanut ketään toteuttamaan homoseksuaalisuuttaan, mutta lesboutesi ei ole Jumalalle ongelma, voit tulla sellaisenaan Jumalan tykö. Hän teitää ja tuntee Sinut ja hoitaa sinua ja johdattaa Sinua, kun rukoillen kuljet.

      Ole siunattu Jeesuksen nimessä rakas tyttö.
      Sanon sinulle Jeesus sanoi aviorikoksesta kiinni jääneelle naiselle "En minäkään Sinua tuomitse. Mene, äläkä enää syntiä tee."

      Jeeuksen nimessä aamen.

    • Vuokko_Marianne

      PS: Ymmärrän pohdisntasi.
      Siunausta Sinulle! Jumala voi myös korjata Sinut. Jumala voi muuttaa suutautumisesi. Jumala voi asettaa sinut palvelemaan homoja ja lesboja rakkaudella. Hänen rakkaudellaan.

    • Älä välitä niistä kiusaajista jotka väittävät homouden olevan synti. Se ei ole. Jos homous olisi jotain mikä olisi ihmisille haitaksi niin ei homoja olisi edes syntynyt. Ryhdy vaan papiksi äläkä välitä mitä muut sanovat.

    • Jos koet että pappeus on sinun ammattisi niin opiskele ihmeessä papiksi! Yksi transmies on kirkon nuorisotyöntekijä ja tulihan yksi pappi vuosia sitten transnaisena kaapista. Pidä pääsi siitä huolimatta, vaikka täällä joku paatunut huutelisikin että "olet syntinen" yms skeidaa. Jokainen saa opiskella tässä maassa itsensä juuri siihen ammattiin mihin itse haluaa, sukupuoleen, suuntautumiseen tai "väriin" katsomatta.

    • haeko

      Turha vaiva,älä vaan meidän seurakuntaan yritä papiksi.Homous rikos mielestäni edelleen ei teitä tarvita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe