Riittääkö mielekästä työtä kunnan virkaduunareille

trimmerinkuski

Riittääkö kunnassa mielekästä työtä kaikille työsuhteessa oleville, kun tähänkin asti siitä on näköjään ollut puutetta ja nyt sentään kaksi kuntaa yhdistyi ja työntekijä määrä lähes tuplaantui ? Pusikkojen raivausta teiden varsilta , roskien keruuta ja ympäristön hoitoa varmaan olisi , mutta onko se liian ala-arvoista työtä kunnan työntekijöille ja tarvitaanko sitä varten palkatut urakoitsijat. ST:1 asemalle voisi myös asentaa kunnan "kellokortin", vaikka kassalle ja peliautomaateilla vietetyt tunnit olisivat työntekijän vapaa-aikaa. Pitäiskö myös palkata joku konsultti vaikka Jari Sarasvuo joka keksisi uusia "virikkeitä" ja motivoisi kunnan henkilökuntaa jaksamaan seuraavat viisivuotta , sehän on suojatyöaika ?.

19

671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtuuskaikessa

      Taisi tuplaantua pinta-alakin. Sinäkö se seuraat päivät pitkät st1 tapahtumia, hieno elämäntehtävä. Oletkos itse joskus ollut töissä, ihan oikeissa siis. Vaikka itse olen ollut yli 40 vuotta yksityisillä yrityksillä monissa tehtävissä, minusta tuntuu köyhältä aina haukkua kunnan töissä olevia. Valitetaan aina ettei asiat toimi, ja sitten taas että on liikaa väkeä.

      • trimmerinkuski

        Ehän mie koskaan ruumiilist työt ol tehny. Miun kotseudul ol sellassii ku työmiehii jokka tek työt ja hyvin tekkin , se ol heiän elämäntehtävä ja kohtalo. Miun tehtäv ja kohtalo oll valvot ja ohjat tätä suoritust. Sit ku työtehtäv oll valmis mie kuittasin palkan suorituksest ja jaoin sen demokraattisesti , itte otin puolet ja toisen puolen jaoin työmiehille , kaik olivat hyvin tyytyväissi ja onnellissi kun työsuhde taas jatkui.


    • Kateelliset

      Eikö kunnan työntekijöillä ole kahvi ja ruoka taukoja?
      Taitaa trimmerikuski olla sossun elätte ja asua äidin luona, kun on aikaa kytätä st baarissa muiden menoja?

    • Emmääkest

      Kyl se on sillai ettei kukaan tiedä toisten töistä ja tauoista. Nykyään ei työelämässä paljoo lusmuilla MISSÄÄN. Keskittykää omiin töihinne ja oman työpaikkanne asioihin. Keitä nää St:n kyttääjät oikein on kun pitää tosiaan lukua toisten tauoista.

    • JohtajaEurajoki

      Mielenkiintoista olisi tietää montako traktorikuskia on Eurajoen kunnalla nyt Luvia liitoksen jälkeen töissä? Olen ymmärtänyt että pitkälti talvikunnossapito ainakin on ulkoistettua (maajussit hoitavat), mihin tarvitaan kunnan omia traktorikuskeja? Säästön paikka, tai sitten laitetaan pojat tekemään risusavottaa ja laittamaan paikkoja kuntoon. Kellokalle kyttäämään selän taakse. Ei ole nykyaikana varaa pitää ketään "suojatyöpaikassa"!

      • Utelias11

        Oletko sää vähän pehmee


      • JohtajaEurajoki

        Ai, sen vuoksi kun vaadin verorahoilleni vastinetta?

        Ei kuules enää nykyaikana ole varaa pitää ketään "tyhjänpanttina", ne ajat ovat takanapäin, myös Eurajoella. Kunnan työntekijällä pitää olla työkuormaa per työpäivä vähintään 120%:a, aina pitää jäädä jotain seuraavaan päivään, vaikka painaisi kuinka paljon.

        Työnjohdon pitää valvoa, että työpäivät käytetään tehokkaasti, eikä esim. autella sukulaisten yrityksissä työajalla! Teiden varsilla riittää risusavottaa, liikennemerkkejä voi oikoa ja vaihtaa, täyttää kuoppia teille jne.

        Kuten nimimerkki "tunninruokatunti" kirjoitti, niin autoihin ja traktoreihin olisi syytä laittaa seurantalaite, jota myös kuntalaiset voisivat seurata. Ruokatunnit pidettävä TES:n mukaisina, ja jos havaitaan kunnan työntekijä esim. sukulaisen yrityksessä "maleksimassa", niin työsuhteen purku välittömästi.


      • Hämmästynyt34

        Meneppäs joskus töihin, huomaat kyllä maailman olevan hiukan erilainen kun kuvittelet.


      • aivottomat

        Nii, olet varmaan luvialaisena hämmästynyt siitä että työajalla täytyy tehdä oikein TÖITÄ... hyi helkkari! Ainakin jos oot töissä paikallisessa kunnan vanhustenhoitolaitoksessa missä toinen toistaan lihavammat ämmät istuu pitkin käytävän seiniä ja valittelee vaivojaan. Jotkut seurustelee ja jotkut sit kantaa vastuuta ja hoitaa hommia.. Vanhusraukat jotka on siinä vaan olemassa antamassa aiheen ämmien kokoontumiselle. Siellähän makaavat...


      • Kiinnostunuteorjokine

        Okei. Kerrohan enemmän mitä siellä tapahtuu? Johtamisongelmia?


    • tunninruokatauko

      Laittaako Eurajoki kaikkiin autoihin sellaisen satelliiittitunnistimen, joka postiautoihinkin tuli? Nähtäisiin aika äkkiä missä kohteissa se aika menee...

    • Aikansa.kutakin

      Nyt puhut asiaa, olisi aika saada jotakin rotia noiden kunnantyöntekijöiden työaikoihin. Olisi monta esimerkkiä mutta en rupea tänne niitä laittamaan,soitan mielummin suoraan Eurajoenkunnan johtajalle.

      • SivustaSeurannut

        Totta, tai voisi oikeastaan käydä puhumassa suoraan kasvotusten kun tämä uusi kunnanjohtaja virkaan astuu. Saa laittaa traktorikuskit ruotuun. Jos ei työt kiinnosta, niin menköön työkkärin tiskille taikka sukulaisten firmoihin töihin täyspäiväisesti!


    • Paatinpaikkaaja

      Kuntaliitoksista on päättämässä paljon niitä joille joka liitos varmistaa taas viideksi vuodeksi säännöllisen tilipussin. Ennen vanhaan oli jotain jääviyspykäliä kunnan asioiden hoidossakin. Ei enää. Kyllä me maksetaan. Ennen oli kunnalla yksi rakennusmestari ja kunta rakensi itse kansakoulut ja muut tarpeelliset. Nyt on insinöörejä ja konttorimerkonomeneja pilvin pimein -ja rakennukset teetetään ulkopuolisilla firmoilla. Eteenpäinmenoa?

    • Em.mää.sit.tieä

      Eikös se rakennusmestar hoida noita parkkipirkon töit meijä kunnas,näi nää ole ymmärtän asia.

    • Lusmuilu

      Onko lusmuilu jo lou uudessa kunnassamme. Kun kukaan ei kirjoita enää ylimääräisistä traktorikuskeista.

      • Leikkuutyö

        Se olisi ihana työ,20€ tunnissa ja varmaankin korvaus oman traktoorin käytöstä ja tietenkin korvaus omien työkalujen käytöstä mootorisahasta ja omista työvaatteista saa myös rahnaa. Niin ja kahvitunti on työaikaa silloin ei saa poistua työmaalta.


    • rauha.kanssanne

      Ainakin meille on työpaikka taattu vuoteen 2021 saakka ja sitten voikin siirtyä hyvälle kunnallisen alan eläkkeelle. Onkos siellä Sahalla tai Polarilla samoja etuja ?

    • mikkomarttilaLuvia

      Noi auraukset.. kerroin jo jo jossakin kohtaa.. yhteyttä minuun, katotaan tarjokkaille sopiva paketti, autan rahoituksen järjestelyssä kyllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2752
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2055
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe