Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tuksu on vitun jeesustelija!!! Ketju nro 6!

Näädän-Vuosi-2017

Tämä ketju piirtää jälkeä sekopääevankelista Johanna Tukiaisen uskonhorinoista. Ketju on järjestyksessään kuudes parin vuoden sisään. Ja vauhti vaan kiihtyy ennen loppurysähdystä ja ylöstempausta - se on varmaa! Tässä on edellinen ketju, kiitos kaikille ahkerille postaajille: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14461418/tuksu-on-vitun-jeesustelija!!!-ketju-nro-5!

100

2827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näädän-Vuosi-2017

      Tunkki mesosi Facessa yöllä:

      "PYSYKÄÄ EROSSA LOPUNAJAN EKSYTTÄJISTÄ JOTKA TULEVAT LUOKSENNE KUIN LAMPAAT, SUSIEN VAATTEISSA!!!!!!! Se tie on kaita ja kapea joka johtaa elämään ja taivaaseen, eivät sinne tule miljoonittain ylpeät itseriittoiset uskovat joiden silmät on paholainen sokaissut!" (Fb 3.1.)

      • Näädän-Vuosi-2017

        Jatkoa: "Tässä nimiä lopunajan eksyttäjistä jotka käyttävät menestysteologiaa, kundaliinihenkiä jne; PYSYKÄÄ erossa näistä uskovat koska Jeesus opetti, että ”lopunaikoina tulee monta väärää opettajaa, susia lammasten vaatteissa, jotka sanovat; Jeesus on tuolla tai täällä” tästä on varoitus että ÄLKÄÄ USKOKO DEMONIHENKIÄ JOTKA PUKEUTUVAT HYVIIN VAATTEISIIN!!!!!" (Fb 3.1.)


      • Näädän-Vuosi-2017

        Lopuksi: "ÄLÄ usko paholaisen valetta!!!!! Rukoile nyt heti Jeesusta, vaikka sydämessäsi ja polvirukouksessa, niin Hän lähestyy sua mutta sun pitää nöyrtyä.. kuoleman jälkeen sielusi siirtyy ruumista; joko iänkaikkiseen elämään taivaaseen tai iänkaikkiseen kadotukseen jossa on konkreettinen kidutus; olen nähnyt sen paikan ja aikaa ei ole enää kauan." (Fb 3.1.)


      • Näädän-Vuosi-2017

        Vielä vähän: "Tässä lopunajan eksyttäjiä, joita monet palvovat, ja siihenkin Raamattu sanoo, että idolisointi on suuri synti! Patrik Tiainen, Todd Bentley, Bill Jonhson, Heidi Baker, koko Bethel srk ja Toronton herätys, Kenneth Hagin ja Kenneth Copeland: kaikki New Age oppia puettuna valheen verhoon!" (Fb 3.1.)


      • Näädän-Vuosi-2017

        Lopun alku: "Paholainen on sokaissut tuhansien ihmisten silmät näkemään, jopa uskovien!!!! ÄLKÄÄ EKSYKÖ, sanotaan Raamatussa!!!! Nämä ihmiset toimivat käärmeellisten kundaliinihenkien kautta; kaikki ovat saaneet oppinsa Afrikassa." (Fb 3.1.)


      • Näädän-Vuosi-2017

        Lopun loppu: "Paholainen on taitava matkimaan Jumalaa; nyt lopunaikoina pitäisi ihmisen pysyä valppaana ja koetella kaikki henget; eikä mennä kuin pässit jokaisen opettajan perässä joka opettaa ”viihdettä” ja puhuu myös ”Jeesuksesta” mutta mitään ei puhuta ristinvoitosta, ei synnistä, ei synnintunnosta jne!!!! Se on VALHEELLINEN evankeliumi!!!!! Jeesus puhui enemmän helvetistä kuin taivaasta! Kuoleman jälkeen on liian myöhäistä katua!!!! AMEN." (Fb 3.1.)


      • säälittävät.sekopäät
        Näädän-Vuosi-2017 kirjoitti:

        Lopuksi: "ÄLÄ usko paholaisen valetta!!!!! Rukoile nyt heti Jeesusta, vaikka sydämessäsi ja polvirukouksessa, niin Hän lähestyy sua mutta sun pitää nöyrtyä.. kuoleman jälkeen sielusi siirtyy ruumista; joko iänkaikkiseen elämään taivaaseen tai iänkaikkiseen kadotukseen jossa on konkreettinen kidutus; olen nähnyt sen paikan ja aikaa ei ole enää kauan." (Fb 3.1.)

        Helluntailaisten oppeja.. helluntailaisuushenkisyyden erottaa normi luterilaisuudesta siitä kun neuvotaan rukoilemaan Jeesusta eikä Jumalaa.


    • LatvaB2

      On kyllä ämmällä karsee jumalanpelko.
      Kohta se sekoaa täysin suoraan myös...

    • Herramunjeee

      Tulevat luoksenne kuin lampaat susien vaatteissa...mitävittua? Tuksulla on kyllä oma raamattu, tuksulogia-käännös. Tää muija paisuu ja paisuu että kohta poksahtaa psyykkisesti ja fyysisesti.

    • Kulttuuriaristokraatti

      ...Huhhuh, mistä Johannan näköisiä naisia löytää? Oma muija näyttää lähinnä kasalta paskaa Johannaan verrattuna :(

      • Autsi

        Ootko tosissas?


    • präät

      "olen nähnyt sen paikan"

      Minäkin ole nähnyt "sen" paikan. Onneksi ei ollut kyseessä tunkin pesemätön "se" paikka.

    • Näätä-susien-vaatteissa

      Minkävärisillä pillereillä saa tällaisia iskulauseita esiin:

      ”PYSYKÄÄ EROSSA LOPUNAJAN EKSYTTÄJISTÄ, JOTKA TULEVAT LUOKSENNE KUIN LAMPAAT SUSIEN VAATTEISSA!!!!!!!”

      ”ÄLKÄÄ USKOKO DEMONIHENKIÄ, JOTKA PUKEUTUVAT HYVIIN VAATTEISIIN!!!!!”

      ”Paholainen on sokaissut tuhansien ihmisten silmät näkemään, jopa uskovien!!!!”

      • Riivattu-Tukiainen

        Älkää uskoko Johanna Tukiaista, sillä hän on eksyttäjä!!!
        Paholainen on siepannut hänen sielunsa ja mielensä.


      • Finaalisarja
        Riivattu-Tukiainen kirjoitti:

        Älkää uskoko Johanna Tukiaista, sillä hän on eksyttäjä!!!
        Paholainen on siepannut hänen sielunsa ja mielensä.

        Teot ratkaisevat, ja juuri siitä syystä Tukiaisen tilanne on tämä, mikä se on.


    • Paljettitunkeroinen

      Eivät ole terveen ihmisen kirjoituksia nämä tällaiset:

      "Yritän löytää yhtä täysin tiivistettyä videota; mutta nämä kaikki kertovat suurinpiirtein saman mitä Raamattu sanoo.

      Helvetti on täysin konkreettinen kidutusten paikka ja se kestää ikuisesti. Ihmiset pitävät ”viihteenä” kauhuelokuvia, eivätkä ymmärrä, että ne kertovat osan siitä, mikä on oikeasti totta tämän elämän jälkeen, eikä sieltä pääse pois. Ratkaisu pitää tehdä tämän elämän aikana. Itse helvetti on pahempi paikka kuin yksikään kauhuelokuva mitä koskaan on tehty.

      Nämä nuoret puhujat kuten Patrik Tiainen yms. ottavat suuren vastuun kannettavakseen, sillä heillä ei nähtävästi ole monella tietoa siitä, että kuoleman jälkeen Jumala tulee tuomitsemaan ankarammin ”evankelistat” ja puhujat; joka tällaisen viran on itselleen ottanut, joutuu suurempaan vastuuseen myös tuomiolla. He jotka vievät mukanaan tuhansittain sieluja helvettiin; niin heidän tuomionsa on myös kovempi." (Tunkki Facessa 3.1.)

    • SÄHKÖPORA

      Vähän naurua ja huumoria tänne ankeiden ja tuomitsevien saarnojen väliin poimittuna joulukuun Valituista Paloista. Paholainen haastoi pyhän Pietarin jalkapallo-otteluun."Miten kuvittelet voittavasi?" kysyi Pietari. "Kaikki kuuluisat pelaajathan ovat täällä taivaassa." "Miten minä voisin hävitä?" vastasi paholainen. " Kaikki pelituomarit ovat täällä meillä."

      • Minäolenhyväihminen

        Olen vuosia seurannut taustalla Hymyn Tuksu-palstaa, enkä ole todellakaan kenenkään Tukiaisen fani, päinvastoin. Tuksun kroppa näyttää siltä kuin se olisi vaivaamatonta vehnätaikinaa, eikö niin? Nämä itseään ylpeydellä näädiksi kutsuvat ihmiset jaksavat uupumatta vaivata tätä samaa ja aina samaa taikinaa loputtomasti. Siellä on muutama TOSI kunnioitettu näätä, joitten höpinöitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Sitten on näitä joita kukaan ei jaksa lukea, mutta kirjoittavat sinne enemmän kuin oikeasti loistava kirjoittaja Veikko Ennala sai elämänsä aikaan naputeltua. Koulutettujakin ovat: on kanditaatteja ja oikein oikeisiin naimisiinkin päätyneitä. On omakotitalot ja hyvin hoidetut koiratkin, tukat pestään ja alkoholia osataan käyttää sivistyneesti. Hienoja ja koulutettuja ihmisiä kirjoituksista päätellen...


      • SÄHKÖPORA

        Ei näätä vaan yksinäinen susi.Susi ei ehkä ryhtyisi siihen ilakointiin jonkun kehnon ulkonäön takia,eikä edes vakavan asian takia leikkiä laskis.Susi pohtii,kun ei litanioita osaa eikä halua kirjoittaa,kumpi tässä kamppailussa vie voiton;valhe vai totuus.


    • haiseeHaisee

      Se on tuoksulta pelkkää näyttelemistä. Ressukka luulee että esim. nykyinen ns. tekouskovaisuus lievittäisi tulevassa eläinsuojelu oikeudenkaynnissä jotain.

    • missätuksu

      Missä näitä Tukiaisen fb-sekoiluja on luettavissa ? Itsellä ainakin vain vanhaa hörhöilyä Johanna Mia Tukiaisen fb-sivuilla näkyvissä.

      • Autsi

        Lyöttäydy kaveriksi FB:ssä niin pääset näkemään. Jos kehtaat tunnustautua sen kaveriksi. Useimmat uteliaita, kuten minä, en kehtaa julkisesti sitä tehdä. On se niin NOLO.


    • Tipi.ja.Sylvester

      Nämä Tukiaisen harhat kiihtyvät kiihtymistään... tällaista on tarjolla tänään:

      "Terveisiä Turkista edelleen. Olen syntynyt vuonna 1978 ja haluaisin nyt, että kaikki jotka muistavat ”V” sarjan eli ”Visitors” ottavat muhun yhteyttä ja jos jollain on sarja DVD nauhoilla; niin tarvitsen lainaksi!

      Näin näyn asiasta; tulevaisuudessa johon ei mene enää kauan, humanoidit ottavat ihmisen muodon ja heistä on vaikeaa tunnistaa, ovatko he ihmisiä vai demoneita eli yksi lajike Lusiferin langenneista enkeleistä. Heistä puhutaan myös Raamatussa! He puhuivat telepaattsesti mulle vuodesta 2015 alkaen. He tulevat olemaan suuria valehtelijoita, aivopesijöitä ja eksyttäjiä!!!!

      Kuka sen ”V” sarjan on tuottanut??? Demonit ovat antaneet hänelle tiedot. Näitä olioita on jo nyt soluttautunut maailmaan. Kirjoitin aiemmin, että heitä on MAHDOTONTA vastustaa, ilman Jeesuksen Kristuksen veressä olevaa suojaa. Kysykää asioita amerik.uskovilta FB kavereiltani; he kyllä tietävät!" (Fb 24.10.)

    • Lujaa.menee

      Tätä samaa Tukiainen on toistellut jo kaksi vuotta. Mahtava LSD-trippi:

      "Minun hotellihuoneeseeni syksyllä 2015 ollessani Miamissa; ilmestyi paljon näitä ulkovaruuden pahoja voimia. Minut vietiin Donald Trumpin penthouseja katsomaan ja vaikka mitä; ja saatana tarjosi minulle diiliä, että myisin oman sieluni vastineeksi järjettömistä rikkauksista ja kunniasta.

      Minulla oli 33 minuuttia aikaa vastata kysymykseen!!!!!
      Siis tämä on oikeasti TOTTA! Minä KIELTÄYDYIN Jeesuksen Kristuksen nimessä paholaisen tarjouksesta! Sen jälkeen minut heitettiin ulkovaruuteen jossa huusin Jeesusta avukseni ja näin koko planeetamme avaruudesta käsin!!!!!

      Sitten minut vietiin tunnelia pitkin alas helvettiin jossa huusin järkyttävän mustan kallion kielekkeellä Jeesusta pelastamaan minut; ja sen jälkeen palasin takaisin hotellihuoneeni sänkyyn.

      Mutta nämä ”avaruusoliot” eli siis demonit ilmoittivat, että ”maailmanloppu on alkanut” näin mitä sitä huusin puhelimessa suomalaiselle ateistille, ja huusin yhtä mittaisesti täyttä kurkkua ”Jeesus on Herra, Jeesus on Herra.”

      Kiitos RAKAS YESHUA ETTÄ SINÄ PELASTIT SIELUNI HELVETISTÄ!!!!!!!!! YLISTÄN SINUA IÄNKAIKKISESTI, SINULLA ON VALTA MAANPÄÄLLÄ NIINKUIN MYÖS TAIVAISSA, AINA JA IÄNKAIKKISESTI, RAKAS JEESUS! Amen!" (Fb 1.12.2017)

      • Psyko-Barbie

        Johanna Tukiainen on mielisairas.


      • tautiluokitus
        Psyko-Barbie kirjoitti:

        Johanna Tukiainen on mielisairas.

        Jep... uskonlahkopsykoosissa! Lääkitys olisi jo tarpeellinen.


    • matojapäässä

      Ämmän päähän pitäisi kairaa reikä ja pumppaa sinne parilitraa Vagisania.
      Loppuis se huutaminen ulko ja sisä avaruudesta.

    • fact

      Ihmetyttää tuo jatkuva helvetillä pelottelu."Katsokaa you tuubista kuinka sadat ihmiset ovat käyneet ja päässeet sieltä pois".Kuinka siis ovat päässeet pois jos ei sieltä pitäisi päästä pois tuksun mukaan? Ja tuo mikrosiru juttu sitten,kun ja jos se nyt siten operoidaan(?) päähän eli otsaan,eikö sen kanssa ole hankala asioida esim kaupassa jos pitää päätä hakata kassaviivalla,muista paikoista puhumattakaan, kumartelemalla että sattuu oikea kohta?.Helposti siinä tulee mustelmia ja kuhmuja otsaan.Naapuritkin voi ihmetellä jos yrittää päästä kotiinsa hakkaamalla päätä seinään...Selityksiä kaivattaisiin.

    • Helssinkinyössä

      Kyllä se siellä ilmestyskirjassa lukee...mut mut, mitä tekee viidakon alkuasukkaat mikrosiruilla? Kuka siruttaa kaikki maapallon miljardit ihmiset? On meinaan melkoinen urakka. Ja sit: Koska Johanna on puhunut armahtavasta ja rakastavasta Jumalasta? Ja vielä: mitä järkeä saatanalla on näyttää helvetin kauhut? Ja lopuksi: on aika järkyttävän näköinen tämä rewankelista nykyään. Naama ja huulet ruvella, miksiköhän? En kehdannut ottaa kuvaa. Vastaan tuli ja ohi(onneksi) meni. Ei ollut yhtään koiraa mukana. Missähän nekin on 😮

      • seurantalaite

        Onhan tuo sirujuttu jo kännykässä jota kaikkialla kuljetamme.


    • Angelique-Mukiainen

      On, on se sekaisin: "Hyiiiiii; mä inhoan tuota silmän kuvaa! Se on paholaisen merkki; se ilmestyi välillä valokuviini itsestään; ja jouduimme rukoilemaan kauan aikaa ja vein kännykkäni pastorille; jotta paholaiskuvat poistuivat kännykästäni!

      Yhdessä valokuvassani oli demoni, jonka vasemman silmän ympäri oli suuri rinkula punaisia renkaita. En ollut tajunnut sitä kuvaa aiemmin; koska siinä oli pari naista kuvassa kanssani ja laitoin sen Instagrammiin! Sen jälkeen kuva alkoi itsestään monistumaan; niin että sama kuva oli siellä noin 200 kertaa! Pastori ja eräs evankelista rukoilivat kuvat puolesta; ja se yhtäkkiä Jeesuksen nimessä; se hävisi kokonaan Instan sivuiltani! Näitä esimerkkejä on paljon muitakin! " (Fb 21.12.)

      • Huippuhauskaa

        Oliko ne rinkulat niitä peenisrenkaita?


    • OiLuojaOtaMinutJoPois

      Sairasvääns...juttunsa huiteloo jo sfääreissä. Eikö tuota saa jo kerättyä pois?

      • Menestysteologian-vangit

        Ei ihan vielä. Hän perheensä kanssa (kukin!) esitteli kaularistejään roskalehdessä joulukuussa 2017. Koominen kuva oli tämän veroinen: http://aijaa.com/aeQeEy


      • Terve.vaanmenoa

        Kauankohan tuota Tuksun uskoa kestää...että ihminen voi olla sekaisin.


      • Tekopyhää-horinaa
        Terve.vaanmenoa kirjoitti:

        Kauankohan tuota Tuksun uskoa kestää...että ihminen voi olla sekaisin.

        Vielä "kestää" (8.1.18): "Raamatun jokaikinen sana on totta!

        Elämme aikaa jolloin ”synnytystuskat” ovat jo vuosia sitten alkaneet; kuten maahanmuuttajavyöryt, terroristi-iskut, hurrikaanit, sanomia sodista, maanjäristykset, tulipalot, tulivuoret aktivoituivat, miljoonien kalojen kuolemat, mikrosiru RFID:n esitteleminen positiivisesti kansalle jonka ovat ottaneet jo miljoonat ympäri maailmaa, ihmisten itsekkyys ja rakkauden kylmeneminen, homouden ja transujen valtaannousu; heidät oikeudet ja ”Ylpeys”,

        Jo David Wilkerson profetoi kaiken 70-luvulla. Saatana ei enää edes piilottele; mutta silti suurin osa ihmisistä ei näe sitä. Osa taas palvoo; vaikka kannattaisi lukea tämän kirjan loppuosa mitä tapahtuu; Antikristus, väärä profeetta, kaikki demonit sekä jokainen ihminen joka kumarsi petoa ja otti sen merkin; joutuvat suoraan tuliseen järveen helvettiin, jossa heitä kidutetaan yötä päivää ja iänkaikkisesti.

        Miksi ihmeessä palvoa paholaista vain sen takia; että tämän lyhyen elämän aikana tulisi rikkaaksi, saisi kunniaa, valtaa ja mainetta? Se EI ole sen väärti; mihin se johtaa kuoleman jälkeen!!!"


    • Hurhapäinen

      Albertin asunnon myyntinäytön jälkeen ilmestyi tällainen tuotos: "Katson juuri Miko Puustellin rukousohjelmaa livenä; tämä on todella upeaa puhetta Pyhästä Hengestä! Markku nauttii myös rukouksista ja puheesta! Jeesuksen ylistys ja kiittäminen on hyvin tärkeää; se on totta! Kiitos myös raskaissa elämäntilanteissa.

      Rukoilen vihamiesteni puolesta kuten Raamattu käskee. En ymmärrä järjetöntä vainoa kohdistuen minuun, mutta kaikkein tärkeintä on se, että olen Jeesuksen oma! Amen!" (insta 10.1.)

    • Manian-vietävänä

      Tällaista Eurooppa-päivänä (9.5.) vuonna 2018:

      "Seuratkaa Instasta ja Facesta sivustoa: Endtime.Signs. Se on yksi parhaimpia sivustoja; joka tiivistää jatkuvasti mitä tässä maailmassa on meneillään! Siellä on uutiset; jota TV ei näytä ja joista Yle ei puhu.

      FB on aloittanut sensuurin; useita ihmisiä kirjoittanut seinilleen; että ensin heille tuli lyhyitä estoja, sitten pidempiä, joillakin poistetaan sivut jne.erilaisilla tekosyillä.

      Samoin Youtubea aletaan sensuroimaan ja viimeistään NWO:n astuttua voimaan; Facessa yms; ei saa todennäköisesti postata enää muuta kuin jotain eläinvideoita ja kokkausjuttuja.

      Jokainen voi itse etsiä tietoa näistä asioista; englanninkielellä löytyy eniten informaatiota. Toinen asia; ne ihmiset jotka luulevat, että ”helvetissä tulee olemaan suuret bileet” seksin, ryyppäyksen yms.merkeissä ovat niin väärässä kuin ihminen voi koskaan olla!!!

      Siellä on ikuinen tuli, kidutus ja hammasten kiristys jossa mato ei kuole. Todistuksia asiasta mm: Bryan Melvin, Angelica Zambrano, Howard Storm, Tamara Laroux.

      Tämä elämä on hyvin lyhyt väliasema kohti ikuisuutta ja kysymys kuuluu: Missä sinä tulet viettämään iänkaikkisuutesi? Se merkitsee kaiken! Tämä maailma ja sen himo katoaa; mutta Jumalan sana pysyy iänkaikkisesti. Amen!"

      • Miten-se-jaksaakin

        Eipä ole sanasto yhtään muuttunut pariin vuoteen. Samaa, vanhaa horinaa.


      • Näätijämummo
        Miten-se-jaksaakin kirjoitti:

        Eipä ole sanasto yhtään muuttunut pariin vuoteen. Samaa, vanhaa horinaa.

        Nyt mennään jo unihalvauksen puolelle, mistä Tukiainen törähti näin:

        "Raamatussa sanotaan; että ”olkoot unesi makeat.” Olen kirjoittanut muualle sellaisesta asiasta kuin unihalvaus; se on demonien aiheuttama tila ja olen kerran kokenut sen vuonna 2014 kun en ollut silloin palavassa uskossa.

        Siitä löytyy enemmän tietoa englanniksi ”sleep paralysis” joka ei ole mikään tiedemiesten selittämä juttu; vaan demonit sitovat ihmisen siinä sänkyyn niin, ettei ihminen voi liikkua eikä puhua, mutta hän näkee kaiken. Kaikista tällaisista asioista Jeesus vapauttaa ja antaa verensuojan jota paholainen pelkää.

        Kirjoitan välillä rankoista aiheista; mutta ihmiset käyvät näitä läpi tietämättä mitä ne ovat. Olkaa siunattuja kaikki! Jeesus antaa turvan! Aamen!"


    • Nephilimi

      Johanna Tukiainen aka Ville Nevanpää kirjoitti Facessa:

      "Paholaisen ”Marine Kingdom” valtakunta merenalla joka on paha henkimaailma. Tästä johtuen monet noidat (mutta ei tarvitse olla okkultismissa mukana; monien kodista voi silti löytyä seuraavia: ) kalapatsaita, simpukoita, simpukkakoruja, jne; niin tuhotkaa ne ja heittäkää ehdottomasti pois!

      Walt Disneyn ”pieni merenneito” on myös okkultistinen elokuva,
      Disney oli todennäköisesti itse okkultisti ja ainakin 33.asteen vapaamuurari.

      Katolinen kirkko poisti Apokryfikirjat Raamatusta; jotta tärkeät totuudet jäisivät pimentoon; ja nyt elämme uudelleen Nooan arkin aikoja; jotka ovat vasta alussa; mutta maailmaan tulee takaisin jättiläiset, nephilimit, hybridit jne.

      Esim. jättiläisten demonisiin henkiin oli sidottu erilaisia himoja ja haluja, ja olen käsittänyt että demonit etsivät jatkuvasti ihmisiä; joiden kautta päästä toteuttamaan näitä himojaan kuten homous, perverssiot, juoppous ja monet muut asiat.

      Monille nämä ovat hyvin tuntemattomia asioita; mutta esim. Afrikassa näistä tiedetään erittäin paljon. Kaikki esineethän tulee siunata öljyllä; mutta on hyvä olla tietoinen näistä asioista myös." (16.5.)

    • Yli-hilseen

      Johannan kertomaa 22.5.2018: "Toki olisi aivan ihanaa saada myös oma lapsi; mutta se on Jumalan käsissä. Elämme niin vakavia aikoja; että saattaa olla myös Jumalan tahto että jotkut esim.uskovat eivät tule raskaaksi (ajatellen jos mikrosiru tulee pakolliseksi jne.).

      Agenda 2030 mukaan myös kaikki käteinen raha hävitetään maapallolta; ja Raamatun vertauskuvan mukaan ”viikunapuusta” se 7-vuoden kärsimysten aika on hyvin lähellä; joista ensimmäinen kolme ja puoli vuotta ovat ahdingon aikaa ja loput vihan aikaa. Suurin osa kristityistä uskovista uskoo; että ylöstempaus tapahtuisi suunnilleen puolessa välissä.

      Silloin lapset joutuvat myös käymään läpi ahdingon ajan (RFID mikrosiru on Raamatun varoittama pedonmerkki) joten sitä ei saa lapsiin laittaa…. aihe on liian laaja tässä käsiteltäväksi.

      Seuratkaa useampia eri sivustoja Instasta, kuten ”Endtime.Signs” ja niitä löytyy muitakin tuhansittain joissa on esim. videoita ympäri maailmaa tapahtuvista luonnonmullistuksista, maan repeämisestä, trumpettien äänistä taivaalla jne.

      Sanoisin; että elämme jo hyvin pitkällä Ilmestyskirjaa. Uskon Rooman paavin olevan ”väärä profeetta.” En olisi uskonut; että sitä joutuu itse elämään suoraan silmien edessä Ilmestyskirjan tapahtumat ja nämä Sodoman ja Gomorran ajat!"

      • Tuomionäppäimistö

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)


      • Kauhua
        Tuomionäppäimistö kirjoitti:

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)

        Kauhutarinan jatko-osa: "Koko huoneeni tayttyi demoneista.

        Kieltaydyin Jeesuksen Kristuksen nimessa; ja minut vietiin ensin ulkoavaruuteen; josta tunnelia pitkin helvettiin (se sijaitsee maapallon sisalla) ja seisoin aarettoman kuilun edessa korkealla kallion jyrkanteella JARKYTTAVAN KAUHUN ymparilla; eika sita paikka voi verrata yhteenkaan kauhuelokuvaan maanpaalla!!!!" (JTu 30.5.)


      • Ei-biletystä
        Tuomionäppäimistö kirjoitti:

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)

        "Te; jotka luulette, että helvetissä on suuret bileet seksin, juominkien jne. merkeissä; olette VÄÄRÄSSÄ!!!!!" (JTu 30.5.)


      • Matonen-tulimeressä
        Tuomionäppäimistö kirjoitti:

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)

        "Paholainen on ollut VALEHTELIJA aikojen alusta alkaen ja tulee lopulta haviamaan kaiken (heitetaan tuliseen jarveen kitumaan helvettiin kaikkien niiden ihmisten kanssa; jotka eivat ottaneet Jeesusta vastaan taman elaman aikana) ja helvetti on IKUINEN kidutus tulessa jossa mato ei kuole." (JTu 30.5.)


      • huohaa
        Tuomionäppäimistö kirjoitti:

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)

        Vielä tuli Johannalta jatko-osa: "Paholaisen alkuvalhe ihmiselle:
        “Te ette suinkaan kuole, vaan teista tulee Jumalan kaltaisia….”

        Mita tapahtui? Ihminen kuoli; ja kokoihmiskunta on kuollut lankeamisensa jalkeen!!! Mita Raamattu sanoo sielunvihollisen kohtalosta….? Lukekaa kirja loppuun asti: paholainen haviaa! Miksi valitsisitte vapaaehtoisesti helvetin liekit ja ikuisen kidutuksen???!!!!

        Elamasi on taysin merkitykseton; Ellet kadu ja käänny ja ota vastaan Jeesus henk.koht. Pelastajanasi! Ilman Jeesusta, ihmista odottaa Jumalan viimeinen tuomio ja ikuinen helvetti." (JTu 30.5.)


      • Lopunajat-alkaneet
        Tuomionäppäimistö kirjoitti:

        Tuomionäppäimistöltä: "Huomasin; etta minua alkoi seuraamaan useampi paholaisen palvoja jotka ovat valitettavasti suomalaisia; joten kirjoitan tahan teille TARKEAN tekstin!

        Minut vietiin kadotukseen ollessani hotellihuoneessa Miamissa syksylla 2015; ensin paholainen ehdotti mulle sieluni myymista ja vastineeksi jarjettoman kuuluisuuden ja rahat USA:ssa." (JTu 30.5.)

        Vielä tirisi tuomionäppäimistöltä:

        "Pelastuin pois 2015 helvetista huutamalla Jeesusta pelastamaan minut pois sielta! Mutta kun kuolet; ei ole mahdollista enaa muuttaa mieltaan eika ole enaa mahdollista katua.

        Elamme lopunaikoja ja NYT on viimeisimpia aikoja rukoilla ja katua syntejä. Alkaa antako saatanan SOKEUTTAA itseanne!!!!" (JTu 30.5.)


    • Satta

      Tätä jatkuu, jatkuu: "En tuomitse ketaan; vaan kirjoitin totuuden.

      Seuraajissani on paljon obsessoituneita ja myos riivattuja ihmisia; ja osa heista on sanonut ihan suoraan, peittelematta; etta he palvovat saatanaa. Ne jotka ovat tehneet niin; olen poistanut seuraajistani.

      Mutta esim. Heavy Metal musan kuuntelijat eivat kaikki tieda; etta se on sielunvihollisen palvontaa; ja siksi evankelioin heille enka poista kaikkia.

      Jokaisen kristityn velvollisuus on evankelioida; olen tehnyt sita myos porukalla kaduilla Tukholmassa ja stadissa. Olen kaynyt helvetissa; ja se on niin HIRVEA paikka; etta on rakkautta varoittaa siita. Kuoleman jalkeen on liian myohaista katua." (JTu 30.5.)

    • no.huhhuh

      Minua säälittää. Tuksu vaikuttaa psykoottiselta. Helluntailainenko se on nykyään vai mikä tuon pään on noin pahasti sekoittanut?

      • siinähän-ujeltaa

        Johanna ei tiettävästi ole helluntalainen eikä myöskään babtisti. Hän ajaa omaa uskontoagendaansa, ja se perustuu tuomiopasuunain ujellukseen.


    • kaikkea.se.toivookin

      Juu täytyy todella toivoa että Korkein ei anna hänelle lasta. Miten sille kävisi, todellakin?!

      • Mikrosiru-666

        Johannan haaveilua ja kertomaa 22.5.2018:

        "Toki olisi aivan ihanaa saada myös oma lapsi; mutta se on Jumalan käsissä. Elämme niin vakavia aikoja; että saattaa olla myös Jumalan tahto että jotkut esim.uskovat eivät tule raskaaksi (ajatellen jos mikrosiru tulee pakolliseksi jne.)."


    • Turhaaaivanturhaa

      Kuka olet arvostelemaan uskontiellä ensiaskeliaan ottavaa ihmistä? Katso, kun itsellesi käy niin. Ei sinun tarvitse kukaan ollakaan..

      • Avaruuslentäjä-Tucs

        Kyse ei ole "uskontiellä ensiaskeliaan ottavasta ihmisestä."
        Kyse on varsin viihdyttävästä persoonasta, joka on sopivasti sekava; lainaus:

        "Demonit jotka ovat humanoideja; veivat mut ulkoavaruuteen 2015 hotellihuoneestani; ja en tullut ottaneeksi kameraa mukaan!

        Mutta maapallo on pyorea ja suurin osa salaliittoteorioista on totta.
        Mita valia silla silti on……..???

        Pelastumisesi kannalta taivaaseen; on ratkaisevaa etta myonnat syntisyytesi, kadut syntejasi ja kaannyt. Seka otat vastaan Jeesuksen Kristuksen henk.koht. Vapahtajanasi ja Jumalan poikana. Elamme aikoja, jolloin taivaanportit eivat ole enaa loputtomiin auki! Ota vakavasti tama kuten muutkin!" (JTu 8.6.)


    • Sekakäyttäjä

      Pitkään jatkunut runsas alkoholin käyttö aiheuttaa muutoksia aivoissa, siitä johtuu noi henkilölle itselleen hyvinkin todentuntuiset kokemukset ja näyt. Tohon vielä pillerit sekaan, niin ei ihmekään että Tunkin pää on supersekaisin ja näyt suorastaan helvetillisiä. Sekopää mikä sekopää.

      • Suurpuhdistus

        Lisäksi hän vainoharhaisesti karsii kaikki (omasta mielestään) vähänkin epäilyttävät tyypit pois "listoilta" niin kuin tapahtui viime yönäkin:

        "Selasin taas muutamia seuraajiani läpi, niin estin osan jotka olivat selkeitä paholaisen palvojia tai sitten muuten ”possessed.” Se on surullista katsoa, miten paljon helpompaa on sielunvihollisen seuraaminen ja ”fanittaminen”.

        Jeesuksen seuraaminen vaatii niin paljon enemmän! Lisään tähän vielä; että vaikka ei palvoisikaan pahaa niin on automaattisesti pahan puolella jos ei ole tullut uskoon Jeesukseen. Amen!" (JTu 10.6.)


    • Lukkoseppä-Urban

      Tukiainen on usein yrittänyt levittää vastenmielistä maailmankuvaansa monen eri some-kanavan kautta, mutta turpiin on tullut: "Sellaista vaan ihmettelen miksi muut saavat kirjoittaa kristillisiä tekstejä ja mielipiteitään, mutta mulla on niin kova bannaus vaaran uhka; etten voi kirjoittaa tänne asioita joita haluaisin.

      Olen hyvin vahvassa uskossa oleva ihminen; ja olisi paljon asiaa näistä lopunajan tapahtumista, kuten Pride, Tuska jne. jne. mutta en valitettavasti voi julkisesti ilmaista mielipidettäni; en ainakaan Facebookissa.

      Sen nyt ainakin kirjoitan, että JEESUS ON HERRA JA JEESUS ON KUNINGAS! Jotkut saattavat ihmetellä, miksi mulla on täällä niin paljon ”maallista” juttua ja kuvia; mutta juuri bannausvaaran takia. Omilla Instagram sivuillani evankelioin paljon ja lujasti rankoillakin kuvilla, niiden osoite on: Johanna_Tukiainen_Official." (JTu 3.7.)

    • Psyko-Barbie

      Vauhti kiihtyy lupaavasti ennen lauantain 14.7. tupari-synttäreitä:

      "Laitoin tämän kuvan tähän; koska eräs erittäin tunnettu suomalaisen evankelistan vaimo oli saanut aamupäivällä hyvin väkevän näyn; jossa toin Herralle ”viljaa”, olin kerännyt ”satoa” mikä tarkoittaa sieluja.

      Näyssä minulla oli tämä takki päällä; ja hiukseni olivat ensin lyhyemmät; mutta kasvoivat sen mukaan, miten toimin ja Jeesus nyöritti hiuksiani punaisella nauhalla.

      En voi kirjoittaa nyt tähän koko näkyä; mutta oli se kyllä uskomaton!!!!! AMEN; kiitos Yeshua aina ja iänkaikkisesti!" (JTu 13.7. aamuyö)

      • Flamingotanssijatar

        Tuparit, nuo hehkutetut flamingo-kemut, eivät olleet suksee. Ainoina juhlavieraina, kuten oli ennustettu, Veijo-kihlattu, pari tuttavaa Magic Life -ajoilta ja pari naapuria. Ei muita.


    • eilatinlatia

      Marraskuu on kuulemma kalman kuukausi, ja tällaista pukkas Tunkilta nyt:

      "Minua odottaa taivaassa ainakin Julia, yksi lapseni jonka olen nimennyt Angelikaksi, jos han on tytto, ja Anton, jos han on poika ❤️ Ja isovanhempani seka setani, jotka olivat uskossa myos 🙏

      Siina on mulle lisaa motivaatiota olla juomatta. Nayttaa silta; etten ehdi aidiksi tassa maailmassa. Mutta saan olla ikuisesti yhdessa lapseni kanssa taivaassa 🙏🙏🙏.

      Nain unen muutama vuosi sitten jossa Julia sanoi: “Johanna, leikin taivaassa lapsesi kanssa.” Pitaa rukoilla lapsen isan puolesta, etta han tulisi uskoon myos." (Tunkki Israelin matkansa huuruissa 9.11.18)

      • Last-Mohican

        Olenko ainut, jonka mielestä tuo on sairasta?


      • The-Suurin
        Last-Mohican kirjoitti:

        Olenko ainut, jonka mielestä tuo on sairasta?

        The Suurin on demonien vallassa.


      • Tziisuksen-Morsian

        Johanna oli nousukännissä ja fantasiamaailmassaan nyt vaan.


      • tähän.on.päästy
        The-Suurin kirjoitti:

        The Suurin on demonien vallassa.

        Hänhän kuitenkin elää sellaista elämää mitä on aina halunnut.


    • ertyuio

      Onpa kamalaa tekstiä ja pelottelua. Luulisi Raamatusta löytyvän muunkinlaista sanomaa, kuin lopunajan kohkaukset. Turhaa ihmisen on ruveta ennustelemaan maailmanloppua ja Ilmestyskirjan tapahtumia, koska muistaakseni Raamatussa mainitaan, ettei Jeesuskaan tiedä tapahtumien ajankohtaa.

      • uuskristitty

        Tukiaisen "uskon" aitoutta ja motiiveja on kyseenalaistettu alusta alkaen.


      • Jezebelosaa
        uuskristitty kirjoitti:

        Tukiaisen "uskon" aitoutta ja motiiveja on kyseenalaistettu alusta alkaen.

        Eiköhän tunkin usko ole lähinnä jeesustelua jossa hyväksikäytetään hyväntahtoisia höyniä,.
        Nytkin itki netissä rahattomuuttaan niin eiköhän jo joku vitipää veijo2 siirtänyt rahnaa tilille , niitä nyt törsätään eilatin basaareissa seksyasuihin.
        Hyvin toi jezebel vetää tota rooliaan, ens vkl sitte turkuun lähiö räkälään kansan naurettavaksi ja pelleksi.


      • Alakierteessä

        Jotenkin surkuhupaisa koko eukko, siltä ei vaan onnistu mikään.


      • The-Tukiaiset
        Alakierteessä kirjoitti:

        Jotenkin surkuhupaisa koko eukko, siltä ei vaan onnistu mikään.

        He tekivät sen jälleen: "Viimeinen ilta Israelissa: pakkasimme aitini kanssa hotellin runsaasta aamupala poydasta ruokapusseja, joita veimme Eilatissa kodittomille, ja annoin kristillisia traktaatteja heille, jotka osasivat englantia." (Tunkki Facessa 12.11.)

        Kuinka ne kehtaa ylentää itseään "hyväntekijöinä" tuolla tavalla,
        varastamalla hotellin ruokaa… julkistamalla asian netissä kuvalla, ym...


      • ruokavarkaat
        The-Tukiaiset kirjoitti:

        He tekivät sen jälleen: "Viimeinen ilta Israelissa: pakkasimme aitini kanssa hotellin runsaasta aamupala poydasta ruokapusseja, joita veimme Eilatissa kodittomille, ja annoin kristillisia traktaatteja heille, jotka osasivat englantia." (Tunkki Facessa 12.11.)

        Kuinka ne kehtaa ylentää itseään "hyväntekijöinä" tuolla tavalla,
        varastamalla hotellin ruokaa… julkistamalla asian netissä kuvalla, ym...

        Tuohan on suoraa varastamista, lokkeilun ylin taso.
        Hotelli ei ole varmasti mitään lupaa tuollaiseen antanut.


      • tukkipään.ruoan.jako
        ruokavarkaat kirjoitti:

        Tuohan on suoraa varastamista, lokkeilun ylin taso.
        Hotelli ei ole varmasti mitään lupaa tuollaiseen antanut.

        Pitää ottaa huomioon että Tuksukaisen järki on livistänyt karkuun jossain vaiheessa.. alentuneesti syyntakeiselta vaikuttaa.


    • Sekaisin

      Glamouria prinsessaelämystä pukkaa.

    • Falciparum

      Tuksun ajattelua ja mieltä näyttävät hallitsivan erilaiset häiriöt ja vainoharhaisuus, jotka ovat päässeet täyteen kukkaansa sairastetun vakavan malarian jälkeen.

      • suuuurestinaurattaa

        HEH HEH olen huomannut, että niitä häiriöitä on muutamalla ilman malarian sairastamistakin.


      • Gambis

        Ilmeisesti hän kokee, että tietyt toiset vihaavat häntä, vaikka eivät he todellisuudessa vihaa häntä, vaan hän vihaa heitä. Hänen heihin kuvittelemansa viha on hänen omaa vihaansa, jota hän ei tiedosta.


      • 0riutd
        Gambis kirjoitti:

        Ilmeisesti hän kokee, että tietyt toiset vihaavat häntä, vaikka eivät he todellisuudessa vihaa häntä, vaan hän vihaa heitä. Hänen heihin kuvittelemansa viha on hänen omaa vihaansa, jota hän ei tiedosta.

        Hänen mielestään ja väitteidensä mukaan tietyt toiset ajattelevat hänestä pahaa ja ovat tehneet hänelle pahaa, kun todellisuudessa hän itse ajattelee pahaa heistä ja on tehnyt heille pahaa.


      • Malare
        Gambis kirjoitti:

        Ilmeisesti hän kokee, että tietyt toiset vihaavat häntä, vaikka eivät he todellisuudessa vihaa häntä, vaan hän vihaa heitä. Hänen heihin kuvittelemansa viha on hänen omaa vihaansa, jota hän ei tiedosta.

        Tässä luonnehäiriöön yhdistyy siis paranoidinen eli vainoharhainen juonne.


      • sdjs
        Malare kirjoitti:

        Tässä luonnehäiriöön yhdistyy siis paranoidinen eli vainoharhainen juonne.

        Luonnehäiriöisellä ihmisellä minän peruspuolustuskeino on siis projektio:
        hän siirtää toisiin omat pelkonsa, joita hän ei tunnista itsessään.


      • aidse
        sdjs kirjoitti:

        Luonnehäiriöisellä ihmisellä minän peruspuolustuskeino on siis projektio:
        hän siirtää toisiin omat pelkonsa, joita hän ei tunnista itsessään.

        Toisin sanoen, hän tulkitsee toiset omien kielteisten tunteidensa mukaisiksi.


      • Falciparum
        Malare kirjoitti:

        Tässä luonnehäiriöön yhdistyy siis paranoidinen eli vainoharhainen juonne.

        Malaria tekee ihmisessä pahaa jälkeä. Tuksu meinasi kuolla siihen v. 2008. Malariasta parantavien lääkkeidenhän on todettu aiheuttavan vakavia neuropsykiatrisia haittavaikutuksia.


      • Falciparum
        Falciparum kirjoitti:

        Malaria tekee ihmisessä pahaa jälkeä. Tuksu meinasi kuolla siihen v. 2008. Malariasta parantavien lääkkeidenhän on todettu aiheuttavan vakavia neuropsykiatrisia haittavaikutuksia.

        Yleisesti keskusteluissa on arveltu, että Tuksun nykykäytös johtuu osittain malarian aiheuttamasta vauriosta aivoissa.


      • Alakierteessä
        Falciparum kirjoitti:

        Malaria tekee ihmisessä pahaa jälkeä. Tuksu meinasi kuolla siihen v. 2008. Malariasta parantavien lääkkeidenhän on todettu aiheuttavan vakavia neuropsykiatrisia haittavaikutuksia.

        Tuksu on sekopäisyydessään ilmiö.


      • Paranoidinen-ja-malaria
        Malare kirjoitti:

        Tässä luonnehäiriöön yhdistyy siis paranoidinen eli vainoharhainen juonne.

        Kaikkien persoonallisuushäiriöiden syy löytyy lapsuuden kiintymyssuhteista, persoonallisuustekijöistä ja perimästä.


    • Vauhti-ja-maksimi

      Tukiaisen näkemyksiä blogissaan 21.11.18:

      "Olen raitis ja pysyn myös raittiina.

      Sielunvihollinen yrittää saada ihmisen juomaan ja riippuvaiseksi siitä; minulle on selvinnyt moni asia. Osa evankelistoista on myös entisiä alkoholisteja; ja he ymmärsivät tämän saman asian.

      Uskon; että yksi syy; miksi minua herjataan ja ollaan haukuttu jo niin monta vuotta netissä on se, että pahat henget tiesivät etukäteen, että jään eloon monelta läheltä pitää tilanteista ja he tietävät että olen ns. ”uhka” koska evankelioin julkisesti.

      Monet ihmiset ovat riivattuja; ja nämä pahojen henkivaltojen vallassa olevat ihmiset jauhavat sontaa minusta netissä ja jakavat muokattuja ja ilkeitä kuvia. Kuten äitini kirjoitti FB sivuilleni: kenestä tahansa saa ”rumia” kuvia myös; kun ottaa tietystä kuvakulmasta ja esim. liikkeessä.

      Kukaan ihminen ei myöskään ole täydellinen; mutta minä, Johanna Tukiainen, olen täydellisesti Jumalan oma. Ja Jeesus on lihaksi tullut Jumala."

      • niin-tai-näin

        Tunkin jutuissa on niin monta liikkuvaa osaa, että todellinen totuus on vaikeasti pääteltävissä.


    • Viinapirun-kuiske

      Johanna markkinoi 23.11.

      "Tervetuloa kaikki Korson helluntaiseurakuntaan nyt su 25.11.2018 “Pyhän Hengen Iltaan” klo.18.00 jossa puhuu voimakas evankelista ja profeteetta Heikki Taakala!!!!

      Hänen avullaan minun aivoistani hävisi lopullisesti alkoholin himo!

      Hän pystyy heittämään henkivaltoja pois; joista yksi on alkoholismi! Hanen kokouksissaan on vapautuneet myös muista asioista valtavasti ihmisia!!! Jakakaa tämä. Tämä ilta voi muuttaa sinunkin elämäsi!!!!

      Taakalan erään tilaisuuden jälkeen minusta lähti alkon himo samantien pois; vuosikausien jälkeen! Hyvin harvalla olen nähnyt samanlaisia kykyjä!

      Eva ja Heikki Taakala puhuvat myos siitä; kuinka suuri auktoriteetti kristityllä on demonien yli jne! Jeesus Kristus on Herra! Jeesus on se, joka vapauttaa; mutta Taakalat ovat ymmärtäneet sen; miten se käytännössä tapahtuu!" (Fb)

      • Taattala

        Tunkin horinoita Facessa:

        "Evankelista Taakala puhui eilen Raamatun kohdasta, jossa puhutaan ”veljensä vihaamisesta.” Tulipa tässä vaan mieleen kun jotkut uskovatkin panettelevat toisiaan; niin tämä vakava asia menee kuulemma näin:

        Ensin syntyy anteeksiantamattomuus (jolloin sielunvihollinen saa tilaa itselleen hyökätä ihmiseen paremmin) ja anteeksiantamattomuus synnyttää katkeruuden hedelmän, josta se muuttuu vihaksi.

        Näin piru pääsee nauramaan ihmisen kustannuksella; ja luulisinpa; että juuri näille tuhansille nettivihaajilleni ja kiusaajilleni on käynyt näin………?

        He kärsivät osa itse järjettömästi; ja sellaiset ihmiset eivät myöskään peri Jumalan valtakuntaa.

        Tein itse tässä sellaisen linjamuutoksen, etten ala liikaa tänne laittaa arvosteluja esim. amerikkalaisista uskovista; kun en tosiaan ole perehtynyt heihin kaikkiin niin hyvin; vaan kuulopuheiden perusteella sanon jotain (samoin kuin varmaan monet suomalaiset ovat langenneet minun kohdallani samaan asiaan.)

        Täytyy ottaa huomioon vakava asia; Raamatun mukaan ihminen joutuu tuomiolle Jumalan edessä jopa ”jokaisesta turhasta sanastakin.”

        Tämä nettisolvaajieni on myös hyvä muistaa." (JTu Fb 26.11.)
        --


    • Myynti-ilmoitus

      Johanna Tukiainen on siis palannut Liljendalista Stadiin lokakuussa -18.
      Ja hän on jatkamassa entisiä touhujaan maksullisen seksin myyjänä.
      Eilen 24.11. illalla hän laati julkisen deitti-ilmoituksensa Facebookiin.

      Siinä hän kertoo olevansa kuuma ja käyvänsä kuumana. Hän pyytää miehiä ottamaan yhteyttä, sillä seksiä tekisi mieli. Ymmärrät kyllä, mitä hän tarkoittaa. Pusu. Hän kertoo siis tarvitsevansa seksiä ja kysyy, voitko tulla hänen asuntoonsa.

      • Hurhapäinen

        Kuukausi kuukaudelta yhä hurjemmaksi menee.


      • Klarn
        Hurhapäinen kirjoitti:

        Kuukausi kuukaudelta yhä hurjemmaksi menee.

        Tuksun "usko" on omituinen.


      • Noidat-ja-velhotkin

        "Videon ”kristittyjä, joita kidutetaan” ovat ns. tapakristityt, ulkokultaiset tai penseät kristityt ja rahan haalijat (olen katsonut näitä videoita useita satoja; ja kaikki ihmiset; jotka on viety syvemmille tasoille helvetissä; ovat nähneet siellä esim. pastoreita.)

        He nähtävästi saavat myös kovemman tuomion; koska jos ”leikkivät uskovaa” niin se on vakavampaa.

        Selleihin on sidottu kiinni noitia ja velhoja; jotka uskoivat paholaisen valeen ”että he tulevat saamaan osan paholaisen valtakunnasta".” (JTu Fb 28.11.)


    • Pinkypork

      Tunkki uhitteli Facessa, sillä pinkki kirjakin painaa yhä mieltä:

      "En minäkään vaadi tuomiolle (paitsi yhden kirjan kustantajat; mutta…….. olen nähnyt jo niin monta kertaa kun maallinen oikeus ei toteudu………) mutta puhun ja varoitan vaan Jumalan tuomiosta. Sitä jokaisen ihmisen kannattaakin ihan oikeasti pelätä. Jumalan pelko on viisauden alku." (JTu 26.11.)

    • Pyhän-pyhittyminen

      Johannalta päivän mietelause: "Ja te kaikki ihmiset, jotka massoittain pilkkaatte ja solvaatte mua netissä: LOPUNAIKOINA SAASTAINEN SAASTUU JA PYHÄ PYHITTYY! Siinä vaiheessa viimeistään; kun kaikki vauvat ja lapset ovat kadonneet tästä maailmasta; niin itku tulee!" (Fb 27.11.)

    • Mania-yltyy

      "Se on saivartelua sanoa suomalaisilta; että ”helvettiä ei ole vielä, vaan kadotus” koska se helvetti on matoineen, tulineen, kidutuksineen ollut jo ties kuinka kauan eri asteisena (käsittääksen maapallon sisällä) ja kyllä munkin kokemukseni mukaan kutsun sitä helvetti nimellä; pelkkä alkujakso oli KAAMEAMPI KUIN YKSIKÄÄN KAUHULEFFA!!!!!!

      Pelastuin nähtävästi sieltä niin nopeasti pois; koska olin jo edellisenä iltana Miamin hotellihuoneen terassillani kirjoittanut kädet täristen nimeni suomalaisten sotilaiden antamaan Raamattuun; että ”minä, Johanna Tukiainen, otan Jeesuksen vastaan henk.koht. Vapahtajana.”

      Tunsin järkyttävät demonit ympärilläni, ja en pystynyt kunnolla hengittämään; mutta en siinä vaiheessa vielä nähnyt niitä.

      Kun paholainen tarjosi niiden reptilian tyyppien kanssa mulle seuraavana aamuna klo.10.00, että ”saisin positiivisen maailmanluokan kuuluisuuden ja älyttömästi rahaa USA:ssa” vastineeksi sielustani; niin näin näyn uskovasta isästäni Markusta; joka huusi mulle: ”JOHANNA KIELTÄYDY JEESUKSEN NIMESSÄ!!!!”

      Ja niin tein. Jumala kuitenkin antoi mulle tuon järkyttävän kokemuksen; jotta mun pitää varoittaa muita ihmisiä siitä!!!!! Evankelioin ja YLISTÄN JEESUSTA JUMALANA, NIIN KAUAN KUIN ELÄN!!!!!! AMEN!" (JTu 28.11.)

    • Ullkona-sektorista

      Uskovat eivät usko noihin Tunkin höpinöihin.

    • Taivaiden-Morsio

      Uutta pukkaa; käyntejä Taivaassa: "Sisareni Julia ei ollut mikään ”täydellinen kristitty” mutta olen nähnyt hänet kaksi kertaa Taivaassa. Isäni Markku näki hänet myös; kun hän sai aivoverenvuodon ja kävi Taivaassa muutamia vuosia sitten. Isäni tapasi siellä myös Jeesuksen." (JTu Fb 29.11.)

    • Paasaus-jatkuu

      Joulukuun avausviesti Tuksulta: "ISRAEL ON MAAILMANKELLO!!!!!
      Ja nyt Jerusalemin kolmas temppeli vihitään käyttöön, (johon itse varsinainen saatana eli antikristus tulee asettumaan, hänellä pitäisi olla joko juutalaiset tai muslimi sukujuuret, sekä hän on homoseksuaali.)

      Sanon tämän; joka on tiedossa ympäri maailmaa; mihinkään yhteen sanaani ei pidä tarttua!!!! Tämä on ÄÄRIMMÄISEN VAKAVAA KOKO MAAPALLOLLE; Ylöstempaus on HYVIN lähellä; samoin tulevat 7-vuoden kärsimys (josta ekat kolme ja puoli vuotta ovat ahdingon aikaa ja loput vuodet ovat vihan aikaa. (Fb 1.12.)

    • Riivattu-Sielu

      Hyvät ihmiset! Älkää uskoko Johanna Tukiaista, sillä hän on eksyttäjä!!!
      Paholainen on siepannut hänen sielunsa ja mielensä.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe